Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Edwin

Jäsenet
 • Content Count

  1 330
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

185 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tänään 5 min sakkoa ja sijoitus keskivaiheilla 45. Leuka rintaan ja kohti uusia … siis sunnuntain yhteislähtöä.
 2. E24-kisan huolto pysyy myös jatkossa radan sisäreunassa!
 3. Kivaa nostalgiaa - jonkin verran jo ehdin lueskella v. 2007 viestejä - myös nimimerkkejä, joita vähemmän tai ollenkaan näkee enää juoksufoorumilla.
 4. Katsu vahvisti sähköpostilla tänään tulonsa. Eskelisen Jaakon juoksu tosiaan minuakin kiinnostaa kaikista eniten - ainakin treenikilometrejä on taustalla mukava määrä. Mutta onhan kova rata ja 24h aivan eri asia kuin mennä poluilla vaihtelevin lihasärsykkein.
 5. Molempien tyylien välineet säilytän autossani koko talven ja valitsen lähinnä kelin mukaan menenkö pertsaa vai luistellen. Luistelen oikeastaan vain ns. huonoilla keleillä eli plussa- ja nollakeleillä. Pakkaskeleillä pertsan sukset kulkevat kovempaa kuin luistelusivakat. Varsinkin ylämäissä monet retkeilevät luistelijat jäävät jalkoihin, vaikken ihan Kläbo-tekniikalla huitelisikaan. Toki välineillä ja voitelulla on myös vaikutusta, esim. meiksin wanhat luistelusukset eivät luista näillä nihkeillä pakkaskeleillä mihinkään. Ja tietenkin oikean (luistelu)tekniikan osaamisella. Edelleen olen sitä mieltä, että pertsa on kivempaa ja hyödyllisempää juoksijalle ( 25 000 hiihtokilometrin kokemuksella ).
 6. Samoja ajatuksia ja haaveita kuin Ultra-Mailerilla on minullakin. Tyydyttävään kuntoon on matkaa 5 kg ja hyvään 10 kg. Kevyen lenkin vauhti samoissa 6min/km, kun se parhaimmillaan on ollut 4:30-4:40/km. Viime vuonna juoksin 422km ja hiihdin 588km, joten ei paljon kasvanut ~120 000 km yhteissaldo. En minäkään enää ennätyksistä haaveile, niihin ei ole tässä iässä edes teoreettisia mahdollisuuksia. Mutta paskasta kunnosta kohti parempaa ja vyön mahtuminen vanhaan reikään. Hiihdossa saan sykkeet paremmin ja helpommin nousemaan kuin hölkäten, eli monipuolisuuden kautta näin talvella on hyvä aloittaa; hiihtoa perinteisellä ja luistellen, uintia, kuntosalitreeniä, hölkkää ja jopa juoksua - keväällä hiihdon korvaa pyöräily. Ja kuten Baltsu mainitsi, niin sinulla U-M tarttuu treeni helposti jo muutamassa kuukaudessa. Minulla ei ole niin helppoa, jo palautuminen M55-sarjassa on hitaampaa.
 7. Tänne kannattaa lähteä ennen kaikkea nauttimaan matkasta, maisemista ja yöttömän kesäyön tunnelmasta! Itsekin lähtisin mukaan hölkkäämään ja nautiskelemaan, mutta olen sitoutunut tapahtuman talkoohommiin ja nautin sitä kautta Suomi-juoksusta.
 8. Polkujuoksu on juoksua! Samoin ratajuoksu, maantiejuoksu, suojuoksu, lumijuoksu, jääjuoksu, risukkojuoksu, metsäjuoksu, aavikkojuoksu, seikkailujuoksu, porrasjuoksu, ... Vesijuoksu lähentelee uintia, varsinkaan jos ei osaa oikeaa tekniikkaa - toki on erittäin hyvä treenimuoto kaikille. Omalla kohdalla polkujuoksun arvostus nousi huimasti, kun on sitä itse kokeillut; viime vuonna asfalttimaraton 4:32/km ja Pallas-Hetta 57km 10:09/km ollessani yhtälaisessa kunnossa molemmissa. Ultrajuoksuissa en pystynyt rikkomaan esim. 100 km:lla retkeilyrajaa 4:30/km, mutta omasta mielestäni juoksin lähes koko matkan ennätyskisassani (4:37/km).
 9. Samoja huhuja olen kuullut minäkin, jotta KUR ottaisi täytelajiksi 100 km. Suomi-juoksu on kuitenkin Suomi-juoksu.
 10. E24h 2019 kisa on nyt täynnä! Voit halutessasi ilmoittautua jonotuslistalle - jos ja kun kilpailussa vapautuu paikkoja saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.
 11. 10 paikkaa vielä vapaana; Hyväksytty = 130 (Suomal.=86 Ulkomaal.=44; Kansallisuuksia=17; Miehet=90 Naiset=40)
 12. Sadan (100) ilmoittautuneen raja mennyt rikki tällä viikolla - vielä mahtuu mukaan!
 13. Kyllä - nyt 46-vuotiaana 7. mukavaa 4:01/km-tahtia. Roomalaisen taksikuskin ura on pitkä ja upea, mm. v. 2000 maraton 20 kertaa alle 2:20, kolme 100km:n maailmanmestaruutta (2008, 2011, 2012), MM-hopeaa 2009 ja MM-pronssia 2015. Italian Tarquiniassa marraskuussa 2008 Giorgio lauloi ykköspallilla Italian kansallislaulua kuten legendaarinen Gianluigi Buffon konsanaan - hauskoja muistoja.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy