Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

SteadyRunner64

Jäsenet
 • Content Count

  2 435
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  22

SteadyRunner64 last won the day on May 25

SteadyRunner64 had the most liked content!

Community Reputation

2 788 Excellent

1 Follower

About SteadyRunner64

 • Rank
  SteadyRunner64
 • Syntymäpäivä 24.02.1964

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Coopperi
  3200 (v. 2007)
 • 10km
  41.14 2014
 • Puolimaraton
  1.28,22 (v. 2007)
 • Maraton
  3.19,xx (v. 2005)

Recent Profile Visitors

4 554 profile views
 1. Ei ehtinyt, oli kiire😀 Selkkaus tapahtui muuten siinä kohtaan missä viime vuonna osa juoksijoista lähti väärään suuntaan. Nyt oli rauta-aitoja estämässä juoksijoita lähtemään harhateille. Ei tosin estänyt tollojen katsojien sinkoilua.
 2. Saihan tuosta myös kunnon adrenaalipiikin😁
 3. @kiljander Ei onnistunut alle 3:30 alitus (3:30:04), vaikka kuinka raastoi😫 Ensimmäistä kertaa kävi niin, että katsoja kamppasi meikäläisen ja ilmaveivi oli valmis 26 km:n kohdalla. Käämi paloi ja perkeleet lenteli. Ihmeellistä sinkoilua juoksun aikana juoksubaanalla😡 Nyt kyynärpää ja polvi ruhjeilla, mutta hyvä fiilis kuitenkin juoksusta. Tästä on hyvä jatkaa treenejä kohti lokakuuta.
 4. Näiden ukkojen perusteella lähtee ennakkosuosikkina.
 5. SteadyRunner64

  Hoka One One

  Mielenkiinnolla jään odottamaan kommentteja, käytössä on juuri nyt samat kengät (Beaconit ja Clifton 5 sekä NB 1400v5). Mistähän carboneita saa tällä hetkellä.
 6. 55v sarjaan ensivuonna ja kummasti tuli puhtia lisää. Oma ikäsarja loistava homma, voi mittailla missä mennään.
 7. Ei muuta ku maratonvauhtista treeniä mukaan harjoituksiin. Peruskunto on sulla vahva👊👍 Ite yritän alle 3:20 ekan kerran ehkä Tukholmassa. Toinen sitten syysmarassa jossain euroopan kisassa. Jos pöljäpäivä osuu jo keväälle, sitten uusi tavoite (alle 3:15🙄) syksylle. Vanhan ukon höpinää.
 8. SteadyRunner64

  Alelaari

  Intersport Espoo Merituuli, NB 1400 V5, 50 euroa. Oli muitakin malleja samaan hintaan, mutta en niitä muista, kun into pinkeenä lähdin nämä tossut kainalossa kaupasta😬
 9. Sää suosii juoksijoita ja kannustusjoukkoja. Tsempit kaikille osallistujille. Kisakatsomossa tarkkaillaan menoa👍
 10. @Rural fitness Juoksin vuonna 2005 Tukholmassa oman ennätyksen. Sen jälkeen on ollut parit pidemmät telakkajaksot, jotka tosin ovat lisänneet motivaatiota. Tämän vuoden onnistuneet juoksukisat lisänneet halua treenamiseen niin, että ensivuonna 55v sarjassa ajattelin pistää maratonin ennätyksen uudelle lukemalle. Tärkeintä on tiedostaa omat resurssit tulokseen, aseta kova, mutta realistinen tavoite. Jos pystyt, ota joku maratonohjelma, jota voit noudattaa. Lihashuollolla ja levolla vältät vammat. Itse olen ottanut ohjelmaan talveksi kuntosalitreenit juoksun oheen, samoin jonkin verran hiihtoa. Paljon tulee tehtyä myös raskasta hyötyliikuntaa, toimii mulla hyvin. Hyvää palauttavaa treeniä on pyöräily. Ite palauttelen kävellen, kun sattuu olemaan talossa liikuntaa vaativa koira. Ja ennenkaikkea motivaatio täytyy olla kohdallaan. Tsempit ennätyksen tavoitteluun.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy