Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Dublin2007

Jäsenet
 • Content Count

  26
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Dublin2007

 1. Myydään tarpeettomina erittäin hyväkuntoiset ja vähän käytetyt hiilikuiturunkoiset perinteisen monot sns-siteelle. Erittäin mukavat ja silti jäykät. Koko ”normaali” 42, ei esim. mitenkään nafti mitoitus. Hinta: 100€ Paikkakunta: Helsinki Toimitustapa: Nouto tai lähetys ostajan lukuun Yhteydenotto: yksityisviesti
 2. Myydään otsikon mukainen, erittäin hyväkuntoinen medium-koon Zone3 Vanquish märkäpuku itselleni hieman väljänä. Omat mittani ovat 178/70 kg kisakunnossa ja ottaisin puvusta tällä tiedolla itselleni small/med tai small/tall -koon. Joten, jos painoa, pituutta tai molempia on hieman enemmän, olisi tässä mahtava märkkäri! Otin muutaman kuvan puvusta tätä varten ja liitin mukaan myös kisakuvan parin viikon takaa. Uusia näyttää saavat verkosta reilu 500 € (ovh enemmän). Tästä irtoaisi end of season alessa hyvään hintaan ja sovitusmahdollisuudenkin kanssa, jos et mahdottoman kaukana Helsingistä asu. Hinta: 250 € Paikkakunta: Helsinki Toimitustapa: Nouto tai posti (kulut vastaanottajalle), pk-seudulle voin tuoda ovelle asti. Yhteydenotot: nolla neljä nolla nolla 730988
 3. Olet oikeassa, sekoitin kisoja keskenään ja tässä tapauksessa aika kriittisessä kohtaa. Onneksi tuo ei kuitenkaan ollut viestini pointti, mutta faktat pitää olla oikein. Kiitos korjauksesta.
 4. Noora on käsittääkseni yhtä vähän maratoonari kuin esim. Usain Bolt. Maailman toiseksi kovin naisultrajuoksija hän sen sijaan on ja kehittyy kehittymistään.
 5. Terve, just olin naputtamassa sisään myynti-ilmoitusta Fenix 3 HR Sapphire:sta tarvikkeineen. Kyseessä on Performer Bundle sis. sykevyön, joka uusittiin takuuseen 2 kk sitten. Montaa kertaa en vyötä ole käyttänyt, koska uusi laite vöineen on jo käytössäni. Lisäksi mukaan tulisi pari kertaa kiinni ollut musta nahkaranneke, jonka hinta oli 60€. Lisäksi kaikki muu asiaankuuluva mukana, kunto koko setillä lähes uudenveroinen. Jos tämä kokoonpano miellyttää enemmän kuin ovikoivun tarjoama, laita viestiä nolla neljä nolla nolla 730988. Jos viestiä ei kuulu huomiseen mennessä, tyrkkään tänne myyntiin!
 6. Uusi juoksija on löytynyt, eli osallistuminen on annettu eteenpäin.
 7. Laitoin ilmoittatumisen sisään ja varasin lennot tänään. Päivämäärä on sopivasti tasan 6 kk Vantaan maratonista, joten siellä testijuoksu ja sitten treeniä päälle ja urku auki Pariisin keväässä :) 3:15 on alustavasti tavoitteena, mutta saattahan se harjoittelun myötä kiristyäkin!
 8. Annetaan otsikon mukainen osallistumisoikeus Espoon Rantamaratonin täysmatkalle (1/1). Tämän voi maksutta vaihtaa puolikkaaksi (1/2). Osallistujan vaihdosta täysmatkalle peritään 10 € siirtomaksu, joten sen otan mielelläni vastaan, mikäli haluat juosta koko maran. Puolikkaan pääsee siis juoksemaan täysin ilmaiseksi. Tämän tarkistin tänään. Nopeat syövät hitaat, eli tämä menee ensimmäiselle tekstarilla ilmoittaneelle. Nimi ja haluamasi matka riittää alkuun, muut siirtoon tarvittavat tiedot pyydän erikseen nopeimmalta. Olen reissussa ja tänään parhaiten puhelimen (sms) päässä, nolla neljä nolla nolla 730988 tavoittaa.
 9. Myydään otsikon mukaiset, muutaman vuoden käytetyt luistelumonot varustepäivitysten myötä. Koko on Eur 41 1/3, US 8, 26 cm ja istuvuus täsmää minulla Asicsin kenkien kanssa yhteen. Loistavat monot tarjolla nyt hyvissä ajoin ennen lumien tuloa :) Toimitustapoina nouto Lauttasaaresta/tuurilla toimitus kotiovelle alueella Hki/Espoo, niillä seuduilla kun liikun arkisin päivittäin. Postitus ja siihen liittyvät maksut erikseen sovittuina. Hinta 130€. Yhteydenotot yksityisviestinä tai nolla neljä nolla 455 39 32.
 10. Kysynnän perusteella lasken hinnan nettotasolle: 300€. Pelkkien komponenttienkin takia kannattaa jo liikahtaa tähän hintaan. Oma tarpeeni ja fillarin käyttöaste siis 0 ja muita hankintoja tulossa. Fillari on todella hieno, mutta ihan taideteoksena en sitä kuitenkaan halua säilyttää
 11. Hinta oli ilmeisesti hieman kova, kun ei kysellä. Laskettu 99:stä 80 €:oon. Näillä mennään!
 12. Myydään otsikon mukaiset, kerran kokeillut ja pieneksi todetut huippuhienot maastojuoksukengät. Näillä piti mennä Lidingöloppetiin, mutta pykälää isompi pitää ottaa alle :) Koko on siis US 8 / 41,5 / 26 cm ja väri uusi sinipohjainen. Jos uskallat ostaa nämä sovittamatta, tässä ohjetta koon arviointiin: Juoksen itse ainoastaan Asicseilla ja kengät ovat aina kokoa 41,5 tai 42. Kisakengässä usein 41,5, kuten tämä. Nyt kenkä on kuitenkin aavistuksen nafti. Koko on siis hyvin todennäköisesti oikea sinulle, jos käytät Asicsilta 41-41,5 kenkiä. Toimitustapoina nouto Lauttasaaresta/tuurilla toimitus kotiovelle alueella Hki/Espoo, niillä seuduilla kun liikun arkisin päivittäin. Postitus ja siihen liittyvät maksut erikseen sovittuina. http://www.asics.fi/running/products/gel-fuji-racer-men/ Hinta 80 €. Yhteydenotot yksityisviestinä tai nolla neljä nolla 455 39 32.
 13. Päivitän hintaa reippaasti: 300€. Nyt voidaan jo puhua syyshinnasta :)
 14. Myydään viikonlopun autotalli-inventaarion seurauksena hieno, alkuperäiskuntoinen alumiinirunkoinen Finnpeak TR01- aika-ajo/triathlonpyörä. Runko on käsintehty Suomessa ja pyörä on alunperin kasattu kisakuskille (en kylläkään tiedä, kenelle). -Mitat: 56 cm pysty/54 cm vaaka. Sopii hyvän säädettävyytensä ansiosta n. haarukkaan 176-184 cm. -Satula/putki: Selle Alpes Flite Titanium/HUMPERT -Tanko: ITM DUAL (pyöritettävät tattivaihtajat) -KAIKKI muut osat/komponentit ovat huippukunnossa olevaa Shimano 600-sarjaa (aikansa Dura-Ace). Välitykset rouheat 53/42 edessä, 23/12 takana. -Kiekot/renkaat: Mavic CXP12, navat tosiaan Shimano 600, gummit Panaracer. Tässä kohtaa on fillarin ainut huomautuksen arvoinen asia; etukiekko on saanut tällin, joka näkyy, muttei ajaessa mielestäni tunnu. Kiekkoa on siis oiottu tällin jälkeen. -Painoa pyörällä on myyntikunnossa, ilman polkimia, jonkin verran alle 10 kg. Rungossa näkyy ajan patina asiaankuuluvalla tavalla, koska pyörä on haluttu säilyttää alkuperäisenä. Pyörä on äskettäin (alle 50 km ajoa) täydellisesti huollettu ja säädetty. Kaiken kaikkiaan upea peli, joka kannattaa tulla katsastamaan! Myyn, koska jostain pitää kuitenkin aika ajoin luopua Toimitustapoina nouto Lauttasaaresta/tuurilla toimitus kotiovelle alueella Hki/Espoo, niillä seuduilla kun liikun arkisin päivittäin. Kokonaista pyörää en mieluusti lähde postittamaan ja tämä pitää joka tapauksessa nähdä paikan päällä. Hinta 300€. Yhteydenotot yksityisviestinä tai nolla neljä nolla 455 39 32.
 15. Myydään otsikon mukaiset, hyväkuntoiset nastapohjakengät. Nasta-avain ja jopa laatikkokin taitaa olla tallella. Kengät ovat hieman isot minulle ja siksi niillä onkin juostu vain n. 10 lenkkiä. Nyt olen hankkinut oikean kokoiset talvijuoksukengät ja nämä ovat minulle tarpeettomat. Hinta 50 €, maksu toimituksen yhteydessä. Kengät voi noutaa Lauttasaaresta ja toimitus pk-seudulle onnistuu varauksin. Yhteydenotot ketjuun tai nolla neljä nolla 4553932.
 16. MYYTY! Myydään tarpeettomina hyvin vähän käytetyt Powerslide Nordic X-Plorer - maastorullasukset siteineen sauvoineen. Kyseessä on 6 1/4" ilmakumirenkaalla varustettu alumiinirunkoinen urheiluväline, jossa yhdistyy rullaluistimen ja rullasuksen ominaisuudet ja jolla voi hiihtää jopa esim. jämäkällä hiekkapohjalla. Suksia on tosiaan käytetty erittäin vähän ja ne ovat uudenveroisessa kunnossa. Pituudeltaan nämä ovat versiota pidempi (680 mm kisko), vaikka mononi on 42:nen. Sukset käyvät siis käytännössä kaikenkokoiselle monolle ja ovat hieman lyhyempää versiota vakaampi hiihtää. Lisätietoa: http://www.nordicskates.net/x-plorer-powerslide-nordic-skate/ Siteenä on Salomonin SNS Pilot Equipe, joka on täsmälleen sama side kuin esim. minulla on luistelusuksissani. Nämäkin ovat uudenveroiset. Sauvat ovat 165 cm One Way Diamond 630:set. Pituudeltaan ne käyvät sellaisenaan n. 178-185cm:lle ja lyhennettyinä lyhyemmillekin :) Uudenveroiset nämäkin. Koska metsästin setin edullisesti eri paikoista ja se on minulle tarpeeton, on hinta todella ystävällinen; 120€ koko paketista. Kuititkin löytyvät vielä, mikäli jotain takuuasiaa näiden kanssa tulisi.
 17. Myyn tarpeettomana n. 50km ajetun (lue: uudenveroinen) polkupyörän nastarengasparin mallia Nokian Mount & Ground W160 26 x 1.9". Tietoja: Erittäin kestävät kovametallipiikkiset teräsnastat (160kpl). Myrkytön "non-toxic" talvikumiseos (kovuus 58A). Kestävä gumwall-rakenne ja teräskaapelit. Yhteishinta 45€. Renkaat Helsingissä, toimitustavasta sovitaan kaupanteossa. Yhteydenotot 040 455 3932.
 18. Hintapäivitystä: 60€ Ja täsmennyksenä, että laitteen väri on musta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy