Jump to content
Juoksufoorumi.fi


sk

Jäsenet
 • Content Count

  1 267
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

sk last won the day on September 25 2016

sk had the most liked content!

Community Reputation

724 Excellent

2 Followers

About sk

 • Syntymäpäivä 01.05.1981

Converted

 • Coopperi
  3255
 • 10km
  38.03
 • Puolimaraton
  1.24.09
 • Maraton
  2.55.57

Recent Profile Visitors

3 205 profile views
 1. sk

  Uintikunto

  Mä voin tulla joskus kuvaamaan, varsinkin jos sulla on se unelmavartalo. Kyllähän sitä kannattaa esitellä.. 😁
 2. On sitä tarjolla https://www.evira.fi/elintarvikkeet/terveytta-edistava-ruokavalio/ravitsemussuositukset/vegaanit/ Edit. tekstin lainaaminen tökki kännykällä..
 3. Minusta liha ei ole ollut ikinä maukasta, vaan varsin epämiellyttävää jo lapsena. Ihan hyvin oon pärjännyt ilman lihaa jo yli 20 vuotta ja juoksukin kulkenut kohtuullisesti sen 8 vuotta, mitä oon harrastanut.
 4. Voi pettymys.. @Baltsu ei vissiin aloitakkaan tammikuussa vegaanihaastetta.. Juuri kun meinasin kutsun lähettää. 🙁
 5. sk

  Isovarpaan jäykistys

  Yksi vaihtoehto voisi olla myös yksilöllinen tukipohjallinen, jossa keinu isovarpaan tyvinivelen kohdalla, niin voisi käyttää tavallisia juoksukenkiä pohjallisen kanssa.
 6. Mä vedin viime vuonna Pfitzingerin ohjelmalla ja ainakin 70-85 mailin ohjelmassa oli kyllä peräkkäisinä päivinäkin rasittavia treenejä, kuten useampi tiistain "lactate treshold" ja seuraavana päivänä "medium long run", joka oli pisimmillään 24 km. Ohjevauhdithan noihin puolipitkiin olivat suht reippaat, kuten pitkiksiin. Jotenkin nuo puolipitkät olivat minulle (ainakin henkisesti) raskaita lenkkejä ja ajallisesti haastavia toteuttaa keskellä viikkoa. Ja silloisen ennätyksen sain ohjelmalla juostua, vaikka juoksu olikin floppi. Ei tuo Pfitzingerin ohjelma minusta huono ole.
 7. Minusta ei ole mikään ihme, jos Suomi 100-juhlavuonna järjestetään Suomi 100 niminen juoksu.. Onko se perinteikkään tapahtuman nimellä ratsastamista?! 🤔
 8. Suurimpana erona noissa kahdessa mittarissa taitaa olla 735 xt:n triathlonominaisuudet, eli uinti-ja pyöräilytoiminnot ja multisport-ominaisuus. Jos lajina on lähinnä juoksu, niin 235 ajanee varmaan asiansa.
 9. Hyvältä idealta kuullostaa. Merinovillahan on myös miellyttävän tuntuinen päällä kostuessaankin, sadetakin alla kun helposti hikoilee.
 10. Kiitti videoista @Pexrun!
 11. Ylhäältä lähtee nuorimmasta päästä. Ikä lukee vasemmalla vihreällä.
 12. sk

  Märkäpuvun pesu

  Märkäpuvuille on omat pesuaineet, vaikka tässä https://varuste.net/Rip+Curl+Piss-Off+250ml?_tu=31045
 13. sk

  SM-maraton 22.9.2018, veikkaus

  Huomenna on vielä aikaa ilmoittautua.
 14. Kannattaa varmaan keskustella lääkärin kanssa särkylääkkeen valinnasta. Itse kuitenkin suosittelisin kuukautisten siirtämistä, koska mielummin valitsen hetkeksi hormonien sivuvaikutukset, kuin sen, että maraton menee pilalle kuukautisoireista, joihin ei pelkkä särkylääke riitä.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy