Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

ZeroDiesel

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  4 191
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  35

ZeroDiesel last won the day on April 22

ZeroDiesel had the most liked content!

Community Reputation

4 705 Excellent

2 Followers

About ZeroDiesel

 • Syntymäpäivä 01.08.1968

Converted

 • Coopperi
  2900 kauan sitten
 • 10km
  42min39sek/Otaniemen urheilukenttä Espoo 08 2018
 • Puolimaraton
  1h34min07sek / Espoo 09 2018
 • Maraton
  3h21min27sek Düsseldorf 04 2018
 • Tavoite
  Dubai 01/2019 PB

Recent Profile Visitors

2 382 profile views
 1. @sverre Rantamaratooniveteraanina taas viivalla. Juossut siis kaikki Rantamaratonit. Tsempit matkaan, kaikille 👍
 2. Pukin rp-tilanteesta ja Donnarummasta ihan samaa mieltä. Erotuomarin vähäinen tukka ja sen vaikutus menestymiseen sangen hilpeän ohkainen väittämä. Muuan Pierluigi Collina oli myös hiukan ohkaisemmalla tukalla varustettuj ja veti aika komean uran. Sekä Webb että Collina kuuluivat maailman parhaimpien erotuomareiden joukkoon. Enkä yritä väittää että he olivat virheettömiä. Esimerkiksi Webbin suoritus MM-loppuottelussa Hollanti-Espanja v 2010 oli huono. En vain pidä hyvin yleisestä ajattelusta kuinka erotuomari on huono koska vihelsi silloin tai tällöin huonosti jonkun ottelun saati yksittäisen tilanteen. Pelaajista rangaistuspotkuja MM-kisoissa ovat missanneet mm. Baggio, Zico, Maradon, Trezequet jne. ja kyllä he minun mielestä ovat hemmetin hyviä futaajia. Ymmärryksestä ja sääntötuntemuksesta kertoo tuo toimittaja Pekka Holopaisen kommentti kuinka Donnarumma olisi ansainnut punaisen kortin. Siis perustuen mihin sääntöön ja tulkintaan? Ihan totaalista schaibaa ammatikseen jalkapallosta kirjoittavalta toimittajalta. M.O.T.
 3. Helsinki half maratonin startti Finlandia-talon läheisyydessä. Esimerkiksi Lauttasaaresta matkaa 5-7 km. Jos tulee esimerkiksi prätkällä niin on se ehkä jonkun verran eri asia kuin polkea fillarilla 30 km. Varsinkin kun sen tekee Don Valido. Että onhan tässä näkökulmassa eroa. Tai jossain. Tai ei ole. En tiedä. Sen kuin nylkyttelen hitaasti lenkkejäni. Se varmaan tällä tavalla tyhmentää.
 4. Kimmolla oli klo 5 maissa jäljellä reilu parikymppiä. Sieltä se EKP🐿 tulee 💪🇫🇮 Nyt kisa sivusto kellottaa eikä näe tilannetta. Onkohan maailmassa järjestetty yhtään juoksutapahtumaa jonka verkkosivusto toimisi moitteetta😏.
 5. Kimmolla 125 km takana, noin maraton jäljellä. Nousuja kolme edessä. Jos oikein ymmärrän niin 800/2500 on keskeyttäneet/lähteneet. Voikohan olla? Hurja on haaste joka tapauksessa. Respect.
 6. Tänään käynti Esportissa. 8 min ja kortti hoidettu ystävällisen ja osaavan henkilön kanssa. End of saga.
 7. Ulkopuoliselle työntekijämäärä näyttää varsin pieneltä. Silti on pystytty kk-kortin myyminen organisoimaan noin huonosti. Mahtaako tarvita 3 x 2 pv koulutuksen, sukuselvityksen, 3200 m cooperissa ja 7000 ig-seuraajaa että pätevöityy. Ja tämä on vain ja ainoastaan organisaation eli johdon vika joiden ”uhreja” nämä nuoret työntekijät ovat.
 8. Tänään uudestaan Esportiin 6kk+2kk korttia ostamaan. Edellisestä kerrasta viisastuneena soitin etukäteen, kysyin saako kortin tänään ja puhelimessa vahvistettiin että klo 12.00-17.00. Menin klo 16.00, myyntikoppi tyhjä, hetken kuluttua tulee reipas verkkariasuinen henkilö joka iloisen kepeästi kertoo että korttia ei saa tänään kun "se työntekijä ei saapunut töihin". Oma verenpaine sekunnissa yli 200 ja sen verran korotin ääntä että tuli toinenkin henkilö selittämään tilannetta. Kerroin tulevani tänne nyt toista kertaa ja vieläkään ei onnistu vaikka soitin nyt etukäteen. Kiihdytin itseäni vielä sen verran että opastin nuorisotyöntekijöitä että pankaan nyt pentele sitten ilmoitus teidän sivuille ettei onnistu jos kerran tiedätte sen. Toinen livisti koppiin piiloon ja toinen pahoitteli pariin kertaan ihan asiallisesti. Lähdin meneen. Nyt tuntuu että olin kyllä liian tyly. Ei tuossa episodissa liian hitaasti juoksevien nylkkyjen maine parantunut. Ja työelämän kynnyksellä oleville nuorille tuli paha mieli, tai sitten ne nauraa lasikopissa kuollakseen miten helppo on uunottaa sitä yhtä kärttyisää huonotukkaista nylkkyä...
 9. Yksi just ennen lähtöä, yksi aina kympin välein ja yleensä neljättä ei ole tehnyt yhtään mieli. Juomapisteillä aina sekä vesi että urheilujuoma.
 10. Sain sähköpostiin tarjouksen ostaa Areenan 6 kk kortin tänään ja lisäbonuksena 2 kk samaan hintaan. Areenalla ei ollut paikalla ketään henkilöä, jolla olisi ollut oikeudet ja taito kortteja myydä. Tämän vuoksi tarjousta on jatkettu viikolla. Tämä tieto siis suullisesti, kirjallista tietoa ei ainakaan nyt ollut Esportin sivuilla.
 11. Tässä OK:n fyssarin ajatuksia putkirullauksesta https://www.sss.fi/2019/05/parempi-kuin-ei-mitaan-putkirullaus-on-suurta-muotia-mutta-tutkimusnayttoa-sen-vaikutuksista-on-vahan/ Minä koen jalkojen putkirullailut palautumista nopeuttavana. Jos on placebo-vaikutus niin sitten se on 5-10 minuutissa hankittu hyvä mieli. Panos-tuotos edelleen plussalla.
 12. Harittaako ikämiehen silmät mutta onko Vainio jotenkin skrodempi kuin aiemmin? Siis voimaa, ja ehkä massaa, tullut lisää? Osa toki varmaan normaalia nuoren tytön/naisen fyysistä kehittymistä.
 13. 2-3 leukaa voi mennä. Naamioin epätoivoiset yritykset olkapää-lapavenyttelyksi...roikkumista siis...ja lantion kiertelyä...
 14. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Minulla käytössä nimenomaan Tracer 1 -versiot ja siksi ajattelin saavani hiukan painavamman & tukevamman parin.
 15. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Kiitos @sk, kengät kuvauksesi perusteella juuri sellaiset kuin tarvitsen. Tracerit hiukan liian kevyet ja sitten onkin vain pk-kenkiä valikoimissa. Tulis vaan pian postiin ja pääsis kadulle testaamaan. Toivottavasti HOKAn kokotaulukko identtinen mallista riippumatta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy