Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Keijo!

Jäsenet
 • Content Count

  393
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Keijo!

 1. Tänään aamulla kun pakkasta vähän enemmän -1 asetuksella , alle -5 C keleillä 0-asetuksilla. Huomenna voisi kokeilla -2 asetusta, jos pakkasta kymmenkunta astetta
 2. Keijo!

  EU hajoaa/hajoaako

  Ehkäpä tällä ruikuttamisella tai valittamisella tarkoitettiin tilannetta, jossa valitetaan lähes joka asiasta, eikä olla tyytyväisiä mihinkään, muttei koskaan kerrota parempaa vaihtoehtoa tai tapaa toimia. Itse hieman ihmettelen valittamista vaikkapa tuloeroista. Esim. Salossa oli kymmenisen vuotta sitten yhdet Suomen suurimmat tuloerot, ovat nyt myöhemmin tasaantuneet. Ja onko asiat nyt paremmin Salossa? Tai olisiko parempi, että SuperCell siirtäisi konttorinsa pois Suomesta - pienentäisi tuloeroja sekin.
 3. Keijo!

  EU hajoaa/hajoaako

  Suomi on hyvä maa. Jokaisella on mahdollisuus koulutukseen ja opiskeluun ja omalla tekemisellään vaikuttaa omaan ja läheistensä hyvinvointiin.
 4. Keijo!

  EU hajoaa/hajoaako

  Eli... 2015 hallituksessa oli Keskusta, Kokoomus ja PS = huonoja vaihtoehtoja SDP, Vihreät ja vasemmistoliitto = vielä huonompia vaihtoehtoja Jäljelle jää RKP, Kristilliset, Liike Nyt ja Väyrysen Seitsemän tähden liike.
 5. Keijo!

  EU hajoaa/hajoaako

  Ja mielestäsi tilanne olisi ollut 2015 parempi jos hallituksessa olisi olleet SDP, vihreät ja vasemmistoliitto. Tai tilanne muuttuu paremmaksi kun nämä puolueet pääsevät hallitusvastuuseen.
 6. Keijo!

  EU hajoaa/hajoaako

  Meillä on tilaa
 7. Keijo!

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Totuuden kanssa näillä jorinoillasi on hyvin vähän tekemistä 😂. Keijo ei kuulu kokoomukseen...äänestää voi kuulumatta puolueeseen. Kuka kokoomuslainen sua kohtaan on hyökännyt ad hominem? Orpo?
 8. Keijo!

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Sulta jäi vielä googlaamatta mitä tuo ”ad hominem” tarkoittaa ja samalla voisit kertoa miten se liittyy tuohon aiempaan viestiini. Muutenkin voisit hieman jäsennellä tuota ajatuksenjuoksuasi ymmärrettävämmäksi ja selkeämmäksi. Nyt menee valitettavasti nuo, ilmeisesti minuun kohdistuneet, hauskat läpät ohi.
 9. Keijo!

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Joo, kertoo faktoja 😂 ”Kokoomuslaisten äänestysprosentti on 100%. Heidän lapset otetaan mukaan jo Päiväkoti ikäisinä ja kerrotaan, että isona sitten aina äänestetään Kokoomusta” . Seuraavaksi faktaksi voisit selvittää mitä ”ad hominem” tarkoittaa.
 10. Keijo!

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Ehkä jotain rajaa voisi olla näissä ”fakta” tiedoissakin ja foliohattuteorioissa... Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, olen äänestänyt kokoomusta kehoittamatta lapsiani äänestämään samaa puoluetta. Vihreiden Emma Karin isä on kokoomuspoliitikko Ilkka J Kari jne.
 11. Eiköhän toi kyseenalaistaminen ja soveltaminen sovi ihan kaikille tasoille, jopa tänne harrastelijafoorumille. Itse veikkaan että parhaan lopputuloksen saa jos sen kyseenalaistamisen pystyy tekemään suht positiivisesti ilman "ei ne mitään siellä yliopistolla tms osaa" asennetta. En katsonut videota, mutta onko Kilian Jornet aloittamanssa juoksuharrastusta pitkän tauon jälkeen?
 12. Mulla on kerran ollut polvikipuja, sen jälkeen kun erehdyin ostamaan pronaatiotuetut tossut, erään jalkaani ja askellustani tutkineen asiantuntijan suosituksesta. Kivut hävisi nopeasti palatessa neutraaleihin kenkiin.
 13. Ei valmentajakoulutus kyllä kenestäkään valmentajasta sinällään huonoa tee. Molemmista ryhmistä taitaa olla huonoja ja hyviä esimerkkejä. Tulee nopeasti mieleen ainakin Johanna Peiponen, Iivo Niskanen. Seppo Tuominen oli Haikkolan mielestä Virenin tasoinen lahjakkuus, mutta liian kovapäinen. Voiko yli 50 vuotiaat pitää tämän setin jälkeen lepopäivän?
 14. Keijo!

  Janne Holmenin maratonohjelmat

  Ok, toisessa ketjussa et lämmennyt 5 kertaa viikossa harjoittelulle, mutta tämän Holmenin ohjelman 3 kertaa viikossa on hyvä.
 15. Keijo!

  Janne Holmenin maratonohjelmat

  Sitä voisi kritisoida esim sen takia että se on suht huono.
 16. Ok. En tosin ymmärrä miten uinti- tai triatlon harjoittelu 20+ tuntia per viikko liittyy tähän juoksemisen aloittamista koskevaan ketjuun tai Hemmilän kuntojuoksijan käsikirjaan. -------------------- Lentävä lähtö - kuntojuoksijan käsikirja antaa jokaiselle juoksemisesta ja liikunnasta kiinnostuneelle tarpeelliset perustiedot harrastuksen aloittamiseksi sekä syventävää tietoa jo pidemmälle ehtineille
 17. Keijo!

  Janne Holmenin maratonohjelmat

  Tässä ketjussa on yllättävän vähän kritiikkiä tähän Holmeenin kolme kertaa viikossa malliin...
 18. Juu, ohjeet 50+ ikäisten juoksuharjoittelusta ei varmaan käy ohjeiksi esimerkiksi 20 vuotiaan Jani Sievisen uintiharjoitteluun.
 19. Ok, sitten sen täytyy kyllä olla väärin. PS. Huomasin, että olit kokeillut ja tyytyväinen Holmeenin 3 kertaa viikossa malliin, mutta 5 kertaa viikossa mallia et osta 🙄
 20. Tässä Hemmilän ohjeistuksessa oli kysymys juoksuharjoittelusta ja lepopäivistä 50+ ikäisillä. Voi olla, että tuo ohjeistus käy sinulle paremmin kaupaksi 15-20 vuoden päästä.
 21. Keijo!

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Tottakai uskotaan! Kehitys kehittyy...
 22. Itselläni suurin ongelma on tuo Hemmilän mainitsema ”juoksuominaisuuksista kiinni pitäminen” joka ei mielestäni tarkoita maraton tai triatlon ennätyksestä kiinnipitämistä vaan enemmänkin sitä että ikääntymisen myötä kyky juosta nopeasti heikkenee. Ainakin itselläni tuon nopeuden ylläpitoon toimii paremmin hermottava nopeusharjoitus + lepopäivä, kuin paljon määrää matalalla teholla. Se, että tarvitseeko kuntoilijan ylläpitää juoksunopeutta tms on sitten toinen asia.
 23. Keijo!

  EU hajoaa/hajoaako

  Juoksufoorumin politiikkaosastolla demaritkin luokitellaan oikeistopuolueeksi...ja ymmärsin nimimerkki Reenaajan arvostelevan oikeistopuolueiden rahankäyttöä turvapaikkakuluihin. Itse veikkaisin tuon kuluerän nousevan jos hallitukseen nousee vihreät ja tai vasemmistoliitto.
 24. Keijo!

  EU hajoaa/hajoaako

  Jos viittaat tuohon Tynkkysen videoon ja turvapaikkakuluihin yms niin eiköhän ne olisi olleet korkeammat ja epäsuhta muihin kuluihin suurempi jos hallituksessa olisi ollut ns vasemmistopuolueet eli vihreät ja vasemmistoliitto.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy