Jump to content
Juoksufoorumi.fiBen!

Jäsenet
 • Content Count

  676
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1 701 profile views
 1. Tästä EU-hörhöilystä hyvä esimerkki Maahanmuuttaja­nuorten kotouttamiseen jaettu jättisumma suli puuhasteluksi: Vantaa sai EU-rahoilla aikaan vain kahden kilometrin juoksukisan - HS-Vantaa - Ilta-Sanomat
 2. Meillä on pääministeri joka haluaa luoda itsestään kuvaa koko maailmaa parantavana "valtiomiehenä". Itseäni tässä huonossa elvytyspaketissa hieman ärsyttää vihervasemmiston vasta-argumentit "arvostelet elvytyspakettia, olet siis EU vastainen jne". Olen periaatteessa EU myönteinen, mutta olisi aika pitää isot YT-neuvottelut ja samalla kerrata sovitut pelisäännöt... Jäsenmaksuja voisi leikata reippaalla kädellä ja sopeuttaa toimintaa vastaavasti leikkaamalla kaikki turha hörhöily pois.
 3. Jostain syystä Suomessa tuntuu olevan vaikea saada nostettua nuoria naisia kansainväliselle tasolle lähes lajissa kuin lajeissa (tai ainakin lajeissa joita itse seuraan). Ruotsissa tilanne vaikuttaa paljon paremmalta...
 4. Voi olla että muistan väärin, mutta eikös karsinnan nro 10 aloita erävalinnan. Jos lähtöpaikka olisi 20/60 ja muutama norjalainen/ruotsalainen olisi mennyt voisin huutaa esim "ota rennosti loppu, olet 3 sek Kläboa edellä"
 5. Eikö sprintin karsinnassa valmentajat huuda väliaikoja? 10 sek hitaamalla ajalla olisi oltu karsinnassa vielä sijalla 12
 6. On tapahtunut, mutta ainoastaan ollessani ns hyvässä kunnossa ja PK vauhdeilla.
 7. Tekniikan kertaus itsellä menossa. Kuinka jyrkkään ylämäkeen sauvoitta luistelua pitäisi pystyä tekemään jotta potku olisi tehokas? Esim pitäisikö Oittaan jyrkkä alkunousu mennä ilman sauvoja?
 8. Itseäni hieman ihmetyttää hallituksen passiivisuus monessakin asiassa. Esim uutisten mukaan Israelin pääministeri soitti Phizerille 17 kertaa varmistaakseen rokotetoimitukset. Suomessa Marin ja Kiuru ovat lähettäneet samasta aiheesta kirjeen EU: lle.
 9. Mallioppilaan on vaikea sanoa vastaan mistään, mutta ehkä Sanna lähettää taas kirjeen...
 10. Hieman asian vierestä, mutta pidemmässä ylämäessä alkaa ensimmäisenä takareidet hapottamaan - etureiteen ei vielä tässä vaiheessa mitään tuntumaa. Heikot takareidet vai tekniikkavirhe? Oman tuntuman mukaan tämä tulee liukuvan ponnistuksen loppusuikkauksesta eli yrityksestä viedä potku loppuun asti.
 11. Kun aikoinaan opettelin luisteluhiihtoa niin ohjeena oli että ylämäet mennään tiheällä frekvenssillä ja enemmän ikäänkuin askeltaen portaita ylöspäin - liuku lyhyenä ja tasaisena ja uusi askel ennekuin liuku loppuu.
 12. Kuulun tähän ryhmään jolla vapaalla hiihtäen sykkeet nousee VK alueelle aika helposti. Vauhti on varmaan kuntoon nähden liian kovaa. Ylämäet rauhallisesti on teoriassa hyvä ohje, mutta tuntuu että vapaalla vauhti tai liuku loppuu mäessä kesken ellei tikkaa siihen vähän kovemmalla frekvenssillä.
 13. Tuo lainaamasi teksti ei näytä kateelliselta vihapuheelta vaan ihan vaan faktalta. 2 tunnin alitus puolikkaalla on ”tavallista keski-ikäistä hölkkääjää”.
 14. Taidan päätyä kahteen eri reissuun eli ensin pidennetty viikonloppu Äkäslompolossa ja muutama viikko myöhemmin varsinainen talviloma Saariselällä.
 15. Talviloman suunnittelu pikkuhiljaa alkamassa. Olisiko täällä mielipiteitä parhaasta pohjoisen murtsikkakohteesta? Omat kokemukset viime vuosilta rajoittuvat Leville ja Saariselälle. Nyt olisi Ylläs harkinnassa. Ajankohta maaliskuu ja matkaa tarkoitus tehdä lentäen Helsingistä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy