Jump to content
Juoksufoorumi.fi


juk

Jäsenet
 • Content Count

  74
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fysiatri ei kertonut missä lihaksessa revähdys on. Operaatio tehtiin koska jänne painoi issiashermoa, jänteeseen tehtiin lovi jotta hermo vapautui. Ongelmakohta oli juuri tuo istuinkyhmy. Leikkauksen jälkeen en saanut jumppaohjeita. Nyt en sitten tiedä onko ongelman syy hermolihas-järjestelmän vaurioituminen leikkauksessa vai löytynyt hamstringlihaksen revähdys koska ongelmat alkoi leikkauksen jälkeen. Leikkauksen teki Sakari Orava -90, luulisi että homma tehtiin hyvin.
 2. Fysiatri tutki ultraäänellä hamstring lihasta , totesi että on aiemmin revähtänyt ja näkyy lihaksessa kuoppana. Tämä hamsting on leikattu samoihin aikoihin ja sen jälkeen jalan voimattomuus alkoi, ,mutta en usko että leikkauksesta tämä revähdys on tullut. Nyt lihas on arpeutunut eikä sille voi tehdä mitään. Suositteli että vahvistaa takareittä ja saada näin voimaa lisää. Tämä revähdys on tullut vuosikymmeniä sitten ja olen ihmetellyt askelvirhettä ja tämän jalan voimattomuutta pitkään. Jalka ei siis toimi kunnolla ja ottaisin mielelläni ohjeita miten saisin jalastani edes vähän paremman.
 3. tulee teksti no activities saved
 4. mulla on tiedot englanniksi, mistä löytyy suoritukset
 5. haluaisin katsoa suoraan kellosta, mutta mistä kilometriajat löytyy, tietokoneelta nyt ei onnistu
 6. Miten saa kellosta esiin juostujen kilometrien väliajat. Tietokoneelle en ole onnistunut niitä asentamaan.
 7. Juoksumatto, vähällä käytöllä, vuosi takuuta jäljellä, alusmatto tulee mukaan (niin ei naarmuta esim. parkettia). Lisäksi mukaan tulee silikooniöljypullo maton voiteluun. Maksiminopeus 20 km/h. Monipuoliset ohjelmat. Painoa matolla yli 100 kg. Uutena ollut tarjouksessa 950e. Vahva moottori. On tällä hetkellä kahteen osaan purettu. Tuusulassa. Hinta 500 euroa.
 8. Myydään Osallistumisoikeus HELSINKI TWILIGHT RUN & WALK puolimaratonille. 2 kpl a 40 euroa
 9. Juoksumatto pysähtyy 1.40 kohdalla voiko matto säätää jotenkin ettei se automaattisesti pysähdy.
 10. Juu luulin, mutta ei ole enää tarvetta 🙂 Hommasin XXL:sta Titan Fitness S line 750 maton. Matto oli esittelykappale ja lähti edullisesti. Toivottavasti oli hyvä hankinta 🙂
 11. Missäpäin matto Kuinka vanha ja hinta?
 12. Ostetaan juoksumatto jossa on AC moottori ja jolla nopeuden saa vähintään 20km/h.
 13. Nyt olisi hakusessa hyvä juoksumatto. Saisi olla edullinen. Minkämerkkinen olisi hyvä ja onko jossain hyviä tarjouksia? Uutta mattoa olen ajatellut niissä kun on sitten takuu jos sattuu hajoamaan.
 14. Maitokaakao palautumisjuomana. Jos käyttää täysmaitoa ja kaakaota niin mitä eroa on jos se maito on rasvatonta. Onko tehoa palautumisjuomana?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy