Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ZeroDiesel

Jäsenet
 • Content Count

  4 043
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  34

ZeroDiesel last won the day on November 28 2018

ZeroDiesel had the most liked content!

Community Reputation

3 887 Excellent

2 Followers

About ZeroDiesel

 • Syntymäpäivä 01.08.1968

Converted

 • Coopperi
  2900 kauan sitten
 • 10km
  42min39sek/Otaniemen urheilukenttä Espoo 08 2018
 • Puolimaraton
  1h34min07sek / Espoo 09 2018
 • Maraton
  3h21min27sek Düsseldorf 04 2018
 • Tavoite
  Dubai 01/2019 PB

Recent Profile Visitors

2 261 profile views
 1. ZeroDiesel

  Kenkäklinikka

  Aikaisempina vuosina Juoksija-lehden kenkätestejä tehty myös talvella/keväällä ja osin Esportissa. Testaajana ollut Petri Saavalainen, maratonin Suomen Mestari v 2004 ja v 2005.
 2. Kuuliin en uskalla kurkata saati koskea mutta parhaat lahjat: liput Kasevan keikalle ja omavalintaiset langattomat urheilukuulokkeet. Kuulokkeita saa suositella, kiitos. Tulis olla hyvin korvissa pysyvät (kesäkäyttö) ja pipon alle sopivat (talvikäyttö).
 3. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Kiitos vmaksi, seuraava maraton tammikuun lopussa ja pitäis sitä ennen ostaa ja ajaa sisään kengät. Jokos Mach on liikkeissä saatavilla? Jos ei niin mikä olisi sinun seuraava suositus?
 4. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Kertoisitteko Hokan käyttäjät mikä kenkä olisi sopiva maratonille? Taustatiedoksi että omistan Cliftonit ja Tracerit. Kumpaakaan en koe erityisen sopiviksi maratonille. Cliftonit ovat liian pehmeät ja Tracerit arvelen liian kevyeksi eli pelkään jalkavaivoja. Puolikkaalla ne toimi erinomaisesti.
 5. ZeroDiesel

  Painija Petra Olli

  Oli huikea matsi ja upea voitto! Ehkä huomenna saadaan selitys miksi loppuratkaisu viivästyi eli mitä oikeasti tapahtui. Muutama vuosi sitten tuli televisiosta hieno dokumentti missä Petra Olli treenasi jossain ex-Neuvostoliiton maassa viikkotolkulla. Oli todella karut olosuhteet ja pirun kovaa treeniä. Jätti pysyvän jäljen minun mieleen Petra Ollista ja lajin kovuudesta. En valitettavasti löytänyt linkkiä tänne laitettavaksi. #fullrespect
 6. Hyvä analyysi @perttu ! Onnistujiin voi lukea myös Toivio-Arajuuri-akselin. Kuka olis uskonut tällaisiin peliesityksiin etukäteen, saati Ring, Hetemaj, Moisanderin lopetettua maajoukkueessa. Kyllä taas näkee miten toimiva pelisysteemi ja voitot tuo itseluottamusta ja rauhaa tekemiseen. On hienoa seurattavaa! Jos ei olis reissuja kalenterissa jo valmiiksi, niin Kreikka-Suomi Ateenassa menis harkintaan.
 7. ZeroDiesel

  Suunto Ambit3

  Mä uppokastan vyön 3-5 min ennen starttia ja lisäksi kouralliset vettä sykevyön alle kiinnityksen jälkeen juuri ennen starttia.
 8. Taitaa kansalaisten kilot olla keskimäärin nousussa ja samoin ääripäät. Eiköhän se kylmä kapitalismi ohjaa Juoksija-lehdenkin sisältöä. Sisältö, värit ja teemat menee nyt kohti naistenlehtiä ja myynti lanaa asiantuntemusta. Jos haluaa syvempää tietoa juoksemisesta ja asiantuntevia & mielenkiintoisia muita juttuja niin tästä Juoksijan kehityssuunnasta niitä ei löydy. Jos haluaa tietää miten valmistaja X on kehittänyt uuden neonkeltaisen otsapannan marraskuun pimeille niin siitä on mainos. Ja Jukkis ja Tättis kuvassa kehuu niitä kolmen km katujuoksuviestin maalissa. Jokainen liikkuja ja liikuttu askel hyvä. Juoksija-lehden ei totisesti tarvitse jatkaa nykysuuntaan.
 9. Kaikki toiminnot ennen maratonia sujui erittäin hyvin eli ilmoittautumiset, infot, emailit, numeron haut, parkit, verryttelyt jne. Paita on Craft ja hieno. Reitistä tykkäsin semiati ja Rantaraitin tuulelle ei järjestäjä voi mitään. Oli mutkaa ja käännöstä, hiekkaa ja asfalttia, pikku mäkiä ja myös helposti rullaavia loivia alamäkiä. Voisi olla suorempaakin. Kisaorganisaation kannustus oli tosi mukavaa ja Oskari Mörö liikenteenohjaajana Haukilahdessa mukava piristys. Tuokaa muuten näitä huippuja lisää reitin varrelle, way to go! Vaan olihan tosi vähän yleisöä reitin varrella. Paljon olen eri maissa/kaupungeissa juossut ja tämä oli vaisuimmista päästä koskaan. Sääennuste varmaan karkoitti katsojat ja tähänkin organisaation on vaikea vaikuttaa. Taisin maksaa about 60-70€ osallistumismaksuna. Ei tämä harrastus ole kertasuoritteinen raha-asia. Elämyksiä ja kokemuksia, yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, sukupuolesta, vauhdista, onnistumisesta, tuloksesta riippumatta. Kiitos kisaorganisaatio ja kanssajuoksijat. Me olemme me. Kiitos kisaorganisaatiolle ja kanssajuoksijoille! Hyviä juoksukilometrejä kohti talvea!
 10. Mulla toimii kun lähtee vaan juoksemaan ilman km- ja aikatavoitetta. Joskus kulkeekin tosi hyvin ja voi juosta vähän pidemmälle ja jos ei kulje eikä maistu niin kaarran himaan.
 11. Upeeta kiljander, EKP🐿 kantaa kotimaisemien lippua korkealla🇫🇮👊
 12. kiljanderin komea loppuveto menossa 👊
 13. Yö taivallusta takana. TOP6 osalta Eronen-Leppänen-EKP🐿-Nieminen suht lähellä toisiaan. Tuleeko vielä väsymisiä tai loppunousuja? Toivotaan kaikille voimia💪👟
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy