Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Edwin

Jäsenet
 • Posts

  1 408
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Edwin's Achievements

 1. Näin on, saa nopeasti kaiken kiireen keskellä statuksen selville menemättä liveseurantasivulle. Kiitokset aktiivisille seuraajille ja tänne tilannetietoo päivittäville! 👍
 2. Juoksufoorumin Spartathlon-ketjuissa ollut vastauksia esim. 2007 669 kpl, 2008 900 kpl ja viimeksi kun kisailtiin 2019 94 kpl. Tulevat päivät näyttävät mitä tilasto näyttää 2021.
 3. Jep, jännitetään meneeko alle 20 tunnin?
 4. Hellettä pukkaa tälläkin kertaa. Tsemppiä juoksijoille ja kisajärjestäjille! Täytyy seurailla Yle Areenaa viikonloppuna, sen mitä järvessä pulikoiminen ja futiksen EM-kisalähetykset antavat aikaa. 🌞
 5. Kyllä näin! Elmo oli illan tähti ehdottomasti, yllättäen paitsi itsensä myös meidät penkkiurheilijat rikkomalla olympiarajan 13.32 ja 37 v. wanhan Artsin SE:n 13.35. Ja muutenkin suomalaisittain tasokkaita tuloksia ja PB:jä laajalla rintamalla.
 6. Tällä hetkellä Tokion olympialaisiin valitut suomalaisurheilijat (14)
 7. Tytöt60- ja Pojat60-sarjassa saavat jo varailla koronarokotusaikoja muutamissa kunnissa HUS:n alueella (Espoo 9.4., Vantaa 12.4. alkaen). Kauniaisissa ajanvaraus alkaa huomenna 14.4., Helsingistä ei tietoo. Nämä pitää itse oman asuinkuntansa sivuilta katsoa, ei näistä kerrota erikseen. Eipä olisi kaverin tuttava uskonut vielä muutama viikko sitten, että saa ensimmäisen rokotteen (Pfizer) jo huhtikuussa. Eilen kerrottiin mediassa, että terveet työikäiset(?) alkavat saamaan rokotteita toukokuussa. Jepulis.
 8. Edwin

  Espoon ladut

  Ainakin eilen aamulla oli Oittaan noin 2km tykkilumibaana ajettu ja huollettu - mukava siinä oli vielä hiihdellä. Eiköhän ainakin tämän viikon vielä suksia saa ja pystyy ulkoiluttamaan Oittaalla? Pirttimäen suunnalla hiihtelin viimeksi pari viikkoa sitten, perinteisellä 25km vesisateessa, ladun kunto vaihteli surkeasta hyvään.
 9. Edwin

  MM-hiihdot 2021

  Näin oli. Toivottavasti naiset nyt näyttivät huomisen miesten viestiporukalle mallia taistelusta.
 10. Edwin

  MM-hiihdot 2021

  Jep, upeasti Rise ja Joni vetivät! Aika paljon tapahtumia ja kompurointeja näissä parisprinteissä. Ja niinhän siinä kävi taas kerran, että miesten mitalijoukkueet tulivat ensimmäisestä karsintaerästä, josta pidempi palautumisaika finaaliin, jossa B-erän Italian ja Ranskan sprintteritykit olivat yllättävän pehmeitä poikia. Suomella oikeastaan enää kaksi mitalisaumaa, mutta vain onnistuessaan: torstain yhdistetty ja perjantain miesten viesti. Sunnuntain 50km Bolsun ja norjalaisten heiniä.
 11. Edwin

  MM-hiihdot 2021

  HEROla Savon saalistajalle upeasti hopeaa! Iivon kanssa kun treenaa, niin kestävyyskunto huippuluokkaa.
 12. Edwin

  Hyvä biisi

  https://www.youtube.com/watch?v=9-fgX5oqU1c
 13. Edwin

  Kotirataultra 2021

  Sama täällä 2000-luvulla tuli kotirataultrailua harrastettua useamman kerran - ulkona, Esport Arenalla ja kerran Khao Lakissa. Leppoisaa pk-lenkin vauhtia, välillä alle ja välillä yli 4h / 50km.
 14. Vaikea varmaan sanoa mikä etu (minuuteissa) noilla Hokan "vieterikengillä" sitten oli verrattuna vaikkapa millä me juoksimme satasia yli 10 vuotta sitten?
 15. Nyt on kyllä kurjaa olla oikeassa ennustuksissa - olisi sen ME:n kyllä suonut Jimille.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy