Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Massey Ferguson

Jäsenet
 • Posts

  2 234
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Massey Ferguson's Achievements

 1. Massey Ferguson

  Polar M430

  M430 Ei vain suostunut yhteityöhön. Iso peukku Polarille kaikesta avusta ja nopeista vastauksista. Kello meni vaihtoon Austraaliaan. Ensinmäisen luokan asiakaspalvelua Polarilta.
 2. Kaalipataa ja itte tehtyjä karjalanpiirakoita.
 3. Massey Ferguson

  Polar M430

  Onko kellään mitään titoa miksi Polar M430 lukemat on miten sattuu? Ensin Stravassa tuli kadonneita pätkiä lenkillä ja km väliajat vaihtelivat 2 ja 20 min välillä lenkin ollessa tasavauhtista. Nyt tuo kello oikaisee puolesta välistä ympyrän muotoiselta lenkiltä. Kello ostettu Runnerinn kaupasta 15 kk sitten. Epäsäännöllisyydet ovat nyt myös Polar Flowssa
 4. https://www.stuff.co.nz/national/politics/125132824/prime-minister-jacinda-ardern-tops-fortune-magazines-worlds-greatest-leaders-list Mitä ihmettä? Missä Sanna?
 5. Aamulenkillä näin ensi kertaa itseohjattavan lentotaksin toiminnassa. Laskeutui kuin helikopteri otti pariskunnan kyyttiin ja nousi suoraan ylös n.10m ampaisten vaakalentoon kuin pienkone. Usein olen nähnyt niitä testattavan vuosien varrella mutta eka kertaa näin tosi hommissa. Jälkeenpäin selvisi testilento nappasi pormestarin ja kaupunginjohtajan Wisk yhtiön myyntinäyttelyyn.
 6. Nyt pamahti! Eka kertaa ikinä konsertti Uuden Seelanin pyhimmässä paikassa! Menestyksekkään festari kesän päätteeksi Six60 esiintyy Eden Parkissa (Rugbyn kansallis Areena). Liput rajoitettu 60 000 kpl. Konsertti 24 Huhtikuuta ja liput plakkarissa.
 7. Nyt kun on menossa Americas Cup purjehdus kilpailu osui silmään tämä vanha hauska ketju. Tänään ei pystytty purjehtimaan maailman vanhimmasta kiertopalkinnosta tuulen puutteen takia. Yli 100 000 katsojan pettymykseksi. Nämä veneet ovat 75 jalkaisia ja lentävät veden pinnan yläpuolella kantosiipien päällä. Huippunopeus on noin 50 solmua (yli 90km/h) Minimi tuulen nopeus kantosiivillä pysymiseen on 6,5 solmua. Venettä ei ohjaa kapteeni vaan Flight Controller. Kilpailukykyisen veneen projektiin tarvitaan €150 -200 mil. Lisää HS 16.12 2020 https://www.hs.fi/urheilu/art-2000007685862.html Absurdia mutta jännittävintä urheilua.
 8. Nämä opposition johtajat saivat kenkää ja eivät ole enää opposition puhemiehiä. Viimeisimmän neljänneksen taloudellinen kasvu oli ennätysmäinen ja lisä kasvua estää vain huutava työvoimapula.
 9. Ihmiset saa liikkua omassa hotellihuoneessaan kahden viikon ajan ihan vapaasti. Ei ole rajalla testipakkoa. Olet vain toiset 14vrk karanteenissa ilman oireita ja maksat toiset €1900. Toistaiseksi vain yksi Aussie on kieltäytynyt testistä. Jos maahan tuleva tuntee ihmisarvonsa loukatuksi saa mennä takaisin mistä tuli. Hyvin vaikea saada lupa tulla maahan ja tietävät etukäteen mitä on tulossa.
 10. Hallitseva puolue sai hiljattain pidetyissä vaaleissa 56% eduskuntapaikoista ja pääministerin kannatus on 80%. Kaikki toimenpiteet eivät ole olleet aivan laillisia mutta hyväksytään kansan edun vuoksi. Lisäksi maassa ei ole perustuslakia vaan vastaava "Bill of Rights" mikä sallii nopeat toimet kansan edun nimissä mutta vaatii opposition hyväksymisen tärkeimmissä asioissa. Usein koronaan liittyvät lait hyväksytään äänin 119-1.
 11. Lauantaina löytyi uudessa seelanissa taas uusi tartunta. Vain 8 tuntia myöhemmin Auckland lyötiin kiinni ja loput maasta valmiustilaan viikoksi. Koronaan on tähän mennessä menehtynyt kaikkiaan 26 ihmistä.
 12. Tämähän on lievennetty ja lyhennetty versio Uuden Seelannin lockdownista.
 13. Mitä nopeammin tauti saadaan pois kuvioista sitä nopeammin elpyminen alkaa. Uudessa Seelannissa on kova buumi päällä kun pitää ruokkia muu maailma. Työvöima pula on huutava vaikka tuhansia tulee ulkomailta. Kaksi viikkoa 4-5 tähden hotellissa työnantajan piikkiin. Joka viikko kun jaksat duunata 40 tuntia saat hyvän bonuksen. Jos kestät 3kk duunia luvassa vielä isompi bonari. Lisätään kulut vienti maitojauheen, lihan, vihannesten, hedelmien ja viinin hintaan.
 14. Uudessa Seelannissa voidaan toimia nopeasti esim. viime viikolla lentokentältä karkasi kolme tartuntaa ja lähes 2mil. asukkaan Auckland lyötiin säppiin vain muutaman tunnin varoituksella. Syyskuun vaaleissa Työväen puolue sai 53% äänistä, joten asioista ei tarvitse neuvottella ja esim lockdown voidaan aloittaa 6t varoitusajalla. Kymmenien tuhansien testien tuloksena kaikki tartunnan saaneet saatiin kiinni ja suljettiin armeijan valvomaan korona hotelliin. Nyt jatketaan koronavapaata normaali elämää. Uuden Seellannin lockdown ei ollut kovin paha, töihin ei saanut mennä mutta palkka juoksi. Tuli juostua tai pyoräiltyä pari tuntia joka päivä. Ainoa rajoitus oli että kuntoilu pitää aloittaa kotoa käsin, satasen pyorälenkillä ehtii aika kauas...
 15. Viisas raha ostaa Icebreaker Merinot.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy