Jump to content
Juoksufoorumi.fi


firestarter

Jäsenet
 • Content Count

  4 961
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  15

firestarter last won the day on November 18 2019

firestarter had the most liked content!

Community Reputation

3 881 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3000 (5/02), 2600 (10/11)
 • Puolimaraton
  Raja Run 1:50 (6/15)
 • Maraton
  Ruskamaraton 3:57,25 (9/12)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kanasalaatti (ravintolasta tilattu). Yövuorossa lohisoppaa ja jugurttia.
 2. 20,13 km/2:27, koiran kanssa ilmaa ihastellen (-9, aurinko). Rentoa käpsyttelyä 🙂 Ja yllättävän helposti kulkk itelläkin, stoppeja toki otettiin koiran nuuskutellessa uusia viestejä tien laidasta!
 3. Laskiaistiistaita vaan kaikki! Klo 05.56 - 06.30 aamuhölkkä pikkuisessa pakkasessa (-13). On se kiva kun puol 8 lähti töihin, oli jo VALOISAA! 🙂 iltapvällä tehty 1 tunti 20 min salitreeni vielä. Ah että on hyvä päivä!
 4. No tää äiree ei anna luppaa antaa periksi, sen tiedän jo nyt Lähinnä katsoo minua säälien, jos valitan jostain
 5. @Reenaaja eikun mukhan vaan! Mie en tosiaankaan pysty juoksemaan koko matkaa, menee hölkkä-kävely-ryömimiseksi, mutta tarkoitus olisi pysyä "liikkeessä" jollain tavalla alusta loppuun 12 tiimaa. Otan äitini huoltajaksi niin ei kehtaa kovin herkästi heittää keskenkään. 😂
 6. Ihan kingiä!! Kiitos rapsasta, taas oli mukava lukee ajatuksen kanssa kahvikupponen kourassa ja hikoilla jo pelkästä ajatuksesta tuommosesta urakoinnista.. Onnittelut hurjasta suorituksesta!!
 7. Ihan käsittämättömän kevyt toi Jarin askel mitä kavereiden ig- tarinoista kattelin!! Ei tosiaan uskoisi, mitä mies on 23 tuntia tahkonnut.. aivan älytöntä. Aivan ÄLYTÖNTÄ!
 8. Yövuorosta hädin tuskin toipuneena vesiloskainen femman saunalenkki iltasella. Kurkkua perttana vie kivistää..
 9. firestarter

  Sää

  Vettä sattaa trallallaa. Loskaa ja paskaa. +1.
 10. Vettä ja rännän sekasta settiä tuli taivaalta ja tiet oli läpimärät. Laiskotti ja lorvitutti, joten pieni hapottava porrastreeni (ulkona) ja 5 km hölkkä. Oltiin koiran kans uitetut läjät kun kotio päästiin. Ei huvittanu siis pätkän vertaa. Nyt aamuun asti työmaalla. Lankuttaessa kotosalla oikeanpuolen nivusesta ylävattaan vihlo ihan sikana! Aivan ku salilla tehty vattistreeni ois potkinu nyt vastaan :D
 11. Aamulenkki klo 5.48 - 6.22. Pakkasta sikana (-21). Ja nyt iltaan asti töissä.
 12. Salitreeniä! :) Taas! :) Pitkästä aikaa alkaa tääkin vanha innostus nostaa näemmä päätään. Alkuun 20 minsaa lämmitellen fillarilla, päälle penkki, kyykky, lankut, vattikset, käsireeni ja loppuun 10 min kevyt fillari ja venyttelyt. Tunti ja vartti ähellystä.
 13. No tuo vaatii jo PÄÄTÄ!! Huh huh!!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy