Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Turox

Jäsenet
 • Content Count

  22
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Puolimaraton
  1.43.35 / Finlandia 2017
 • Maraton
  3.57 / Kuopio 2012

Recent Profile Visitors

174 profile views
 1. Pyörä-Nurmella näytti olevan hinnat 259€ ja 459€.
 2. 10 km lähes täysiä menee treeneissä ainakin itsellä jopa hitaanpaa kuin puolikkaan kisa. Juoksisin 10 km vk:t n 10 sek/km hitaampana kuin puolikkaan tavoiteaika, ainakin jos kohtuullisesti haluaa viikon aikana muutakin tehdä. Välilä tietysti hyvä revitelläkin.
 3. Onkohan selvinnyt vielä syytä? Oletko leposykkeitä mittaillut?
 4. Itsellä vähän samanlaisia tuntemuksia, mutta pari viikkoa myöhemmin. Juhannukseen asti kaikki meni todella hyvin ja kolmen pikkaisen kovemman viikon jälkeen kevyt viikko. Kevyellä viikolla sykkeet pikkaisen ylhäällä, mutta seuraavalla viikolla reipas kymppi paremmin kuin koskaan. Tämän jälkeen tapahtui romahdus vauhdeissa ja running indexissä. Itsellä putoaminen jäi n. 5 pykälään. Nyt nelisen viikko hissuteltu, mutta ei oikein näy valoa tunnelin päässä.Viimeiset pari viikkoa yrittänyt vähän enemmän liikkua, mutta tuloksena kipeät lihakset ja takkuava vauhti. Itsellä nuot vähän kovemmatkaan viikot eivät rasitukselta vastaa koko kevään harjoituskuormaa lähellekkään. Juoksua tuli paljon enemmän, mutta muuta vastaavasti vähemmän. Voisiko olla hermotuksessa jotain häikkää, vai jotain ihan muuta?
 5. Puolikkaalle ilmoittauduttu ja tarkoitus olisi lähteä alittamaan viimevuotinen 1.55 aika. Tavoitteena alittaa 1.45, mutta katsotaan miten äijän käy.
 6. Turox

  Polar M400

  Onnistuukohan kellon lataaminen esim puhelimen laturilla, vai onko jotain virta-/jänniteongelmia?
 7. Turox

  Kuopio Maraton 1.9.2012

  Taisin jossain vaiheessa juosta cuuccin ohi toisella kierroksella, mut kuittasit pari kilsaa ennen maalia...
 8. Turox

  Kuopio Maraton 1.9.2012

  4 h raja rikki täälläkin. Loppuaika hivenen yli 3.57. Alkuun juoksentelin 4 h pupun kanssa vajaaseen puoleen väliin, josta sitten pikkaisen yritin kiristellä sykkeiden ollessa alle 150. Keskisyke koko maralla 153. Tällä kertaa ei keuhkot ollu oikee kunnossa, vaan sykkeiden mentyä yli 160 alko meno hyytyä. Normaalisti pystyy ihan hyvin juosta vielä 166 sykkeillä ilman suurempaa ahdistusta. Maksimisykkeet viimevuoden keväältä 205. Ehkä koko alku viikon uhannut lenssu teki pikkasen tukkosuustta juoksuun. Hyvä, että meni tälläselläkin juoksulla tavotteen alle.
 9. Kyllä tolla lenkkivauhdilla pitäs 2.10 alittua kirkkaasti. Itsellä keväällä pitkikset 2 h ja 17.xx km ja puolikas meni kouvolassa 1.50.xx.
 10. Turox

  Kuopio Maraton 1.9.2012

  Samalta pohjalta ja samalla tavoitteella kuin Cuuccikin lähdössä Kuopioon "juoksemaan". Vuos sitten helsingissä 4.30 ja nyt ois tavotteena alle neljän tunnin päästä. Saas nähä kuin käy. Kouvolassa puolikas keväällä 1.50, joten mahdollisuudet pitäs periaatteessa olla ihan hyvät.
 11. Aikaisemmin tuli kirjoitettua pikkaisen mitä sattuu... Tietysti piti kirjoittaa viikkokilometrien nostamisesta 40-50 km:n luokkaan, eikä kuukausikilometreistä.
 12. Itselläni samankailtaiset tavoitteet ensi kesälle. Tukholmaan en luultavasti lähde, mutta kesän / syksyn aikana olisi tarkoitus maraton juosta ja toivottavasti alle 4h. Nyt meni Helsingissä ensimmäinen maraton aikaan 4.27.40 netto. Kilometrejä olisi tarkoitus lisätä jonkin verran aloittaen treenaamisen pienillä kk kilometreillä ja lisäillä tuonne 40-50 km/kk korville syksyn ja talven aikana. Tälle vuodelle kertyi vain n. 260 km ennen Helsinkiä, joten siihen nähden mahdollisuudet 4h alitukseen pitäisi olla ihan realistiset.
 13. Maraton takana ja nettoaika jäi tavoitehaarukkaan kaikista mahdollisista virheistä huolimatta ollen 4.27.40. Puolimatkassa aikaa oli kulutettu 2.02 ja risat, joten lopussa vauhti tippu aika pahasti. Maaliin kuitenkin päästiin, joten tavoite tuli täytettyä. Sopivasti jäi kaivelemaan tulevaisuutta ajatellen, joten ei varmasti viimeinen mara jolle osallistuin.
 14. Täälläkin ekan maratonin maalin juossut. Tuli tehtyä varmaan kaikki virheet mitä tehtävissä on. Liian kova alkuvauhti ja liian vähän nestettä. Alkuun lähdin 4h:n aikaan tähtäävää vautia, mutta n. 17 km:n kohdalla totesin, että alku menty aivan liian kovaa. Lisäksi alkoi oikean jalkapöydän ulkosyrjästä vetämään tässä kohden. 25 km:n kohdalla totesin että nesteet ja energiat vähissä, ei enää hikoiluttanut ja paleli. Loput geelit aika pienillä väleillä nassuun ja sen verran nestettä kun vain uskalsi suuhun laittaa. Loppumatka menikin sitten lönköttelyksi. Viimeiset 10 km olikin oikean jalan ulkosyrjä sen verran kipeä, ettei normaalia askellusta pystynyt juoksemaan ollenkaan. Maaliin pääsin kuitenkin aikaan 4.30.15 brutto. Ensi kerralla toivottavasti pikkaisen paremmin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy