Jump to content
Juoksufoorumi.fi


*Janne*

Jäsenet
 • Content Count

  11
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tervehdys kaikille ! Olemme tällä viikolla pitäneet päätösvaltaisen kokouksen, jossa teimme päätöksen siitä että Ultrajuoksutapahtuma Kokkola Ultra Run 2018 on ensi vuonna toteutettavien asioiden listalla. Vuoden 2018 tapahtuman ajankohta tulee olemaan 19.-20.5.2018. Paikka on sama kuin aikaisempinakin vuosina. Tapahtuma tulee olemaan hyvin pitkälle edellisten kaltainen, mutta tottakai vakaa aikomuksemme on aina vain parantaa ennestään hyväksi sanottua tapahtumaamme. Lisää informaatiota vuoden 2018 tapahtumasta tulee myöhemmin. Ilmoittautuminen aukeaa heti, kun saamme tapahtuman kotisivut ja ilmoittautumisjärjestelmän päivitettyä ajan tasalle. West Coast Ultra Runners toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan tapahtumaan ! Tapahtuman kotisivu löytyy osoitteesta www kokkolaultrarun fi. Facebookistakin meidät löytää.
 2. *Janne*

  Joensuu Night Run 12h

  Mitenkähän on, voisko JariS kysästä aamupalatarjousta JNR osallistujille jostain hotlasta, vaikka Kimmelistä ? Helpointahan tietysti on, jos vaan marssii ovesta sisään ja maksaa pyydetyn hinnan, mutta nuuka on nuuka ja säästö se on pienikin säästö. Ajattelin vain, että kun kotimatka on vähintään kohtuullisen pitkä, niin olisihan se mukava hyvin ravittuna lähteä kotimatkaa taittamaan. Toinen kyssäri on se, että tuleeko joku pitämään kahvilaa radan varteen yöllä ? Tämän kohderyhmähän on lähinnä huoltajat ja yleisö....
 3. Ultramatkojen noviisina, mutta muita juoksutapahtumia vähän kiertäneenä voin sanoa, että tästä tapahtumasta ei kyllä keksi mitään pahaa sanottavaa. Vakuuttavaa työtä, homma toimi ihan loistavasti ! Suntin rannat ovat toki paljasjalkaiselle Kokkolalaiselle enemmän kuin tuttuja, mutta silti tuo lyhyt rata, intensiivinen tunnelma ja hyvä näkyvyys viehättivät. Tärkein lienee vielä tässä ketjussa kysymättä : milloin ilmoittautuminen vuoden 2015 tapahtumaan avataan ? :smile-new:
 4. Ihan kivastihan sitä porukkaa loppujen lopuksi oli paikalla. Kiitokset kaikille lenkkiseurasta !
 5. *Janne*

  Adidas Boost

  Onko näiden Energy Boostien saatavuus todella niin huonoa, kuin olen antanut itseni ymmärtää ? Ei löydy nettikaupoista, eikä sen kummemmin kivijalkakaupoistakaan. Ihme homma. Jotain ihan hajakokoja löytyy sieltä sun täältä, moni paikka ilmoittaa vaan, että "out of stock". Hakusessa on koko UK10.5, ei kai tuo nyt mikään hyvin ihmeellinen koko pitäisi olla ?
 6. Houkuttelis kyllä kovasti osallistua kun kotikulmilla tällainen tapahtuma järjestetään. Pitäs varmaan ensiksi opetella juoksemaan. :icon_redface: No, onhan tässä aikaa vaikka kuinka. Vielä.
 7. Kirjoittamasi viesti on liian lyhyt. Viestin tulee olla vähintään 1 merkkiä pitkä.
 8. Mun epäonni oli jonkun toisen onni. Oosallistumisoikeus Vaaroille 43km sarjaan on myyty.
 9. Mukana ollaan, vain 43km reitille tosin, koska olen sysipaskassa kunnossa. Pohojanmaan lakeuksiin tottuneelle tasamaan tallaajalle tuossakin lienee ihan tarpeheks. No, on tässä rehti sata päivää vielä aikaa opetella juoksemaan.
 10. Nämä on myyty. Otsikonmukaiset kengät myytävänä. Ostin syksyllä ja juoksin kaksi testlenkkiä, yht max 20km. Käytännössä virheettömät. Laput ja myyntipakkaus hävitetty. 50€ kun tilille maksaa, niin postitan pläägät annettuun osoitteeseen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy