Jump to content
Juoksufoorumi.fiSteadyRunner64

Jäsenet
 • Content Count

  2 580
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  23

SteadyRunner64 last won the day on November 17 2019

SteadyRunner64 had the most liked content!

Community Reputation

3 375 Excellent

1 Follower

About SteadyRunner64

 • Rank
  SteadyRunner64
 • Syntymäpäivä 24.02.1964

Converted

 • Coopperi
  3200 (v. 2007)
 • 10km
  41.14 2014
 • Puolimaraton
  1.28,22 (v. 2007)
 • Maraton
  3.19,xx (v. 2005)

Recent Profile Visitors

5 056 profile views
 1. Touko- ja kesäkuun ajan ollaan nautittu kaulushaikaran puhallinsooloista. Komea ja kumea ääni vaan toistuu ja toistuu. Pikkuhiljaa alkaa konsertit hiipua. Vaan missään ei mestaria näy. Tikat vähän liiankin aktiivisia, kun yrittävät nakuttaa linnunpönttöihin reikiä. Käki kukkuu ja joutsenet lipuvat uljaasti ulapalla. Hanhivaarakin oli, mutta häipyivät onneksi jonnekin muualle. Mukavaa kevät- ja kesäteatteria.
 2. Melko pitkää lenkkiä pukkaa🙂 Yritän ehtiä muutamalle.
 3. Hyvää kuuluu, vaikka juoksut nollissa. Muut puuhat pitäneet aktiivisena🙂 Korentoportin kutsu kuulostaa houkuttelevalta. Pitää vielä tarkistaa aikataulu, mutta yritän päästä. Eihän teillä mikään hurja juoksuvauhti ole suunnitteilla. Sen verran jämäkkää treeniä teillä on ollut👍👊 Mikä matka suunnitteilla?
 4. Huhtikuu Töitä ja hyötyliikuntaa. Ei juoksua. Toukokuu Töitä, hyötyliikuntaa ja lomaa mökin työleirillä (mukavaa). Ei juoksua. 01.06 Klaukkalan Tornimäen portaat 10 kertaa ylös ja alas (mukavaa) Pienin askelin kohti tulevia juoksutapahtumia. Aloitetaan mukavuusalueella ja nautitaan reeneistä. Pitääkin lähteä mätkimään muutama klapi ennen saunaa. 30 päivän puusaunaputki alkaa olla paketissa🙃
 5. https://www.hs.fi/tiede/art-2000006487794.html Tässä asiallinen kirjoitus, jossa asian ytimessä oleva henkilö kertoo tosiasioita koronasta. Vastaava juttu myös ylen nettisivuilla.
 6. Amerikassa havaittu, että covid-19-virus saattaa aiheuttaa veritulppia. Aivohalvaukset lisääntyneet yli kaksinkertaisesti tänä vuonna. 7 kertainen nousu kahdessa viikossa tapauksissa, jossa nuori potilas (30-40 vuotias) on saanut aivohalvauksen. Perusterveitä tai lieviä oireita. Tutkimukset ovat vasta alussa, mutta huolestuttavia tietoja tulee kokoajan.
 7. Juuri näin. Hyvää johtajuutta on se että ottaa vastuun teoista ja myöntää virheet. Uskoisin, että se on varsinkin näissä poikkeustilanteissa luottamusta lisäävä henkinen tekijä. Vastuunpakoilu on pahin ajateltavissa oleva virhe.
 8. Oli tuolla piikkipaikalla kuka tahansa, niin tässä epävarmassa tilanteessa tulee varmasti virheitä. Virheistä yleensä opitaan. Kannattaa kuunnella asiantuntijoita ja ammattilaisia.
 9. Päivitystä. Marraskuun hölkät yhteensä 150 km. Hölkät loppuivat kuin seinään juosten maaliskuun puolivälissä. Sen jälkeen ei olla hölkätty, töitä sen sijaan tehty ihan tarpeeksi. Pääsiäisviikonloppuna alkoi mökin alapihan hiekkakentän rakennus, jotta jotain liikuntaa kiinnostaisi tehdä. Nyt alkaa näyttää siltä, että voisi tilata loput kenttämateriaalit. Tämä oli mukavaa puuhaa🙂 Timber Aarteita Pengerrystä Polttopuumateriaalia Uusi lintupönttö vanhan tilalle Eiliset askeleet 13700. Tänään 20600. Maratonjuoksu unohdettu tältä vuodelta. Siirtyy ensi vuodelle ja toivottavasti Tukholmassa ennätyksen kimppuun. Tälle vuodelle ei mitään tavoitteita, mennään mukavuusalueella. Tai ehkä voisi kokeilla syksyllä 5 km alle 20 min🙂, jos vaan kisoja järjestetään.
 10. Ilmeisesti Saulin kommentti on otettu vähän turhan hypnoottisesti. Huutaja sai kyllä itse aikaan aikamoisen aerosolipilven. Jäitä hattuun ja maalaisjärkeä käyttöön. On ehkä osalle turhan kova suositus.
 11. Suomessa tilanne on vielä hyvä, jos seurataan kuolleita. Monessa muussa maassa on paniikki. Kannattaa seurata tehohoidossa olevien määrää. Viruksen käyttäytyminen on vielä vieras ja epäselvä. Tästä pandemiasta tulee mittaamattoman kallis. Tehokas rokote tullee vasta loppuvuodesta.
 12. Matkanjärjestäjän mukaan mennään, eli siirto reissulle vuodelle 2021. Oli myös syksy vaihtoehtona, mutta se ei nyt kiinnosta. Treenit vähissä, on muuta hommaa ihan tarpeeksi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy