Jump to content
Juoksufoorumi.fi


qsilver

Jäsenet
 • Posts

  63
 • Liittyi

 • Last visited

qsilver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. qsilver

  Vantaan ladut

  Mitä olette laittaneet pitovoiteluksi?
 2. qsilver

  Raudaton voitelu

  Tuohon tilanteeseen teipille ääni!
 3. qsilver

  Vantaan ladut

  Sinne siis huomenna on suunnattava!
 4. qsilver

  Vantaan ladut

  Pertsa, luistelu vai molemmat?
 5. Universal/ hopealiisteri toimii
 6. Rakenne karkea ja lumen lämpötila -1C
 7. Aikamoista sohjoa oli Sunnuntainakin. Onko rata joskus kova esim. aamuisin?
 8. Kävin terveystalossa urheilulääkärillä ja se passitti mut Kallion juttusille. Ei ollu töykeä.. Toinen ortopedi olis leikannu minun polven mutta Kallio sanoi ettei kannatta. Ei olisi ollut apua jne.. Olen käynyt Terveystalossa neljällä eri ortopedilla näyttämässä vaivaa ja Kallio oli ensimmäinen joka sanoi mistä polvikipu johtuu.. Saman rahan se saa tavan tallaajan tutkimisesta. Pitkät jonot sille on.
 9. qsilver

  Garmin Connect

  Mulla resetoivat/buuttasivat mittarin huollossa niin se auttoi. Samalla laittoivat uuden softan mittariin.. Garminin huolto pelaa paremmin kuin hyvin. Mullakaan ei auttanu sekään että poistin ohjelman koneelta ja latasin sen uudestaan.
 10. Eiköhän tuolla muina aikoina saa revitellä molempiin suuntiin.. En huomannu alla olevissa kartoissa kiertosuuntaa ko. kohdalla. www.mski.fi www.latukartta.fi/vantaa/ Mukaan vaan. Pitää taukoa niin 30km menee kivasti. Ei se matka tapa vaan vauhti..
 11. Mulla on vastannu viime aikoina selvää Savoo vääntävä kaveri. Hyvää palvelua saanu puhelimen kautta. Laita kaikki romut menemään sinne. Edellisellä kerralla kun oli vyö rikki latasivat uudet softat mittariin. Ilmeisesti toimivuuskin oli tarkastettu. Takuu huolto oli silloin kyseessä. Nyt mulla on ilmeisesti ant tikku rikki. Laitan koko paketin menemäään sinne. Viimeksi oli nopeaa palvelua eikä posteja tarvi maksaa itse
 12. Selkeesti kunnon matskua! 20v ja yliopistossa!?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy