Jump to content
Juoksufoorumi.fiEdwin

Jäsenet
 • Content Count

  1 402
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tytöt60- ja Pojat60-sarjassa saavat jo varailla koronarokotusaikoja muutamissa kunnissa HUS:n alueella (Espoo 9.4., Vantaa 12.4. alkaen). Kauniaisissa ajanvaraus alkaa huomenna 14.4., Helsingistä ei tietoo. Nämä pitää itse oman asuinkuntansa sivuilta katsoa, ei näistä kerrota erikseen. Eipä olisi kaverin tuttava uskonut vielä muutama viikko sitten, että saa ensimmäisen rokotteen (Pfizer) jo huhtikuussa. Eilen kerrottiin mediassa, että terveet työikäiset(?) alkavat saamaan rokotteita toukokuussa. Jepulis.
 2. Edwin

  Espoon ladut

  Ainakin eilen aamulla oli Oittaan noin 2km tykkilumibaana ajettu ja huollettu - mukava siinä oli vielä hiihdellä. Eiköhän ainakin tämän viikon vielä suksia saa ja pystyy ulkoiluttamaan Oittaalla? Pirttimäen suunnalla hiihtelin viimeksi pari viikkoa sitten, perinteisellä 25km vesisateessa, ladun kunto vaihteli surkeasta hyvään.
 3. Edwin

  MM-hiihdot 2021

  Näin oli. Toivottavasti naiset nyt näyttivät huomisen miesten viestiporukalle mallia taistelusta.
 4. Edwin

  MM-hiihdot 2021

  Jep, upeasti Rise ja Joni vetivät! Aika paljon tapahtumia ja kompurointeja näissä parisprinteissä. Ja niinhän siinä kävi taas kerran, että miesten mitalijoukkueet tulivat ensimmäisestä karsintaerästä, josta pidempi palautumisaika finaaliin, jossa B-erän Italian ja Ranskan sprintteritykit olivat yllättävän pehmeitä poikia. Suomella oikeastaan enää kaksi mitalisaumaa, mutta vain onnistuessaan: torstain yhdistetty ja perjantain miesten viesti. Sunnuntain 50km Bolsun ja norjalaisten heiniä.
 5. Edwin

  MM-hiihdot 2021

  HEROla Savon saalistajalle upeasti hopeaa! Iivon kanssa kun treenaa, niin kestävyyskunto huippuluokkaa.
 6. Edwin

  Hyvä biisi

  https://www.youtube.com/watch?v=9-fgX5oqU1c
 7. Edwin

  Kotirataultra 2021

  Sama täällä 2000-luvulla tuli kotirataultrailua harrastettua useamman kerran - ulkona, Esport Arenalla ja kerran Khao Lakissa. Leppoisaa pk-lenkin vauhtia, välillä alle ja välillä yli 4h / 50km.
 8. Vaikea varmaan sanoa mikä etu (minuuteissa) noilla Hokan "vieterikengillä" sitten oli verrattuna vaikkapa millä me juoksimme satasia yli 10 vuotta sitten?
 9. Nyt on kyllä kurjaa olla oikeassa ennustuksissa - olisi sen ME:n kyllä suonut Jimille.
 10. Joo, tiukalle menee - edelleen lennokasta mutta hiipuvan lennokasta askellusta. Vitonen maaliin.
 11. https://www.lansivayla.fi/paikalliset/3222219 toisen kerroksen juoksuradan käyttöön myös (lyhyt?) katkos
 12. Tämä päätös oli odotettavissa, eikä tullut varmaan yllätyksenä. Juoksijoilta on tullut viime aikoina paljon kyselyjä, että järjestetäänkö kisa vai ei. Nyt ei tarvitse enää arvuutella, vaan tavataan toivottavasti helmikuussa 2022. Päätös oli pakko tehdä hyvissä ajoin, ja kuten Seppo toteaa tammikuuhun ei kannata odotella varmaa asiaa, ja kilpailijat voivat tehdä muita suunnitelmia. Vielä kesällä ja alkusyksyllä E24h-kisaa suunniteltiin uudelle olympiastadionin sisäradalle, mutta monesta syystä tästä oli pakko luopua ja päätyä vanhalle tutulle Esport Arenalle.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy