Jump to content
Juoksufoorumi.fi


bjanne77

Jäsenet
 • Posts

  104
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  Joroinen, Challenge aarhus

bjanne77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

 1. bjanne77

  Uintikunto

  Tän hetkinen uimakunto: ihan hyvä ekat 100m avovedessä, sen jälkeen uinnista ei tuu yhtään mitään....
 2. Thomas Darbylla paremmat pinnat kasassa mutta 3 kisaa tehtynä. [TABLE="class: kpr-detailTable"] [TR="class: kpr-detailsText, bgcolor: #FFFFFF"] [TD][/TD] [TD]Ironman South Africa[/TD] [TD] 540*[/TD] [/TR] [TR="class: kpr-detailsText, bgcolor: #F9F9F9"] [TD] [/TD] [TD]Ironman Wisconsin[/TD] [TD] 405*[/TD] [/TR] [TR="class: kpr-detailsText, bgcolor: #FFFFFF"] [TD] [/TD] [TD]Ironman Lanzarote[/TD] [TD] 405*[/TD] [/TR] [/TABLE]
 3. Pisteuudistusten jälkeen jarmon tilanne tosi huono, vaatisi mun ymmärryksen mukaan voitto IM kisassa ja top3 jotta olisi saumoja havajille, en kyll usko että se on millään hmahdollista :( Tällä hetkellä jarmolla 745 pinnaa, havajille vaaditaan yli 3500 luultavasti aika lähelle 4000 pinnaa,IM voitto antaa 2000 pinnaa, joten aika epätoivosessa paikassa jamo on, ikävä kyllä. Cairns 720 pinnaa Melbourne 25 pinnaa
 4. Kyllä mä ihan tarpeeksi ulkona olen, en usko että mun ulkona oleminen parantaa mitenkään mailman douppi ongelmaa :) T:koiranomistava triatleetti
 5. Kai sitä testo ja epoa ostetaan ihan samalla lailla ku muitaki huumeita, jos ei googlesta löydä vinkkejä niin sit vaa paikallisen prätkäjengin/pahiksen puheille...(näin ainaki itte tekisin jos tekis mieli doupata) Monelle on tosi kova juttu olla vaikka kylän/seuran kovin vaikka just pajulahdella. Mulle aivan sama jos joku douppaa tai peesaa kun ei oo elannostani kyse, ja kilpailen vain itseäni vastaan. Täysmatkalaiset amattilaiset on tosi pahassa paikassa, kisoista saa aivan surkeat palkintorahat, joten voittoja on tultava, ilman voittoja myös sponsorien saanti varmaan tosi hankallaa, joten ymmärrän että kiusaus voi olla tosi suuri doupata.
 6. Mitä vanhempi on sen paremmin testo toimii palautukseen, ja tietty epo toimii kisoihin.... Doping varmaan erittäin yleistä triathlonissa koska täälä ei testata samalla tavalla ku muissa lajeissa, eli täysmatkalaiset varmaan douppaa.... Kuinka paljo fillaristit ja hiihtäjät douppais jos heitä ei testattaisi koko ajan ???? On naiivia kuvitella että triatleetit ei douppaa....
 7. Hyvin vedetty hastilta, havajin paikka lähenee, olisi niin siistiä jos sinne pääsis...
 8. Ehkä paras kuitenki antaa tuomareiden tuomaroida.
 9. bjanne77

  Uintikunto

  Uintikunto testattu kisoissa 100m, 1.13:20 huikea uusi ennätys noin 15 sekuntia kovempi kuin edellinen ennätys. 800m, 14.31:14 uusi ennätys noin 20 sekunnilla, mutta uinti oli aivan surkea jalanpohjassa kramppailua ja aivan surkeat käännökset. Nyt kesän ajan sitte jätän halliuinnin ja keskityn meressä uintiin saa nähdä miten se onnistuu.
 10. bjanne77

  Voimamittari

  Koko talven on tullut poljettua, taxc flow + nettilisäosan, kanssa kyllä noiden wattien seuraaminen vaan on kehittävää, kuinka kesällä voi enää pärjätä ilman. Nyt vaan vaimolle joku hyvä selitys, että saa ostaa kesäksikin wattimittarin. Luultavasti tuon power2maxin ostan.(jos vaan löydän jostain siihen tarpeeksi rahaa)
 11. Täytyy taas kerran todeta että, kyllä ironman brandin kisoja on surkeeta seurata , kuinka vaikeeta toi athlete trackaaminen voi olla??
 12. Perttu lyön geelin vetoa, eli jos voitan oot mulle 2000 geeliä auki :) Joroisilla maksu sit
 13. Veikkauksia Marino voittaa, jamo top6 ja ennen crowwieta maalissa, paljonko saan kertoimia :)
 14. Saa jamo ainakin hyviä kirittäjiä kisaan, veikkaan rohkeasti jamoa top6 :) Go Jamo Go Toivottavasti pystyy seuraamaan jotenkin tuota kisaa, ironman on kyllä surkea firma toteuttamaan urheilioiden seuraamista, luulisi että osaisi sen homman jo.
 15. bjanne77

  Uintikunto

  Hyvällä volttikäännöksellä voit peesata parempia uimareita, se jos joku on tärkeätä osata triathlonistina, eli mars mars hallille käännöksiä treenaamaan ;)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy