Jump to content
Juoksufoorumi.fiMassey Ferguson

Jäsenet
 • Content Count

  2 215
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

63 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rannalla koiran kanssa lenkkeilessä pari hyljettä otti brunaa kuivalla hiekalla. Koiraa ei kiinnostanut lainkaan yli sadan kilon keijukaiset.
 2. Massey Ferguson

  Kenkäalennukset

  Kyllä onnisti! Kävin New Balance Outlet kaupassa pitkästä aikaa hakemassa appiukolle kenkiä. Löysin NB 680 Sample kengät €35 ja siinä oli myös yksi pari mun kokoa NB 1080 v10 sample kenkiä jotka otin matkaan kolmella kympillä!
 3. Tänään sitten poistuivat kaikki korona rajoitukset. Uudessa Seelannissa ei ole koronasta jäjjellä kuin ikävä muisto. Perjantaina 30000 katsojan joukossa katsomassa Rugbyn Mestis peliä!
 4. Massey Ferguson

  New Balance

  Numerointi alkaa matalista sarjoista 400,500 jne edelleen sarjoista jotka ovat enempi vapaa ajan kenkiä. Mitä isompi numero sitä enemmän teknisiä ominaisuuksia. Kaksi viimeistä numeroa 40,50 ja 60 on tukikenkiä ja 80 sekä 90 neutraaleja vaimennettuja kenkiä. kilpakengissä kaksi viimeistä numeroa on 00 Lisänä vxx versio numero. Lisätään vielä 10 sarja on off road kenkä. Avatar kuvassa 1210 v1.
 5. Ensi viikolla Etelän Paratiisissa poistuvat kaikki maan sisäiset Korona rajoitukset! Urheilutapahtumat, festarit, yökerhot ja muut vastaavat OK ilman rajoitusia. Rajat pysyvät kiinni muilta paitsi maan taloudelle tärkeille tahoille kuten Hollywood elokuvien tuotantoryhmille ja Amerikan Cup purjehtijoille (kahden viikon karanteeni pakollinen).
 6. Tervehtiä aina pitää. Tolla kerralla ei tarvinnut tehdä normaalia tervehdystä "How's it hanging?" Hyvin ruskettunut mies joka majailee dyynien välissä.
 7. Aamulenkillä rannalla löhöili elefantti hylje ja melko pian sen jälkeen vastaan tuli täysin alasti juokseva mies. Ainahan siellä joku on alasti mutta aamulla oli raikas +6 lämpötila!
 8. Kuten Perttu sanoi jumppaa jalkateriä. Kenkien lisäksi hyvin tärkeä tekijä on sisäpohja. Itse en käytä kenkien mukana tullutta insolea. Käytän €30 Lightfeet Plantar F.. pohjallista ja raskailla lenkeillä €400 (neljä sataa €!) Sofsole hiilikuitu pohjallisia. Nilkka ja jalkavaivat hävisivät noiden myötä.
 9. Mämmiä näin Pitkäperjantaina. Saatavilla olevat maltaat riittivät ainoastaan neljään isoon uunivuokaan. Täytyy sanoa tämän vuoden mämmipanos on tämän maan parhaita!
 10. Treeniä väännetään 7-10 kertaa viikossa tavoitteena yksi puolimaraton viidessä vuodessa. Homma toimii tosi hyvin kun ei ole kilpailuväsymystä. Viimeisestä kisasta kulunut n. neljä vuotta joten ensi vuonna rävähtää.
 11. Olen keskiverto taapero ja just meni1.40 rikki ja vartti minuutti jäi varaa. Vuosi harjoitusmäärät Juoksua 1483km/163 harj.krt/12.900m elevaatiota Pyöräilyä 4667km/234/ 11433m Vaellusta-Kiipeilyä 172km/16/11.071m Melontaa 96km/10krt Hiihtoa 68km/4krt/2116m Ikää 63v, painoa 73kg ja 165cm lyhyyttä, Juoksu vuosia 49. On se 1.40 kovan työn takana,
 12. Muistan hyvin kun nuorene kävelin töihin puiston halki ja siellä Seko veti hidasta pitkää ehkä 6-7min/km. Ruokatunnilla käppäilin puistoon ja Seko veti edelleen samaa lenkkiä. Töitten jälkeen se oli yhä samalla lenkillä. Uteliuuttani kysyin valmentajalta vetääkö pitkää? Yep,10h pitkis!
 13. Castle. Tyypillistä ocker huumoria parhaimmillaan. Svemmälle mennessä kertoo Australialaisten oikeudesta elää omaan tyylinsä. Kunnan- ja valtion virkamiehille voi panna vastaan ja näyttää keskaria jopa korkeimmassa oikeudessa ja voittaa byrokratian jokaisella tasolla. Nähnyt tämän lilki kymmenen kertaa eikä huonone toistaessa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy