Jump to content
Juoksufoorumi.fi

sk

Jäsenet
 • Posts

  1 462
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by sk

 1. https://www.luusport.fi/tapahtumat-ja-kilpailut/talvijuoksusarja/
 2. Jos oikein näin kuvasta, niin hän on ollut opas-juoksijana näkövammaiselle.
 3. Kävin uimassa lähijärvessä pari päivää sitten, myös rantakäärme oli uimassa samaan aikaan.
 4. sk

  Hoka One One

  Clifton on merkittävästi pehmeämpi. Rinconin oheen itse suosittelen myös erittäin lämpimästi Mach4:sta.
 5. Viime vuonna ei ollut pesumahdollisuutta koronan takia.. Aiempina vuosina pääsi maauimalaan pesulle, kuului hintaan. Tän vuoden tilanteesta en tiedä, tietävätköhän itsekään vielä. 🤔 Eiköhän joka pisteellä oo urkkajuomaa tarjolla, aika perusjuttu.
 6. Itse käytän näitä https://www.under-pressure-sox.de/shop/20/ultralight-sockx# Tuota ultralights-mallia löytyy kolmessa pituudessa, varreton, perus ja pitkä. On todella ohut, mutta erinomaisen kestävä.
 7. sk

  Hoka One One

  Hokalta tulee uusi polkukenkä, Zinal. Voisikohan se olla se mitä etsit? Itsellä ei ole tästä mallista kokemuksia, tietäsköhän noi meidän polkuexpertit mallista lisää tässä vaiheessa? @vmaksi
 8. 3000 km juoksua ylittyi tällä viikolla tähän vuoteen.. Joka vuosi pikkuhiljaa kilsamäärät kasvaa, mikäs siinä kun ehjänä ja terveenä oon jo vuosia putkeen ollut.
 9. En voi suositella Mikkeliä missään ennätystentavoittelu mielessä, se on kovin mutkainen reitti, hyvin vaihtelevaa alustaa ja maisemaa. Ihan kiva tapahtuma, mutta ei missään nimessä kovan ajan tavoitteluun.
 10. Testikymppi itsekseen juostuna, 37:53. Mun "enkka" 🤩.
 11. Ainakin 30.5 olevan Aluemestaruuskympin aikataulut on päivitetty 10.5 ja olen siinä uskossa, että kisa järjestetään. Mielestäni tässä kilpailussa ei varsinaisesti ole kyse ns harrastustoiminnasta, kun sentään lisenssit pitää olla jne..
 12. Ainakaan nuo Hokan mallit ei oo mitään kertakäyttökenkiä. CarbonX:llä oon juossut enimmillään reilut 800 km yhdellä parilla. En sitten tiedä mitä sille hiilikuitulevylle tapahtuu kilsojen kertyessä, mutta sen kummempaa muutosta en kengässä havaitse, kuin vaimennuksen ja pohjan kulumisen.
 13. Joo, ehkä en itse koe, että asiassa olisi mitään sen kummempaa haastetta, tai että tavoitteeni ja vauhtini olisivat niin erilaiset kuin miehillä, paitsi toki siinä mielessä, että esim 2.30 maratonajan tavoittelu ei ole minulle realismia. Toki elämäntilanteen olisi hyvä olla sellainen, että se tukee tavoitteellista treenailua, ja itse olen yrittänyt siihen panostaa, mulla toki helpompaa, kun ei ole lapsia. Viime viikolla juoksukilsoja tuli 144 km normityöviikolla...
 14. Ok, voi olla näinkin. Katsoin vaan videopätkältä, että näytti Carbon Rocketilta. Edit, tuosta kisasta en löytänyt yhtään hyvää kuvaa, mutta tämän kuvan https://www.tv2.no/a/13990328/ ja kisavideon perusteella minusta näyttää siltä, että Theresellä on jalassaan Carbon Rocketit, ei piikkarit. Saatan toki olla väärässäkin.
 15. Kai mä keski-ikäiseksi itseni lasken, kun täytin 40 v kuun alussa.. Ainakin olen siinä uskossa, ettei tämä ikä ole mikään ongelma kehittymiselle, varsinkaan omalla päämatkallani maratonilla, ehkä senkin takia, että aloitin treenaa "vasta" noin kymmenisen vuotta sitten.
 16. sk

  Parhaat nettikaupat

  Ei ole kokemusta, mutta ei tuo verkkokauppa nyt ainakaan mitään epäilyksiä herätä.
 17. Onhan tuo kenkätilanne sekava. Tässä hiljattain olin juuri asiaa pohtinut, että millä kengillä sitä tulevaan ratakisaan voin mennä, kun olin siinä käsityksessä, ettei käyttämältäni merkiltä löydy sopivaa kenkää.. Löytyy sitten kuitenkin, kun listaa katsoo. Jos mittaan kyseisen kengän pohjan paksuuden, niin ei se todellakaan ole 25mm, vaan paljon enemmän, mutta kun se listalta löytyy, niin sillä mennään. Ja näytti sama kenkä olevan Therese Johaugin jalassa joitain päiviä sitten, kun hän yritti 10 000m:llä olympiarajan alittamista.
 18. Mä olen kerran p*rseeseen läpsäisijän kohdannut, se oli aikaa ennen sähköpotkulautoja... Yli 10 v sitten. Tää jannu liikkui pyörällä ja läpsäisynsä jälkeen ajoi vauhdilla karkuun jonkun matkan päähän, pysähtyi ja näytti runkkaavan tien reunassa ja jatkoi sitten matkaa...
 19. Mulla on niin huonot kokemukset PostNordista, että mielellään jätän tilauksen tilaamatta, jos tiedän, että heidän vastuullaan on tavaran kuljettaminen... Kerran yrittivät yhtä sykevyötä toimittaa mulle useiden päivien ajan, mutta koska rappuumme ei pääse ilman ovikoodia, niin tavaraa ei ikinä tullut, pyysin, että soittavat minulle, kun olisivat sitä tuomassa, ei onnistunut, tämä ei kuulemma kuulunut heidän palveluunsa. Loppuen lopuksi sykevyön myyjä lähetti minulle uuden paketin, mutta koska PostNordin palvelu toimi yhtä huonosti, en sitäkään ikinä saanut käsiini. Onneksi sain rahat takaisin. Toisen kerran tilasin ilmanpuhdistimen, kauhukseni huomasin, että se PostNordin kautta. Tällä kertaa sain valita toimitusajan.. Pakettia ei kuitenkaan tuotu kyseisenä päivänä, pikkusen *itutti, kun olin sitä koko illan päivystänyt ja joutunut treenin jättää väliin. Se kuitenkin tuotiin sitten seuraavana päivänä, ihme kyllä.
 20. sk

  Hoka One One

  Samaa kokoa oon käyttänyt koko ajan, joten itse en ole moista havainnut.
 21. sk

  Hoka One One

  Minusta nuo molemmat ovat tosi hyviä yleiskenkiä, tällä hetkellä Mach4 tuntuu mulle kuitenkin mukavammalta. Oon juostut Mach4:lla peruslenkkiä, pitkistä, mäkivetoja ja myös lyhyttä tempojuoksua. Se on pehmeytensä takia tosi mukava juosta, mutta ollen samalla myös kimmoisa ja sopii myös siihen vauhdikkaampaakin juoksuun. Molemmat mallit istuu mun jalkaan hyvin ja ovat mielestäni sellaista peruslestiä.
 22. sk

  Hoka One One

  Tai miksei myös Mach4.
 23. Oman kokemukseni mukaan tilavampi kenkä noista on CarbonX2, myös maahantuojan mukaan RocketX on jalkaan erittäin napakasti istuva nimenomaan kengän päällisen takia,jolloin se ei kovin leveään jalkaan istu. Joskin kaikki Hokan kengät ovat lestiltään vähintään "normaalileveyttä". Itse en päkiän arkuuden takia voi käyttää mitä tahansa flättejä, varsinkaan maratonilla, vaikka olenkin höyhensarjalainen, siksi vaadin kengillä riittävää pehmeyttä.
 24. 31km@4.57, tosi helppoa oli, vaikka edelliset kaksi päivää oli suht kuormittavia. Sää ei ois paljoa parempi voinut olla.
 25. Ihanaa että minua kaivataan! 😉 Mun kokemus RocketX:stä rajoittuu max 10 km tempojuoksuihin, joten en ole itsekään ihan varma, kumpaa käytän esim maratonilla, RocketX vai CarbonX2. Munkin pitää vielä testailla ja käyttää RocketX:ää jollain lähemmäs parinkympin reippaalla. CarbonX2 on ehkä hieman enemmän "mukavuuskenkä" jalassa pitkissä juoksuissa, kuin RocketX, joka on selkeästi napakampi ja myös tilavuudeltaan vähän naftimpi. RocketX ei sovi kovin leveään jalkaan. Mun mielipide on, hanki molemmat. Tuosta hiilikuitulevyillä varustettujen kenkien vaikutuksesta jalkaterveyteen oon kirjoittanut Instassa yhen postauksen, jos siellä satut olemaan...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy