Jump to content
Juoksufoorumi.fi

sk

Jäsenet
 • Content Count

  1 342
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

sk last won the day on September 25 2016

sk had the most liked content!

Community Reputation

1 027 Excellent

2 Followers

About sk

 • Syntymäpäivä 01.05.1981

Converted

 • Coopperi
  3255
 • 10km
  38.03
 • Puolimaraton
  1.22.40
 • Maraton
  2.55.57

Recent Profile Visitors

4 099 profile views
 1. Tuo Podcast tuli kuunneltua, suosittelen!
 2. sk

  Hoka One One

  Tracer on käsittääkseni poistumassa, joten sitä ei vissiin tulevaisuudessa enää saa.. Cavu on ihan superkevyt tossu, silti riittävästi vaimennusta, ainakin itselleni. Mach pikkusen painavampi, jämäkämpi ja siinä on pientä muotoilua pitkittäiskaaren kohdalla, joka on ilmeisesti joitain haitannut, itseäni ei.
 3. 30-vuotiaana juoksin ekan maratonin, joka oli Espoo Rantamaraton ja sillon reitti kulki sillä erittäin mäkisellä vanhalla reitillä. Valitsin Rantamaran, koska se oli kotiseutureitti, eikä ollut sen kummempia tavoitteita, kuin maaliin pääsy ja aika alle 3.30. Maaliin pääsin ajassa 3.27.
 4. sk

  Hoka One One

  Kokeile CarbonX:ää mitä FG:kin myös suositteli. Itse ainakin tykkään kovasti, onhan siinä aika erilainen tuntuma kuin muissa tossuissa. Kandee tosiaan totutella vk-treeneissä ja miksikään arkikengäksi sitä en suosittele, koska jäykän pohjansa vuoksi on jalkaterää passivoittava, mutta kisakenkänä nimenomaan asfaltilla erittäin jees!
 5. Valmistuin tällä viikolla ammattikorkeakoulusta ja seuraavana päivänä sain alan työpaikan, joskus tuuria minullakin 😊.
 6. Ja tietenkin isovarpaan puutteellinen liikkuvuus voi aiheuttaa kompensaationa tuon aurauskulman lisääntymisen ja siihen voi olla syynä esim vaivaisenluu tai nivelrikko, tai muuten vaan jäykkä.
 7. Myös ylemmän nilkkanivelen puutteellinen dorsaalifleksio voi vaikuttaa jalkaterien aukeamiseen. Liikerajoitus taas voi johtua pehmyskudoksista (lihaskireydet), jolloin itsekin voi tehdä asialle jotain, tai sitten olla ihan rakenteellistakin.
 8. Maksimi on 200,83 km viikossa, joka tuli juostua tossa parisen viikkoa sitten.
 9. sk

  Su 1.12.

  37.35 km, ekat reilu 18 km @5.30 ulkona vähän valokuviakin ottaen, sitten kamojen vaihto ja matolla seuraavat 19 km @5.13. Pitkis viimeisteli 200 km juoksuviikon. 😊
 10. Ok, sorry. Oltais me voitu hidastaakin.
 11. Mentikö me liian reipasta? En huomannut mitään puuskutusta ainakaan.. 😁
 12. sk

  Alennusmyynnit!

  4Runnersissa kaikki Sarvan nastakengät tarjouksessa 99 €.
 13. sk

  To 31.10.

  Mattokausi alkanut, 12km@4.26. Oon ehkä vähän outo, mut tykkään matolla jumputtamisesta.
 14. sk

  Kuinka hidas HCM on?

  Helsinki city maratonin omissa tiedotteissa (ennen kisaa) on kyllä kerrottu, että 2019 vuoden tapahtuma on AIMS:in hyväksymä.
 15. sk

  Otetaas kilpailu II

  Kyllä, kuvassa on Urho Kekkonen valmistautumassa johonkin hiihtoretkeen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy