Jump to content
Juoksufoorumi.fi


sk

Jäsenet
 • Posts

  1 459
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

sk last won the day on November 8 2020

sk had the most liked content!

1 Follower

About sk

 • Syntymäpäivä 01.05.1981

Recent Profile Visitors

5 805 profile views

sk's Achievements

 1. sk

  Hoka One One

  Clifton on merkittävästi pehmeämpi. Rinconin oheen itse suosittelen myös erittäin lämpimästi Mach4:sta.
 2. Viime vuonna ei ollut pesumahdollisuutta koronan takia.. Aiempina vuosina pääsi maauimalaan pesulle, kuului hintaan. Tän vuoden tilanteesta en tiedä, tietävätköhän itsekään vielä. 🤔 Eiköhän joka pisteellä oo urkkajuomaa tarjolla, aika perusjuttu.
 3. Itse käytän näitä https://www.under-pressure-sox.de/shop/20/ultralight-sockx# Tuota ultralights-mallia löytyy kolmessa pituudessa, varreton, perus ja pitkä. On todella ohut, mutta erinomaisen kestävä.
 4. sk

  Hoka One One

  Hokalta tulee uusi polkukenkä, Zinal. Voisikohan se olla se mitä etsit? Itsellä ei ole tästä mallista kokemuksia, tietäsköhän noi meidän polkuexpertit mallista lisää tässä vaiheessa? @vmaksi
 5. 3000 km juoksua ylittyi tällä viikolla tähän vuoteen.. Joka vuosi pikkuhiljaa kilsamäärät kasvaa, mikäs siinä kun ehjänä ja terveenä oon jo vuosia putkeen ollut.
 6. sk

  Forssan Suvi-ilta 2016

  En voi suositella Mikkeliä missään ennätystentavoittelu mielessä, se on kovin mutkainen reitti, hyvin vaihtelevaa alustaa ja maisemaa. Ihan kiva tapahtuma, mutta ei missään nimessä kovan ajan tavoitteluun.
 7. Testikymppi itsekseen juostuna, 37:53. Mun "enkka" 🤩.
 8. Ainakin 30.5 olevan Aluemestaruuskympin aikataulut on päivitetty 10.5 ja olen siinä uskossa, että kisa järjestetään. Mielestäni tässä kilpailussa ei varsinaisesti ole kyse ns harrastustoiminnasta, kun sentään lisenssit pitää olla jne..
 9. Ainakaan nuo Hokan mallit ei oo mitään kertakäyttökenkiä. CarbonX:llä oon juossut enimmillään reilut 800 km yhdellä parilla. En sitten tiedä mitä sille hiilikuitulevylle tapahtuu kilsojen kertyessä, mutta sen kummempaa muutosta en kengässä havaitse, kuin vaimennuksen ja pohjan kulumisen.
 10. sk

  Kypsän iän naisia?

  Joo, ehkä en itse koe, että asiassa olisi mitään sen kummempaa haastetta, tai että tavoitteeni ja vauhtini olisivat niin erilaiset kuin miehillä, paitsi toki siinä mielessä, että esim 2.30 maratonajan tavoittelu ei ole minulle realismia. Toki elämäntilanteen olisi hyvä olla sellainen, että se tukee tavoitteellista treenailua, ja itse olen yrittänyt siihen panostaa, mulla toki helpompaa, kun ei ole lapsia. Viime viikolla juoksukilsoja tuli 144 km normityöviikolla...
 11. Ok, voi olla näinkin. Katsoin vaan videopätkältä, että näytti Carbon Rocketilta. Edit, tuosta kisasta en löytänyt yhtään hyvää kuvaa, mutta tämän kuvan https://www.tv2.no/a/13990328/ ja kisavideon perusteella minusta näyttää siltä, että Theresellä on jalassaan Carbon Rocketit, ei piikkarit. Saatan toki olla väärässäkin.
 12. sk

  Kypsän iän naisia?

  Kai mä keski-ikäiseksi itseni lasken, kun täytin 40 v kuun alussa.. Ainakin olen siinä uskossa, ettei tämä ikä ole mikään ongelma kehittymiselle, varsinkaan omalla päämatkallani maratonilla, ehkä senkin takia, että aloitin treenaa "vasta" noin kymmenisen vuotta sitten.
 13. sk

  Parhaat nettikaupat

  Ei ole kokemusta, mutta ei tuo verkkokauppa nyt ainakaan mitään epäilyksiä herätä.
 14. Onhan tuo kenkätilanne sekava. Tässä hiljattain olin juuri asiaa pohtinut, että millä kengillä sitä tulevaan ratakisaan voin mennä, kun olin siinä käsityksessä, ettei käyttämältäni merkiltä löydy sopivaa kenkää.. Löytyy sitten kuitenkin, kun listaa katsoo. Jos mittaan kyseisen kengän pohjan paksuuden, niin ei se todellakaan ole 25mm, vaan paljon enemmän, mutta kun se listalta löytyy, niin sillä mennään. Ja näytti sama kenkä olevan Therese Johaugin jalassa joitain päiviä sitten, kun hän yritti 10 000m:llä olympiarajan alittamista.
 15. Mä olen kerran p*rseeseen läpsäisijän kohdannut, se oli aikaa ennen sähköpotkulautoja... Yli 10 v sitten. Tää jannu liikkui pyörällä ja läpsäisynsä jälkeen ajoi vauhdilla karkuun jonkun matkan päähän, pysähtyi ja näytti runkkaavan tien reunassa ja jatkoi sitten matkaa...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy