Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ZeroDiesel

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  4 131
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  35

ZeroDiesel last won the day on April 22

ZeroDiesel had the most liked content!

Community Reputation

4 371 Excellent

2 Followers

About ZeroDiesel

 • Syntymäpäivä 01.08.1968

Converted

 • Coopperi
  2900 kauan sitten
 • 10km
  42min39sek/Otaniemen urheilukenttä Espoo 08 2018
 • Puolimaraton
  1h34min07sek / Espoo 09 2018
 • Maraton
  3h21min27sek Düsseldorf 04 2018
 • Tavoite
  Dubai 01/2019 PB

Recent Profile Visitors

2 341 profile views
 1. 2-3 leukaa voi mennä. Naamioin epätoivoiset yritykset olkapää-lapavenyttelyksi...roikkumista siis...ja lantion kiertelyä...
 2. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Minulla käytössä nimenomaan Tracer 1 -versiot ja siksi ajattelin saavani hiukan painavamman & tukevamman parin.
 3. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Kiitos @sk, kengät kuvauksesi perusteella juuri sellaiset kuin tarvitsen. Tracerit hiukan liian kevyet ja sitten onkin vain pk-kenkiä valikoimissa. Tulis vaan pian postiin ja pääsis kadulle testaamaan. Toivottavasti HOKAn kokotaulukko identtinen mallista riippumatta.
 4. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Onkos foorumilaisilla millaisia kokemuksia näistä kengistä? https://www.hokaoneone.eu/en/outlet-men/cavu/1019281.html?dwvar_1019281_color=ANIR#q=cavu&start=5&cgid=
 5. Sinun juoksutaustasi vaikuttaa paljon siihen miten asiaa lähestyä. Kuinka pitkään olet harrastanut juoksua? Paljon olet juossut viimeisen vuoden aikana per viikko? Kuinka monta yli 20 km lenkkiä olet juossut / kuukausi? Ihan arvaamalla kommentoin että kokemuksesi on tyypillinen ensimmäisille maratoneille kun lihasvoimat ja jalkojen iskukestävyys ei vielä riitä. Jatkossa kehityt tekemällä kerta viikkoon juoksijan kuntosaliharjoittelua ja lenkkeihin kestoa/pituutta asteittain lisäten. Onnittelut maratonista, palauttele rauhassa ja sitten takaisin treenin pariin!
 6. ZeroDiesel

  Kenkäklinikka

  Aikaisempina vuosina Juoksija-lehden kenkätestejä tehty myös talvella/keväällä ja osin Esportissa. Testaajana ollut Petri Saavalainen, maratonin Suomen Mestari v 2004 ja v 2005.
 7. Kuuliin en uskalla kurkata saati koskea mutta parhaat lahjat: liput Kasevan keikalle ja omavalintaiset langattomat urheilukuulokkeet. Kuulokkeita saa suositella, kiitos. Tulis olla hyvin korvissa pysyvät (kesäkäyttö) ja pipon alle sopivat (talvikäyttö).
 8. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Kiitos vmaksi, seuraava maraton tammikuun lopussa ja pitäis sitä ennen ostaa ja ajaa sisään kengät. Jokos Mach on liikkeissä saatavilla? Jos ei niin mikä olisi sinun seuraava suositus?
 9. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Kertoisitteko Hokan käyttäjät mikä kenkä olisi sopiva maratonille? Taustatiedoksi että omistan Cliftonit ja Tracerit. Kumpaakaan en koe erityisen sopiviksi maratonille. Cliftonit ovat liian pehmeät ja Tracerit arvelen liian kevyeksi eli pelkään jalkavaivoja. Puolikkaalla ne toimi erinomaisesti.
 10. ZeroDiesel

  Painija Petra Olli

  Oli huikea matsi ja upea voitto! Ehkä huomenna saadaan selitys miksi loppuratkaisu viivästyi eli mitä oikeasti tapahtui. Muutama vuosi sitten tuli televisiosta hieno dokumentti missä Petra Olli treenasi jossain ex-Neuvostoliiton maassa viikkotolkulla. Oli todella karut olosuhteet ja pirun kovaa treeniä. Jätti pysyvän jäljen minun mieleen Petra Ollista ja lajin kovuudesta. En valitettavasti löytänyt linkkiä tänne laitettavaksi. #fullrespect
 11. Hyvä analyysi @perttu ! Onnistujiin voi lukea myös Toivio-Arajuuri-akselin. Kuka olis uskonut tällaisiin peliesityksiin etukäteen, saati Ring, Hetemaj, Moisanderin lopetettua maajoukkueessa. Kyllä taas näkee miten toimiva pelisysteemi ja voitot tuo itseluottamusta ja rauhaa tekemiseen. On hienoa seurattavaa! Jos ei olis reissuja kalenterissa jo valmiiksi, niin Kreikka-Suomi Ateenassa menis harkintaan.
 12. ZeroDiesel

  Suunto Ambit3

  Mä uppokastan vyön 3-5 min ennen starttia ja lisäksi kouralliset vettä sykevyön alle kiinnityksen jälkeen juuri ennen starttia.
 13. Taitaa kansalaisten kilot olla keskimäärin nousussa ja samoin ääripäät. Eiköhän se kylmä kapitalismi ohjaa Juoksija-lehdenkin sisältöä. Sisältö, värit ja teemat menee nyt kohti naistenlehtiä ja myynti lanaa asiantuntemusta. Jos haluaa syvempää tietoa juoksemisesta ja asiantuntevia & mielenkiintoisia muita juttuja niin tästä Juoksijan kehityssuunnasta niitä ei löydy. Jos haluaa tietää miten valmistaja X on kehittänyt uuden neonkeltaisen otsapannan marraskuun pimeille niin siitä on mainos. Ja Jukkis ja Tättis kuvassa kehuu niitä kolmen km katujuoksuviestin maalissa. Jokainen liikkuja ja liikuttu askel hyvä. Juoksija-lehden ei totisesti tarvitse jatkaa nykysuuntaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy