Jump to content
Juoksufoorumi.fiZeroDiesel

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  4 255
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  36

ZeroDiesel last won the day on October 31

ZeroDiesel had the most liked content!

Community Reputation

4 982 Excellent

2 Followers

About ZeroDiesel

 • Syntymäpäivä 01.08.1968

Converted

 • Coopperi
  2900 kauan sitten
 • 10km
  42min39sek/Otaniemen urheilukenttä Espoo 08 2018
 • Puolimaraton
  1h34min07sek / Espoo 09 2018
 • Maraton
  3h21min27sek Düsseldorf 04 2018
 • Tavoite
  Dubai 01/2019 PB

Recent Profile Visitors

2 425 profile views
 1. Kiitos, mielelläni ostan kengät. Jos ne ei istu @isi niin myyn eteenpäin 75 € ...💰 Laitan @Kale yksityisviestin 👍 Terve @Kale , enpäs saanut lähtemään yksityisviestiä sinulle 🧐 Asun Espoossa ja viittasit käyväsi täällä pari kertaa viikossa. Missä päin Espoota käyt ja minä päivänä ensi viikolla? Täsmäytellään aika ja paikka niin tulen 50€ mukanani.
 2. Perpa, Ring ja Moisander jättivät maajoukkueen ennen karsintoja ja kisapaikka tuntui siirtyvän ainakin 10 v eteenpäin. Tänään Kansalaistorilla tsiigaamassa matsia tuhansien futisfanien kanssa. Laulua, tanssia, savuja, juomia ja ilonpitoa maaleista ja EM-kisapaikasta. 🇫🇮⚽️🇫🇮Upeaa, kerrassaan upeaa 🇫🇮⚽️🇫🇮
 3. Mä voisin ostaa, sopiiko että palaan huomenna? Huudan Suomen ensin EM-kisoihin ja tarkistan aamulla kengän koon🇫🇮🤔
 4. https://yle.fi/uutiset/3-10987800 "THL mukaan yli 30-vuotiaista miehistä 72 prosenttia ja naisista 63 prosenttia oli vähintään ylipainoisia. Miehistä 26 prosenttia ja naisista 28 prosenttia oli lihavia". Mä jotenkin ymmärrän faktojen kautta ettei meidän suomalaisten suurin huoli ole pudota kuntoilun sudenkuoppiin. Huonoa ja laiskaa klikkijournalismia siis.
 5. Seurannut Eurosportilta. Päällimmäisenä ihmetys miten kujalla tämä selostajakaksikko hetkittäin on. Naisissa kisaennätys jäi 8 sek päähän ja sen selostajat hiffas 90 m ennen maalia kun eivät aiemmin tienneet paljonko matkaa maaliin. Oliskohan maksanut paljon jos olis ottaneet jonkun Juoksijan ja/tai Osaajan studioon Asiantuntijaksi.
 6. Roadrunner Kuten näkyy niin juoksen hiljaa. 21 min @isi perässä😏
 7. Tuon mä niin allekirjoitan. Maratonille valmistavan jakson nousukunto, epävarmuuden hetket ja onnistuminen jää erittäin vahvasti tunnemuistiin. V Vaikea selittää kenellekään maratonia juoksemattomalle. Sitä tunnetta kohti tässä on aina matkalla.
 8. Seppo: isot onnittelut🇫🇮👍
 9. 3h00min11sek Ja ihan perkeelesti toivon olevani väärässä👽
 10. Epäilen @isi ettei ollut aikaa (ja kiinnostusta) arvostella muita urheilijoita ja ottaa useampaa selfietä samalla miettien sopiiko kengännauhojen väri lasien sankojen väreihin. Saati harmitella kuinka paskasti kisa on järjestetty ja miten helppo Spartathlonista olis saada maailmanluokan tapahtuma. Ja voi kun suomalaiset spartathlonistit, erityisesti surkeat miehet, vaan ymmärtäisivät vetää vk2-vauhtia kaikki treenilenkit. Ai prkl tätä täydellisyyttä, vaan kun ei ihan joka paikkaan ehdi. No, geeliä tukkaan, aamulatte ja pohtimaan kuinka surkeaa on naisten maratonin taso maailmalla. Kaikenlaista soopaa.
 11. Startti 4 min päästä. Hyvää matkaa suomalaiset ja muut urheat🇫🇮👟👍 kiljander Karppinen ja isi Näreaho erityisseurannassa 🙏
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy