Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Massey Ferguson

Jäsenet
 • Content Count

  2 204
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Massey Ferguson

 1. Treeniä väännetään 7-10 kertaa viikossa tavoitteena yksi puolimaraton viidessä vuodessa. Homma toimii tosi hyvin kun ei ole kilpailuväsymystä. Viimeisestä kisasta kulunut n. neljä vuotta joten ensi vuonna rävähtää.
 2. Olen keskiverto taapero ja just meni1.40 rikki ja vartti minuutti jäi varaa. Vuosi harjoitusmäärät Juoksua 1483km/163 harj.krt/12.900m elevaatiota Pyöräilyä 4667km/234/ 11433m Vaellusta-Kiipeilyä 172km/16/11.071m Melontaa 96km/10krt Hiihtoa 68km/4krt/2116m Ikää 63v, painoa 73kg ja 165cm lyhyyttä, Juoksu vuosia 49. On se 1.40 kovan työn takana,
 3. Muistan hyvin kun nuorene kävelin töihin puiston halki ja siellä Seko veti hidasta pitkää ehkä 6-7min/km. Ruokatunnilla käppäilin puistoon ja Seko veti edelleen samaa lenkkiä. Töitten jälkeen se oli yhä samalla lenkillä. Uteliuuttani kysyin valmentajalta vetääkö pitkää? Yep,10h pitkis!
 4. Castle. Tyypillistä ocker huumoria parhaimmillaan. Svemmälle mennessä kertoo Australialaisten oikeudesta elää omaan tyylinsä. Kunnan- ja valtion virkamiehille voi panna vastaan ja näyttää keskaria jopa korkeimmassa oikeudessa ja voittaa byrokratian jokaisella tasolla. Nähnyt tämän lilki kymmenen kertaa eikä huonone toistaessa.
 5. Massey Ferguson

  Sää

  Ei lähetä meitsin aikana vaan muutan mökilleni joka on 780m meren pinnan yläpuolella. Ja maaperää löytyy 3724 m korkeuteen asti. kotitalonikin on 345 m mpy.
 6. Massey Ferguson

  Sää

  Etelämeren Paratiisissa mahtavat kelit, 31 astetta lämpöä ainoa haitta savu ilmassa joka kiusaa kurkkua ja heikentää näkyvyyttä, Pilvetön päivä mutta aurinko juuri havaittavissa oleva oranssinen pallo taivaalla. Australian metsäpalo savut tulleet tänne yli 2000km. Entisessä kotikaupungissani viisi päivää putkeen yli 40 astetta.
 7. Back in the days muutama yli 200km viikko, korkeimmillaan 220km Hawaiin kosteassa helteessä, Nyt eläkepappana tasaista 120-160km/viikko.
 8. Tom on kirvesmies Mike Greer Builders firmassa ja rakentaa omakotitaloja. Rakensi talon vaimon siskolle 2v. sitten ja oli samalla projekti manageri.
 9. Tom Walshin kohdalla kuntoa nostaa raskas duuni raksalla. Painaa 8-12 tunnin duuni vuoroja.
 10. Massey Ferguson

  Mizuno

  Mizuno Wave Rider 22 on ollut parhaiten istuva kengistä koskaan. Massiiviset jalkatuet mahtuvat hyvin ineen ja ovat aivan kuin ilman. Pettymys oli kova kun X-10 ulkopohja alkoi murenemaan ja kului puhki pieneltä alueelta kannasta alle 400km juoksulla. Juoksu kelvottomaksi julistin ne 430km kohdalla. Nyt on messissä taas NB 880. Voisin ehkä kokeilla Mizuno Sky kenkiä mutta hankala löytää 2E kokoa €60 budjetilla.
 11. Innokkaana rugby fanina voin vahvistaa loukkaantumiset ei välttämättä ole saletti rugbyssa. Takarivi (11, 14 ja 15) ovat yleensä sprintereitä tai libero (15) jotka välttävät taklauksia. Carlin Islesia ei moni taklaa kun miehen satasen aika on 10.18. Puskeminen ja raaka taklauspeli tapahtuu eturivissä
 12. Eläkkeelle siirtymisen myötä aikaa on nautiskella pitemmittä lenkeistä. Uusi suosikkini on MTB, juoksu, melonta ja MTB yhdistelmä harjoitus. Yleensä 4x14km. Ei rasita liikaa yhtä lihasryhmää ja nivel ystävällinen treeni.
 13. Maailmankirjat aivan sekaisin. Etelän paratiisisaarella keskitalvella +20C vaikka pitäis olla hiihtokausi parhaimmillaan. Viime kesän +30C helleputken katkaisi lumimyräkkä tuoden puoli metriä lunta ja parin päivän päästä jatkui +30C helleputki.
 14. Suomen kesä on kylmä ja vähäluminen. Tulin just pitkältä pyörälenkiltä +22C tuuleton aurinkoinen päivä. Lauantaina alkaa virallisesti tän pallon puoliskon talvi ja lunta on luvassa polviin asti. Maanantaina sitten rämmitään lumessa vertical 1.5K.
 15. Pari raitaa tämän päivän (29/3 -19) muistotilaisuudesta muslimi veljille ja -siskoille. Peace train biisi senkun paranee vuosien myötä. Yusufin tulkinta alkaa saamaan kypsyyttä 70 vuotiaana.
 16. Täysin yllättäen tuli tieto ilmaisesta konsertista ylihuomenna terroristihyökkäyksen uhrien muistoksi kotikylässä. Pääesiintyjänä Cat Stevens/Yusuf and Marlon Williams mahdollisesti muitakin lyhyellä varoitusajalla saatavia muusikoita. Paljon iloa mutta vielä enemmän surua.
 17. Eminem eilen illalla oli selvä parannus edellisestä kokemastani keikastansa. Veti medleyn ysärin hiteistä paremmin kuin never before. Illan kohokohta ittelle oli Stan parannettuna versiona. Veti sen tuoreesti kuin ensinmäistä kertaa. Liput makso maltahia mutta sai vastinetta.
 18. Aamu-uutisissa kuulin asiasta maassa jossa ei ole eikä ole koskaan ollut hyppyrimäkeä. Päivän pisin pisin uutinen höystettynä Kultamitalli hyppyjen selostuksilla. R.I,P,
 19. Merkkiuskollisuus siirtynyt Mizunoon New Balance 1080 v4 jälkeen tulleiden jalkineiden huonon rakenteen vuoksi. 30v uskollisena (tosin jokunen syrjähyppy) ja nyt ero korventaa sydäntä. Kriketissä New Balance rynnii ykkösmerkiksi Australian maajoukkueen mukana.
 20. Tennisreissulla Australiassa. Tappajahelle 49,8C.
 21. Massey Ferguson

  New Balance

  Yli 30 vuotta on uskollisesti tullut juostua New Balance kengillä. v4 jälkeen 1080 kengät ei ole ollut jalkaystävällinen. Kirurgini ja podiatrini molemmat kehoittivat vaihtamaan merkkiä. PL 1 lesti oli hyvä mutta yksiosaisen ulkopohjan myötä ryhti hävisi kengistä. Mizuno Wave Rider 21 on käytössä ja alle €50 kuten NB.
 22. Lopultakin! Yli kahdeksan vuoden odotuksen jälkeen kotikyläni sai jälleen yleisurheilukentän. Yleisurheilijat ovat tehneet 320km harjoitusreissuja lähimmälle radalle tai treenannut 60 luvun tyyliin ruohoradoilla. Nyt juhlitaan.
 23. Aamulenkillä loputtumalla hiekkarannalla osui silmään outo möykky hiekalla, ei ollut ajopuu vaan harmaa hylje. Yleensä rannan hylkeet ovat tavis hylkeitä mutta tässä oli kyse Leopardi Hyljkeestä joka elää Antarticalla. Tais olla akku tyhjä GPSssa. Raporttia Rangerille ja palkkioksi pääsyliput Antartica Centeriin. Hyvä alku päivälle.
 24. Juoksijan revanssi kadulle pxxkoville koirille. https://www.stuff.co.nz/world/australia/104548298/australian-executive-manager-resigns-after-being-identified-as-poo-jogger
 25. Garmin 310XT toimii tosi hyvin korkeutta mitatessa. Mökin takana on 1350m korkea kukkula, möksä on 350m mpy. Tasaisen varmasti mittari näyttää 1020m nousua kun ylösmentäessä on jokupätkä alamäkeä. Heitto alle 20m/km korkeuserossa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy