Jump to content
Juoksufoorumi.fi

juk

Jäsenet
 • Content Count

  67
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Myydään Osallistumisoikeus HELSINKI TWILIGHT RUN & WALK puolimaratonille. 2 kpl a 40 euroa
 2. Juoksumatto pysähtyy 1.40 kohdalla voiko matto säätää jotenkin ettei se automaattisesti pysähdy.
 3. Juu luulin, mutta ei ole enää tarvetta 🙂 Hommasin XXL:sta Titan Fitness S line 750 maton. Matto oli esittelykappale ja lähti edullisesti. Toivottavasti oli hyvä hankinta 🙂
 4. Missäpäin matto Kuinka vanha ja hinta?
 5. juk

  Ostetaan juoksumatto

  Ostetaan juoksumatto jossa on AC moottori ja jolla nopeuden saa vähintään 20km/h.
 6. juk

  Hyvä ja kestävä juoksumatto.

  Nyt olisi hakusessa hyvä juoksumatto. Saisi olla edullinen. Minkämerkkinen olisi hyvä ja onko jossain hyviä tarjouksia? Uutta mattoa olen ajatellut niissä kun on sitten takuu jos sattuu hajoamaan.
 7. Maitokaakao palautumisjuomana. Jos käyttää täysmaitoa ja kaakaota niin mitä eroa on jos se maito on rasvatonta. Onko tehoa palautumisjuomana?
 8. juk

  Hermotus tai askellusvirhe

  Olen vahvasti sitä mieltä johtuu pakaralihaksen heikkoudesta. Jos pakaralihas ei hermotu ei askeleeseen tule potkua. Leikkauksen jälkeen pakaran seutu heikkeni ja sitä ei kuntoutettu. Miten saa pakaralihaksia aktivoitua?
 9. Posted 2 minuuttia sitten · Ilmoita asiattomasta viestistä Myydään lahjakortti urheiluhieroja Lauri Linnolahdelle Helsingistä. Oikeuttaa 45 min. hierontaan. Hinnastossa sen arvo on 50 euroa. Myyn sen 35 euroa postikuluineen. Lahjakortti on voimassa 1.2.2018 asti Eli lahjakortin käytölle on kiire. Aika pitäisi pian varata.
 10. Myydään lahjakortti urheiluhieroja Lauri Linnolahdelle Helsingistä. Oikeuttaa 45 min. hierontaan. Hinnastossa sen arvo on 50 euroa. Myyn sen 35 euroa postikuluineen. Lahjakortti on voimassa 1.2.2018 asti Eli lahjakortin käytölle on kiire. Aika pitäisi pian varata.
 11. juk

  Hermotus tai askellusvirhe

  Lievää skolioosia on selässä.
 12. juk

  Hermotus tai askellusvirhe

  Vasemman jalan hamstring syndrooma leikattiin 90 luvulla. Siitä lähtien jalka ei toimi kuten oikea jalka. Juostessa sen huomaa siten että jalalla ei onnistu ponnistus päkiällä kuten pitää. Ponnistuu jää vajaaksi ja siitä puuttuu voima. Lisäksi samassa jalassa on haglundin kantapää, tullut siittä askellusvirheestä. Ei kyllä vaivaa juostessa. Yksi fysioterapeutti katseli juoksua juoksumatolla ja sanoi että jalka nytkähtää juostessa. Mieltä vaivaa kun ei tiedä mistä askellusvirhe johtuu, onko hermotusvika vai jokin muu. Kiitollisena ottaisin vinkkejä vastaan miten askellus korjataan ja mistä se mahdollisesti johtuu.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy