Jump to content
Juoksufoorumi.fisk

Jäsenet
 • Content Count

  1 442
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

sk last won the day on November 8 2020

sk had the most liked content!

1 Follower

About sk

 • Syntymäpäivä 01.05.1981

Recent Profile Visitors

5 249 profile views
 1. sk

  Hoka One One

  Minusta nuo molemmat ovat tosi hyviä yleiskenkiä, tällä hetkellä Mach4 tuntuu mulle kuitenkin mukavammalta. Oon juostut Mach4:lla peruslenkkiä, pitkistä, mäkivetoja ja myös lyhyttä tempojuoksua. Se on pehmeytensä takia tosi mukava juosta, mutta ollen samalla myös kimmoisa ja sopii myös siihen vauhdikkaampaakin juoksuun. Molemmat mallit istuu mun jalkaan hyvin ja ovat mielestäni sellaista peruslestiä.
 2. sk

  Hoka One One

  Tai miksei myös Mach4.
 3. Oman kokemukseni mukaan tilavampi kenkä noista on CarbonX2, myös maahantuojan mukaan RocketX on jalkaan erittäin napakasti istuva nimenomaan kengän päällisen takia,jolloin se ei kovin leveään jalkaan istu. Joskin kaikki Hokan kengät ovat lestiltään vähintään "normaalileveyttä". Itse en päkiän arkuuden takia voi käyttää mitä tahansa flättejä, varsinkaan maratonilla, vaikka olenkin höyhensarjalainen, siksi vaadin kengillä riittävää pehmeyttä.
 4. 31km@4.57, tosi helppoa oli, vaikka edelliset kaksi päivää oli suht kuormittavia. Sää ei ois paljoa parempi voinut olla.
 5. Ihanaa että minua kaivataan! 😉 Mun kokemus RocketX:stä rajoittuu max 10 km tempojuoksuihin, joten en ole itsekään ihan varma, kumpaa käytän esim maratonilla, RocketX vai CarbonX2. Munkin pitää vielä testailla ja käyttää RocketX:ää jollain lähemmäs parinkympin reippaalla. CarbonX2 on ehkä hieman enemmän "mukavuuskenkä" jalassa pitkissä juoksuissa, kuin RocketX, joka on selkeästi napakampi ja myös tilavuudeltaan vähän naftimpi. RocketX ei sovi kovin leveään jalkaan. Mun mielipide on, hanki molemmat. Tuosta hiilikuitulevyillä varustettujen kenkien vaikutuksesta jalk
 6. Mulla on juoksutyyli, joka kuluttaa päkiän lateraalisyrjän tosi nopeasti, etenkin jos pohjan materiaali on kovin huokoista. Kestävimmäksi olen todennut Hokan Elevon2-mallin, joka on mun pk-kenkä. Juoksen pelkästään Hokalla ja siellä kyllä vaihtoehtoja riittää, niissä on hyvinkin erilaisia pohjamateriaaleja ja ratkaisuja, osa kuluu nopeammin kuin toiset.
 7. sk

  Hoka One One

  Käsittääkseni ei ole vielä kaupoissa, näin kerrottiin vkl Hokan uutuusesittelyssä Instassa. Itsellä Mach4 on samaa kokoa, kuin muutkin Hokat.
 8. Kyllä tommosta on näkynyt joidenkin ulkomaisten eliittijuoksijoiden somessa.. Siis ei kolaamista, mutta sitä, että juostaan muuten lumisella radalla, mutta sisärata on kolattu.
 9. Itse oon ainakin paremmassa kunnossa tässä neljänkympin korvilla, kuin 30-vuotiaana.., 29-vuotiaana kun aloitti hölkkäilyn, niin eiköhän tässä voida vielä ylöspäin mennä.
 10. MyFitnessPal-sovellusta voi käyttää ilmaiseksi ja se synkkaa ainakin Garmin Connectin kanssa, minusta sen ominaisuudet ovat ihan riittävät.
 11. Tässä lähistöllä on jo pidemmän aikaa ollut Kuningaskalastaja, oon nähnyt sen kolmesti ja usein paikalla on lintubongarit sitä etsiskelemässä, tai kuvaamassa. Soma, pieni ja värikäs lintu se on.
 12. sk

  Hoka One One

  Minusta Mach4 sopii hyvin reippaaseenkin juoksuun. Se tuntuu paljolti samalta kuin CarbonX2, mutta ilman hiilikuitulevyä. Tosi miellyttävä kenkä juosta.
 13. sk

  Hoka One One

  Voin lämpimästi suositella Mach4:sta! Siinä ei ole oikeastaan mitään samaa entisen Mach:n kanssa, ainakaan 2 versioon, mikä mulla viimeksi oli. Uusi Mach4 on erittäin kimmoisa, melko tunnokas ja mukavan pehmeän vaimennuksen omaava. Omat kokemukset rajoittuu olosuhteista johtuen juoksumattoon, mutta sillä on ollut kiva rallatella.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy