Jump to content
Juoksufoorumi.fi
IhraLisko

Jäsenet
 • Content Count

  1 642
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About IhraLisko

 • Syntymäpäivä 12.05.1966

Converted

 • Tavoite
  1000km

Recent Profile Visitors

525 profile views
 1. IhraLisko

  Polar Flow ja M400

  Nyt kello viimein näkyy mun tilillä, tosin harjoitukset menetettiin taas , kun piti tehdasasetukset palauttaa toisen kerran. Sen jälkeen asentui Flow kaksi kertaa uudelleen ja kellokin päivittyi samalla pariin otteeseen automaattisesti. Mielenkiinnolla odotan mitä harjoituksen jälkeen seuraa.
 2. IhraLisko

  Polar Flow ja M400

  Ostin kaverilta uudehkon M400 kellon ja olen nyt yrittänyt saada sitä synkattua Polar tiliini. Flow kyllä synkronoi tiedot jonnekin dev-nulliin, mutta ne eivät ilmesty minun eikä sen kaverin tilille. Polar ei ilmeisesti välitä tukipyynnöistä, joten hankinkohan nyt vaan kalliin rannekellon, jolla ei muuta käyttöä ole? Siihen mobiilisovellukseen pystyy koplaamaan vain tietyn malliset kellot, ei M400.
 3. Moi! Harmi ettet pääse Helsinki Trail Runille lauantaina. Minua kiinnostaisi spontaaninen polkujuoksukilpailu jos osallistumislippusi edelleen on vapaana. Yst. terv. Jenny Blomqvist (jenny.blomqvist@iki.fi, 0407493760)

  1. ruiskarhu

   ruiskarhu

   @Seppo voisiko tuon profiileista löytyvän status updaten (What's on your mind.....) otsikoida niin ettei ihmiset luule sitä yv-kentäksi? Epäilen, että @jepardqvist luuli monen muun tavoin kenttää yv-kentäksi eikä halunnut tiedottaa kaikille yhteystietojaan..... Personal Messages tai Yksityisviestit -toiminto löytyy kirjekuoren kautta.

  2. IhraLisko

   IhraLisko

   Jennylle laitettu sähköposti alkuperäisestä aiheesta. 

    

  3. Seppo
 4. IhraLisko

  Garmin Connect

  Jahas, piti valita menusta valikko Osuus ei Reitti päästäkseen reittien hakuun ja sitten Bodom sanalla tuleekin 100 hittiä ja traililla ei mitään. Ehkä tämä vielä yön aikana valkenee.
 5. IhraLisko

  Garmin Connect

  Kiitoksia! Kokeilen tuota kotona.
 6. IhraLisko

  Garmin Connect

  Tietääkö joku miten valmiin reitin (esi. Bodom trail movescoutista) saisi importattua Garmin Connectiin?
 7. Löytyykö alle 40cm koiran kanssa juoksijoita? Mistä olette löytäneet vetovaljaat vai onko pitänyt tehdä itse? Minusta ainakin Artic koot lähtee 40cm (kaulan ympärys 30cm). Harkitsen jo semmoisia Rukan pehmovaljaita, jotka ei tosin tule vetämistä kauaa kestämään, mutta eivät ainakaan hierrä nahkaa rikki tai pyöri ympäri.
 8. aamu tkd 1,5h + fillarilla 22km Â
 9. 6km poluilla, meinasi edelleen tulla keuhkot pihalle, flunssa elää ja voi hyvin kolmatta viikkoa...
 10. plyo cardio 40min + uinti 500m
 11. Synttärin kunniaksi 52,5km fillarilla.
 12. Tenavien kanssa palelemassa suunnistuksessa + HIIT veto
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy