Jump to content
Juoksufoorumi.fi


IpoT

Jäsenet
 • Content Count

  313
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

52 Excellent

Converted

 • Puolimaraton
  Finlandia Marathon 2010 1:22:43

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joh, 2 viikkoa jatkunut jo flunssailu. Kai tää joskus loppuu : p
 2. IpoT

  Kirja-ketju

  Tää pitäs hommata kyl,oli pentuna lukiessa niin jäätävä kokemus 😄
 3. IpoT

  "Telakalla"

  Vähän samaa settiä itsellä,elokuun alusta asti ollu enempivähempi koko ajan kipeenä ? Väliin muutama kokeiluluontoinen juoksulenkki ja sitten taas herää aamulla kurkku prkl:n kippeenä.Työterveyslääkärilläkin kävin itkemässä,eipä mitään 'hälyttävää' löytynyt mistään.Ainahan tää syksy on mitä on mutta nyt on kyllä pohjat vedetty
 4. Itselläkin on/off flunssaa jatkunut jo pidempään,tällä hetkellä vaikuttas ihan hyvältä.Vaan onhan tässä vielä starttiin aikaa..
 5. Kymppikilsaa ajattelin tällä kertaa testata, sitä ei ookkaan vielä lappu rinnassa-meiningillä tullut kokeiltua.
 6. IpoT

  Garmin Forerunner 610

  Aikani rämpättyä tota kello heräs eloon ja alko lataamaan.Kiitti vinkistä anyway!
 7. IpoT

  Garmin Forerunner 610

  Nyt kävi näin,että rupesin lataamaan kelloa,josta oli siis akku mennyt täysin nolliin.Muutaman kerran garminin logo räpsähti ruudulla ja nyt laitteeseen ei tule mitään eloa.Näin on toki käynyt aikaisemminkin,mutta nyt laitteeseen ei tunnu tulevan elämää vaikka mitä yrittää.Elikkäs neuvokaas viisaammat mikä avuksi....?
 8. IpoT

  Kaksi harjoitusta päivässä

  Tämä jodlaaja vaikuttaa aika hemmetin fiksulta kaverilta : D
 9. Onpa ajankohtainen ketju,tämä on just se vuodenaika kun lenkille lähteminen meinaa olla Hiukka hankalaa. Ja niinkuin täällä on muutkin todenneet,hankalinta on juurikin se lähteminen. Itselläänkin on käytössä se teenpä normaalia lyhemmän treenin- metodi, vaikka lähes joka kerta tulee ihan normilenkki vedettyä. Ja harvoin se lenkin jälkeen morkkis iskee päälle : ) Että silleen, taidanpa lähteä tuonne vesisateeseen liukastelemaan : D
 10. Juu hemmetin kuuma oli kyllä! 1,28 ja jotain,ihan on kyllä tyytyväinen vaikka kovempaakin on joskus puolikas taitettu.Se letkuäijä oli kyllä ihan huippu :-D vähän harmittaa vauhdin hyytyminen viimeisellä neljällä kilsalla mutta ei voi mitn.Nyt olutta napaan ja ensi vuonna taas uusiksi jollain matkalla!
 11. Muutaman vuoden tauon jälkeen puolimatkalle ilmouttauduttu.Ihan lämmintä keliä lupailee ja flunssatkin alkaa olla lusittu, Johan tässä alkaa odotella lauantaita.
 12. Täällä kanssa vajaa viikko flunssailtu ja loppua ei näy,joka syksy sama jännitysnäytelmä :-P noh,kattellaan mikä meno reippaan viikon päästä.
 13. Hieno homma että tämä "palaa" taas paviljonkiin. Koko matkalle ois taas tarkoitus, jospa se flunssa tulisi pari päivää juoksun jälkeen, toisin kun viime kerralla... : p
 14. Ai saakeli,paranemisia!Toivottavasti ei oo syksyn mara tms. menny vituiks lentsun takia
 15. Flunssa jatkunu nyt 2 viikkoa eikä loppua näy : / ihanku toi Finlandian väliin jääminen ei kyrsis vähintään tarpeeksi..
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy