Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Massey Ferguson

Jäsenet
 • Posts

  2 241
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Massey Ferguson's Achievements

 1. Tunturissa on tullut villisikoja vastaan ennenkuin pikaisesti katoavat pöpeliköön. Tälläviikolla tuli kaksi melko pientä vastaan pyöräillessä suljettua tietä tunturissa. Ei niitä osaa pelätä ennenkuin kiukkunen emä lapsiaan suojellakseen käy päälle.
 2. Nyt on täydellinen vempain hankittu, painepesuri. Ajotie, betoni kulkuväylät, auto, maastopyörä jne. Puhdasta tulee hetkessä. Miksi en ole tajunnut hankkia tätä ennen? Paras syntymäpäivä lahja mitä koskaan olen vaimolle ostanut!
 3. Tuskin. Me vaan ei haluta koronaa tähän maahan kun siitä päästiin eroon 15kk sitten. Kansa haluaa rajat kiinni ainakin vuoden loppuun, jolloin rokotus prosentti on parempi.
 4. Uudesta Seelannista löytyi tänään yksi positiivinen testi tulos ja välittomästi pääministeri ilmoitti maan täydellisen lukkoon lyönnin. Työpaikat, kaupat, ravintolat, koulut jne. suljetaan 6 tunnin varoitusajalla. Positiivinen testi löytyi yli 1000km päästä mutta täydellinen 'lockdown' koskee koko maata.
 5. Nyt on pakki aivan sekaisin ylenmääraisten mitalli kahvien nauttimisesta!
 6. NBA tähti Steve Adams'n sisko Valerie mitalleilla neljissä olympialaisissa! Voitto putki oli 96 kilpailua uran huipulla.
 7. Massey Ferguson

  Polar M430

  M430 Ei vain suostunut yhteityöhön. Iso peukku Polarille kaikesta avusta ja nopeista vastauksista. Kello meni vaihtoon Austraaliaan. Ensinmäisen luokan asiakaspalvelua Polarilta.
 8. Kaalipataa ja itte tehtyjä karjalanpiirakoita.
 9. Massey Ferguson

  Polar M430

  Onko kellään mitään titoa miksi Polar M430 lukemat on miten sattuu? Ensin Stravassa tuli kadonneita pätkiä lenkillä ja km väliajat vaihtelivat 2 ja 20 min välillä lenkin ollessa tasavauhtista. Nyt tuo kello oikaisee puolesta välistä ympyrän muotoiselta lenkiltä. Kello ostettu Runnerinn kaupasta 15 kk sitten. Epäsäännöllisyydet ovat nyt myös Polar Flowssa
 10. https://www.stuff.co.nz/national/politics/125132824/prime-minister-jacinda-ardern-tops-fortune-magazines-worlds-greatest-leaders-list Mitä ihmettä? Missä Sanna?
 11. Aamulenkillä näin ensi kertaa itseohjattavan lentotaksin toiminnassa. Laskeutui kuin helikopteri otti pariskunnan kyyttiin ja nousi suoraan ylös n.10m ampaisten vaakalentoon kuin pienkone. Usein olen nähnyt niitä testattavan vuosien varrella mutta eka kertaa näin tosi hommissa. Jälkeenpäin selvisi testilento nappasi pormestarin ja kaupunginjohtajan Wisk yhtiön myyntinäyttelyyn.
 12. Nyt pamahti! Eka kertaa ikinä konsertti Uuden Seelanin pyhimmässä paikassa! Menestyksekkään festari kesän päätteeksi Six60 esiintyy Eden Parkissa (Rugbyn kansallis Areena). Liput rajoitettu 60 000 kpl. Konsertti 24 Huhtikuuta ja liput plakkarissa.
 13. Nyt kun on menossa Americas Cup purjehdus kilpailu osui silmään tämä vanha hauska ketju. Tänään ei pystytty purjehtimaan maailman vanhimmasta kiertopalkinnosta tuulen puutteen takia. Yli 100 000 katsojan pettymykseksi. Nämä veneet ovat 75 jalkaisia ja lentävät veden pinnan yläpuolella kantosiipien päällä. Huippunopeus on noin 50 solmua (yli 90km/h) Minimi tuulen nopeus kantosiivillä pysymiseen on 6,5 solmua. Venettä ei ohjaa kapteeni vaan Flight Controller. Kilpailukykyisen veneen projektiin tarvitaan €150 -200 mil. Lisää HS 16.12 2020 https://www.hs.fi/urheilu/art-2000007685862.html Absurdia mutta jännittävintä urheilua.
 14. Nämä opposition johtajat saivat kenkää ja eivät ole enää opposition puhemiehiä. Viimeisimmän neljänneksen taloudellinen kasvu oli ennätysmäinen ja lisä kasvua estää vain huutava työvoimapula.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy