Jump to content
Juoksufoorumi.fifirestarter

Jäsenet
 • Content Count

  5 045
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  15

firestarter last won the day on November 18 2019

firestarter had the most liked content!

Community Reputation

4 234 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3000 (5/02), 2600 (10/11)
 • Puolimaraton
  Raja Run 1:50 (6/15)
 • Maraton
  Ruskamaraton 3:57,25 (9/12)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @San no juurikun pääsin kirjoittamasta, sama vaiva tuli työvuorossa takaisin ja linkutan täällä nyt(kin). :( Ja ihan sama kohta edelleen riesana. Painelin tuota eilen testatakseni, mikä kohta siinä tarkiten kipuilee, ja paikallistuu hyvin pienelle alueelle tuo. 12 tunnin työvuoroissa tulee käveltyä maihareissa ja oltua paljon jalkojen päällä, en tiedä onko siinä nyt laukaiseva tekijä, toki olen juossutkin taas ihan hyvin eikä se edelleenkään juoksuhommissa ole vaivannut yhtään! :( Oudompi homma! Nyt tosiaan taas kävellessä pistää ja nilkutan menemään, sen verran enemmän tuntuu nyt ärtyneen jostain. Eikä ole taaskaan turvoksissa tuo kohta, tsiigailtu on. @San mulla on toinen jalka lievästi ylipronatoiva ja toinen neutraali ja olen aina juossut neutraaleilla tossuilla. Urheiluvälineliikkeen myyjien diagnooseihin en ole luottanut; eräs möi väkisin ylipronaatiotuella varustetut tossut, joilla sain koipeni entistä kipeämmiksi. Varasin sitten fysioterapeutille tunnin ajan ja testattiin jalat kunnolla. Neutraaleihin tossuihin palasin ja homma alkoi pelittää (plus silloin vaivanneet penikkakivut kaikkosivat). Jostain muusta tulee nyt tämä vaiva mulle, mutta mistä, se mun pitää vielä selvittää. Tsemppiä sulle!
 2. 59:23 lenkki koirien kanssa, komeen lämmin ilma, seitsemisen kilsaa mettässä mentiin. Uusia tossuja taas muovailtiin jalalle passeliksi. :)
 3. Aamupalaksi kaksi keitettyä kananmunaa, pekonia, salaattia. Illan eväinä kanapyöryköitä ja kurkkua.
 4. Mettässä uusien lenkkareiden testaus 5 km. Sitten töihin 15-00. :) Mukavan lämmin viikonloppu tiedossa! Ja onkin jo ollut aamusta asti.
 5. @San ei koskaan oikein selvinnyt, mutta yks kaks on kipu kuitenkin nyt hävinnyt, ihan itekseen. Ja ei ollu turvotusta mullakaan tuossa. Lenkkarit testiin juu 👍 askelluksessa voi hyvinkin piillä vastaus. Nyt alkoi meillä pohjoisessakin polkuilukausi ihan kunnolla niin saas nähdä ilmeneekö vaivoja enempää. Ainakin tällä hetkellä saanut juosta kivuitta nyt kun tuo kantapäähomma on -toivottavasti- kuollut ja kuopattu vaiva.
 6. Mettäjuoksu 1 tunti 2 minsaa eli semmonen 7,2 km mun vauhilla. Koirien kans lisäks femman kävely tulvavesiä tutkien.
 7. Eilen tein tortilloja; kananfileitä (maustamattomia) sweet&sour- sörsselissä, kurkkua, tomaatteja, salaattia ja paistettua juustoa lisäksi.
 8. .. Ja Marit Björgen palaa hiihtoladuille kisaamaan...
 9. Kyllä! +20 & kello oli 10.50 kun polun alkutahdit lyötiin. 1 tunti ja 2 minuuttia, reilu 7 km mentiin tänään. Eilinen kyykkytreeni tuntui vielä pienenä väsynä 🙂 Pari kävelylenkkiä vielä ennen yövuoroa!
 10. Kaunista, kesäistä, lämmintä alkanutta viikkoa! :) Fillarilla duuniin ja pvällä työvuoron lomassa tunti liikunta(vapaata); salilla. 30 min fillarointi sisäfillarilla, päälle penkki- ja kyykkytreeni ja lopuksi venyttelyt. Ihanaa oli käydä salillakin pitkän tauon jälkeen - avattiin taas meilläkin tää työpaikan sali. Puolisen tuntia ja fillarilla töistä himaan.
 11. Nyt on KESÄ! 😍 Niinpä poluilla viikon toinen pitkis juosten, 2 tuntia ja 2 minuuttia, se oli tarkka!
 12. @M.BoneS Näitä sankaritarinoita (kuten sinun) on hienoa lukea. Jospa joskus uskaltaisi itsekin.
 13. Paistoin kanan maustamattomia fileesuikaleita, heitin sekaan sweet&sour- sörselssönin. Lautaselle lisäksi 2 keitettyä kananmunaa, jäävuorisalaattia, tuorekurkkua ja kirsikkatomaatteja. Yövuoroon lohisoppaa.
 14. 2 tuntia (tasan, tarkotuksella) poluilla! 🙂 Jeppislenkki ennen yöhukia. Kilsoja kerty ehkä joku 13-14, nyt ei katottu kun ranteesta kellonaikaa! Täälläkin siis polkukausi avattu; puoltoista vkoa viime vuotta olhan perässä. Samalla tarkoitus pidentää lenkkejä siten, että saisi jonkun omatoimimettäultran juostua kesän aikana kun nyt tää korona tuntuu kovasti kisoja ja kinkereitä kurittavan! :) Innostuin kun yksi kaverini juoksi 12 tuntia ja siinä ajassa 74 kilsaa + mettissä). Tohon tarkotukseen mutta himppasen lyhempää mulle vielä vois ollakin tuolla tän päiväsellä reitistöllä. Sais auton ja huoltopisteen siihen reitin alkupäähän näppärästi! :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy