Jump to content
Juoksufoorumi.fiEdwin

Jäsenet
 • Content Count

  1 361
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

234 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Edwin

  Jalkapallon EM 2020

  Saavutuksen ihmeellisyyttä ja historiallista arvoa korostaa tietenkin se, että jalkapallo on maailman ylivoimaisesti suurin ja globaalisin urheilulaji. Fudis on varmaan ykköslaji yli sadassa maassa - esim. marginaalilajit lätkä kahdessa ja hiihto yhdessä maassa. Puhumattakaan jaliksen harrastajamääristä ja medianäkyvyydestä ympäri maailman. Joten jos Suomi on maailmanlistalla 55., niin onhan se kova juttu pieneltä lätkä- ja hiihtomaalta. Mutta toisaalta vertailua johonkin hiihdon arvokisasijoitukseen on turha edes miettiä, vaikka itse seuraan juuri eniten kestävyyslajeja laidasta laitaan - toki myös paljon muuta urheilua penkkiurheilun suurkuluttajana.
 2. Osallistujakiintiö on täynnä, mutta jonotuslistalle mahtuu ja sitä kautta on mahdollisuus päästä kiertämään Esport Arenan rataa kansainvälisessä seurassa. Tällä hetkellä listalla Suomen ulkopuolelta 47 juoksijaa 14 eri maasta. spiros, japanilaisia ei taida tulla tällä kertaa mukaan? - mm. helmikuussa 2020 Taipei Ultramarathon
 3. Visa Hongisto ei ollut vielä syntynytkään, kun olen tehnyt ko. Kouvolan jäähallin sisäradalla vetotreeenejä. Esim. 18. maaliskuuta 1983 5 x 1000m (2:56, 2:59, 3:02, 2:59, 3:00) + 6 x 200m (31-32 sek.). Rata oli ja on tosiaan normaalia urheilukentän rataa kovempi, mutta kyllä siellä tuli monina talvina käytyä (myös katsomon alla ratasuoralla loikkimassa ja alakerran kuntosalilla), kun asuin noin 1 km hallilta. Nyt ei ole tullut muutamaan vuoteen käytyä, mutta pitäisi mennä joku päivä katsomaan Kookoon peliä ja samalla tsekkaamaan radan kunto. Jäähalli ja juoksurata ovat valmistuneet v. 1982.
 4. Näin on päässyt käymään, mutta mitään konkreettista ja oleellista ei ole vielä ehtinyt tapahtua.
 5. https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006286016.html
 6. Ennakkouutinen Veikkaan, että tulee vaihtelevia tuloksia - loistavia ja kohtalaisia.
 7. The Greatest Marathon Runner ever seen!
 8. Olemme todistamassa historiaa! Aivan mahtavaa!
 9. Vain Soikkeli Sisusta jatkoi matkaa klo 19 ...
 10. 23. kierrokselle lähti vielä viisi hurjaa - viidestä eri seurasta ( WCUR, FMR, Ultra Sisu, Endurance, PerPo ). Eilen veikkasin toisaalla, että hurjin äijä vetää 33 kierrosta (221km).
 11. Näin muutama päivä ilmoittautumisen alkamisesta nyt 70 nimeä listalla, heistä ulkomailta 25. Vielä mahtuu toiset 70 nauttimaan liikunnallisesta vuorokaudesta.
 12. Seuraava jo 13. ENDURANCE 24h järjestetään Esport Arenalla, Espoossa hiihtoloman viikonloppuna 22.-23. helmikuuta 2020. Ilmoittautuminen avataan ensi sunnuntaina 1. syyskuuta 2019 klo 9:00.
 13. Edwin

  Yleisurheilukausi 2019

  Olipa mukavaa seurata pitkästä aikaa paikan päällä Kalevan kisoja ja jännää kymppiä. Onkohan muuten vielä voimissaan 1990-luvulla alkanut perinne muistaa ja palkita ”Suomen huonoin kympin juoksija”? Tämä kunniakas titteli ratkaistaan Kalevan kisoissa ja on ollut juoksijoiden keskuudessa positiivinen ja arvokas saavutus. Tittelin saavuttaneita löytää googlaamalla.
 14. Huomenna illalla pääsemme nauttimaan hienossa säässä upeasta kesäyöstä - myös me huoltojoukot! Osanottajia lähemmäs 30, kun muutama "mattimyöhäinen" vielä ilmoittautuu huomenna ennen starttia. Hieno perinne jatkuu!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy