Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

mw

Jäsenet
 • Content Count

  321
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mw

 • Syntymäpäivä 29.02.1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Kangasala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mw

  Tour de France

  ^jep, eka vuorietappi ja peli on pelattu. Odotin kyllä varsinkin Quintanalta enemmän tältä päivältä.
 2. mw

  Tour de France

  Taitaa Nibali pudota ensimmäisenä neljästä suurimmasta ennakkosuosikista. Toivottavasti joku pystyisi vielä uhkaamaan Froomea, ettei kisa latistuisi ennen aikojaan. Vaan ei se tarvitse kuin yksi huono päivä ja Touria on vielä jäljellä.
 3. mw

  Forssan Suvi-ilta 13.06.2015

  Ensimmäinen puolimaraton yhdeksään vuoteen juostu Forssassa. Ilmeisesti kesän ensimmäinen lämmin päivä ja paluumatkan tuuli laski hieman tulostasoa muillakin kuin minulla. Vaatimaton loppuaika 1.20.20, jonka päätteeksi lausuin tapani mukaan pari säettä norjalaista runoutta maalialueen roskapönttöön. Ääntäminen on jo omasta mielestäni mallikasta, mutta kuullun ymmärtämisessä on vielä puutteita. Ehkä sekin vielä kesän kuluessa paranee. Hyvin järjestetty tapahtuma ja kannustustakin tuli koko matkalla.
 4. Loistava raportti! Erityiskiitos lämpimästä suhtaumisesta Saksan kansandemokraattista tasavaltaa kohtaan.
 5. mw

  Teivocup

  Olin jo vahvasti totutellut ajatukseen, että Teivocup ei omalta osaltani mene tässä elämässä alle 17 minuutin. Ihme ja kumma se meni sittenkin, ei reilusti mutta kolmella sekunnilla kuitenkin. Edellisestä, totaaliseen kanttaukseen päätyneestä osakilpailusta oppineena ymmärsin olla lähtemättä kärkiporukan vauhtiin. Kaikki kilsat menivät tasaisesti 3.2x -vauhtia ja viimeinen ilmeisesti vähän alle. Onnittelut muillekin oman ennätyksen juosseille!
 6. Pahan näköinen kaatuminen Omega-Pharman kaverilla. Näyttää kyllä niin täydelliseltä Fabian-käsikirjoitukselta, että veikkaan voittajaksi Vanmarcea.
 7. mw

  Tour de France

  On se vaan huikea. Alkulämmittelynä reilu 240 km ja loppuun soolona 13km:n aika-ajo noin viidenkympin keskinopeudella. Huh huh.
 8. aika lailla samaa mieltä X:n kanssa. Heikkinen taitaa olla miehissä tällä hetkellä ainut kansainvälisen luokan hiihtäjä, jolle pöljiä päiviä sattuu melko harvoin. Mutta eiköhän se Oslon kaltainen päivä osu vielä uudelleenkin arvokisoissa kohdalle. Samoin veikkaan että Lari Lehtonen nousee ehkä jo ensi vuonna TOP10 sakkiin useammassakin kisassa. Naisissa tilanne on parempi, mutta löytyykö joukosta superlahjakkuutta joka voisi lyödä kiilaa Björgen-Kowalczyk-Johaug (ja vielä Weng) -akselille. Kova homma tulee olemaan mutta toivottavasti joku onnistuu.
 9. Heikkisen kommentit kisan jälkeen on kyllä aina niin kylmän analyyttisiä. Ei paljon jossittelulle jätetä sijaa. Kenties vielä jonain päivänä päävalmentajana?
 10. Kyllä Olsson jaksaa. Taitaa olla paras yhteislähtö-viisikymppinen jonka muistan
 11. Sama täällä! Aika kauan pääjoukko antoi Södergrenin jarrutella kärjessä. Peukut pystyyn Olssonille.
 12. mw

  Vuoden urheilija

  Itsekin olisin taipuvainen antamaan ääneni Pekka Koskelalle. Mahtoikohan Hesarin tieto viime viikolla pitää paikkaansa Koskelan voimareeneistä: 12 toistoa yhden jalan syväkyykkyjä, tangossa 175 kiloa. Ei ole ihme jos ilmenee kalusto-ongelmia. Kauppi on tietty kestosuosikki.
 13. Jep, nyt näin lopun hiihdosta itsekin. Aikun voitto Rukalta oli tosiaan edellinen voitto. Hiukan hankalampi jatkokysymys hiihtoniiloille olisi tietää edellinen voitto suomalaisvalmisteisilla suksilla. Menee varmaan 90-luvun puolelle Kirvesniemiin?
 14. Itsekin olin viime syksynä päivittämässä kuulokkeita juoksumattokäyttöön. Vanhasta ketjusta bongasin Pertun mainitsemat Sennheiserit. Syykin oli aika lailla sama eli nappikuulokkeet eivät pysy korvissa. Ihan ok vehkeet ainakin vanhoihin Philipseihin verrattuna. Korvalenkit voivat tosiaan hiukan haitata lasien käyttäjiä.
 15. En äkkiseltään itsekään muista edellistä suomalaisvoittoa (miehissä Heikkisen MM 2011). Jäi vielä itse Justynakin kakkoseksi. Voi tosin Tour vielä painaa kropassa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy