Jump to content
Juoksufoorumi.fivänkyrä

Jäsenet
 • Content Count

  40
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. vänkyrä

  Joroinen 2015

  Myyn osallistumisoikeuden Joroisille, kun ei valitettavasti sovikaan omaan kesän aikatauluun. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostitse (hanna.taimen(a)gmail.com), niin vaihdetaan oikeus sun nimiin!! :)
 2. Niin, jos lukisit vähän tarkemmin viestini, huomaisit, että tahtoisin nimenomaan osallistua pitemmälle matkalle. Mutta eiköhän sinnekin ilman maantiepyörää uskalla lähteä, jopoa en sentään omista (harmi).
 3. Voiko noihin perusmatkalle tai sprinttimatkalle tulla ekakertalaisena ns. muulla pyörällä kuin maantiepyörällä? Vai osallistuuko niihin vain kivenkovat kisaajat? :) Mitä kannattaisi ottaa huomioon ekalla triatlonilla?
 4. Minä olin ekaa kertaa Tukholmassa, ja kolmas maraton takana! Enkka parani reilulla kolmella minuutilla, ja kirjataan nykyään 4.19! Tyytyväinen olen, ja juoksu itsessään oli mukavaa, joskis yllättävän ajoissa tuli jo jalkoihin painoa, mutta loppu rullasi paremmin! Täältä kans ISO plussa järjestelyistä ja kannustuksesta!!! Tukholmassa osataan! HUH!! Kiiitos! :)
 5. Kiitos paljon vastauksista! Eipähän tarvitse jättää triathloniin osallistumista väliin, vaikkei märkäpukua olisikaan! ;)
 6. Heh, joo, kysymys oli juuri niinkuin pölhö sen ymmärsi. Eli eka tapahtuma, eikä märkäpukua ole. Mietinkin, että tarkeneekohan märkäpuvutta Suomen kesässä tuolloin, mutta ehkä. Tarkoituksena on vain tänä vuonna päästä jyvälle triathloniin, ja ensi vuonna osallistua tavoitteellisemmin. Saakohan märkäpukuja jostain lainaan? Täytyy pitää silmät auki siis! :)
 7. Hei, minua kiinnostaisi osallistua tänne, ja se olisi samalla ihka ensimmäinen triathlon-tapahtuma minulle. Kysynkin, että jos osallistun perusmatkalla, niin tarvitsenko märkäpukua? Onko se kannattavaa ja onko kaikilla sellainen?
 8. Tukholmassa juostaan kolmas maraton, ekaa kertaa Suomen ulkopuolella! Lennot varattu, hotelli varattu ja ilmo hoidettu! Jee, täällä odotellaan jo tätä neljän päivän minilomaa, etenkin sitä juoksua ;)
 9. Toinen maraton takana! Keli oli kyllä hurja.. itse ainakin olin tosi jäässä 20km:n jälkeen, kun vaatteet alkoivat olla litimärät. Siinä sitten vauhti vähän hiipui, mutta enkka parani vuoden takaisesta minuutilla :D Vähän pettynyt olo, mutta lopulta.. tuossa kelissä se oli aivan ok suoritus :) Onnea kaikille juoksijoille tasapuolisesti!!
 10. Huh, olisipa samanlainen ilma viikon päästä kuin mitä tänään oli! :)
 11. Mun vinkkini on, että lähde juoksemaan sitä vauhtia, mikä tuntuu helpolta! Ilman muuta lähdet juoksemaan kovempaa kuin tuo 4.50 aika!! Mun juoksuinnostus alkoi vuosi sitten keväällä, jolloin juoksin HCR:ssä ajan 2.07. Sitten kesän juostuani lenkkejä osallistuin Espoon maratonille, jolloin aika oli 4.23. Ja mulla oli viikkokilometrit kesällä 40-50km luokkaa! Eli neuvoni on, rohkeasti vaan eteenpäin! Ja aina voi kiristää matkalla! :) Nyt vuotta myöhemmin lähden toiselle maratonille. Alla on 1.58 aika puolikkaalta, ja varmaan lähden 6min/km vauhdilla liikkeelle. Toivon pystyväni vielä matkalla nostamaan vauhtia, mutta se jää nähtäväksi! Koskaan kun ei tiedä, mitä 42,2 km:n aikana tapahtuu ;)
 12. Lenkkityttö, tuo HCM on kovin lähellä jo, ja jos et ole yhtään pitkiä pystynyt juoksemaan, niin vähän alkaisin olla huolestunut. Onko sulle siis ihan ehdoton tuo HCM, vai voisitko lykätä maratonia vielä syksymmälle? Kuinka paljon kilometrejä sulle on nyt tullut HCR:n jälkeen viikossa? Flunssa on kyllä ikävää! Toivottavasti pikkuhiljaa pääset siitä kokonaan eroon!
 13. Suosittelen kyllä rantamaratonia ihan täysillä! Itse ainakin pidin sitä hyvänä ekana maratonina - varsinkin ajankohdan puolesta se voittaa HCM:n :)
 14. Marppa, ei se Espoon reitti mielestäni ollut niin rankka, kuin alkuun pelkäsin. Itse siis juoksin viime syksynä siellä ensimmäiseni, ja sinne olen suuntaamassa tänäkin vuonna. Loppumatka on jopa todella tasaista! Järjestelyissä ei valittamista, reitti kiva ja kaunis, ja ajankohta täydellinen!
 15. Mulla meni kesän ensimmäinen yritys kahden tunnin alitukseen vähän reisille, kun meni parikymmentä sekuntia yli maagisen rajan Helsinki City Runilla. No, aina tulee tilaisuuksia uusia, ja olihan se ihan onnistunut juoksu tällä nykykunnolla! Oma vuoden takainen enkka parani 7 minuuttia! :) Mutta heinäkuussa Runner's twilightissa on sitten viimeistään uusi yritys! Aquamigolla ainakin näyttäis hyvältä, toivotaan, että osuisi forssaan hyvä juoksu! :) Tulehan sit kertomaan, miten se kympin yritys meni!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy