Jump to content
Juoksufoorumi.fisk

Jäsenet
 • Content Count

  1 421
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

sk last won the day on November 8 2020

sk had the most liked content!

1 Follower

About sk

 • Syntymäpäivä 01.05.1981

Recent Profile Visitors

5 015 profile views
 1. sk

  Hoka One One

  Tarkoitat Carbon X:ää? Veikkaan ettei sitä ole tällä hetkellä kovin hyvin saatavilla, kun kenkämalli vaihtuu nyt keväällä Carbon X2:seen. Upouutta Rocket X:ää taas löytynee liikkeistä, kuten Intersporteista ja Tempo Running Storesta Helsingistä.
 2. Kyllähän tuo nastakenkien tarve liittyy myös juoksutekniikkaan ja vauhtiin, itsellä ei ainakaan olisi mitään toivoa selvitä talvesta ilman nastoja. Pitkiksiä en missään nimessä vedä ulkona kovemmilla pakkasilla, suosiolla vaan matolle, kuten eilenkin matolla 30 km, ei tosin johtunut pakkasesta, vaan siitä, että aikataulullisista syistä vedin vk-pitkis yhdistelmän. Vk-treenit vedän talven ajan lähinnä vain matolla, tai sisäradalla, mukavuussyistä. Ihan vaan siksi, että miksi mennä ulos kärsimään, jos voi juosta sisälläkin ja sattuu siitä tykkäämään. Kilsoja tuli tällä viikolla 137 km,
 3. sk

  Kantapää...

  Ihoon liimattava kevennystä voisi kokeilla, esim huopamateriaalista tai muusta vastaavasta, apteekista löytynee. Kevennys siis leikataan materiaalista, liimataan ihoon kipeän alueen ympärille (ei sen päälle!) ja näin saadaan vähennettyä painetta kipeässä kohdassa.
 4. Ainakin hiilikuitulevykengät tappavat sen ja muut päkiästä taipumattomat kengät, jalan luontainen windlass-mekanismi ei niissä pääse toteutumaan.
 5. sk

  Hyvä juoksumatto?

  Tuossa näyttää vauhtia riittävän vähän kovemmallekin menijälle, 55km/h...😁
 6. Voi ei! Ollaan pahoillamme D:n kanssa! Ehkä ens viikolla taas mukana.. 🤔
 7. Eiköhän me D:n kanssa tulla.
 8. Eikös siellä oo uitu triathlon-kilpailun merkeissäkin? 🤔
 9. sk

  Miljoona askelta

  Pitihän se Garmin Connectista tarkastaa omat askelennätykset, heinäkuussa 2018 tuli askelia otettua yli miljoona, tarkkaan ottaen 1000209, kilometreissä 949,9.
 10. Kyllähän tuo näyttää siltä, että tuohon on valittu suht suuren seuraajakunnan omaavia henkilöitä, naisia. Voisihan siinä tosiaan muutama mieskin olla. Tähän ei vissiin mitään erityistä hakua ollut, toisin kuin joskus ennen "Hcr Street Teamiin", johon itsekin joskus tuli haettua, muttei valittua..
 11. Harmillisesti nuo autoimmuunisairaudet ilmeisesti kulkee usein käsi kädessä.. Täällä mennään toistaiseksi vielä yhdellä.
 12. Joskus aikoinaan käytiin kaverin kanssa pari kertaa Sebastian Dannbergin yksityisopetuksessa, hän on ilmeisesti melko suosittu ja itsekin voin suositella. Tämä ohjaus tapahtui silloin Mäkelänrinteessä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy