Jump to content
Juoksufoorumi.fiJussiM

Jäsenet
 • Content Count

  2 565
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

JussiM last won the day on July 5 2015

JussiM had the most liked content!

About JussiM

 • Syntymäpäivä 01.08.1986

Recent Profile Visitors

1 140 profile views
 1. JussiM

  Suunto 9 Baro

  Kiitti summaamisesta, säästit selvittelyn vaivaa! Laitan mietintään.
 2. JussiM

  Suunto 9 Baro

  Ei varsinaisesti. Vaelluksia en harrasta ja vaikka ultrajuoksu vähän kuiskutteleekin korvan takana, niin maratonharjoittelussa tarkoitus silti pysyä lähitulevaisuuden.
 3. JussiM

  Suunto 9 Baro

  Verkkokaupan hintaan, peräti. 😁 Joo, en tiedä oikein muuta sanoa, kuin että millään maksuominaisuuksilla, musiikintoistolla tai muilla "äly"tominnoilla ei ole mitään arvoa minulle. Urheilu edellä ominaisuudet minua enemmän kiinnostaa.
 4. JussiM

  Suunto 9 Baro

  Toisaalla jo uhosin, että tuskin enää Suunnon mittaria Spartanin jälkeläiseksi hanki. Mutta... -30% alennuskoodia kauppaavat jostain syystä vanhoille asiakkaille. Onko hinta/laatu -suhde tällä mallilla minkäänmoinen arvon raadin mukaan? Vai olisiko parempi tähyillä aivan toisen valmistajan suuntaan?
 5. JussiM

  Suunto Spartan Ultra

  Olipahan tämä vaan aika floppijulkaisu Suunnolta, vai mitä? Movescount & Suunto App sekoilusta tuskin on tarvetta avata yhtään enempää, mutta laiteohjelmiston kehitys oli pettymys. Ei saatu tähän malliin jo Ambit 3:sta tuttuja juoksudynamiikan mittausta, höh. Ja tämä uusittu sykevyö, ihan sutta ja sekundaa, kun ehkä kuukauden tai kaksi kestää aktiivista käyttöä, sen jälkeen alkavat haamumittaukset pilaamaan seurantaa. Asiakaspalveluun on ollut turha olla yhteydessä, pelkkää käsien levittelyä. Minun seuraava mittarini tuskin on Suunnolta.
 6. Kyllä tuo edeltäjä OH1+ on todella hyvä, voin jo viikon kokemuksella väittää. Toki Verityn akunkesto toisi lisäetunsa käytön huolettomuudessa. Mutta näin sai Spartan Ultra lisäelämää, ei tarvitse ihan vielä mittaria uusia. Tärkeintä meikäläiselle tässä vaiheessa.
 7. Hah, Suunnon vyön laaduttomuuteen kyllästyneenä hankin OH1+:n. Noinkohan olisi pitänyt malttaa odottaa pari viikkoa ja ostaa uuden sukupolven vehje vähän kalliimmalla...
 8. En ole neljässä juoksemassani maratonissa geelejä käyttänyt. Tarjottu urheilujuoma on riittänyt.
 9. On se taas harmi, kun ei kymppitonnia nähdä televisiossa...
 10. Blogissa kerrotaan: Liekö siinä syy hiljaisuuteen.
 11. JussiM

  Nike Pegasus

  Kiitti vinkistä! Eiköhän nuo voisi napata valikoimaan tuolla hinnalla.
 12. JussiM

  Hoka One One

  Heh, en sentään! 😅 Ensimmäinen lenkki tehtynä. Tuntuivat niin mukavalta jaloissa, että ennakkoluulottomasti heti pitkikselle. Maltilliseen tahtiin 2 tuntia sujui oikein mallikkaasti. Hieman hätäinen sovitus ei mennyt pieleen, sillä koko 46 osoittautui ilmeisen sopivaksi. Viime kesänä osteuihin Pegasuksiin kun tuli alkukesästä kilometrit täyteen, niin oli hakusessa vastaava kenkä erityisesti pitkille lenkille. Nuukana miehenä vaan ei osunut kohdalle mieluista 60-70 euron tarjousta 34 tai 35 -mallista, joten oli "tyydyttävä" Niken Eliteihin. Ei ole samanlaista vaimennusta noissa erit
 13. JussiM

  Hoka One One

  Velj. Keskiseltä tarttui mukaan Rincon-pari hintaan 76,3 e. Tämän viikonlopun siis Hokat -30 %.
 14. Craftilta löytyy kaksituumaisia. Ovat hyviä, kestäviä ja ilmavia.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy