Jump to content
Juoksufoorumi.fiSteadyRunner64

Jäsenet
 • Content Count

  2 624
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  23

SteadyRunner64 last won the day on November 17 2019

SteadyRunner64 had the most liked content!

1 Follower

About SteadyRunner64

 • Rank
  SteadyRunner64
 • Syntymäpäivä 24.02.1964

Recent Profile Visitors

5 307 profile views
 1. La 24.04 15 km, keskitahti 6:14, syke🤬 Rannesyke ei toiminut! Helpompaa oli kuin torstaina. Verenpaineen helpottamiseksi hommaan sykevyön. 💩jauhamassa @ZeroDiesel👊 Loppumatkasta putkahti esiin @kiljander ja @isi, mukava oli nähdä pitkästä aikaan. Jatkossa useammin.
 2. Ke 21.04 Hölkkää 12.5 km, keskitahti 6:20, syke 124. Latokasken kuntorataa kolmekierrosta. Kiitos juoksutuesta @ZeroDiesel👊 Tästä on hyvä jatkaa 💩juttulenkkejä 🙂
 3. Ma 19.04 6 km, keskitahti 5:38, syke 121. Oittaalla tunnusteluhölkkä. Jalat raskaat, sydän ok ja kevättä rinnassa😍 Juoksutaukoilun jäljiltä pitänee aloittaa venyttely, koska tämän puun alitus oli vääntöä.
 4. Tuskin näistä saa, korkeintaan verenpaine nousee. Tosin on se yllättävä tauti tuo sepelvaltimotautikin.
 5. Sinun juoksutulokset puhuvat operaation onnistumisen puolesta Sullahan tossu on kulkenut hienosti. Tämä oli hyvä uutinen👍
 6. Onko foorumilla juoksijoita, joille on suoritettu sepelvaltimon pallolaajennus. Miten juoksut ovat kulkeneet verrattuna aikaan ennen sepelvaltimotautia? Pystytkö tekemään vastaavia rasittavia treenejä kuin aiemmin? Vieläkö menee kovat kisat, 10 km, puolimaraton tai maraton? Näitä kyselee juuri tauti diagnoosin saanut 57-vuotias äijän käppänä.
 7. Jorvissa tuli vietettyä kaksi päivää. Pallolaajennus, avattiin yli 80% tukos vasemmasta sepelvaltimosta ja laitettiin 3,3 cm pituinen stentti. Sukuvika tuo sepelvaltimotauti, hiipinyt salaa sydämeen, mutta nyt poistettu. Jospa se tästä lähtisi taas lenkit kulkemaan. Pariviikkoa hissukseen ja sitten urku auki. Tai sitten vaan jatketaan mukavuusalueella👍 Helpottava toimenpide ja 10 pistettä Jorvin henkilökunnalle. Paineet lähti myös muutenkin pois, kun ei ole enää perusterve, vaan riskiryhmässä 2, niin ei tartte juosta maratonia alle 3 tunnin. Eipä se olisi tosin muuten
 8. Tässäpä hyvä linkki siitä, että korona on valtaosalle suomalaisista yli 30v ikäisistä vaarallisempi kuin niin sanottu kausipöpö. Pipin osuessa kohdalle, sairaalahoito varsin todennäköinen. Ei varmaan aihetta viruksen vähättelyyn. Naapurimaista Ruotsi ja Viro hehkuu punaisena, ja sairaalahoito alkaa olla kriisissä.
 9. En lukenut linkkiä. MUTTA, Ottaako matemaatikon linkki kantaa tuleviin leikkaussiirtoihin ja hoitajapulaan. Matemaatikko varmaan osaa kertoa myös sairaalahoidon lisääntyneet lukemat ja niiden vaikutukset.
 10. Kiitokset tsempeistä juoksutoverit @ZeroDiesel ja @isi Paluu yhteislenkkien turinoihin on kokoajan mielessä👍
 11. Lupaavia rokoteuutisia Israelista. Yksi piikki estää viruksen leviämistä tehokkaasti. Rokote on Pfizer Biontechin.
 12. Hiljaista on ollut päiväkirjanpito. Syykin on ehkä selvinnyt, vahva epäilys sepelvaltimotautiin labratulosten ja lääkärikäynnin perusteella. Rasituskokeseen pääsyä odotellaan, prkleen korona, hidastaa pääsyä testiin, vaikka lähete kiirellinen. Joulun aikaan lenkillä iski paniikki ja epätietoisuus, että mitä ..ttua nyt. Taju meinasi lähteä kympin lenkillä ja rintalasta tulessa. Nyt sitten odotellaan selkeää tuomiota. Sukuvika, prkl! Lääkärin mukaan on kyllä hoidettavissa oleva tauti ja lenkillekin pääsee vielä👍 Tällä hetkellä jatketaan kävelyä ja mönkkärillä ajelua, kunnes lääkäri to
 13. Tämän viikon hölkät Ti 🦮lenkki 8 km Pe 🦮lenkki 8 km La kimppalenkki @ZeroDieseln kanssa, 17 km, kiitos lenkkiseurasta. Su 🦮lenkki 10 km Yhteensä 43 km, eli saman verran kuin edelliset 2 kuukautta yhteensä. Tulikohan keulittua. Alle 130 sykkeet menee melko hyvin, yli 130, niin alkaa kone piiputtaa. Keskivauhdit 5:50-6:15. Vaatinee muutaman vetotreenin, jotta pumppu alkaa toimimaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy