Jump to content
Juoksufoorumi.fihanna

Jäsenet
 • Content Count

  928
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. hanna

  Athens IUF 15.-31.3.2010

  miikalta juuri tulleen viestin mukaan maria on maalissa. onnea marialle ja tuulalle ja muille urakoineille!
 2. hanna

  Hassemaratonit 2008

  jes. noin harvinaista herkkua oli tarjolla viimeksi 2006.
 3. saa nähdä onko enää tänä vuonna ) (siis nostettujen jäsenhintojen jälkeen).
 4. tjaa, pikemminkin piikkimatolla makaamista jos yllättäviä esteitä ei ilmaannu. maaliinpääsy on kauden päätavoite.
 5. pa*kalla valmistautumisella pa*ka kisa. koko viime kausikin meni keturoilleen *kele. onnea onnistujille ja halit lopuille. aina ei mene nappiin. mara s:aa lainaten "i did it my way"
 6. hanna

  Triathlonkesä 2010

  jaahas. vai silleen. syvä huokaus. *merkkaa kalenteriin HCM-Nokia tuplan viikkoa ennen MasU:a*.
 7. "kaikkeen ei tarvita lahjakkuutta tai älyä" erityistä suunnitelmaa ei ole eikä senpuoleen erityisiä tavoitteitakaan. liikun sen minkä pystyn ja loppuajan olen töissä, nukun tai syön . liikunta on masennuslääke, työpsykologi ja perheterapeutti.
 8. hanna

  Wiha 2009

  nöyryysjuoksua alusta loppuun asti. alkuviikon flunssa ei ihan ollut lähtenyt keuhkoista ja se alun pitkä ja tuulinen suora sai hengityksen tukkoamaan ihan ekoista kierroksista lähtien. tunnin juoksun jälkeen kristallisoitui että yhdentoista tunnin alitushaaveet saa alittaa. mietin pitkään keskeyttämistä, mutta kun shamaani ehti siihen puuhaan ensin ja lupasin kärsiä hänenkin puolestaan niin en hennonut pettää lupausta. tulipahan väänettyä tuplakärsimyksellä. pintahengityksellä mentiin viimeiset 20km ja viimeiseen kymppiin tuhrautui melkein puolitoista tuntia. räkää olikin sitten mukava yskiskellä lämpöisessä autossa *varaa aikaa astmadiagnoosiin* huollolle kommenttia: kun on noin pitkä kisa noinkin kylmällä ilmalla voisi lämmintä juomaa olla ihan automaattisesti tarjolla ettei sitä tarvitse joka kerta erikseen pyydellä ja sitten odottaa että sitä haetaan jostain kauempaa. olisi ilmeisesti pitänyt olla oma termari mukana. onnittelut onnistujille ja päähänsilitykset muille (myös keskeyttäjille. olitte minua viisaampia).
 9. 57.23 1.54.41 2.51.47 3.51.26 eli hidas mikä hidas ja kaksi minuuttia hyyty viimeisellä kierroksella. tosin 10 sekuntia voi laskea siihen että jäin ajanottohärvelin alle pällistelemään kunnes minulle ohjattiin reitti oikealle maalille. kyltti "kierrokselle" ja "maaliin" olisi ollut poikaa siihen risteykseen.
 10. hanna

  Wiha 2009

  moi, voin koukata (hotellilta) aseman kautta ja napata sut kyytiin niin pääset pelipaikoille aiemmin. ja olen palaamassa hetimiten juoksun jälkeen tsadiin, takapenkin keskipaikka on vielä vapaana....
 11. Citius, altius, fortius -tematiikan mukaisesti: pidemmälle, kauemmin ja nopeammin....
 12. nähtäväksi jää tuliko tänään kauden ensimmäinen neljän tunnin alitus. tulostani ei löydy online - listasta.... keli oli turhan lämmin ja mäet - ah, ne mäet. varsinkin kivenlahden "double killer".
 13. oli keli mikä tahansa, tsempit kaikille!
 14. hanna

  Onnittelut

  onnea nummerolle !!!!!
 15. juu, 9 tunnin ajan yritin noukkia mehu/vesilasillisia aina jotain paikkaa venyttäen tai reisiä pumpaten. silti kotio kohti juostessa jalat olivat ihan puuta ihankuin olisi jotain tehnytkin. tämä oli eka kertani huoltotiskin takana ja kovasti, ah niin kovasti olisi tehnyt mukaan kirmaamaan (mutta se mikä ei tapa, karaisee).... pepillä tosiaan näytti juoksu kulkevan - onnea !!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy