Jump to content
Juoksufoorumi.fiMassey Ferguson

Jäsenet
 • Content Count

  2 220
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Viisas raha ostaa Icebreaker Merinot.
 2. Uusia Perla perunoita, sillifileet ja kreikkalainen salaatti. Juomana Jacob Creek Sauvignon blanc.
 3. Eilen meloessani vastaan tuli Musta Joutsenia pesueineen. Tulivat päälle ja melalla piti puolustautua. Annoin niin paljon turvaväliä kuin joki salli. Takaisin tullessa onneksi uiskentelivat laguunissa aika sivussa.
 4. Vaimon veljen 1969 vuoden Holden Monaro big block Chevy köntillä. On tullut oltua pelkääjän paikalla ja myös ajettu on. Toinen merkittävämpi kiesi Ford XY Falcon GT Shaker. Eksoottisin auto joka on ajanut päälleni pyöräilessäni on ehdottomasti Hummer H2.
 5. Kaalipataa ja mämmiä. Mämmi maistuu läpi vuoden vaikka on kovan tekemisen takana.
 6. Rannalla koiran kanssa lenkkeilessä pari hyljettä otti brunaa kuivalla hiekalla. Koiraa ei kiinnostanut lainkaan yli sadan kilon keijukaiset.
 7. Massey Ferguson

  Kenkäalennukset

  Kyllä onnisti! Kävin New Balance Outlet kaupassa pitkästä aikaa hakemassa appiukolle kenkiä. Löysin NB 680 Sample kengät €35 ja siinä oli myös yksi pari mun kokoa NB 1080 v10 sample kenkiä jotka otin matkaan kolmella kympillä!
 8. Tänään sitten poistuivat kaikki korona rajoitukset. Uudessa Seelannissa ei ole koronasta jäjjellä kuin ikävä muisto. Perjantaina 30000 katsojan joukossa katsomassa Rugbyn Mestis peliä!
 9. Massey Ferguson

  New Balance

  Numerointi alkaa matalista sarjoista 400,500 jne edelleen sarjoista jotka ovat enempi vapaa ajan kenkiä. Mitä isompi numero sitä enemmän teknisiä ominaisuuksia. Kaksi viimeistä numeroa 40,50 ja 60 on tukikenkiä ja 80 sekä 90 neutraaleja vaimennettuja kenkiä. kilpakengissä kaksi viimeistä numeroa on 00 Lisänä vxx versio numero. Lisätään vielä 10 sarja on off road kenkä. Avatar kuvassa 1210 v1.
 10. Ensi viikolla Etelän Paratiisissa poistuvat kaikki maan sisäiset Korona rajoitukset! Urheilutapahtumat, festarit, yökerhot ja muut vastaavat OK ilman rajoitusia. Rajat pysyvät kiinni muilta paitsi maan taloudelle tärkeille tahoille kuten Hollywood elokuvien tuotantoryhmille ja Amerikan Cup purjehtijoille (kahden viikon karanteeni pakollinen).
 11. Tervehtiä aina pitää. Tolla kerralla ei tarvinnut tehdä normaalia tervehdystä "How's it hanging?" Hyvin ruskettunut mies joka majailee dyynien välissä.
 12. Aamulenkillä rannalla löhöili elefantti hylje ja melko pian sen jälkeen vastaan tuli täysin alasti juokseva mies. Ainahan siellä joku on alasti mutta aamulla oli raikas +6 lämpötila!
 13. Kuten Perttu sanoi jumppaa jalkateriä. Kenkien lisäksi hyvin tärkeä tekijä on sisäpohja. Itse en käytä kenkien mukana tullutta insolea. Käytän €30 Lightfeet Plantar F.. pohjallista ja raskailla lenkeillä €400 (neljä sataa €!) Sofsole hiilikuitu pohjallisia. Nilkka ja jalkavaivat hävisivät noiden myötä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy