Jump to content
Juoksufoorumi.fiEdwin

Jäsenet
 • Content Count

  1 390
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.lansivayla.fi/paikalliset/3222219 toisen kerroksen juoksuradan käyttöön myös (lyhyt?) katkos
 2. Tämä päätös oli odotettavissa, eikä tullut varmaan yllätyksenä. Juoksijoilta on tullut viime aikoina paljon kyselyjä, että järjestetäänkö kisa vai ei. Nyt ei tarvitse enää arvuutella, vaan tavataan toivottavasti helmikuussa 2022. Päätös oli pakko tehdä hyvissä ajoin, ja kuten Seppo toteaa tammikuuhun ei kannata odotella varmaa asiaa, ja kilpailijat voivat tehdä muita suunnitelmia. Vielä kesällä ja alkusyksyllä E24h-kisaa suunniteltiin uudelle olympiastadionin sisäradalle, mutta monesta syystä tästä oli pakko luopua ja päätyä vanhalle tutulle Esport Arenalle.
 3. Ihan hyvä taso SM-maratonilla ja -puolikkaalla eilen Vantaalla, sekä naisissa että miehissä. Huoltopöydän takana oli juttua, että milloin viimeksi SM-maratonilla on juostu alle 2:20. Taitaa olla v. 2012 Vantaalla Lewis Korir 2:13 - ja Pesosen Ykä 1990-luvulla. Media ei paljon näitä SM-kisoja huomioinut - taaskaan.
 4. Näin se menee - huomenna Vantaan SM-maratonilla, -puolikkaalla ja muilla matkoilla nähdään varmasti paljon näitä kenkiä.
 5. Jonotuslistallakin tällä hetkellä jo 57 nimeä - jonottamassa muutamia kovia juoksijoita, mm. männävuosien voittajia. Seurataan (korona)tilannetta ja tulevia ohjeistuksia.
 6. Näistä uusista kenkäsäännöistä on keskusteltu mm. toisaalla täällä juoksufoorumissa. Ilmeisesti näyttää siltä, että kv. yleisurheiluliitto WA ei ole huomioinut (muistanut) ultrajuoksujen ratakilpailuja ollenkaan. En tiedä onko IAU jo laatinut virallista tiedotetta, joka antaa selvät ja yksiselitteiset säännöt myös ultrien ratajuoksukisoihin. Tällä hetkellä tuntuu, että järjestäjillä ei ole mitään mahdollisuutta alkaa mittailemaan juoksijoiden kenkien paksuutta tai varsinkaan koko ajan valvoa millaiset kengät joka hetki 24h-kisan aikana kullakin juoksijalla on jalassa.
 7. Valitettavasti nettisivustolle kohdistui ilmoittautumisen alkaessa ennen näkemätön ja odottamaton kuormitus, johon emme osanneet ennakkoon varautua. Tästä syystä järjestelmä toimi hitaasti ja meni välillä jumiin. Aivan näillä hetkillä kisa on loppuunmyyty - muutama paikka oli vielä vapaana, kun äsken katsoin. https://endurance.fi/e24/osallistujat/
 8. Ensi yönä kuukauden vaihtuessa klo 00:00:01 alkaa siis ilmoittautuminen. https://endurance.fi/e24/ 100 ensimmäistä pääsee mukaan. En kyllä lähtisi vielä varailemaan lentoja tai hotellia helmikuulle, sillä kukaan ei voi varmasti tietää edes minä vuonna kisa seuraavan kerran järjestetään. Jos 2021-kisa perutaan , niin osanotto siirtyy automaattisesti vuodella eteenpäin helmikuulle 2022. Näillä mennään.
 9. Mietaasta lisää; Juha Mieto juoksi Helsinki City Marathonilla v. 1985 ajan 2:46:09. Olin myös HCM:llä mukana ja seurasin/kuulin bajamajaistunnolla kovaa yleisön kannustusta, kun Mietaa ohitti paikan. No, ei muuta kuin shortsit ylös ja Juhan perään, nauttimaan juoksuseurasta. Sen verran oli silloinkin kilpailuhenkeä, jotta piti legenda jättää taakse loppumatkalla. 2:42:19
 10. SM-maastojuoksumatkoja on taas viilailtu uuteen uskoon - ensi sunnuntaina Kurikassa sekä naiset että miehet juoksevat kaksi matkaa 4km & 10km. https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25683
 11. Endurance 24h -kilpailu järjestetään Esport Arenalla 27.-28.2.2021. Ilmoittautuminen alkaa 1.10.2020 tapahtuman nettisivulla https://endurance.fi/e24 Kilpailun järjestämisessä noudatetaan mahdollisesti voimassa olevia terveysviranomaisten asettamia koronarajoituksia ja järjestävällä organisaatiolla on oikeus tilanteen niin vaatiessa tehdä muutoksia tapahtuman sääntöihin sekä tarvittaessa siirtää tapahtumaa tai peruuttaa tapahtuma kokonaan jos voimassa olevat rajoitukset niin edellyttävät.
 12. Vielä odotellaan tiettyjä tarkennuksia, jotta voimme vahvistaa asian. Eli neuvottelut vielä kesken ja tavoitteena julkaista tarkemmat tiedot ensi viikon aikana. Tällä tietoo ilmoittautuminen alkaa 1.10.2020.
 13. Lyhyelle ultralle treenatessa saa tosiaan olla vauhtia enemmän. Tässä tyypillinen esimerkki omasta treeniviikosta ja 100km MM-kisaan valmistautumisesta pappasarjassa (44-v.) kauan sitten (100km 4:37/km ja kolme viikkoa myöhemmin maraton 4:05/km): ma 10km kevyt (4:42/km) + lihaskuntoa 30min ti hieronta 1h ke 25km (4:38/km) to 14km vk/kova (3:50/km) pe 6km kevyt (5:10/km) la 13km (4:36/km) su 30km (4:32/km) Torstain treenin sijasta joskus myös tonnin vetoja. su-pitkikset joskus hiukan pidempiä, mutta vauhti kutakuinkin satasen kisav
 14. Muutama minuutti sitten tuli ME Suomeen - James (JJ) jatkaa hurjia tempauksiaan, nyt Tampereella; https://ultrajuoksu.fi/mustavuori-24h-5-6-6-vuorokausi-makea/#more-13994
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy