Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Keijo!

Jäsenet
 • Content Count

  394
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

145 Excellent

Recent Profile Visitors

879 profile views
 1. Tänään -18 C ja asetus -2, olisi ehkä voinut olla -3. En viittynyt alkaa pakkasessa säätämään. Pitoa oli tänään tarpeeksi, luistokin kohtuu hyvä.
 2. Tänään aamulla kun pakkasta vähän enemmän -1 asetuksella , alle -5 C keleillä 0-asetuksilla. Huomenna voisi kokeilla -2 asetusta, jos pakkasta kymmenkunta astetta
 3. Keijo!

  EU hajoaa/hajoaako

  Ehkäpä tällä ruikuttamisella tai valittamisella tarkoitettiin tilannetta, jossa valitetaan lähes joka asiasta, eikä olla tyytyväisiä mihinkään, muttei koskaan kerrota parempaa vaihtoehtoa tai tapaa toimia. Itse hieman ihmettelen valittamista vaikkapa tuloeroista. Esim. Salossa oli kymmenisen vuotta sitten yhdet Suomen suurimmat tuloerot, ovat nyt myöhemmin tasaantuneet. Ja onko asiat nyt paremmin Salossa? Tai olisiko parempi, että SuperCell siirtäisi konttorinsa pois Suomesta - pienentäisi tuloeroja sekin.
 4. Keijo!

  EU hajoaa/hajoaako

  Suomi on hyvä maa. Jokaisella on mahdollisuus koulutukseen ja opiskeluun ja omalla tekemisellään vaikuttaa omaan ja läheistensä hyvinvointiin.
 5. Keijo!

  EU hajoaa/hajoaako

  Eli... 2015 hallituksessa oli Keskusta, Kokoomus ja PS = huonoja vaihtoehtoja SDP, Vihreät ja vasemmistoliitto = vielä huonompia vaihtoehtoja Jäljelle jää RKP, Kristilliset, Liike Nyt ja Väyrysen Seitsemän tähden liike.
 6. Keijo!

  EU hajoaa/hajoaako

  Ja mielestäsi tilanne olisi ollut 2015 parempi jos hallituksessa olisi olleet SDP, vihreät ja vasemmistoliitto. Tai tilanne muuttuu paremmaksi kun nämä puolueet pääsevät hallitusvastuuseen.
 7. Keijo!

  EU hajoaa/hajoaako

  Meillä on tilaa
 8. Keijo!

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Totuuden kanssa näillä jorinoillasi on hyvin vähän tekemistä 😂. Keijo ei kuulu kokoomukseen...äänestää voi kuulumatta puolueeseen. Kuka kokoomuslainen sua kohtaan on hyökännyt ad hominem? Orpo?
 9. Keijo!

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Sulta jäi vielä googlaamatta mitä tuo ”ad hominem” tarkoittaa ja samalla voisit kertoa miten se liittyy tuohon aiempaan viestiini. Muutenkin voisit hieman jäsennellä tuota ajatuksenjuoksuasi ymmärrettävämmäksi ja selkeämmäksi. Nyt menee valitettavasti nuo, ilmeisesti minuun kohdistuneet, hauskat läpät ohi.
 10. Keijo!

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Joo, kertoo faktoja 😂 ”Kokoomuslaisten äänestysprosentti on 100%. Heidän lapset otetaan mukaan jo Päiväkoti ikäisinä ja kerrotaan, että isona sitten aina äänestetään Kokoomusta” . Seuraavaksi faktaksi voisit selvittää mitä ”ad hominem” tarkoittaa.
 11. Keijo!

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Ehkä jotain rajaa voisi olla näissä ”fakta” tiedoissakin ja foliohattuteorioissa... Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, olen äänestänyt kokoomusta kehoittamatta lapsiani äänestämään samaa puoluetta. Vihreiden Emma Karin isä on kokoomuspoliitikko Ilkka J Kari jne.
 12. Eiköhän toi kyseenalaistaminen ja soveltaminen sovi ihan kaikille tasoille, jopa tänne harrastelijafoorumille. Itse veikkaan että parhaan lopputuloksen saa jos sen kyseenalaistamisen pystyy tekemään suht positiivisesti ilman "ei ne mitään siellä yliopistolla tms osaa" asennetta. En katsonut videota, mutta onko Kilian Jornet aloittamanssa juoksuharrastusta pitkän tauon jälkeen?
 13. Mulla on kerran ollut polvikipuja, sen jälkeen kun erehdyin ostamaan pronaatiotuetut tossut, erään jalkaani ja askellustani tutkineen asiantuntijan suosituksesta. Kivut hävisi nopeasti palatessa neutraaleihin kenkiin.
 14. Ei valmentajakoulutus kyllä kenestäkään valmentajasta sinällään huonoa tee. Molemmista ryhmistä taitaa olla huonoja ja hyviä esimerkkejä. Tulee nopeasti mieleen ainakin Johanna Peiponen, Iivo Niskanen. Seppo Tuominen oli Haikkolan mielestä Virenin tasoinen lahjakkuus, mutta liian kovapäinen. Voiko yli 50 vuotiaat pitää tämän setin jälkeen lepopäivän?
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy