Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Edwin

Jäsenet
 • Content Count

  1 334
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

195 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ilman talkooporukkaa ei olisi Kalevan Kisoja, ym. - ei yhtään juoksu- tai yleisurheilukisaa Suomessa. Ei pääsisi urbaanit herrasmiehet edes kisakatsomoon ilman talkoolaisia.
 2. Edwin

  Lätkäliiga 2018-2019

  HPK Härmän Parasta Kiekkoa Haettiin Poika Kotiin Huimaa Peliä Kaukalossa Hurmos Parhaillaan Kaupungissa Hämeen Parhaat - Kingit ...
 3. Susirajan takana eli kehä I:n ulkopuolella - nähtiinhän aikaisemmin keväällä susia hiukan Pukinmäestä itään mennessä. Toivottavasti Sepon linkkaama kuva auttaa maaseudulle matkaajaa.
 4. Jos nämä kisat järjestettäisiin Suomessa, niin ehkä sitten saataisiin suomalaisia viivalle? Mutta valitettavasti tämä on vain haaveunta, eikä tule koskaan tapahtumaan - monestakin syystä. Maaliskuussa tulisi lumielementtikin mukaan. Kuten todettua nyt juostaan Tanskassa todella upealla reitillä!
 5. Tänään 5 min sakkoa ja sijoitus keskivaiheilla 45. Leuka rintaan ja kohti uusia … siis sunnuntain yhteislähtöä.
 6. E24-kisan huolto pysyy myös jatkossa radan sisäreunassa!
 7. Kivaa nostalgiaa - jonkin verran jo ehdin lueskella v. 2007 viestejä - myös nimimerkkejä, joita vähemmän tai ollenkaan näkee enää juoksufoorumilla.
 8. Katsu vahvisti sähköpostilla tänään tulonsa. Eskelisen Jaakon juoksu tosiaan minuakin kiinnostaa kaikista eniten - ainakin treenikilometrejä on taustalla mukava määrä. Mutta onhan kova rata ja 24h aivan eri asia kuin mennä poluilla vaihtelevin lihasärsykkein.
 9. Molempien tyylien välineet säilytän autossani koko talven ja valitsen lähinnä kelin mukaan menenkö pertsaa vai luistellen. Luistelen oikeastaan vain ns. huonoilla keleillä eli plussa- ja nollakeleillä. Pakkaskeleillä pertsan sukset kulkevat kovempaa kuin luistelusivakat. Varsinkin ylämäissä monet retkeilevät luistelijat jäävät jalkoihin, vaikken ihan Kläbo-tekniikalla huitelisikaan. Toki välineillä ja voitelulla on myös vaikutusta, esim. meiksin wanhat luistelusukset eivät luista näillä nihkeillä pakkaskeleillä mihinkään. Ja tietenkin oikean (luistelu)tekniikan osaamisella. Edelleen olen sitä mieltä, että pertsa on kivempaa ja hyödyllisempää juoksijalle ( 25 000 hiihtokilometrin kokemuksella ).
 10. Samoja ajatuksia ja haaveita kuin Ultra-Mailerilla on minullakin. Tyydyttävään kuntoon on matkaa 5 kg ja hyvään 10 kg. Kevyen lenkin vauhti samoissa 6min/km, kun se parhaimmillaan on ollut 4:30-4:40/km. Viime vuonna juoksin 422km ja hiihdin 588km, joten ei paljon kasvanut ~120 000 km yhteissaldo. En minäkään enää ennätyksistä haaveile, niihin ei ole tässä iässä edes teoreettisia mahdollisuuksia. Mutta paskasta kunnosta kohti parempaa ja vyön mahtuminen vanhaan reikään. Hiihdossa saan sykkeet paremmin ja helpommin nousemaan kuin hölkäten, eli monipuolisuuden kautta näin talvella on hyvä aloittaa; hiihtoa perinteisellä ja luistellen, uintia, kuntosalitreeniä, hölkkää ja jopa juoksua - keväällä hiihdon korvaa pyöräily. Ja kuten Baltsu mainitsi, niin sinulla U-M tarttuu treeni helposti jo muutamassa kuukaudessa. Minulla ei ole niin helppoa, jo palautuminen M55-sarjassa on hitaampaa.
 11. Tänne kannattaa lähteä ennen kaikkea nauttimaan matkasta, maisemista ja yöttömän kesäyön tunnelmasta! Itsekin lähtisin mukaan hölkkäämään ja nautiskelemaan, mutta olen sitoutunut tapahtuman talkoohommiin ja nautin sitä kautta Suomi-juoksusta.
 12. Polkujuoksu on juoksua! Samoin ratajuoksu, maantiejuoksu, suojuoksu, lumijuoksu, jääjuoksu, risukkojuoksu, metsäjuoksu, aavikkojuoksu, seikkailujuoksu, porrasjuoksu, ... Vesijuoksu lähentelee uintia, varsinkaan jos ei osaa oikeaa tekniikkaa - toki on erittäin hyvä treenimuoto kaikille. Omalla kohdalla polkujuoksun arvostus nousi huimasti, kun on sitä itse kokeillut; viime vuonna asfalttimaraton 4:32/km ja Pallas-Hetta 57km 10:09/km ollessani yhtälaisessa kunnossa molemmissa. Ultrajuoksuissa en pystynyt rikkomaan esim. 100 km:lla retkeilyrajaa 4:30/km, mutta omasta mielestäni juoksin lähes koko matkan ennätyskisassani (4:37/km).
 13. Samoja huhuja olen kuullut minäkin, jotta KUR ottaisi täytelajiksi 100 km. Suomi-juoksu on kuitenkin Suomi-juoksu.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy