Jump to content
Juoksufoorumi.fiDublin2007

Jäsenet
 • Content Count

  26
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Converted

 • Maraton
  Dublin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Myydään otsikon mukainen, erittäin hyväkuntoinen medium-koon Zone3 Vanquish märkäpuku itselleni hieman väljänä. Omat mittani ovat 178/70 kg kisakunnossa ja ottaisin puvusta tällä tiedolla itselleni small/med tai small/tall -koon. Joten, jos painoa, pituutta tai molempia on hieman enemmän, olisi tässä mahtava märkkäri! Otin muutaman kuvan puvusta tätä varten ja liitin mukaan myös kisakuvan parin viikon takaa. Uusia näyttää saavat verkosta reilu 500 € (ovh enemmän). Tästä irtoaisi end of season alessa hyvään hintaan ja sovitusmahdollisuudenkin kanssa, jos et mahdottoman kaukana Helsingistä asu. Hinta: 250 € Paikkakunta: Helsinki Toimitustapa: Nouto tai posti (kulut vastaanottajalle), pk-seudulle voin tuoda ovelle asti. Yhteydenotot: nolla neljä nolla nolla 730988
 2. Olet oikeassa, sekoitin kisoja keskenään ja tässä tapauksessa aika kriittisessä kohtaa. Onneksi tuo ei kuitenkaan ollut viestini pointti, mutta faktat pitää olla oikein. Kiitos korjauksesta.
 3. Noora on käsittääkseni yhtä vähän maratoonari kuin esim. Usain Bolt. Maailman toiseksi kovin naisultrajuoksija hän sen sijaan on ja kehittyy kehittymistään.
 4. Laitoin ilmoittatumisen sisään ja varasin lennot tänään. Päivämäärä on sopivasti tasan 6 kk Vantaan maratonista, joten siellä testijuoksu ja sitten treeniä päälle ja urku auki Pariisin keväässä :) 3:15 on alustavasti tavoitteena, mutta saattahan se harjoittelun myötä kiristyäkin!
 5. Myyn tarpeettomana n. 50km ajetun (lue: uudenveroinen) polkupyörän nastarengasparin mallia Nokian Mount & Ground W160 26 x 1.9". Tietoja: Erittäin kestävät kovametallipiikkiset teräsnastat (160kpl). Myrkytön "non-toxic" talvikumiseos (kovuus 58A). Kestävä gumwall-rakenne ja teräskaapelit. Yhteishinta 45€. Renkaat Helsingissä, toimitustavasta sovitaan kaupanteossa. Yhteydenotot 040 455 3932.
 6. Hintapäivitystä: 60€ Ja täsmennyksenä, että laitteen väri on musta.
 7. Myyn tarpeettomana n. 3 vuotta vanhan Polar RS200-sykemittarin pehmeällä sykevyöllä ja S1-juoksusensorilla varustettuna. Kaikki toimii ja on siistissä kunnossa. Sekä sykevyön että rannelaitteen paristot on vaihdettu hiljattain. Sijainti Helsinki. Toimitustapa sovitaan kaupanteossa, mutta kaikki perusvaihtoehdot käyvät. Hinta otsikossa mainittu 70€. Yhteydenotot 040 455 3932.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy