Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

sk

Jäsenet
 • Content Count

  1 306
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

sk last won the day on September 25 2016

sk had the most liked content!

Community Reputation

873 Excellent

2 Followers

About sk

 • Syntymäpäivä 01.05.1981

Converted

 • Coopperi
  3255
 • 10km
  38.03
 • Puolimaraton
  1.22.40
 • Maraton
  2.55.57

Recent Profile Visitors

3 760 profile views
 1. sk

  Espoo Rantamaraton 21.9.2019

  Olipas tuo Rantamaran reitti raskas, mielestäni raskaampi kuin Hcm.🤔 Itsellä ei ollut oikein kulkupäivä ja maaliin 2.59 ajalla, Sm-maratonin 5 sija.
 2. sk

  Yleisurheilukausi 2019

  Ei tuo asia minua niin hirveästi hetkauta, mutta on se tavallaan epäreilua, että muut juoksijat joutuvat matkustelemaan ties minne Perähikiälle ratakisojen ja tulosten perässä ja toiset sitten vaan kisaavat mieluisensa maantiekisat ja pääsevät silti mukaan.
 3. sk

  Garmin Connect

  Minulla toimii Huawei ja Garmin ihan moitteetta, joskus 1.5 vuotta sitten oli ongelmia, eikä synkronointi toiminut, mutta sen koommin ei ole ollut ongelmia näiden kanssa.
 4. Itse käytän ajoittain kinesioteippiä ja uskon siitä olevan itselleni jonkin verran hyötyä mm kivun lievityksessä ja kevyenä tukielementtinä. Olen käyttänyt sitä myös asiakkaille jalkaterapeutin harjoitteluissani ja käytän jatkossakin. Helppo ja halpa menetelmä, jonka riskit ovat käytännössä olemattomat.
 5. 3 menee, tai on mennyt. Olen surkea leuanvedossa.. 🙄
 6. sk

  Hoka One One

  Ajattelisin, että Carbon Rocketissa ois parempi pito hiekalle, kuin Carbon X:ssä. Siitä löytyy pohjasta jo jonkin verran kuviointia.
 7. Eikä! Minäkin kohtasin tällaisen räkämiehen. 😬 Jossain vaiheessa ekalla kiekalla juostiin yhen miehen kanssa samaa vauhtia ja hän oli minun edessäni, hän niisti monia kertoja nenästään ja räkää lensi päälleni pariinkin otteeseen.. Varmasti tiesi että olin ihan siinä lähellä. Oma vika kai, kun juoksin sen hetken siinä peesissä.. 🙄😖
 8. Eikös kuulokkeiden käyttö oo virallisissa säännöissä kielletty? Näin mä oon käsittänyt, että Iaaf:n säännöt kieltää niiden käytön.. Saatan olla väärässäkin.. 🤔
 9. Kiitos! Oli kyllä mukava nähdä tuttuja reitin varrella ja saada kannustusta!😊
 10. Pitkästä aikaa onnistuminen Hcm:lla. 😊 Lähdin juoksemaan raskaasta reitistä ja lämmöstä huolimatta ennätysvauhtia, mutta tavoite muuttui matkalla lähinnä hyvän sijoituksen tavoitteluun. Alkuun juoksin neljäntenä, ennen kymppiä sain venäläisnaisen kiinni ja siirryin kolmanneksi. Eka kierros meni hyvin. Lämpö alkoi tuntua kunnolla jossain 28 km kohdilla, vaikka olin kastellut itseäni niin paljon kuin pystyin. Viimeisellä kympillä alkoi tulemaan muutamia tosi surkeita kilsoja. Lauttasaaren kohdilla tokalla kiekalla näin ekaa kertaa alun jälkeen jälleen Nooran selän ja Baanalle tullessa ero oli enää metrejä. Sitten ohi ja vähän vauhtia lisää. Viimeisellä kilsalla kattelin taakse joku miljoona kertaa, ettei tuu yllätyksiä ja oli siistiä juosta maaliin kisan kakkosena.. 2.56 on ihan ok aika tolle reitille ja tuossa säässä. Vaikka maratonilla ei vissiin mitään pahempia reitinohjausfiaskoja tapahtunut, oli itselläkin välillä vaikeuksia suunnistamisen suhteen ja huutelin useampaan kertaan "minne?". Oma Garmin näytti että juoksin 43.08 km, tiedä sitten..
 11. sk

  Hoka One One

  Tän kevään kisat on juostu Carbon Rocketeilla, mutta ens viikonlopun Hcm:lle lähden Carbon X:t jalassa. Pari testitreeniä olen niillä ehtinyt tehdä ja hyvin toimii mm noin 3.30-vauhdeissa. Voin suositella näitä, jos hakusessa on nopea ja kuitenkin hyvin vaimennettu kenkä.
 12. Ei tarvitse, ainakaan jos verrataan viime vuoden tilanteeseen. Kilpailussa juoksi 15 naista, joista muutamalla ei ole 38 minuutin alitusta alla. Ja mielestäni tilanne on ollut samanlainen viimeisenä parina vuotena.
 13. sk

  Hoka One One

  Tracereita en omista, mutta olen testannut, joten niiden tarkkaa painoa en tiedä, mutta tuntemukseni mukaan Cavu2:set ovat kevyemmät kengät ja tukevat ne eivät missään nimessä ole, vaan päinvastoin. Esimerkiksi Adios Boost painaa mun koossa noin 185 g, samoin Hoka Carbon Rocket 185 g ja Cavu2 noin 165 g.
 14. sk

  Hoka One One

  Kuten vmaksi totesi, niin Cavut on kyllä Tracereita kevyemmät kengät.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy