Jump to content
Juoksufoorumi.fiSteadyRunner64

Jäsenet
 • Content Count

  2 380
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  21

SteadyRunner64 last won the day on September 2 2018

SteadyRunner64 had the most liked content!

Community Reputation

2 546 Excellent

1 Follower

About SteadyRunner64

 • Rank
  SteadyRunner64
 • Syntymäpäivä 24.02.1964

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Coopperi
  3200 (v. 2007)
 • 10km
  41.14 2014
 • Puolimaraton
  1.28,22 (v. 2007)
 • Maraton
  3.19,xx (v. 2005)

Recent Profile Visitors

4 383 profile views
 1. 55v sarjaan ensivuonna ja kummasti tuli puhtia lisää. Oma ikäsarja loistava homma, voi mittailla missä mennään.
 2. Ei muuta ku maratonvauhtista treeniä mukaan harjoituksiin. Peruskunto on sulla vahva👊👍 Ite yritän alle 3:20 ekan kerran ehkä Tukholmassa. Toinen sitten syysmarassa jossain euroopan kisassa. Jos pöljäpäivä osuu jo keväälle, sitten uusi tavoite (alle 3:15🙄) syksylle. Vanhan ukon höpinää.
 3. SteadyRunner64

  Alelaari

  Intersport Espoo Merituuli, NB 1400 V5, 50 euroa. Oli muitakin malleja samaan hintaan, mutta en niitä muista, kun into pinkeenä lähdin nämä tossut kainalossa kaupasta😬
 4. Sää suosii juoksijoita ja kannustusjoukkoja. Tsempit kaikille osallistujille. Kisakatsomossa tarkkaillaan menoa👍
 5. @Rural fitness Juoksin vuonna 2005 Tukholmassa oman ennätyksen. Sen jälkeen on ollut parit pidemmät telakkajaksot, jotka tosin ovat lisänneet motivaatiota. Tämän vuoden onnistuneet juoksukisat lisänneet halua treenamiseen niin, että ensivuonna 55v sarjassa ajattelin pistää maratonin ennätyksen uudelle lukemalle. Tärkeintä on tiedostaa omat resurssit tulokseen, aseta kova, mutta realistinen tavoite. Jos pystyt, ota joku maratonohjelma, jota voit noudattaa. Lihashuollolla ja levolla vältät vammat. Itse olen ottanut ohjelmaan talveksi kuntosalitreenit juoksun oheen, samoin jonkin verran hiihtoa. Paljon tulee tehtyä myös raskasta hyötyliikuntaa, toimii mulla hyvin. Hyvää palauttavaa treeniä on pyöräily. Ite palauttelen kävellen, kun sattuu olemaan talossa liikuntaa vaativa koira. Ja ennenkaikkea motivaatio täytyy olla kohdallaan. Tsempit ennätyksen tavoitteluun.
 6. Täysin eri mieltä. Aiheesta riippuen voi laittaa lekkeriksi. Tietyt otsikot minun mielestä vaatii asiallisuutta ja laadukkuutta. Tässä tapauksessa aiheen aloittaja kyseli asiallisesti muiden kokemuksista. Alkoi sitten tulemaan ihan muuta puuta heinää, ei varmasti ollut sitä mitä halusi lukea. Joku taso kyllä pitää olla ja pysyä aiheessa. Toivottavasti aloittaja osallistuu vielä foorumin keskusteluihin. Asioista saa ja pitääkin olla eri mieltä, kunhan on hyvät perustelut sille. Nyt kun keskustelu siirtyä täysin eri raiteille on sillä oma erinomainen keskustelupaikka, missä voi keskustella sensuroimatta. Ihan ensimmäiseksi ei sinne uudet ja innokkaat juoksun harrastajat eksy.
 7. Onnistuuko vielä paluu itse otsikon aiheeseen ja ARVOSTUSTA kyseiseen aiheeseen! KIITOS! Otsikon aloittajalle tsempit juoksun harrastukseen, hyvä ja terveellinen harrastus. Prosenttijoukko on näitä vähättelijöitä. Täysijärkiset arvostavat.
 8. Mulla on ollut leposyke viimeaikoina 37-42, vähän päivän kuormituksesta johtuen. En kyllä tee pahaa edes kärpäselle, korkeintaan mieleni pahoitan, varsinkin juoksukisoissa😁
 9. Sama toimii mulla, lyhyt ja kevyt, jos väsynyt. Usein kyllä jätän kokonaan juoksematta jos ei huvita tai väsynyt. Tällä viikolla neljän päivän juoksuton ketutusputki, kun työt imi energiat. Eilen sitten mökkimatkalla 100 km automatkan jälkeen hop off juoksu 8 km ennen mökkiä. Juoksu kulki hyvin, keskitahti 5:14, syke 128. Toisinaan lähden (aika usein☺) vaan juoksemaan ilman aikatavoitetta ja yllättäen juoksenkin varsin helpolla ja mukavalla tahdilla pidemmän siivun.
 10. Loistavaa kaikkien EKPläisten suunnannäyttäjä👊👍 Onnea @kiljander!
 11. Oli tosiaan vähän juoksijoita. Toivottavasti vain tilapäinen kato lämpimän kelin johdosta. Soppa oli naseva lisä maalissa. Ja on se sopan jakaja yrmeä🙂 Mukava tapahtuma ja maisemat hienot.
 12. Ei ollut tälläkään haikaralla nyyttiä. Taisi lähteä mökkinaapurin pihasta paluumatkalle.
 13. Tänään kävelylenkillä lensi Haikara yli🤤 Todella outoa😥
 14. Puolikas olisi tarkoitus juosta. Ei tartte taaskaan hytistä startissa. Juoksun ajankohta päivän kuumimpaan aikaan😥 Muistakaa syödä soppaa juoksun jälkeen, se on hyvää ja KUUMAA!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy