Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jujunion

Jäsenet
 • Content Count

  34
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About jujunion

 • Syntymäpäivä 19.05.1974

Converted

 • Coopperi
  12'
 • Puolimaraton
  1.34,xx (2017)
 • Maraton
  3.20,xx (2017)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.kp24.fi/lehti/keskipohjanmaa/549515/aarimmainen-polkujuoksusuoritus-nivalan-metsissa-on-henkien-taisto-171-kilometrin-urakan-jalkeen-arj
 2. Taitaa tulla rohki lämmin keli hilpata!
 3. Täällä myös ilmo sisällä ja muutkin järjestelyt valmiina uuden sarjan korkkaamista varten. Yksi pikku juttu vielä jäljellä, eli mies pitäisi saada kokonaista varten juoksukuntoon alkuvuoden kestäneen telakkajakson jäljiltä. Yt-neuvotteluja akilleksen kanssa jatketaan vielä ensi viikko. Eiköhän sen jälkeen ole selvillä jotta tullaanko Terwalle juoksemaan vai nauttimaan maisemista.
 4. Onnittelut hienosta juoksusta ja uudesta ennätyksestä! Kauhiaa kyytiä oot painellu. Kisaraportti pitää sitten joskus myöhemmin kuulla. jr

 5. Kauniston maraton juostaan siis Haapajärvellä la 12.10.2013. Tarkoitus olisi mennä mukaan hilppaamaan vuoden toinen kokonainen syyslomaviikon alkajaisiksi. Minkälaisia kokemuksia on aikaisempina vuosina osallistuneille kertynyt tapahtuman tiimoilta? http://www.kiilat.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=591%3Akaunisto-maraton-2013&catid=53%3Ayleisurheilu-uutiset&Itemid=58
 6. Terwasta kotiuduttu. Mukavan lämpöisät kaksi kierrosta, joista ensimmäinen kepeästi ja toisella sitten askel alkoikin jo painaa enemmän. Tavoitteena ollut 3.40:n alitus jäi parin minuutin päähän, mutta oma enkka parani kuitenkin muutamalla minuutilla. Tästä on hyvä jatkaa kohden tavoitteellisempaa juoksentelua. Kiitos järjestelyistä, jotka toimivat osaltani moitteettomasti.
 7. Pelipaikoille saavuttu ja täällähän tarkenee. Tarkoitus "nautiskella" iltapäivästä kokonaisen kera. Aurinkoista juoksupäivää kaikille!
 8. Huomautin kyliltä palatessani helpommasta tavasta käännyttämisen sijaan. Siinä vaiheessa keila oli vielä siellä tien poskessa. Sen jälkeen oli kuulemma siirtynyt kierrettäväksi.
 9. Tämmöinen tieto tuolta maratonin kotisivuilta: "Puolimaraton 152 metriä liian lyhyt Puolikkaan kääntöpaikka oli erehdyksessä laitettu vanhaan kääntöpaikkaan ja reitti oli täten 152 metriä liian lyhyt. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa mielipahaa ja sekaannuksia".
 10. Jujunion kuittaa satunnaisen onnittelijan tittelin! Puolessa välissä näytän olleen sinua suunnilleen saman verran perässä kuin lopussa edellä. Sivuutuspaikka vähän hämärässä. Ettet olisi ollut juuri jossain huoltopaikalla tyhjentämässä pöytiä?
 11. No niin... pari päivää tässä on makusteltu ensimmäisen maratonin tuntoja. Terwamaraton taittui muutamia minuutteja alle neljän tunnin. Mitään suurempia ongelmia matkanteko ei tuonut tullessaan. Lähdin tekemään jonkinlaista omaa juoksua tuonne 3.45 ja 4 tunnin jänöjen väliin, ja kumpiakaan tavoiteaikojen juoksijoista en lähdön jälkeen matkalla nähnyt. Eka puolikas taittui 1.54 tahtiin ja toinen sitten vähän hitaammin. Ekalla lenkillä oli enemmän seuraa ja toinen meni enemmän itsekseen juostessa. Minkäänlaista muuria tai peikkoa ei vastaan tullut, vaikka sitä yritin löytääkin kolmenkympin jälkeen joka km-paalun takaa väijymästä. Silloin oltiin nimittäin pitkiltä lenkeiltä tuntemattomilla kilometrimäärillä. Tämä varovainen odotus söi ehkä vähän ajasta, mutta toisaalta ekalta maratonilta jäi nyt erittäin hyvät fiilikset. Toki täytyy tunnustaa, ettei neljänkympin kohdalla ollut paukkuja alkaa enää vauhtia nostamaankaan. Sykemittarin hankaumat löytyy Kaisa-Amandan tapaan täältäkin, että ollaan vissiin samassa tallissa. Pari varpaankynttä lähtee ja 20 x 30 mm kellukka löytyy toisesta jalkapohjasta. Ei näistä ollut haittaavia tuntemuksia matkalla, joten fiilis taisi olla hyvä ja keskittyminen asiassa. Joka juomapaikalta mukit vettä ja urheilujuomaa nassuun lukuun ottamatta niitä neljää pistettä, jossa geeli + vesi. Tuntui ettei matkalla tullut edes hiki, tai sitten tuuli kuivasi kainalot. Omasta mielestäni sää oli erittäin hyvä ja t-paita / shortsit vaatetuksena toimiva. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia tavoitteita. Pitäisiköhän seuraavaksi juosta ensimmäinen puolikas?
 12. Lämmin kiitos järjestäjille, kannustajille ja kanssamatkaajille mukavasta tapahtumasta. Ensimmäinen maraton on nyt koettu ja tuskinpa jää viimeiseksi. Tatteukselle iso käsi kuvasadosta - ja samalla toivotan treeni-intoa tuleviin koitoksiin.
 13. Kuukausi aikaa Terwanjuontiin... Tässä oli tarkoitus tehdä ihan tuhdit juoksut tällekin viikolle, vaan tulikin ensimmäiset takapakit vatsataudin muodossa vastaan. Sunnuntaiaamuna ihmettelin korkeaa leposykettä, mutta sittenpä syykin alkoi selviämään. Eräänlainen neljän päivän tyhjennysharjoitus siis tässä meneillään. Veteläksi on vetänyt. Nyt tuntuu kuitenkin jo siltä, että voisi huomenna varovasti livauttaa lenkkarit jalkaan ja juosta ulkohuussin ympäri. Ja kivempihan tämä nautinto oli tässä vaiheessa eikä kuukauden päästä. Kanssajuoksijoitakin ajatellen:Bolt:
 14. Mie niin kans meinaan tulla tänne about silleen 63 päivän päästä. Ja kuten toisessa ketjussa tuli ilmineerattua, niin sitä esikoista kokonaista klaaraamaan. Ja samalla asialla on kiva huomata olevan muitakin. Ketjun läpi luettua kiinnostaisi kyllä kovasti tietää, jotta saiko ketjun aloittaja rakoilun kuriin :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy