Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ylis

Jäsenet
 • Content Count

  26
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. ylis

  Alelaari

  Tampereella Kalevan Prismassa On-Runningin Cloudsurfereita hintaan 99 € (norm. 199€). Koot näyttivät olevan suunnilleen välillä 43-46 ja värinä musta-vihreä.
 2. Tiputetaan hintaa vielä hieman: 230 euroa päivän hinta! Pikkuhiljaa voin harkita osien erikseen myymistäkin, jos koko paketille ei löydy yhtä ottajaa. Tarjouksia voi heittää!
 3. Hintaa laskettu! Hyvässä kunnossa oleva mittari huippuominaisuuksin tarpeettomana. Ostakaa pois nurkista pyörimästä!
 4. VARATTU!!! Myytävänä noin vuoden vanha rannetietokone sykevyöllä. Kysessä musta-keltainen Tour de France edition. Kaikki osat virheettömässä kunnossa. Mukaan tulee: - RCX 5 -mittari - hybrid-sykevyö - G5 GPS-sensori latausjohdolla - langaton CS W.I.N.D cadence sensor - vyöklipsi ja käsivarsinauha GPS-sensorille - DataLink usb-tikku datasiirtoon ja synkronointiin - pidike pyörän ohjaustankoon mittarille - alkuperäinen pakkaus - ohjekirjat Polarin sivuilla lisätietoja: http://www.polar.com/fi/tuotteet/paranna_suorituskykyasi/juoksu_multisport/RCX5 Hintapyyntö: 240 euroa + mahdolliset postikulut Sijainti: Tampere Yhteydenotot YV:nä tai numeroon nollaneljäsataa - 495 4 kuusysi
 5. ylis

  Finntriathlon 2014

  Laitoin myös Vesileppikseen varauksen ensi vuodelle. Tänä vuonna kyseisessä hotellissa yöpyneenä ja viime vuonna Joronjäljessä olleena voin varauksetta suositella Vesileppistä. Pelipaikoille on noin puolen tunnin ajomatka, jonka hotellien hienoinen tasoero korvaa komeasti. Enää tarvitsee olla syyskuun alussa 1300 nopeimman ilmoittautujan joukossa!
 6. Hintaa laskettu, ostakaa pois nyt halvalla! :smile:
 7. Uudenveroisessa kunnossa olevat lisätangot kaupan. Hyvät säätömahdollisuudet mukavan aeroasennon hakemiseksi. Sopivat 26 mm ja 31,8 mm ohjaustankoihin. Ostettu pari vuotta sitten Suomen urheilupyörästä. Olleet itsellä maantiepyörässä triathlonkisoissa parina vuonna. http://www.suomenurheilupyora.fi/product.php?loc_id=1491 Sijaitsevat Tampereella. Mieluusti nouto, mutta postitus mahdollinen ostajan piikkiin. Parhaiten tavoittaa s-postilla: akiylamattila AT gmail PISTE com Myös tekstiviestillä numerosta: nolla neljä nolla 6619601
 8. Juuri eilen laitoin ilmoittautumisen puolikkaalle sisään! Saa nähdä millaisessa säässä pääsee juoksemaan, melko vaihtelevia kelejä pidellyt viime aikoina.
 9. ylis

  Fillarin keväthuolto

  Riippuu varmaan aika paljon siitä, että millainen syyshuolto on tehty tai onko fillaroitu talven aikana. Kiekkojen suoruus voisi olla hyvä tarkastuttaa vaikka ihan pyörähuollossa jos ajettu talvella tai syksyllä jätetty tekemättä. Muuten tarkistaa jarrut ja vaijerien kireydet, sekä kaikkien pulttien kireydet. Vaihtajiakin saattaa joutua hieman säätämään. Muista laittaa myös ilmaa renkaisiin ennen testilenkkiä! Ja sitten ei varmaan muuta kuin kovaa ajoa ja huonoa huoltoa, kuten katsastusmies sanoi viimeksi.
 10. Ja jos sopii vielä huudella tuohon seurojen nihkeään suhtautumiseen triathlonpyörien käyttöön ryhmälenkeillä, niin se liittyy juurikin riskeihin peesauksessa pitkillä aerotangoilla. Yleisesti täyden ja puolimatkan kisoissa on peesauskielto, jolloin mitään pahempaa riskiä kenenkään seivästämisestä ei ole ja sama juttu yksin ajetuissa treenilenkeissä. Puolimatkaa lyhyemmissä kisoissa peesaaminen on sallittu, mutta aerotangotkin tulee olla lyhyemmät. Ja nuo Baldinin kommentit ei tunnu tulevan mistään kokemuspohjalta tai muustakaan vakavasti otettavasta tietolähteestä, valitettavasti. :102: Suomen triathlonliiton kilpailu säännöt sanovat esimerkiksi seuraavaa: 14 OHJAUSTANKO PEESIVAPAISSA KILPAILUISSA • vain tavanomainen (pässinsarvi) kilpapyörän ohjaustanko sallitaan • lepotanko (clip-on) sallitaan, jos se ei ylitä jarrukahvojen etulinjaa. • jarrukahvojen etulinja ei saa ylittää yli 15 cm etupyörän akselitason pystysuoraa linjaa. • suoraan eteenpäin suuntautuvat lepotangot tulee yhdistää "sillalla" (kiinteä kappale), eikä niissä saaolla kiinnitettyinä eteenpäin suuntautuneita jarrukahvoja • lepotankojen päissä ei sallita vaihdevipuja eikä minkäänlaisia eteenpäin suuntautuneita tankoja, vainkiertovaihtajat (grip shifters) sallitaan • kyynärpääpehmikkeet sallitaan 15 OHJAUSTANKO PEESIKIELTOKILPAILUISSA Peesikieltokilpailuissa ei ole ohjaustankoa koskevia rajoituksia.
 11. Googlettamalla tosiaan löytää hieman lisätietoa tuosta triathlonkoulusta. En ihan aukottomasti osannut tulkita tuota hinnan ilmoittamista. Onko siis tämän koulun hinta 89 euroa kuukaudessa vai kertamaksuna? Ja onko tämä kurssityyppinen, että loppuu tiettynä päivänä vaiko jatkuva koulu?
 12. Eläimet saattaa olla toisinaan itsetuhoisia. Kyseessä ilmeisesti jonkin sortin orava. Ei Trekin keula näköjään tykänny hyvää...! squirrel death by bike by Richard Masoner / Cyclelicious, on Flickr
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy