Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Nanouk83

Jäsenet
 • Content Count

  42
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Puolimaraton
  2:16
 • Maraton
  4.31
 • Tavoite
  HCR 2012 kahteen tuntiin. Ruskamaraton 2012, tavoiteaikaa en vielä uskalla edes ajatella.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onko kenelläkään näin erikoista vaivaa? Ihan kuin toisen jalan muutama varvas olisi sijoiltaan. Ei siis satu, mutta lonksuu ja tuntuu oudolta. Normaaleilla juoksukengillä kaikki ok, mutta esim kumppareilla ja maastojuoksukengillä tuntuu. Mitään onnettomuutta tms minulle ei ole käynyt.
 2. Akillesjänne on kipuillut nyt 6kk. On kokeiltu hieronnat, lepo, buranakuuri, venyttely jne. Pystyn juoksemaan lyhyehköjä lenkkejä ilman, että tilanne muuttuu paremmaksi tai huonommaksi. Röntgenissä ei näy mitään ja magneettiin olen menossa ensi kuussa. Kipu tuntuu erityisesti kun väännän jalkaa kuin balleriina, aivan mystistä. Viestin tarkoitus on ehkä enemmän vain purkaa ärtymystä tätä ärsyttävää jalkaa kohtaan, kuin hakea ratkaisua. Toki kaikki ehdotukset ja ratkaisut otetaan kiljuen vastaan ja olen valmis kokeilemaan ihan mitä tahansa, jotta saisin jalkani kuntoon. Nilkkani ovat aina olleet naurettavan jäykät, että sinänsä en yllättynyt että ongelmia alkoi niissä näkymään.
 3. Itse harrastan astangajoogaa hyvin tarkasti itseäni kuunnellen. En tee esimerkiksi niitä hyppyjä jos ei siltä tunnu. En pysty tekemään muutamia liikkeitä ollenkaan (tai siis pystyisin jos harjoittelisin) mutta olen päättänyt antaa itselleni aikaa ja ottaa liikkeet hyvin iisisti ja antanut itseni vain nauttia joogasta. Paras laji kyllä juoksun oheen, ei voi muuta sanoa.
 4. No sekin vielä! Ja 77e ei ole ihan pikkusumma niin tämä on jotenkin aivan ylivoimaista. Aika onnekas saa olla kun tämä tuntuu olevan suurin huoli, hahah.
 5. Itse en pysty organisoitumaan niin, että toisin vaihtovaatteita edellisenä päivänä töihin. Siksi pakkaankin kaikki kenkiä myöten rinkkaan kun ei normi reppuun mahdu ja juoksen sen kanssa töihin. Ei toki paha rasti koska painoa ei paljoa ole loppujenlopuksi ja matkakin on vain 5km. Mutta kiva aloitus päivälle.
 6. Hei, olen tässä pohtinut Juoksija-lehden tilaamista jo jonkin aikaa mutta en vain osaa päättää. Onko siinä sitten kuitenkaan lukemista tällaiselle perustaapertajalle? Mitä te muutte olette olleet mieltä lehdestä, onko se tehty enemmänkin oikeille juoksijoille vai saako siitä irti jotain vaikkei tuolla päivittäin laukkaakaan pitkin metsiä? Kiitoskiitos vastauksista!
 7. Nanouk83

  Ikitipattomat

  Itse en tavallaan kuulu tähän ketjuun koska viini kyllä maistuu itselleni, ruuan ja juhlinnan sivussa. Olen vain tässä lähiaikoina pohtinut monet kerrat kun juominen tuntuu olevan ihmiselle se pointti kun nähdään. Mennään tiskille ennenkuin tervehditään ystäviä, juodaan kiireellä ja jossain kohtaa joku sankari keksii sen shottien juomisen. Sitten kun et sitä halua niin siitä tehdään numero. Ja koen silti, että ystäväni ovat ihan sivistyneitä ihmisiä mutta tämä asia pistää pännimään. Enkö voisi saada vain ihan rauhassa lipittää niitä paria lasia viiniä ilman, että tavoitteena on sopertaminen, horjuminen ja sekoilu? Pitää moneen kertaan sanoa, että oikeasti ei kiitos, älä roudaa niitä drinkkejä pöytään koska en aio niitä juoda. Huoh, noin sain sen sydämeltäni.
 8. Kiitos hei kaikille paljon. Kokeilen tuolla uudella nauhoituksella ja annan niille vielä mahdollisuuden. Ei jaksaisi eksyä taas tuohon lopputomaan kenkämahdollisuuksien maahan.
 9. Totta, nämä eivät todella ole kertaakaan kastuneet. Jos ei kohta ala tapahtumaan niin kastelen ne suihkussa ja painelen lenkille, hah.
 10. Hei, ostin joku aika sitten Niken Lunarglidet jotka tuntuivat jalkaan samalta kuin kaikki Niket mitä minulla on ollut tähän asti. Olen ollut uskollinen merkille koska kengät ovat aina sopineet. Nyt kuitenkin huomaan, että jalat hieman puutuu lenkeillä ja pidemmiltä lenkeiltä tulee aivan järjettömiä vesikelloja. Noilla on nyt juostu ehkä 100km eikä kengät tunnu asettuvan ollenkaan. Koska sain ihon rikki jalan sisäpuolelta niin huomaamattani olen sitten juossut oikean jalan ulkosyrjällä josta on nyt sitten nilkka kipeänä. Missä vaiheessa pitää todeta, että kengät ovat väärät vai pitääkö vain sinnikkäästi ajaa niitä sisään? Laastareiden avulla pystyn niiden kanssa tällä hetkellä kuitenkin elämään. Kiitos jos joku osaa sanoa jotain :undecided:
 11. Hei kiitos molemmille, nyt riittää luettavaa.
 12. Hei vaan, pohdin tässä osallistumista ruskamaratoniin ensi syksynä ja haluaisin kuulla ihmisten kokemuksia sieltä. Ihan kaikki tiedonjyväset ovat tervetulleita, miten sujuivat järjestelyt, minkälainen reitti, oliko tarpeeksi vesipisteitä, mikä tunnelma? Kiitoskiitos :)
 13. Ostin Retkiaitasta Villafrotee-sukkia kun olivat tarjouksessa 4 paria/ 20e. 60& villaa, ei muuten tullut kylmä. Jessss.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy