Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ZeroDiesel

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  4 120
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  35

Everything posted by ZeroDiesel

 1. 2-3 leukaa voi mennä. Naamioin epätoivoiset yritykset olkapää-lapavenyttelyksi...roikkumista siis...ja lantion kiertelyä...
 2. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Minulla käytössä nimenomaan Tracer 1 -versiot ja siksi ajattelin saavani hiukan painavamman & tukevamman parin.
 3. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Kiitos @sk, kengät kuvauksesi perusteella juuri sellaiset kuin tarvitsen. Tracerit hiukan liian kevyet ja sitten onkin vain pk-kenkiä valikoimissa. Tulis vaan pian postiin ja pääsis kadulle testaamaan. Toivottavasti HOKAn kokotaulukko identtinen mallista riippumatta.
 4. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Onkos foorumilaisilla millaisia kokemuksia näistä kengistä? https://www.hokaoneone.eu/en/outlet-men/cavu/1019281.html?dwvar_1019281_color=ANIR#q=cavu&start=5&cgid=
 5. Sinun juoksutaustasi vaikuttaa paljon siihen miten asiaa lähestyä. Kuinka pitkään olet harrastanut juoksua? Paljon olet juossut viimeisen vuoden aikana per viikko? Kuinka monta yli 20 km lenkkiä olet juossut / kuukausi? Ihan arvaamalla kommentoin että kokemuksesi on tyypillinen ensimmäisille maratoneille kun lihasvoimat ja jalkojen iskukestävyys ei vielä riitä. Jatkossa kehityt tekemällä kerta viikkoon juoksijan kuntosaliharjoittelua ja lenkkeihin kestoa/pituutta asteittain lisäten. Onnittelut maratonista, palauttele rauhassa ja sitten takaisin treenin pariin!
 6. ZeroDiesel

  Kenkäklinikka

  Aikaisempina vuosina Juoksija-lehden kenkätestejä tehty myös talvella/keväällä ja osin Esportissa. Testaajana ollut Petri Saavalainen, maratonin Suomen Mestari v 2004 ja v 2005.
 7. Kuuliin en uskalla kurkata saati koskea mutta parhaat lahjat: liput Kasevan keikalle ja omavalintaiset langattomat urheilukuulokkeet. Kuulokkeita saa suositella, kiitos. Tulis olla hyvin korvissa pysyvät (kesäkäyttö) ja pipon alle sopivat (talvikäyttö).
 8. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Kiitos vmaksi, seuraava maraton tammikuun lopussa ja pitäis sitä ennen ostaa ja ajaa sisään kengät. Jokos Mach on liikkeissä saatavilla? Jos ei niin mikä olisi sinun seuraava suositus?
 9. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Kertoisitteko Hokan käyttäjät mikä kenkä olisi sopiva maratonille? Taustatiedoksi että omistan Cliftonit ja Tracerit. Kumpaakaan en koe erityisen sopiviksi maratonille. Cliftonit ovat liian pehmeät ja Tracerit arvelen liian kevyeksi eli pelkään jalkavaivoja. Puolikkaalla ne toimi erinomaisesti.
 10. ZeroDiesel

  Painija Petra Olli

  Oli huikea matsi ja upea voitto! Ehkä huomenna saadaan selitys miksi loppuratkaisu viivästyi eli mitä oikeasti tapahtui. Muutama vuosi sitten tuli televisiosta hieno dokumentti missä Petra Olli treenasi jossain ex-Neuvostoliiton maassa viikkotolkulla. Oli todella karut olosuhteet ja pirun kovaa treeniä. Jätti pysyvän jäljen minun mieleen Petra Ollista ja lajin kovuudesta. En valitettavasti löytänyt linkkiä tänne laitettavaksi. #fullrespect
 11. Hyvä analyysi @perttu ! Onnistujiin voi lukea myös Toivio-Arajuuri-akselin. Kuka olis uskonut tällaisiin peliesityksiin etukäteen, saati Ring, Hetemaj, Moisanderin lopetettua maajoukkueessa. Kyllä taas näkee miten toimiva pelisysteemi ja voitot tuo itseluottamusta ja rauhaa tekemiseen. On hienoa seurattavaa! Jos ei olis reissuja kalenterissa jo valmiiksi, niin Kreikka-Suomi Ateenassa menis harkintaan.
 12. ZeroDiesel

  Suunto Ambit3

  Mä uppokastan vyön 3-5 min ennen starttia ja lisäksi kouralliset vettä sykevyön alle kiinnityksen jälkeen juuri ennen starttia.
 13. Taitaa kansalaisten kilot olla keskimäärin nousussa ja samoin ääripäät. Eiköhän se kylmä kapitalismi ohjaa Juoksija-lehdenkin sisältöä. Sisältö, värit ja teemat menee nyt kohti naistenlehtiä ja myynti lanaa asiantuntemusta. Jos haluaa syvempää tietoa juoksemisesta ja asiantuntevia & mielenkiintoisia muita juttuja niin tästä Juoksijan kehityssuunnasta niitä ei löydy. Jos haluaa tietää miten valmistaja X on kehittänyt uuden neonkeltaisen otsapannan marraskuun pimeille niin siitä on mainos. Ja Jukkis ja Tättis kuvassa kehuu niitä kolmen km katujuoksuviestin maalissa. Jokainen liikkuja ja liikuttu askel hyvä. Juoksija-lehden ei totisesti tarvitse jatkaa nykysuuntaan.
 14. Kaikki toiminnot ennen maratonia sujui erittäin hyvin eli ilmoittautumiset, infot, emailit, numeron haut, parkit, verryttelyt jne. Paita on Craft ja hieno. Reitistä tykkäsin semiati ja Rantaraitin tuulelle ei järjestäjä voi mitään. Oli mutkaa ja käännöstä, hiekkaa ja asfalttia, pikku mäkiä ja myös helposti rullaavia loivia alamäkiä. Voisi olla suorempaakin. Kisaorganisaation kannustus oli tosi mukavaa ja Oskari Mörö liikenteenohjaajana Haukilahdessa mukava piristys. Tuokaa muuten näitä huippuja lisää reitin varrelle, way to go! Vaan olihan tosi vähän yleisöä reitin varrella. Paljon olen eri maissa/kaupungeissa juossut ja tämä oli vaisuimmista päästä koskaan. Sääennuste varmaan karkoitti katsojat ja tähänkin organisaation on vaikea vaikuttaa. Taisin maksaa about 60-70€ osallistumismaksuna. Ei tämä harrastus ole kertasuoritteinen raha-asia. Elämyksiä ja kokemuksia, yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, sukupuolesta, vauhdista, onnistumisesta, tuloksesta riippumatta. Kiitos kisaorganisaatio ja kanssajuoksijat. Me olemme me. Kiitos kisaorganisaatiolle ja kanssajuoksijoille! Hyviä juoksukilometrejä kohti talvea!
 15. Mulla toimii kun lähtee vaan juoksemaan ilman km- ja aikatavoitetta. Joskus kulkeekin tosi hyvin ja voi juosta vähän pidemmälle ja jos ei kulje eikä maistu niin kaarran himaan.
 16. Upeeta kiljander, EKP🐿 kantaa kotimaisemien lippua korkealla🇫🇮👊
 17. kiljanderin komea loppuveto menossa 👊
 18. Yö taivallusta takana. TOP6 osalta Eronen-Leppänen-EKP🐿-Nieminen suht lähellä toisiaan. Tuleeko vielä väsymisiä tai loppunousuja? Toivotaan kaikille voimia💪👟
 19. Minulla teki piikkejä kunnes pesin huolellisesti ja laitan nykyään aina ennen lenkkiä muutamaksi minuutiksi uppoveteen. Toiminut perfect.
 20. Luotamme kiljanderin loppua kohti nousevaan suoritukseen täasäkin kisassa 👍
 21. Onkos ne suomalaiset sitten vaan rasvapitoisempia 🙁 eli laihduttamalla juoksu kulkis paremmin. Edelleen kyllä, ja täysin maallikkona, ajattelen pikajuoksuun liittyvän aika olennaisena voimaominaisuudet. Suomalaiset on aina riuskan maalaispojan näköisiä ja kanssakilpailijat silminnähden lihaksikkaampia. Ja suomalaiset eivät pärjää kilpailussa.
 22. Kertokaa minulle miksi suomalaiset pikajuoksijat ovat lihaksistoltaan selkeästi pienempiä kuin kanssakilpailijat? Mihin näkemykseen pikajuoksusta ja mihin pikajuoksuominaisuuteen meidän kilpailuetu ja paremmuus rakentuu? Ei kai nuo kovempaa menevät sattumalta ole lihaksikkaampia. Viimeinen mieleen tuleva lihaksikas arvokisapikajuoksija oli Markus Pöyhönen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy