Jump to content
Juoksufoorumi.fi


IhraLisko

Jäsenet
 • Content Count

  1 642
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About IhraLisko

 • Syntymäpäivä 12.05.1966

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Asuinpaikka
  Espoo

Converted

 • Tavoite
  1000km

Recent Profile Visitors

510 profile views
 1. Nämäkin siis annetaan pois ensimmäiselle, joka tarvitsee eli ilmaiset ovat.
 2. IhraLisko

  Myyty.

  Juu, kyllä, ja meni jo, voi poistaa.
 3. Keskustelualue on "Juoksuvarusteet", mutta laajennetaan vähän? Kerran altaassa kokeillut Speedo Mariner Optical, Anti fog lasit Leisure käyttöön. -2,50 Hionnalla eli n. -3,0 likinäköiselle. Itselle ei sovi päähän nämä ollenkaan. Hae pois Espoon keskuksesta tai Vantaankoskelta, jos tarvitset.
 4. IhraLisko

  Myyty.

  Ollut käytössä helmikuusta 2014. Latausklipsi pysyy kiinni kuminauhan avulla (jousi sanoi itsensä irti ja uusi latausjohto on jossain tallessa). Toimii, mutta akun kesto on heikko. Hae pois Espoon keskuksesta tai Vantaankoskelta, jos tarvitset.
 5. IhraLisko

  Polar Flow ja M400

  Nyt kello viimein näkyy mun tilillä, tosin harjoitukset menetettiin taas , kun piti tehdasasetukset palauttaa toisen kerran. Sen jälkeen asentui Flow kaksi kertaa uudelleen ja kellokin päivittyi samalla pariin otteeseen automaattisesti. Mielenkiinnolla odotan mitä harjoituksen jälkeen seuraa.
 6. IhraLisko

  Polar Flow ja M400

  Ostin kaverilta uudehkon M400 kellon ja olen nyt yrittänyt saada sitä synkattua Polar tiliini. Flow kyllä synkronoi tiedot jonnekin dev-nulliin, mutta ne eivät ilmesty minun eikä sen kaverin tilille. Polar ei ilmeisesti välitä tukipyynnöistä, joten hankinkohan nyt vaan kalliin rannekellon, jolla ei muuta käyttöä ole? Siihen mobiilisovellukseen pystyy koplaamaan vain tietyn malliset kellot, ei M400.
 7. IhraLisko

  Varattu

  Tarjous tehty
 8. Moi! Harmi ettet pääse Helsinki Trail Runille lauantaina. Minua kiinnostaisi spontaaninen polkujuoksukilpailu jos osallistumislippusi edelleen on vapaana. Yst. terv. Jenny Blomqvist (jenny.blomqvist@iki.fi, 0407493760)

  1. ruiskarhu

   ruiskarhu

   @Seppo voisiko tuon profiileista löytyvän status updaten (What's on your mind.....) otsikoida niin ettei ihmiset luule sitä yv-kentäksi? Epäilen, että @jepardqvist luuli monen muun tavoin kenttää yv-kentäksi eikä halunnut tiedottaa kaikille yhteystietojaan..... Personal Messages tai Yksityisviestit -toiminto löytyy kirjekuoren kautta.

  2. IhraLisko

   IhraLisko

   Jennylle laitettu sähköposti alkuperäisestä aiheesta. 

    

  3. Seppo
 9. En pääsekään paikan päälle. Jos jaksat selvittää miten vaihto onnistuu tai haluat mennä nimelläni niin sovitaan. En halua rahaa, jos nimen vaihto maksaa, saat hoitaa sen. Laita yv. Siis 10 km klo 11.00, Paloheinän ulkoilumaja, os. Pakilantie 124 Maali: Sonera-stadion, os. Urheilukatu 5 Numeroiden haku: -Perjantaina 1.7. klo 12-20 Kluuvin XXL (os. Aleksanterinkatu 9, sisällä kauppakeskuksessa 2. ja 3. kerros) -Lauantaina 2.7. klo 8.30-10.45 Paloheinän Ulkoilumaja (os. Pakilantie 124)
 10. IhraLisko

  Garmin Connect

  Jahas, piti valita menusta valikko Osuus ei Reitti päästäkseen reittien hakuun ja sitten Bodom sanalla tuleekin 100 hittiä ja traililla ei mitään. Ehkä tämä vielä yön aikana valkenee.
 11. IhraLisko

  Garmin Connect

  Kiitoksia! Kokeilen tuota kotona.
 12. IhraLisko

  Garmin Connect

  Tietääkö joku miten valmiin reitin (esi. Bodom trail movescoutista) saisi importattua Garmin Connectiin?
 13. Löytyykö alle 40cm koiran kanssa juoksijoita? Mistä olette löytäneet vetovaljaat vai onko pitänyt tehdä itse? Minusta ainakin Artic koot lähtee 40cm (kaulan ympärys 30cm). Harkitsen jo semmoisia Rukan pehmovaljaita, jotka ei tosin tule vetämistä kauaa kestämään, mutta eivät ainakaan hierrä nahkaa rikki tai pyöri ympäri.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy