Jump to content
Juoksufoorumi.fi


BenDover

Jäsenet
 • Content Count

  535
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

217 Excellent

Recent Profile Visitors

1 003 profile views
 1. Tasaisella noin 3.10 km vauhdilla pääsisi omaan kympin ennätykseensä 31.42. Tsemppiä Johannalle!
 2. Itse joskus juniorina ja ns mailerina juoksin kympin 33 ja osia. Muistaakseni kommentit taisi olla ”lopeta hyvä mies, ei tosta mitään tuu”. Ihan hyvä neuvo, aloitin opiskelut, eikä ole tarvinnut katua. Joskus jälkeenpäin tietysti hauska spekuloida mihin omat rahkeet olisi riittäneet. Parhaimpana vuotena kilometrit jäi tasolle 1500 km per vuosi.
 3. Jos tässä raha olisi ollut motiivina, niin eiköhän tämä olisi jo ollut sovittu ennen oikeudenkäyntiä ja tytöillä muutama tonni rahaa. Se mikä jonkun mielestä on harmitonta lääppimistä voi toisen mielestä olla sen verran ahdistavaa häirintää, että laittaa soittamaan hätäkeskukseen.
 4. Nyt menee hakoteille...lepopäivä mahdollistaa kuntoilijalle yhden tai kaksi kovempaa, esim kilpailuun valmistavaa harjoitusta viikossa.
 5. Mene hyvä mies töihin, niin jää vähemmän aikaa miettiä kaikkea älytöntä...
 6. Oli mun mielestä selvä pläni, veto vaan jäi patjan yläosaan. 10 cm ylemmäs ja se olisi ollut maali
 7. Tässä Aku keississä on ainakin kaksi vaihtoehtoa a) oikeasti sellaista häirintää joka saa häirinnän kohteen soittamaan hätäkeskukseen b) mahdollisuus rahastaa julkisuuden henkilöä Jos kyseessä vaihtoehto b) niin miksei tytöillä ole (lehtitietojen mukaan) mitään korvausvaatimuksia? Jos mitään ei tapahtunut, niin mikä tyttöjen motiivi viedä tämä oikeuteen? Rahaa eivät halua.
 8. 👍 Sieltähän löytyi kuvakin...
 9. Molemmat ihan hyviä, mutta kyllähän Mertarannalla on tunnetta enemmän mukana. Tämä on kuitenkin jääkiekkoa, voi olla ns euroviisuveijarille vaikea ymmärtää
 10. Tuo omaisuuden myynti menee ns yli varojen elämiseen - ei sitä olla sijoittamassa mihinkään tuottavaan
 11. Toivottavasti EU vaalien jälkeen voidaan palata hallitusneuvotteluissa taas lähemmäksi reaalimaailmaa. Maailmaan jossa raha ei kasva puussa. Olin muuten yllättynyt kun olin Li Anderssonin kanssa kerrankin samaa mieltä jostain. Nyt tosiaan siitä myydäänkö valtion omaisuutta vai ei.
 12. Vähän negatiivinen viba näissä viime päivien kommenteissa. Euroviisutko harmittaa, vai mikä on?
 13. Brooklyn: check. Ei täällä kovin trendikkäitä juoksijoita näkynyt...
 14. Olen ollut yli 10 vuotta ulkomailla töissä. Omalla kohdalla ei mitään tekemistä Suomen ilmapiirin tai maahanmuuttokriittisyyden kanssa. Yksinkertaisesti parempi palkka, pienempi tulovero ja oma mielenkiinto kokea ja nähdä uusia asioita.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy