Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Jslope

Jäsenet
 • Content Count

  12
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Converted

 • Puolimaraton
  1.56.38
 • Maraton
  4.46.40

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ostan ehjän karttatelineen tai kaksi mtb-pyörään.
 2. . http://www.juoksufoorumi.fi/index.php?/topic/33435-Salomon-Sense-6-SG,-Sense-Ultra-ja-Speedcross#entry802714 Hupaisa aloitus ei varmaankaan ole lunta.
 3. Annan Suomussalmen asiantuntijalle täyden kympin. Laitan tähän kaikki panokset, tuo olisi parasta mitä enää voi toivoa. Onko pitkät trikoot, säärystimet ja gtx-kengät se oikea varustus? Itse en omista gorekenkiä? Vesi sisään, vesi ulos sillä mennään. Nastoja ei todellakaan.
 4. Lumien sulaessa(uskoisin että ehtii helposti) onko reitillä riskinä isot tulvat, pienissä puroissa? Onko siellä mahdollisia reittimulkkauksia?
 5. Ospreyllä mielenkiintoinen koon sovitus appi, göögle playsta löytyy. Näinhän se on että duro 6ssa on melko iso säilytystila, eikä mene ultrakevyestä juomaliivistä. Mutta hinta laatu luulisi olevan sopiva ja minulle "arki" käytölle ajatellen varma ratkaisu. Taakse saa vielä vaikka vesibladderin ja Kuusamoon voi ottaa makkaratkin matkaan jos tauon paikka yllättää[emoji12], olemmehan ns. Retkeilysarjassa.
 6. Duro 6 Lähetetty minun K10000 laitteesta Tapatalkilla
 7. Hei, ostin juuri osprey duno 6 outnorth.fistä. sain sen perjantaina ja uskoisin sen olevan erittäin asiallinen tuota juoksua ajatellen. Hinta n 90 euroa. Olen 190cm ja sopii koko m/l erinomaisesti. Olemme samaan juoksuun starttaamassa. Lähetetty minun K10000 laitteesta Tapatalkilla
 8. Jslope

  Pois

  Onko koko rinnanympäryksenä mitattavissa?
 9. Jslope

  Asicsen kengät+sukat

  Kenkien pohjista näkee kulumat eli juoksun ergonomian, ei sukasta, ithink..
 10. Syksyllä helsinkiin maratooonille ja nyt kenkä ostoksille menossa, vanhat karhun vihreät M10pät osuu ku nenä päähän, joten mistä löytäisin samanoloiset kengät?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy