Jump to content
Juoksufoorumi.fihatapa

Jäsenet
 • Content Count

  22 385
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  12

Julkinen tilapäivitys käyttäjältä hatapa

 1. Jep. Tikkakakoskelle mennään la. Juoksuhan oli klo 12. Pitäiskö siellä olla yhdnetoista pintaan perillä, eli pulelta vois lähteä? Vanhasta paikasta Hannikaisenkadulta? Hatis

 2. Moi Pientä karheutta on kurkussa, mutta enköhän kykene huomenna rauhallisesti juoksemaan. Olisko lähtö taas kymmeneltä? hatis

 3. Onko Mikkeliin mänijöitä? Juna mäni justiisa.

 4. Varttitunnin köpöttely. Lähdettäiskö 20 vaille kuusi Auvilankujalta?

 5. Hölkälläpä hyvinkin. Ohjelmassa on kuuden kilometrin tempojuoksu. jso sen ekan puolikkaan juoksee Kampuksella ja toisen kotiin, niin eikös se siitä tule?

 6. Siellä sit kymmeneltä.

 7. Tikkahölkän lähtö taisi olla yhdeltätoista. Lähdettäiskö kymmeneltä viimevuotisesta paikasta, Hannikaisenkadun "Essolta", eli ABC:ltä?

 8. 14:30 tosiaankin on se startti. Osanoton varmistus pitänee tehdä hyvissäajoin, eli n. tuntia ennen starttia. Toivotaan, ettei sada, niin vois tosiaankin mennä fillarilla. Jos lähdettäis yhdeltä polkemaan sinne suuntaan siitä Auvilankujalta?

 9. Toki lähden. Ei mulla kuumetta ole ollut, kurkku vaan kipeä ja lievää flunssanpoikasta, mutta eiköhän tämä ole huomenna jo ohi.

 10. Jep, valmiina ollaan. Ei tosin juoksemaan, kun tää flunssanpoikanen kiusaa. Mutta katsotaan huomenna, pystynkö juoksemaan ja kuinka pitkään. Haetaan aamulla vielä jäsen Antiko Kuokkalasta kyytiin joskus siinä vartin yli ysin.

 11. Olikohan ne puolikkaan ja kokonaisen lähdöt nyt molemmat klo 11? Eikös viime vuonna puolikas lähtenyt myöhemmin? Eli joudut vähän odottelemaan, mutta onhan siellä sauna ja kylpylä...

 12. Jep, jep. Summassaareen mennään jollakin kyydillä, jos vaan tämä flunssanpoikanen ei tästä pahene. On kurkku kipeä ja nokka vuotaa, mutta eiköhän tämä tästä. Lukaisin viimevuotisesta raportistani, että lähdimme yhdeksältä kohti Summasta. Eiköhän aikataulu ole kutakuinkin sama tänä vuonna? Voidaan mennä meidänkin autolla. hatis

 13. Kiitos Miinuliinu, kun tulit esittäytymään Espoossa. Monet muut vaan moikkailivat olettaen, että tunnen kaikki. Mutta se juttuhan on niin, että kaikki tuntevat apinan, mutta apina, no se ei tunne ketään.

 14. Poistelin tuosta noita vanhoja viestejä, etteivät turhaa roiku vuosikausia näkösällä.

 15. Kiitos Pistän numerot talteen kaiken varalta. Onko se teidän mökki muuten Löytänäjärven vesiosuuskunnan jäsen? Lehdessä oli juttua, että siellä olisi vedessä jotakin bakteereja ja se on juomakelvotonta... Hatis (Harri Paananen, 0400 430905)

 16. Kiitosta vaan Anitta. Ihmettelin ihan sitä samaa, kun emme sattuneet törmäämään matkalla kuin sen yhden kerran mielestäni. Jalat toimivat jo ihan hyvin, näillä voisi jo juostakin (!), mutta lonkat vähän aristavat.

 17. Vielä kerran oikein isot onnittelut Anittalle. Oli ilo katsella maaliintuloasi siinä loppusuoralla.

 18. Kiitos Savotar ja Ullamaija

 19. Kiitos savotar ja sky. Aika odottavat tunnelmat on nyt päällänsä.

 20. Nelisensataa seuran toiminnanjohtajan mukaan.

×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy