Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Dublin2007

Jäsenet
 • Content Count

  26
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Converted

 • Maraton
  Dublin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Myydään tarpeettomina erittäin hyväkuntoiset ja vähän käytetyt hiilikuiturunkoiset perinteisen monot sns-siteelle. Erittäin mukavat ja silti jäykät. Koko ”normaali” 42, ei esim. mitenkään nafti mitoitus. Hinta: 100€ Paikkakunta: Helsinki Toimitustapa: Nouto tai lähetys ostajan lukuun Yhteydenotto: yksityisviesti
 2. Myydään otsikon mukainen, erittäin hyväkuntoinen medium-koon Zone3 Vanquish märkäpuku itselleni hieman väljänä. Omat mittani ovat 178/70 kg kisakunnossa ja ottaisin puvusta tällä tiedolla itselleni small/med tai small/tall -koon. Joten, jos painoa, pituutta tai molempia on hieman enemmän, olisi tässä mahtava märkkäri! Otin muutaman kuvan puvusta tätä varten ja liitin mukaan myös kisakuvan parin viikon takaa. Uusia näyttää saavat verkosta reilu 500 € (ovh enemmän). Tästä irtoaisi end of season alessa hyvään hintaan ja sovitusmahdollisuudenkin kanssa, jos et mahdottoman kaukana Helsingistä asu. Hinta: 250 € Paikkakunta: Helsinki Toimitustapa: Nouto tai posti (kulut vastaanottajalle), pk-seudulle voin tuoda ovelle asti. Yhteydenotot: nolla neljä nolla nolla 730988
 3. Olet oikeassa, sekoitin kisoja keskenään ja tässä tapauksessa aika kriittisessä kohtaa. Onneksi tuo ei kuitenkaan ollut viestini pointti, mutta faktat pitää olla oikein. Kiitos korjauksesta.
 4. Noora on käsittääkseni yhtä vähän maratoonari kuin esim. Usain Bolt. Maailman toiseksi kovin naisultrajuoksija hän sen sijaan on ja kehittyy kehittymistään.
 5. Terve, just olin naputtamassa sisään myynti-ilmoitusta Fenix 3 HR Sapphire:sta tarvikkeineen. Kyseessä on Performer Bundle sis. sykevyön, joka uusittiin takuuseen 2 kk sitten. Montaa kertaa en vyötä ole käyttänyt, koska uusi laite vöineen on jo käytössäni. Lisäksi mukaan tulisi pari kertaa kiinni ollut musta nahkaranneke, jonka hinta oli 60€. Lisäksi kaikki muu asiaankuuluva mukana, kunto koko setillä lähes uudenveroinen. Jos tämä kokoonpano miellyttää enemmän kuin ovikoivun tarjoama, laita viestiä nolla neljä nolla nolla 730988. Jos viestiä ei kuulu huomiseen mennessä, tyrkkään tänne myyntiin!
 6. Uusi juoksija on löytynyt, eli osallistuminen on annettu eteenpäin.
 7. Laitoin ilmoittatumisen sisään ja varasin lennot tänään. Päivämäärä on sopivasti tasan 6 kk Vantaan maratonista, joten siellä testijuoksu ja sitten treeniä päälle ja urku auki Pariisin keväässä :) 3:15 on alustavasti tavoitteena, mutta saattahan se harjoittelun myötä kiristyäkin!
 8. Annetaan otsikon mukainen osallistumisoikeus Espoon Rantamaratonin täysmatkalle (1/1). Tämän voi maksutta vaihtaa puolikkaaksi (1/2). Osallistujan vaihdosta täysmatkalle peritään 10 € siirtomaksu, joten sen otan mielelläni vastaan, mikäli haluat juosta koko maran. Puolikkaan pääsee siis juoksemaan täysin ilmaiseksi. Tämän tarkistin tänään. Nopeat syövät hitaat, eli tämä menee ensimmäiselle tekstarilla ilmoittaneelle. Nimi ja haluamasi matka riittää alkuun, muut siirtoon tarvittavat tiedot pyydän erikseen nopeimmalta. Olen reissussa ja tänään parhaiten puhelimen (sms) päässä, nolla neljä nolla nolla 730988 tavoittaa.
 9. Myydään otsikon mukaiset, muutaman vuoden käytetyt luistelumonot varustepäivitysten myötä. Koko on Eur 41 1/3, US 8, 26 cm ja istuvuus täsmää minulla Asicsin kenkien kanssa yhteen. Loistavat monot tarjolla nyt hyvissä ajoin ennen lumien tuloa :) Toimitustapoina nouto Lauttasaaresta/tuurilla toimitus kotiovelle alueella Hki/Espoo, niillä seuduilla kun liikun arkisin päivittäin. Postitus ja siihen liittyvät maksut erikseen sovittuina. Hinta 130€. Yhteydenotot yksityisviestinä tai nolla neljä nolla 455 39 32.
 10. Kysynnän perusteella lasken hinnan nettotasolle: 300€. Pelkkien komponenttienkin takia kannattaa jo liikahtaa tähän hintaan. Oma tarpeeni ja fillarin käyttöaste siis 0 ja muita hankintoja tulossa. Fillari on todella hieno, mutta ihan taideteoksena en sitä kuitenkaan halua säilyttää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy