Jump to content
Juoksufoorumi.fiIpoT

Jäsenet
 • Content Count

  336
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

164 Excellent

Converted

 • Puolimaraton
  Finlandia Marathon 2010 1:22:43

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juh,samaa settiä täällä 🤧
 2. Krapuloin,tai sit oon töissä 8-21.Siinäpä ne pääpiirteissään 😁
 3. https://www.himostrail.fi/himos-trail-tiedote-26-8-2019/
 4. No tohon en kyl osaa mitn sanoo,mielestäni reitit ol suht selkeesti merkattu ym.Mutjuh,olpas erittäin mukava,tosin suht haastava reitti tämmöselle asfalttijuoksijalle 😃 Ens vuonna uudestaan!
 5. IpoT

  Himos trail 23-24.8Jämsä

  Hellureii!! Tänne olisi tarkoitus mennä nyt ensimmäistä kertaa tota 17 kilsan matkaa taittamaan.Onkos porukalla kokemuksia näistä kinkereistä,risuja ruusuja ym? Siinä on vissiin alkuun het kolme aika näppärää ylämäkeä 😄 Ylipäätään ensimmäinen polkujuoksu itelle ikinä. Enemmän on Finlandia Marathonin tuttua ja (tylsän 😄) turvallista rantaraittia tullut lappu rinnassa- meiningillä tampattua.
 6. Joh, 2 viikkoa jatkunut jo flunssailu. Kai tää joskus loppuu : p
 7. IpoT

  Kirja-ketju

  Tää pitäs hommata kyl,oli pentuna lukiessa niin jäätävä kokemus 😄
 8. IpoT

  "Telakalla"

  Vähän samaa settiä itsellä,elokuun alusta asti ollu enempivähempi koko ajan kipeenä ? Väliin muutama kokeiluluontoinen juoksulenkki ja sitten taas herää aamulla kurkku prkl:n kippeenä.Työterveyslääkärilläkin kävin itkemässä,eipä mitään 'hälyttävää' löytynyt mistään.Ainahan tää syksy on mitä on mutta nyt on kyllä pohjat vedetty
 9. Itselläkin on/off flunssaa jatkunut jo pidempään,tällä hetkellä vaikuttas ihan hyvältä.Vaan onhan tässä vielä starttiin aikaa..
 10. Kymppikilsaa ajattelin tällä kertaa testata, sitä ei ookkaan vielä lappu rinnassa-meiningillä tullut kokeiltua.
 11. IpoT

  Garmin Forerunner 610

  Aikani rämpättyä tota kello heräs eloon ja alko lataamaan.Kiitti vinkistä anyway!
 12. IpoT

  Garmin Forerunner 610

  Nyt kävi näin,että rupesin lataamaan kelloa,josta oli siis akku mennyt täysin nolliin.Muutaman kerran garminin logo räpsähti ruudulla ja nyt laitteeseen ei tule mitään eloa.Näin on toki käynyt aikaisemminkin,mutta nyt laitteeseen ei tunnu tulevan elämää vaikka mitä yrittää.Elikkäs neuvokaas viisaammat mikä avuksi....?
 13. IpoT

  Kaksi harjoitusta päivässä

  Tämä jodlaaja vaikuttaa aika hemmetin fiksulta kaverilta : D
 14. Onpa ajankohtainen ketju,tämä on just se vuodenaika kun lenkille lähteminen meinaa olla Hiukka hankalaa. Ja niinkuin täällä on muutkin todenneet,hankalinta on juurikin se lähteminen. Itselläänkin on käytössä se teenpä normaalia lyhemmän treenin- metodi, vaikka lähes joka kerta tulee ihan normilenkki vedettyä. Ja harvoin se lenkin jälkeen morkkis iskee päälle : ) Että silleen, taidanpa lähteä tuonne vesisateeseen liukastelemaan : D
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy