Jump to content
Juoksufoorumi.fiSteadyRunner64

Jäsenet
 • Content Count

  2 489
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  23

SteadyRunner64 last won the day on November 17

SteadyRunner64 had the most liked content!

Community Reputation

2 969 Excellent

1 Follower

About SteadyRunner64

 • Rank
  SteadyRunner64
 • Syntymäpäivä 24.02.1964

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Coopperi
  3200 (v. 2007)
 • 10km
  41.14 2014
 • Puolimaraton
  1.28,22 (v. 2007)
 • Maraton
  3.19,xx (v. 2005)

Recent Profile Visitors

4 712 profile views
 1. Minun kävelyt tapahtuu pääasiassa koirankusetuksena. Vauhti etenee koiran ehdoilla, koska se on tarpeeksi reipasta. Niin sanotuilla kovemmilla kävelyillä käytössä painoliivi ja reitit latupohjilla ja poluilla, kesto 80-180 min. Helpot käppäilyt 30 min-60 min huuhtelukävelyjä, eli kovan treenin jälkeen rauhallista käppäilyä. Eihän tuolla pelkällä kävelyllä ennätyksiä tehdä. Minulla se toimii kuitenkin tärkeänä treenimuotona lihashuoltoon, palautukseen, ylikunnon blokkiin, hyviin yöuniin ja sitä myötä valmiuteen parempiin tuloksiin.
 2. Tämä on hyvä kysymys että mikä on hyvä kunto ja miten se määritellään tai arvostetaan. Pitänee avata sille oma ketju. Vaihtoehto a vaatinee 3-5 kertaa käppäilyä viikossa, 3-6 km per kerta? b kohta vaikeampi, vaatinee jo totisempaa touhua, mäkimaastoa, portaita, pitkiä vaelluksia ja intervalleja eli monipuolisuutta. Lähtökohtana tietysti oma terveys.
 3. Aamulla käppäillessä pohdin kävelyn hyviä puolia omiin tarkoituksiin sekä yleisesti. Onko se kuntoilua? Mitä hyötyjä se tuo?Haittoja en löytänyt. Päädyin siihen mitä Hippokratekin väittää, Kävely on ihmisen paras lääke. Ei ole ollut juoksusta johtuvia rasitusvammoja. Kunto pysynyt hyvällä tasolle, vaikka 4 kuukautta, käytännössä koko kesä, meni vähäisellä juoksutreenillä. Kävelyä ja hyötyliikuntaa sitäkin enemmän. Ja mikä parasta, kävellessä ajattelukin toimii kirkkaimmillaan. Kävely täyttää hyvin väestön terveyden edistämiseen käyvät keinot, vaikuttavuus, turvallisuus, edullisuus ja käytännöllisyys. Kävelyllä on suurimmat mahdollisuudet vähentää pienin kustannuksin suomalaisten liikunnanpuutetta ja sen seurauksia. Jotta kaikki kävelemään🙂 Kehottaa tämä yli viiskymppinen, jolle on tutkitusti suhteellisesti eniten hyötyä kävelystä.
 4. Onhan tuo ottelu ainutlaatuinen. Yli sata vuotta pelattu maaotteluita ja nyt ollaan ensimmäistä kertaa tässä vaiheessa. Onnea Kanervalle ja pelaajille!
 5. Motivaatio kohonnut, joten jos näin (toivottavasti) jatkuu, niin tavoitteena maratonilla sub omaennätys.
 6. Ei tosiaankaan ole vähättelyn aihe. Itelläkin tuttuja, jotka painivat liikkumattomuusongelmien kanssa. Osalla tahdon puute, osalla fyysiset syyt, mutta kannustamalla saa asioita tapahtumaan. Eikä tämä jeesustelua, vaan todellista elämää. Erittäin tärkeä aihe.
 7. Ei ehtinyt, oli kiire😀 Selkkaus tapahtui muuten siinä kohtaan missä viime vuonna osa juoksijoista lähti väärään suuntaan. Nyt oli rauta-aitoja estämässä juoksijoita lähtemään harhateille. Ei tosin estänyt tollojen katsojien sinkoilua.
 8. Saihan tuosta myös kunnon adrenaalipiikin😁
 9. @kiljander Ei onnistunut alle 3:30 alitus (3:30:04), vaikka kuinka raastoi😫 Ensimmäistä kertaa kävi niin, että katsoja kamppasi meikäläisen ja ilmaveivi oli valmis 26 km:n kohdalla. Käämi paloi ja perkeleet lenteli. Ihmeellistä sinkoilua juoksun aikana juoksubaanalla😡 Nyt kyynärpää ja polvi ruhjeilla, mutta hyvä fiilis kuitenkin juoksusta. Tästä on hyvä jatkaa treenejä kohti lokakuuta.
 10. Näiden ukkojen perusteella lähtee ennakkosuosikkina.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy