Jump to content
Juoksufoorumi.fiRiivattu

Jäsenet
 • Content Count

  34
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moi, Minulta löytyisi Espoosta tämmöinen nippu Juoksijoita. Vähän epämääräisessä järjestyksessä ne tuossa pinossa ovat mutta olisi siinä ainakin 8/2020 ja 1/2021. Jos pääset hakemaan ja viet kaikki niin saat ilmaiseksi.
 2. Riivattu

  Polar V800

  Itse arvuuttelin josko vaaleanpunainen malli olisi joku rosa nauha erikoisversio tai joku muu vastaava. Miksipa sitä toisaalta rajoittaa värejä vain mustaa ja siniseen, kun hienoja värejä on vaikka kuinka paljon. Se on tietysti eri asia minkä verran vaikuttaa valmistuskustannuksiin, jo tehdään paljon eri värejä ja pienempiä eriä.
 3. Riivattu

  Polar V800

  Minulla taas on huollosta pelkästään hyvää sanottavaa. Kolme arkipäivää meni, niin laite oli taas kotona ja kaikki toimii jälleen mainiosti. Kun huollossa saivat mittarit työn alle niin siitä todella tuli sähköposti ja jo muutama tunti siitä tuli uusi posti jossa kaiken kerrottiin olevan valmista. Ei kyllä edes harmittanut että täytyi mittari huoltoon lähettää ja minun kokemusten perusteella ei varmasti harmita vaikka niin täytyisi tehdä uudestaankin. Huollon aikana oli sitten vara mittari käytössä ja kyllä muutaman päivän käytön aikana oppi arvostamaan uusissa mittareissa tulleita mukavia
 4. Riivattu

  Polar V800

  Huoltoon lopulta lähti täältäkin mittari, ei auta enää mitkään treenikikkailut eikä soft resetit. Ei onnistu lataus eikä tietty synkkaus koneellakaan, synkkausta varten tosin normaalisti kyllä käytänkin iphonea. Mutta eipä synkkauksen toimivuudesta hirmuisesti iloa ole jos laitteen akku on ja pysyy tyhjänä.
 5. Riivattu

  Polar V800

  Tämä on tietysti hyvä tarkentava kysymys, jota en hoksannutkaan mainita. Kokeilin kyllä molemmissa tapauksissa soft resertiä,mutta siitä ei ollut apua kummallakaan kerralla. Treenikikka auttoi tosiaa molemmissa tapauksissa. Vielä on kyllä itsellenikin hieman hämärän peitossa, että mistä sain päähäni edes kokeilla sellaista. Noh, pääasia että auttoi.
 6. Riivattu

  Polar V800

  Kokeile sellaista, että käynnistät mittarista vaikka juoksutreenin, annat kestää vaikka 5 sekuntia jonka jälkeen lopetat harjoituksen,harjoitusta ei tarvitse tallentaa. Sen jälkeen kokeile latausta uudestaan tai koneeseen uudelleen liittämistä. Itselläni tuollaisen turhan harjoituksen tekeminen auttoi, kun jostain syystä ei mittari suostunut latautumaan muutaman päivän käyttämättömyyden jälkeen. Sama keino auttoi, kun mittarin päivittäminen ei onnistunut, kun kone ei jostain syystä tunnistanu usb:iin liitettyä mittaria. Ei mitään käsitystä miksi tuollainen tapa itselläni on auttanut tai mi
 7. Riivattu

  Polar V800

  Onkohan mittareita tulossa vielä muissakin väreissä mustan ja sinisen lisäksi? Uusimman Juoksija lehden kannessa näytti, kuin olisi ollut kansikuvanaisella vaaleanpunainen V800 kädessä. Lieköhän joku rosanauhakampanjamittari tai muuta vastaavaa tai sitten joku muu hyvin saman näköinen mittari.
 8. Riivattu

  Polar V800

  Aikaisemmassa päivityksessä oli mainiota, että sykealunäyttö tuli valinnaiseksi näytöksi lajiprofiileihin. Viimeisimmän päivityksen ominaisuuksia en vielä ole ehtinytkään testailemaan, mutta tervetullut ominaisuus on säätää intervalliajastus itse kellosta, sellaista olisin kaivannut pariinkin otteeseen jo aikaisemmin. Hyvä että sellainen nyt tuli. Kunhan vielä Flow-palveluun saadaan mahdollisuus verrata suunnitelmaa (joko päiväkirjaan tehtyä tai intervalliajastuksella tehtyä) varsinaiseen harjoitukseen niin hyvä tulee. Epäilemättä sekin ominaisuus Polarin backlogissa on ja jossain vaihessa tul
 9. Riivattu

  Polar V800

  No ei luulisi tosiaan olevankaan, se oli vain minun arvailujani aikaisemmassa viestissä josko niitä aika sykealueilla tietoja käytettäisiin palautumisaika-arvioihin ja toteutus olisi tehty hitusen pöhkösti ja vaatisi tuon ylimääräisen näytön sitä varten.
 10. Riivattu

  Polar V800

  Juu, se on kyllä selvillä, että aika sykealueilla -näyttö näkyy vain sykevyön ollessa käytössä. Pystyn toki kyllä elämään sen asian kanssa, että ylimääräinen näyttö näkyy harjoitustilassa, mutta on se minusta silti bugi laitteen toiminnallisuudessa, joss periaatteessa kaikki näytöt ovat käyttäjän konfiguroitavissa, paitsi yksi jota ei saa millään pois vaikka kuinka haluaisi. Tai saahan sen pois jos sykevyötä ei käytä, mutta minä kuitenkin käytän. Ja toisaalta esim. nopeus-/kadenssianturin lisääminen ei tuo automaattisesti ylimääräisiä harjoitusnäkymiä, eikä mielestäni pitäisi sykevyön käyttämi
 11. Riivattu

  Polar V800

  TeknikMagasinetista Kampista tuli ostettua Wahoo blue sc (http://eu.wahoofitness.com/wahoo-blue-sc-speed-and-cadence-sensor.html), kun yksi kappale hyllyssä heillä sattui olemaan. Tänään tuli sitten käytyä sitä pyörälenkillä testaamassakin. Ei ollut ongelmia laitteen parittamisessa/käytössä.
 12. Riivattu

  Polar V800

  pitää olla ainakin minulla ja se aluksi hämmensikin ja ihmettelin miksei synkkaus oikein ota toimiakseen. Kyllähän se sitten toimi kun app oli iPadilla auki synkkauksen aikana.
 13. Riivattu

  Polar V800

  En tehnyt muihin säätöihin tallennuksia, tutkiskelin olisiko niistä löytynyt jotain säätöä joka olisi vaikuttanut asiaan. Lajiprofiilit tallensin jokaisen muutoksen jälkeen. Jouduin tosiaan tekemään synkkauksen mittarin kanssa ja Flow-lajiprofiilimuokkaukset/katselut muistaakseni kolmeen kertaan ennen kuin kummitusnäytöt tulivat näkyville ja pystyin ne poistamaan. Aika sykealueilla näyttö kuitenkin jäi vielä fillarinäyttöihin näkymään ylimääräisenä, sitä en saanut mitenkään pois.
 14. Riivattu

  Polar V800

  Jatkanpa vielä hieman noista ylimääräisistä näytöistä. Tarkoituksenani oli tänään säätää fillarinäytöt kohdalleen ja helpostihan minä kaksi näyttöä säätelinkin. Synkkauksen jälkeen laitteessa tosin näkyi itse säätämieni näyttöjen lisäksi viisi muuta näyttöä (joisa yksi tuo aika sykealueilla näyttö). Ei ihan sitä mitä odotin. Niinpä katselin homman flowssa uudestaan ja jopa poistin pyöräilyn profiileista ja loin uudestaan. Eipä auttanut, vieläkin liikaa näyttöjä. Vähän aikaa katselin muita säätöjä flow:ssa ja kun menin uudestaan sen jälkeen pyöräilyn näyttöihin, siellä komeilikin ne laitteessa
 15. Riivattu

  Polar V800

  Parin lenkin verran tullut mittaria testattua ja yksi ylimääräinen -ei itse konfiguroitu- näyttö minullakin näkyy, juurikin tuo aika sykealueilla näyttö. Oma teoriani on, että tuo näyttö on palautumisaikalaskemisen tarpeita varten, kun siihenhän käytetään hyväksi noita eri sykealueilla vietettyjä aikoja. Luulisi tietysti mittarin osaavan hoitaa seurannan sisäisestikin ilman kyseisten tietojen näyttämistä harjoituksen aikana, sellainen tieto kun ei itseäni treenatessa kiinnosta ollenkaan. Muutoin parin lenkin jälkeen vaikutelmat ovat kyllä positiiviset, GPS löytyy selvästi nopeammin kuin vai
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy