Jump to content
Juoksufoorumi.fikolehka

Jäsenet
 • Content Count

  39
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About kolehka

 • Syntymäpäivä 25.08.1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kolehka

  Garmin Connect

  Taitavat tuolla suoraan taulukosta VOmax arvojen mukaan, ikääkään mitenkään huomioimatta. Tuonne on kerätty ennusteet eri VOmax arvoille. https://cicerunner.wordpress.com/2014/07/11/garmin-fr620-race-times-from-vo2-max/
 2. Selvästi on tuskan määrä kasvanut loppua kohden.. :D Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 3. Lenkkeily harrastuksena säästää aikaa. Ei tarvitse välttämättä mennä minnekään, vaan pääsee heti ovelta liikkeelle :)
 4. No kuinka kävi? Tuliko kipuja? Itsellä ei ole hätäisistä treenaamisen aloittamisista kuin huonoja kokemuksia. Toivottavasti sulla on parempi tuuri :joyous:
 5. Tsemppiä telakalle. Eipä niitä oikein pysty välttämään. Pidempään kun treenaa, niin varmaan osuu kohdalle. Sopii vaan toivoa etteivät ole kovin pitkiä. Viimeisin oma pidempi telakka oli viime kesänä 4 kuukautta.
 6. Maratoonihan se siellä ja kolmen alle olis tarkoitus, kun vaan saa olla terveenä sinne asti.
 7. Malttia vaan, hätäilemällä ei saa kuin pidemmän tauon, vaikka tuskaahan se on kun ei pääse treenaamaan. Maanantaina koittaa paluu arkeen, tänään vielä pari ohrapiertelöä ja sit alkaa dieetti kohti Frankfurttia. Jos edes pari kiloa sais pois..
 8. Niin kauan kun jalat oirelee, en suosittelisi radalla juoksua. On aika anteeksiantamaton alusta.. Hyvää lomaaa! :cool: Pitäis vielä pari viikkoa kärvistellä..
 9. Hienosti on kulkenut :encouragement: Nyt vaan vetoset säännöllisesti ohjelmaan mukaan, niin helpottuu ne pk-lenkitkin. Pikkuveskullako kävit? Eipä osuttu samaan aikaan, mäkin kävin vetämässä siellä eilen kahden tonnin rykäsyjä.
 10. Ei ne kengät vie, huonot korkeintaan hidastavat.. Ja se 25 minuutin vitonen lähestyy :excitement: Katoppa ostin viime viikonloppuna samanlaiset. Kerran oon käynyt kokeilemassa ja pidin kyllä. Huomenna pääsevät testipenkkiin uudestaan pidemmän kovan merkeissä.
 11. Vesiurutkin kiertäen muistaakseni virrallisesti mitattu 30 senttiä sisälaidasta 15m vajaaksi kilsaksi.
 12. Vedettiin eilen kaverin kanssa tonnin vetoja Pikkuveskulla, niin sai siellä väistellä ihmisiäkin, paljon oli taas väkeä liikkeellä. Enpä tiedä, oon niin laiska kirjoittelemaan.. Helpompi heittää kello pöydälle ja siirtää datat itsekseen nettiin :biggrin: Eli tili löytyy samalla nimimerkillä Garmin Connectista, jos mun hölkkäilyjä kiinnostaa seurata.
 13. Ottaa kyllä päähän nuo lenkkipoluilla irrallaan olevat koirat. Erityisesti häiritsee kun on kovempi veto meneillään ja näkee jo kauempaa tulevan vastaan. Ei millään viitsisi vetoakaan lopettaa, mutta melkein arvaa kuinka koira reagoi.. :mad14:Tekisi mieli jäädä kouluttamaan ulkoiluttajaa, mutta ei ne varmaan kuitenkaan mitään opiksi ottaisi. Ei ainakaan ole niin kuuma kuin viime viikolla. Voisi tänään vähän kovempaa yrittää rutistaa taas :smiley:
 14. Lenkit senkun pitenee ja kovenee :-) Hyvää Juhannusta! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy