Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jujunion

Jäsenet
 • Posts

  36
 • Liittyi

 • Last visited

About jujunion

 • Syntymäpäivä 19.05.1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jujunion's Achievements

 1. Hienoa settiä kisan ratkaisuhetkiltä: http://areena.yle.fi/1-50889880
 2. Vaarojen perusmatka koettu. Ekaa kertaa ikinä tuolla juoksemassa, mutta rapsojen kautta on saanut ihan hyvän kuvan reitin luonteesta. Liikkeelle rauhassa, puoliväliin passaillen ja loppu hyytymistä vältellen. Vajaa 26h namia ja välillä vähemmän namia. Paljon kohtaamisia. Tästä hyvä jatkaa kohti seuraavaa neitsytmatkaa joka e24.
 3. Zumffateuffa! Heinäkuussa Pallakselle vaan! Yhä pidempiä matkoja tarjolla. Otat siihen pienen välitavoitteen... Eikä ne viime kesän mäkärät siellä enää oo... Tsemppiä reenilöihin!
 4. https://www.kp24.fi/lehti/keskipohjanmaa/549515/aarimmainen-polkujuoksusuoritus-nivalan-metsissa-on-henkien-taisto-171-kilometrin-urakan-jalkeen-arj
 5. Kiitos raportista ja vielä kerran myös kyydistä. Se oli kisan vauhdikkain osuus. Taas ollaan kokemusta rikkaampia ja valmiimpia tuleviin koitoksiin. Intoahan nämä dnf:ät vaan lisää. Rutosti oot saanu iskuja ilmavoimilta. Ei passannu paljon pysähdellä. Itselläni niitä kertyi Pallakselle keräiltynä n. 350 vähemmän. Vasemmassa pohkeessani oli selkeästi Ranskan 4-5-1 ryhmitys. Oikeassa pelattiin vissiin jenkkifutista...
 6. Onnittelut enkasta! Ensi kerralla jaksetaan paremmin se viimeinenkin kiekka
 7. Keväällä meni alle tuon 3.30. Nyt lähden juoksemaan alle 3.25. Sieläpä mennään peräkannaa. Yritämmä olla eksymättä nuissa kurveissa!
 8. Samaa kiekkaa kierretään lauantaina x 4. Tsemppiä tavoitteen saavuttamiseen!
 9. Levin mäkiin hyvin juostu. Onko se sitten tasasen tahin mukaan Kiimingissä 3.22,44?
 10. Tuohan on rohki hyvää valmistautumista, koska Terwallakin keli voi olla mitä vaan :)
 11. Hyvää kulkua on. Näyttäisi olevan pohjoisessa lappurinnassa juoksuja Rovaniemellä ja Iissä tulevana la. Onko vielä jossain muualla?
 12. Mutta eteenpäin on näköjään reilusti menty. Onnittelut!
 13. Komppaan sanasta sanaan Hannulaa ja lisään, että tuolla taktiikalla itse lähden lauantaina tunturia kiertämään x 2. Zemppiä!
 14. Hyvä veto pienten vaikeuksien jälkeen. Kapasiteettia löytyy. Ei muuta ku ehjää kesää nyt alle ja syksyllä kunnon kajautus.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy