Jump to content
Juoksufoorumi.fi










BenDover

Jäsenet
 • Content Count

  535
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by BenDover

 1. Tasaisella noin 3.10 km vauhdilla pääsisi omaan kympin ennätykseensä 31.42. Tsemppiä Johannalle!
 2. Itse joskus juniorina ja ns mailerina juoksin kympin 33 ja osia. Muistaakseni kommentit taisi olla ”lopeta hyvä mies, ei tosta mitään tuu”. Ihan hyvä neuvo, aloitin opiskelut, eikä ole tarvinnut katua. Joskus jälkeenpäin tietysti hauska spekuloida mihin omat rahkeet olisi riittäneet. Parhaimpana vuotena kilometrit jäi tasolle 1500 km per vuosi.
 3. Jos tässä raha olisi ollut motiivina, niin eiköhän tämä olisi jo ollut sovittu ennen oikeudenkäyntiä ja tytöillä muutama tonni rahaa. Se mikä jonkun mielestä on harmitonta lääppimistä voi toisen mielestä olla sen verran ahdistavaa häirintää, että laittaa soittamaan hätäkeskukseen.
 4. Nyt menee hakoteille...lepopäivä mahdollistaa kuntoilijalle yhden tai kaksi kovempaa, esim kilpailuun valmistavaa harjoitusta viikossa.
 5. Mene hyvä mies töihin, niin jää vähemmän aikaa miettiä kaikkea älytöntä...
 6. Oli mun mielestä selvä pläni, veto vaan jäi patjan yläosaan. 10 cm ylemmäs ja se olisi ollut maali
 7. Tässä Aku keississä on ainakin kaksi vaihtoehtoa a) oikeasti sellaista häirintää joka saa häirinnän kohteen soittamaan hätäkeskukseen b) mahdollisuus rahastaa julkisuuden henkilöä Jos kyseessä vaihtoehto b) niin miksei tytöillä ole (lehtitietojen mukaan) mitään korvausvaatimuksia? Jos mitään ei tapahtunut, niin mikä tyttöjen motiivi viedä tämä oikeuteen? Rahaa eivät halua.
 8. 👍 Sieltähän löytyi kuvakin...
 9. Molemmat ihan hyviä, mutta kyllähän Mertarannalla on tunnetta enemmän mukana. Tämä on kuitenkin jääkiekkoa, voi olla ns euroviisuveijarille vaikea ymmärtää
 10. Tuo omaisuuden myynti menee ns yli varojen elämiseen - ei sitä olla sijoittamassa mihinkään tuottavaan
 11. Toivottavasti EU vaalien jälkeen voidaan palata hallitusneuvotteluissa taas lähemmäksi reaalimaailmaa. Maailmaan jossa raha ei kasva puussa. Olin muuten yllättynyt kun olin Li Anderssonin kanssa kerrankin samaa mieltä jostain. Nyt tosiaan siitä myydäänkö valtion omaisuutta vai ei.
 12. Vähän negatiivinen viba näissä viime päivien kommenteissa. Euroviisutko harmittaa, vai mikä on?
 13. Brooklyn: check. Ei täällä kovin trendikkäitä juoksijoita näkynyt...
 14. Olen ollut yli 10 vuotta ulkomailla töissä. Omalla kohdalla ei mitään tekemistä Suomen ilmapiirin tai maahanmuuttokriittisyyden kanssa. Yksinkertaisesti parempi palkka, pienempi tulovero ja oma mielenkiinto kokea ja nähdä uusia asioita.
 15. Luulin, että vastaisit: liberaali talouspolitiikka, yrittäjäystävällinen verotus, tiukka talouskuri... https://www.yrittajat.fi/uutiset/558475-millaista-olla-yrittajana-virossa
 16. BenDover

  55 v naisen maratonohjelma

  Joo, tuo ohjelma on tuolta osin epälooginen eli pitäisi olla pelkkä ”pitkä lenkki 2 h”. Tai jos ohjelmaa seuraava onnistuu noilla ohjelman tavoitesykkeillä juoksemaan 20 km heti aluksi alle kahden tunnin, niin seuraavien viikkojen ohjelmassa oleva ”maratonvauhtinen 5 km @ 6.20” voi olla aika kevyttä...
 17. Terveydellisessä mielessä tuo pelkkä 4x10 km on ihan hyvä. Aloittelijan kannattaa tehdä sitä mikä tuntuu itselle hyvältä. Riippuu tavoitteistasi tarvitsetko ylipäätään intervalleja tai tempoharjoituksia. Ja jos päädyt siihen että tarvitset, niin intervalleja voi tehdä monella tavalla. Voit aloittaa hitailla intervalleilla, aluksi rauhallisesti eli riittävän hiljaa lyhyitä matkoja ja pikkuhiljaa vauhtia ja pituutta vetoihin lisää. Intervalleja ei tarvitse tehdä veren maku suussa...
 18. 😂😂 Sun tarinat on ihan hauskoja ja niillä on viihdearvoa, mutta muutenhan ne ihan sitä itseään 💩
 19. Oletko koskaan miettinyt miksi Virolla on niin vähän valtionvelkaa? https://www.businessinsider.com/wef-countries-with-lowest-levels-of-public-debt-2017-12
 20. Holmenin ohjelmat sopii Janne Holmen tyyppisille tapauksille eli on juostu 15 vuotta ja 100000 km pohjille, lopetaan kilpaurheilu syksyllä, harjoitellaan Holmenin ohjelmalla 3 x viikossa, juostaan 2.24 maraton seuraavana kesänä. Toinen tapaus mihin se sopii on se että olet jo valmiiksi 3.00 kunnossa ja aloitat 3.15 ohjelman ja juokset 3.10-3.15
 21. New York. Tänään paljon kävelyä ja bussikierrokset downtown & uptown.
 22. Olen muutaman kerran käynyt ja tuskin enää vapaaehtoisesti tulee uudestaan mentyä. Lähinnä jäi mieleen tolkuttomat ruuhkat, linja-autojen katolla istuvat ihmiset, huonot ja pimeät tiet. Takseja ei ollut ja muutaman tuli tutustuttua riksakyytiin.
 23. Saa nähdä pysyykö tämä kokoonpano kasassa neljää vuotta. Veikkaan, että Vihreät tai Vasemmistoliitto lähtevät ennen seuraavia vaaleja hakemaan kannatusta oppositiosta. Keskustakin on ikäänkuin Sinisten tiellä - kannatus tasaisessa laskussa.
 24. Ei ole. Osalle näyttää olevan erittäin tärkeää laittaa kuvia itsestään, sukistaan, vaatteistaan jne. Oma vastaukseni liittyi osittain kysymykseen SM maastoista. Silloin kun itse siellä juoksin, ulkonäöstä ei saanut tyylipisteitä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy