Jump to content
Juoksufoorumi.fi


bjanne77

Jäsenet
 • Posts

  104
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by bjanne77

 1. bjanne77

  Uintikunto

  Tän hetkinen uimakunto: ihan hyvä ekat 100m avovedessä, sen jälkeen uinnista ei tuu yhtään mitään....
 2. Thomas Darbylla paremmat pinnat kasassa mutta 3 kisaa tehtynä. [TABLE="class: kpr-detailTable"] [TR="class: kpr-detailsText, bgcolor: #FFFFFF"] [TD][/TD] [TD]Ironman South Africa[/TD] [TD] 540*[/TD] [/TR] [TR="class: kpr-detailsText, bgcolor: #F9F9F9"] [TD] [/TD] [TD]Ironman Wisconsin[/TD] [TD] 405*[/TD] [/TR] [TR="class: kpr-detailsText, bgcolor: #FFFFFF"] [TD] [/TD] [TD]Ironman Lanzarote[/TD] [TD] 405*[/TD] [/TR] [/TABLE]
 3. Pisteuudistusten jälkeen jarmon tilanne tosi huono, vaatisi mun ymmärryksen mukaan voitto IM kisassa ja top3 jotta olisi saumoja havajille, en kyll usko että se on millään hmahdollista :( Tällä hetkellä jarmolla 745 pinnaa, havajille vaaditaan yli 3500 luultavasti aika lähelle 4000 pinnaa,IM voitto antaa 2000 pinnaa, joten aika epätoivosessa paikassa jamo on, ikävä kyllä. Cairns 720 pinnaa Melbourne 25 pinnaa
 4. Kyllä mä ihan tarpeeksi ulkona olen, en usko että mun ulkona oleminen parantaa mitenkään mailman douppi ongelmaa :) T:koiranomistava triatleetti
 5. Kai sitä testo ja epoa ostetaan ihan samalla lailla ku muitaki huumeita, jos ei googlesta löydä vinkkejä niin sit vaa paikallisen prätkäjengin/pahiksen puheille...(näin ainaki itte tekisin jos tekis mieli doupata) Monelle on tosi kova juttu olla vaikka kylän/seuran kovin vaikka just pajulahdella. Mulle aivan sama jos joku douppaa tai peesaa kun ei oo elannostani kyse, ja kilpailen vain itseäni vastaan. Täysmatkalaiset amattilaiset on tosi pahassa paikassa, kisoista saa aivan surkeat palkintorahat, joten voittoja on tultava, ilman voittoja myös sponsorien saanti varmaan tosi hankallaa, joten ymmärrän että kiusaus voi olla tosi suuri doupata.
 6. Mitä vanhempi on sen paremmin testo toimii palautukseen, ja tietty epo toimii kisoihin.... Doping varmaan erittäin yleistä triathlonissa koska täälä ei testata samalla tavalla ku muissa lajeissa, eli täysmatkalaiset varmaan douppaa.... Kuinka paljo fillaristit ja hiihtäjät douppais jos heitä ei testattaisi koko ajan ???? On naiivia kuvitella että triatleetit ei douppaa....
 7. Hyvin vedetty hastilta, havajin paikka lähenee, olisi niin siistiä jos sinne pääsis...
 8. Ehkä paras kuitenki antaa tuomareiden tuomaroida.
 9. bjanne77

  Uintikunto

  Uintikunto testattu kisoissa 100m, 1.13:20 huikea uusi ennätys noin 15 sekuntia kovempi kuin edellinen ennätys. 800m, 14.31:14 uusi ennätys noin 20 sekunnilla, mutta uinti oli aivan surkea jalanpohjassa kramppailua ja aivan surkeat käännökset. Nyt kesän ajan sitte jätän halliuinnin ja keskityn meressä uintiin saa nähdä miten se onnistuu.
 10. bjanne77

  Voimamittari

  Koko talven on tullut poljettua, taxc flow + nettilisäosan, kanssa kyllä noiden wattien seuraaminen vaan on kehittävää, kuinka kesällä voi enää pärjätä ilman. Nyt vaan vaimolle joku hyvä selitys, että saa ostaa kesäksikin wattimittarin. Luultavasti tuon power2maxin ostan.(jos vaan löydän jostain siihen tarpeeksi rahaa)
 11. Täytyy taas kerran todeta että, kyllä ironman brandin kisoja on surkeeta seurata , kuinka vaikeeta toi athlete trackaaminen voi olla??
 12. Perttu lyön geelin vetoa, eli jos voitan oot mulle 2000 geeliä auki :) Joroisilla maksu sit
 13. Veikkauksia Marino voittaa, jamo top6 ja ennen crowwieta maalissa, paljonko saan kertoimia :)
 14. Saa jamo ainakin hyviä kirittäjiä kisaan, veikkaan rohkeasti jamoa top6 :) Go Jamo Go Toivottavasti pystyy seuraamaan jotenkin tuota kisaa, ironman on kyllä surkea firma toteuttamaan urheilioiden seuraamista, luulisi että osaisi sen homman jo.
 15. bjanne77

  Uintikunto

  Hyvällä volttikäännöksellä voit peesata parempia uimareita, se jos joku on tärkeätä osata triathlonistina, eli mars mars hallille käännöksiä treenaamaan ;)
 16. bjanne77

  Uintikunto

  Aika huikea parannus, kävin itse kellottamassa 400m, 25m altaassa sain ajaksi 6.36 ja oon siihen tosi tyytyväinen, parin viikon päästä kokeilen kans tuota 1000m taas, saa nähdä miten menee.
 17. Tämä on erittäin vaikea kysymys, monet juo pelkästään vettä toiset ei juo mitään kun kesto on alle 60min. Toiset ei juo palkkaria koska siitä muka lihoaa j.n.e. Tämä on minun henkilökohtainen tapa johon luotan tällä hetkellä.(elän tarkan dietin alla, koska uskon sillä olevan suuri vaikutus jaksamiseen, hyvinvointiin ja palautukseen) Olen erittäin kiinnostunut ravinnosta. Ennen kovaa treenia: 30min ennen treeniä 20g aminohappoja + 20g hiilarisekotusta(tai banaani) + 2g glutamiinia + 5g kreatiinia Treenin aikana: Joka 45-60 minuutille tämä annos 20g aminohappoja + 20g hiilarisekotusta, juomapulloon. Heti treenin jälkeen: 40g heraproteiinia +2g glutamiinia + 5g kreatiinia + banaani tai omena noin 1h treenin jälkeen 150g pastaa/riisiä + 150g kanaa/jauhelihaa/kalaa +avokaado/15g pähkinöitä/10g oliiviöljyä + reilusti vihanneksia.(olen koukussa avokaadoihin) Jos on kevyt treeni niin muutan vähä tuota ihan tunteen mukaan, ja sen mukaan mitä olen päivän aikana muuten syöny. Jos haluaa lihota niin ehdotan ettei syö ollenkaan treenin aikana eikä treenin jälkeen, näin ollen saa rakennettua itselleen kunnon ravinnevajauksen jonka voi sitte ennen nukkumaanmenoa tyydyttää ylensyömällä hiilareita :)
 18. Kun aloitin triathlon harrastuksen kramppasi jalkani aina yrittäessäni juosta fillaroinnin jälkeen, nykyään juoksu sujuu tosi hyvin vaikka pidemmänkin fillaroinnin jälkeen. Tärkein on että pitkien fillaritreenien jälkeen juoksee aina 10-15 min. Kyllä ne jalat siihen pikkuhiljaa tottuu :)
 19. Vielä näihin palautus asioihin sen verran että, mikä toiselle toimii ei välttämättä kaikille ole paras vaihtoehto, jos tunnet itsesi usein väsyneeksi, niin kokeile rohkeasti toista ajattelutapaa. Tässä mun mielestä tärkeimmät asiat palautumiseen, 1. Unen määrä, 8h minimi yöunet, en ikinä herää 05 aamulenkille jos en ole nukkumassa kello 21. 2. Viina , tarviiko tästä edes mitään sanoa ????? 3. Ravinto, syö kunnolla ennnen treeniä, treenin aikana ja treenin jälkeen.
 20. Saako lepopäivänä käydä töissä,siivota keittiötä, imuroida talo,pestä auto, kävellä koiran kaa, filloroida töihin, venytellä, harrastaa seksiä, pelata futista lasten kanssa, käydä uimassa vähä tekniikkaa j.n.e. Juuri tämän takia en pidä varsinaisia lepopäiviä vaan pidän pidemmän jakson kevyempää treeniä, eli 2 viikkoa kovaa jonka jälkeen 1 viikko kevyttä. Täysin treenvapaita päiviä ei siis ole ohjelmassa ikinä, mutta ohjelmassa on tosi paljon palauttavia treenejä. Vaikka täysin treenivapaita päiviä ei ole ohjelmassa, niin niitä tulee silloin tällöin kun en kerkeä treenata ja otan niitä myös silloin tällöin kun tunnen olevani väsynyt. Tämä systeemi on toiminut minulla tosi hyvin, olen myös kokeillut 3 kovaa ja 1 kevyt viikko ja se kolmas viikko oli aina liian raskas, olen myös kokeillut 3 kovaa+1 lepo+ 2kovaa+1 lepo, tämä toimi muuten hyvin mutta en jaksanut pitää noita täyslepopäiviä.
 21. bjanne77

  Uintikunto

  Itse metsästin tuota 20 minuuttista koko viime kevään 20.07 oli viimeinen yritys ennen kesätaukoa hallista. Syksyn ekassa testissä meni heti raja rikki vaikka en oikeastaan uinut paljo mitää kesän aikana, eli huilaten kuntoon ;) Olen kauden aikana käynyt pajulahdessa masters uimaleirillä, ottanut 4 yksityistuntia, käynyt 2 vaparitekniikka jatko kurssia josta toinen on vielä kesken, 2-3 kertaa viikossa uinut ja käynyt masters sm-kisat uimassa(katsomo täynnä valmentajia kannattaa käydä saa tuhdisti ilmaisia vinkkejä). Kaikki tämä on tiputtanut 1km uima ajasta pois noin minuutin :) eli kyllä saa ainaki töitä tehdä edistyäkseen kun aikuisena aloittaa ...
 22. Pyöräily ehdottomasti ilman sukkia, juoksua taas en kyllä ilman sukkia tee :) (sen verran itsesuojeluvaistoa löytyy)
 23. bjanne77

  Uintikunto

  Minä teen 1000m testin ilman pukua ja lähtö vedestä 50m altaassa. Ja teen myös 400m testejä ilman pukua hyppylähdöllä 25m altaassa (2 viikon päästä vuorossa tämä testi)
 24. bjanne77

  Uintikunto

  Kävin testaamassa taas kerran 1000m, 50m altaassa 18.43 on nyt uusi ennätys (edellinen 19.07). Kesäksi vielä kuin saisi 44s pois ajasta niin olen tyytyväinen :)
 25. bjanne77

  Triathlonkesä 2013

  Nyt on ilmoittautuminen vuoden päätapahtumaan, joroisille tehty sarjaan 35-39 ja aikatavoite on alle 5h.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy