Jump to content
Juoksufoorumi.fi

firestarter

Jäsenet
 • Content Count

  4 525
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  11

firestarter last won the day on August 26

firestarter had the most liked content!

Community Reputation

1 982 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Coopperi
  3000 (5/02), 2600 (10/11)
 • Puolimaraton
  Raja Run 1:50 (6/15)
 • Maraton
  Ruskamaraton 3:57,25 (9/12)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Eilen ruoka ei maistunut aamiaista lukuunottamatta. Taidan hakea pitsan Ruottista.
 2. Tää oli kova juttu. Muistan kun jossain televisiossa haastateltiin Iinaa ennen projektin alkua. Tosiaan toi talon ympäri jolkottelu 2 km lenkein on kyllä kans yhenlaista jumppaa kropan lisäks myös aivoille... En tiiä, itekin sinnikkona vien projektin kuin projektin loppuun mutta ei löytys kyllä aikaa tommoseen 365- juttuun mistään! Enkä usko että motivaatiotakaan ihan nuin rajussa määrin! Hattua päästä! :)
 3. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Näemmä työpaikkalounaaksi kermaista kanapastaa tarjolla.
 4. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Teen napolinpataa. Ideaköyhää, tiedän.
 5. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Taidan ennen yövuoroa tekaissa kermaista pastaa ja lihapullia.
 6. @joukor aa semmossii probleemii 😞
 7. Huh, painajaismainen kuva, pahempi. Onneks saan asua Lapissa. 🙂
 8. Jos julkiset kulkis ja koiria ei olis, mulla ei olis autoa. Mutta täälä erämaassa se vaan on välttämätön. Helppo sois muuten huuella samoin et äläkää ajelko omilla kun niitä julkisiiki vilisee 2 minuutin välein joka suuntaan 😄 ja matkat voi tehä fillarilla ja kävellen kun etäisyyttä on joku mitätön kilsa. Kehä III:n ulkopuolella täällä napapiirin likellä julkiset mennee tyyliin kaks kertaa pvässä "koulukautena", aamulla ja illalla, viitenä pänä vkossa. Läheppä siinä linja-autoon kolmen koiran kans kotikotia kohti, porukoiden pitäs sit vielä hakkee meät valtatien reunasta. 😄 Ehkä en. Lenkkiä tullee sille noutomatkalleki 40 km sit. Täs kaupungissa hyötyliikun kaiken mahollisen. Töihin fillarilla jne. 🙂
 9. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Laitahan pikkujoulumenu tänne! 🙂 Kanaa ja riisiä. Valkosipulipatonki. Ah bon.
 10. Ahaa, no hienoa jos on noin! Toivoa siis on! 🙂@Snakster 🙂 Ja ainahan somessa esitetään vain näteintä naamaa ja iloisinta fiilistä! Ei ikinä mitään muuta ja filtteroidaan vielä vähän! 😄Näistä on vähän surullisempiakin esimerkkejä kuin nyt vain harrastuksiin liittyen.. kun pietetään erinomaisuuskulissit väkisin pystyssä. Mutta nyt lähti vähän laukalle ja ot:ksi.
 11. Aikaa kulunut en verran että täällä ajellaan vm -10 toyotalla 🙂 @joukor mätä ei rikkonu sunnyy, taitaa olla jollain junnulla vieläki ekkana autona likempänä itärajaa 🙂 liikenteessä on siis edelleen muttei mulla.
 12. En minä tiijä. Oli tos linkitetyssä kommentissa hyviäki havaintoja. Tämä maailma on yhtä somea nykyään ja tuntuu että instaanki pitää jatkuvasti olla sylkemässä omia reeni- ja juoksuhommakuvia (no teenhän mieki sitä! 😄 ) mutta että pointti on että tää maailma on aika suorituskeskeistä nykyään. 'Olemista' ei tunnuta pitävän minään. Ja aina pitäs olla joku "tavote", kyllä mie tuonki tunnistan, koska sitä tavoitetta muut kuin minä itte minulta kyselee. Laiskottelu ja ittensä sohvalle viskaaminen on ihan jees ja sallittua kunhan kaikki on balanssissa! 🙂 Pää hajoais jos ei pääse reenaan, pää hajoais jos ei joskus vedä lonkkaa - mutta toi jatkuva ittensä "mainostaminenkin" - enkä tarkoita pahalla - tulee välillä korvista ulos. -> Siispä somepaussi. Joo, aina hyvä kun ihmiset harrastaa ja sporttaa - tai soittaa bändissä tms. Mut ite otan iisisti - juoksin sen maratoninki alle 4 tunnin elämäni toisella maralla, vahingossa 😉 Nyt reenailen omaksi ilokseni ja huvikseni. Ja olen iloinen ja onnellinen että ylipäänsä siihen kykenen! 🙂 Sekavaa sepostusta mutta toivottavasti se punaisempi lanka jostain löytyi. Amen. Tai paremminkin; ugh.
 13. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Tylsästi vapaapäivänä makaronia ja lihapullia.
 14. firestarter

  Valitus-ja ruikutusketju

  Viime perjantain maastojuoksulenkillä amatöörimäisen virheen johdosta vasemman jalan sisäsyrjässä (siis jalkaterä) märkivä rakko. Bacibectia levittäny. Jalkaterä nyt vähän tulehduksissa ja hieman turvonnut. Kävely vaikeaa. Kipeä on. Inhottaa kun ei voi juosta.
 15. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Kanan lehtipihvi. Hyvää oli.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy