Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Turox

Jäsenet
 • Content Count

  22
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Turox

 1. Pyörä-Nurmella näytti olevan hinnat 259€ ja 459€.
 2. 10 km lähes täysiä menee treeneissä ainakin itsellä jopa hitaanpaa kuin puolikkaan kisa. Juoksisin 10 km vk:t n 10 sek/km hitaampana kuin puolikkaan tavoiteaika, ainakin jos kohtuullisesti haluaa viikon aikana muutakin tehdä. Välilä tietysti hyvä revitelläkin.
 3. Onkohan selvinnyt vielä syytä? Oletko leposykkeitä mittaillut?
 4. Itsellä vähän samanlaisia tuntemuksia, mutta pari viikkoa myöhemmin. Juhannukseen asti kaikki meni todella hyvin ja kolmen pikkaisen kovemman viikon jälkeen kevyt viikko. Kevyellä viikolla sykkeet pikkaisen ylhäällä, mutta seuraavalla viikolla reipas kymppi paremmin kuin koskaan. Tämän jälkeen tapahtui romahdus vauhdeissa ja running indexissä. Itsellä putoaminen jäi n. 5 pykälään. Nyt nelisen viikko hissuteltu, mutta ei oikein näy valoa tunnelin päässä.Viimeiset pari viikkoa yrittänyt vähän enemmän liikkua, mutta tuloksena kipeät lihakset ja takkuava vauhti. Itsellä nuot vähän kovemmatkaan viikot eivät rasitukselta vastaa koko kevään harjoituskuormaa lähellekkään. Juoksua tuli paljon enemmän, mutta muuta vastaavasti vähemmän. Voisiko olla hermotuksessa jotain häikkää, vai jotain ihan muuta?
 5. Puolikkaalle ilmoittauduttu ja tarkoitus olisi lähteä alittamaan viimevuotinen 1.55 aika. Tavoitteena alittaa 1.45, mutta katsotaan miten äijän käy.
 6. Turox

  Polar M400

  Onnistuukohan kellon lataaminen esim puhelimen laturilla, vai onko jotain virta-/jänniteongelmia?
 7. Turox

  Kuopio Maraton 1.9.2012

  Taisin jossain vaiheessa juosta cuuccin ohi toisella kierroksella, mut kuittasit pari kilsaa ennen maalia...
 8. Turox

  Kuopio Maraton 1.9.2012

  4 h raja rikki täälläkin. Loppuaika hivenen yli 3.57. Alkuun juoksentelin 4 h pupun kanssa vajaaseen puoleen väliin, josta sitten pikkaisen yritin kiristellä sykkeiden ollessa alle 150. Keskisyke koko maralla 153. Tällä kertaa ei keuhkot ollu oikee kunnossa, vaan sykkeiden mentyä yli 160 alko meno hyytyä. Normaalisti pystyy ihan hyvin juosta vielä 166 sykkeillä ilman suurempaa ahdistusta. Maksimisykkeet viimevuoden keväältä 205. Ehkä koko alku viikon uhannut lenssu teki pikkasen tukkosuustta juoksuun. Hyvä, että meni tälläselläkin juoksulla tavotteen alle.
 9. Kyllä tolla lenkkivauhdilla pitäs 2.10 alittua kirkkaasti. Itsellä keväällä pitkikset 2 h ja 17.xx km ja puolikas meni kouvolassa 1.50.xx.
 10. Turox

  Kuopio Maraton 1.9.2012

  Samalta pohjalta ja samalla tavoitteella kuin Cuuccikin lähdössä Kuopioon "juoksemaan". Vuos sitten helsingissä 4.30 ja nyt ois tavotteena alle neljän tunnin päästä. Saas nähä kuin käy. Kouvolassa puolikas keväällä 1.50, joten mahdollisuudet pitäs periaatteessa olla ihan hyvät.
 11. Aikaisemmin tuli kirjoitettua pikkaisen mitä sattuu... Tietysti piti kirjoittaa viikkokilometrien nostamisesta 40-50 km:n luokkaan, eikä kuukausikilometreistä.
 12. Itselläni samankailtaiset tavoitteet ensi kesälle. Tukholmaan en luultavasti lähde, mutta kesän / syksyn aikana olisi tarkoitus maraton juosta ja toivottavasti alle 4h. Nyt meni Helsingissä ensimmäinen maraton aikaan 4.27.40 netto. Kilometrejä olisi tarkoitus lisätä jonkin verran aloittaen treenaamisen pienillä kk kilometreillä ja lisäillä tuonne 40-50 km/kk korville syksyn ja talven aikana. Tälle vuodelle kertyi vain n. 260 km ennen Helsinkiä, joten siihen nähden mahdollisuudet 4h alitukseen pitäisi olla ihan realistiset.
 13. Maraton takana ja nettoaika jäi tavoitehaarukkaan kaikista mahdollisista virheistä huolimatta ollen 4.27.40. Puolimatkassa aikaa oli kulutettu 2.02 ja risat, joten lopussa vauhti tippu aika pahasti. Maaliin kuitenkin päästiin, joten tavoite tuli täytettyä. Sopivasti jäi kaivelemaan tulevaisuutta ajatellen, joten ei varmasti viimeinen mara jolle osallistuin.
 14. Täälläkin ekan maratonin maalin juossut. Tuli tehtyä varmaan kaikki virheet mitä tehtävissä on. Liian kova alkuvauhti ja liian vähän nestettä. Alkuun lähdin 4h:n aikaan tähtäävää vautia, mutta n. 17 km:n kohdalla totesin, että alku menty aivan liian kovaa. Lisäksi alkoi oikean jalkapöydän ulkosyrjästä vetämään tässä kohden. 25 km:n kohdalla totesin että nesteet ja energiat vähissä, ei enää hikoiluttanut ja paleli. Loput geelit aika pienillä väleillä nassuun ja sen verran nestettä kun vain uskalsi suuhun laittaa. Loppumatka menikin sitten lönköttelyksi. Viimeiset 10 km olikin oikean jalan ulkosyrjä sen verran kipeä, ettei normaalia askellusta pystynyt juoksemaan ollenkaan. Maaliin pääsin kuitenkin aikaan 4.30.15 brutto. Ensi kerralla toivottavasti pikkaisen paremmin.
 15. Lekuri arveli jänteen olevan tulehtuneen ja laittoin muutama viikko takaperin kortisoonia. Lenkkeilyn aloitin pari viikkoa takaperin ja perjantaina kävin 16 km lenkin, eikä kipuja ollut lenkin aikana eikä lenkin jälkeen. Tälle viikolle pari lyhyempää lenkkiä ja lauantaina lähtöviivalle Helsinkiin. Vauhdit lenkeillä eivät huilin aikana juurikaan tippuneet, joten ihan luottavaisin mielin ole reissuun lähdössä. 4 h alitusta tuskin tulee, mutta yrittänyttähän ei laiteta. kohtuullisen matalilla sykkeillä pystyy tuota vautia ylläpitämään, joten ei kun tossua toisen eteen.
 16. Allekirjoittaneella on tarkoitus lähteä HCM:n n. 12 viikon treenaamisella. Tästäkin ajasta tullut huilailtua sairsastelujen takia muutama viikko. Yli 20 km lenkkejä takana kaikkiaan 2 noin puolitoista kuukautta takaperin ja luottavaisin mielin olen lähdössä juoksentelemaan. Tavoitteena olisi juoksennella 4 - 4,5 h aikaan. Luulisin tällaiseen aikaan ihan hyvin pystyvänikin. Vajaan viikon päästähän sen näkee kuin äijän käy.
 17. Turox

  Mararonia ja kehonrakennusta

  Toi hst-treeni on oikeasti aika rankaa kropalle. Pelkästään ohjelman tekeminen vaatii paljon energiaa. En välttämättä lähtis ainakaan mitään kovaa juoksuohjelmaa vetämään siinä sivussa. Kuten 144 kirjoittelikin, niin liikaa tekemällä saa vain itsensä flunssaiseksi / ylikuntoon aika helpolla
 18. Kipu ei ole sillä alueella, josta polvea on operoitu. Painelemalla kipukohtaa ei oikein löydy, mutta kevyt koputtaminen sormenpäillä tekee aika eetvarttia. Kipu on pikkaisen reisilihaksen alapuolella melkein suoraan sivulla.
 19. Pitää lepuuttaa jalkoja, popsia buranaa ja katsoa tilannetta muutaman viikon päästä. Olisihan se kiva päästä tavoitteiden mukaisesti maratonille helsinkiin, mutta en sitä kuitenkaan terveyden kustannuksella lähde väkisin tekemään.
 20. Tervehdys kaikille. Tavoitteenani on juosta Helsingissä ensimmäinen maraton. Tavoiteaika joulun aikaan oli vielä 4h, mutta keväiset nenän ja polven leikkaukset muuttivat tavoitetta jonkin verran. Nyt tavoitteena on juosta maratooni läpi. Treenit menivät viime viikkoon asti ihan kivasti lukuunottamatta pientä jomotusta säärissä. Sääriä säästääkseni kävin normaalista poiketen tekemässä vajaan tunnin lenkin pururadalla, jonka seurauksena en seuraavana päivänä pystynyt kunnolla kävelemään polven sisäsyrjän kivun vuoksi. Kipu helpotti loppuviikon aikana, joten kävin perjantaina reilun tunnin lenkillä. Lenkin jälkeen en ole kunnolla pystynyt rappusia kulkemaan polven kipuilun takia. Mitä pitäisi tehdä, jotta pystyisi suunnitelmien mukaisesti Helsingissä olemaan lähtöviivalla? Puhdasta lepoa ei varmaankaan kovin kauaa tässä vaiheessa ole kannattavaa pitää ainakaan kovin kauaa.
 21. Tavoitteena tälle vuodelle olisi juosta ensimmäinen maratoni. Vastoin käymisten myötä tavoiteaikaa ei ole, mutta läpi pitäisi kaikesta huolimatta matka taapertaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy