Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kimmoke

Jäsenet
 • Content Count

  3 938
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by kimmoke

 1. Joo on tieteellisestikin todistettu Ns. Lihasmuisti. Liittyy myös hermoston toimintaan. Vanha "kova" taso on helpompi saavuttaa uudestaan. Treeni ei siinä mielessä mene koskaan hukkaan. Välillä voi ja pitääkin tehdä kevyempiä viikkoja.
 2. kimmoke

  Skechers juoksukengät ?

  Onkos tästä Gorun Razor 3 hyper mitään tietoa ja mistä saatavilla Suomesta ? Ainakin Runners World kehuskellut.
 3. Joo AK 47 sellainen 200milj. maailmalla. Seurasin myös Ruotsin SÄPOn touhuja. Alkaa totuus valkenemaan. Aika moni rähinä ja tappaminen loppuisi jo tietyt uskonnot kieltämällä. Aseet ei ikinä lopu tästä maailmasta se on varma ja joka päivä tehdään lisää. Paras bisnes valtioille, varsinkin Usalle.
 4. Niin, kuten totesinkin edellä saatiin taas yksi uusi terroristilaki lisää. Mikä tuo kustannuksia valmistajille ja vaikeuttaa aseharrastusta. USA on aikoinaan myynyt aseita terroristeille ympäri maailmaa mikä on politiikkaan milloinkin sopinut. Periaatteessa voidaan mikä laki vaan perustella terrorismin pelolla nykyaikana. Tämähän johtaa siihen Totalitaariseen Poliisi- Orwell maailmaan, (toistaiseksi) pienillä askelilla. Sanotaan nyt vaikka, että autot pitää kieltää yksityisiltä ihmisiltä, kun joku terroristi voi ajaa sillä väkijoukkoon. Lista on loputon.
 5. No niin... toivottavasti moni ei tehnyt tuolla ennätyksiään ? Tilastokelvottomia. Tietenkään kukaan ei ota epäonnistumisesta vastuuta.
 6. Siinä menee neitsyys. Suomi on tosiaan ollut historiassa sellaisena heittokapulana, välillä Venäjän tai Ruotsin. Nyt EU:ssa Saksan. Tarkemmin alusmaana vaikka paperilla meillä pitäisi EU:ssa olla Veto-oikeus ha ha.
 7. Kysymys kuuluukin, että millaisesta EU:sta on valmis eroamaan ? Haitat suuremmat kuin hyödyt on aika pirun pätevä syy. Briteillä on kai jotain tietoa entisenä suurvaltana, jotta nyt ollaan menossa väärään suuntaan? Ne syyt muakin kiinnostaa eikä mitään 7-lehti arvailuja.
 8. Tuota myös ihmettelin, miksi ? Ilmeisesti pikkuhiljaa riisutaan EU:ssa kansa aseista, että saadaan täydelliset Totalitaariset Poliisi-Orwell valtiot. Keppihevosena tietysti terrorismilait.
 9. Mulla sama fiilis, kun kattelin Magen Cooper videota. Toivottavasti nyt tekniikka on parantunut. Näytti juoksu lyllertämiseltä ja joka askel jarrutti menoa ja kädet teki aivan liian pientä liikettä. Onneksi vuosi sitten sai jo kehuja pikajuoksu valmentajalta. Ihan järkevää videoida omaa juoksua. Kyllä se kehittyy jos siihen vaan panostaa. Niin kauan kun tossu nousee asfaltin pinnasta niin kuntoilijana kaikki on ok.
 10. Täällä kelpaa kaikki, kun mitään ei edes kyseenalaisteta. EU:n sanat on suomalaille kuin suoraan Jumalalta. Täällä on vaikenemisen laki, kun pitäisi kriittisesti arvioida tuotakin asiaa. Media on jo poliittisen vallan alla johan sitä Sipiläkin uhkaili.
 11. Sen takia Suomen olisi pitänyt pysyä puolueettomana valtiona. Nyt ulkopolitiikkakin on suoraan EU:n politiikkaa. Oikeasti meidän pitäisi käydä Venäjän kanssa kauppaa. Sen tyrehtyminen myös romahdutti talouttamme suuresti. Tiedättekö, että Harri Holkeri ja Paavo Lipponenkin oli EU:ta vastaan alunperin ? Puolueettomuudesta kiinni pitäminen oli silloin vielä tärkeää. Jostain syystä kelkat kääntyivät ja juuri se kuvaa Poliitikkoja parhaiten. Mitä vaan poliittista suuntausta voidaan muuttaa, milloin vain. Ihan päinvastaiseksikin.
 12. Toimii perfect tuo viiva merkintä ainakin Forssassa puistojuoksussa. Noitahan nyt käytetään risteyksissä autoillekin ettei ainakaan ymmärtämisessäkään tule vaikeuksia. Kaikenlaisissa kyläkisoissa on tullut juostua ja tod.näköisesti koskaan en hesassa tule juoksemaan. Vantaalle voisin mennä ja ulkomaille Tukholmaan. Massakisat ei ole mua varten. Kisat voi järjestää hyvin tai sitten hesan malliin.
 13. Ei kai se ohi ole voinut mennäkään, kun reitiltä eksyi (eksytettiin ?).
 14. Tollaisista eksymisistä nähnyt usein unta, mutta että oikeassa elämässäkin näin tapahtuu. Kerran vitsillä sanoin, että tuollahan voi eksyä, näköjään voi.
 15. Joo niinkuin jo aikaisemmin olen todennut, uatellaan, kuten savolaiset sanoo. Vaikeat neuvottelut ja PS kannatuskin jo melkein 20 pinnaa. Tuli näistä vaali- ja ennakkoäänestyspaikoista mieleen, että arvatkaa tai tietäkää kuka maksaa kaikki vaalit Suomessa? Kunta - Eduskunta ja Eurovaalit ? Juu kunnat. Ei tule EUlta edes eurovaaleihin rahaa.
 16. Olihan sitä jo 7min pelattu, kun pomppukiekko mainittiin. Ei tämmöstä paska peliä pysty kattoon, kun suomalainen laukoo 5m päästä maalista 3m ohi. Optikolle koko porukka. Nyt on hirvee myllytys suomalaisilla ja sähellys. Paikkoja on jatkuvasti ja ei vaan maalia tule. Kummeli peliä. Otan Esko Seppäsen kirjan esiin. Edit. Onneksi piilolasit löytyi ekan erän jälkeen. Tai sitten, kun tarpeeksi paljon laukoo ohi jossain vaiheessa tilastotieteenkin mukaan on pakko alkaa osua tolppien väliin.
 17. Eilen ensimmäinen vetoharjoitus infarktin jälkeen. Aloitettiin helpolla: 5x300m, 300m hölkkäpalautuksella. Ihme kyllä ei pelottanut. Menin aika lailla anakynnykselle, mutta en yli eli Max. syke 176. Kovin nopeus oli 17.7km/h. Karstat varmasti lähti sepelvaltimoista eli plakit liikkeelle. Ei tuo nyt pahalta tuntunut, että näitä vihata pitäisi. Näitä vaan tarvitaan silloin tällöin jos tuloksia haluaa parantaa.
 18. kimmoke

  Hoka One One

  Kumpi ja kampi tappeli, kumpi voitti ?
 19. Hyviä pointteja. Ulkomailla suoritettu koulutus esim. Filippiineillä sairaanhoitajat opiskelee 4v ja se ei sitten kelpaa Suomessa vaan joutuvat tekemään avustavia töitä ? Tämä on aika käsittämätöntä. Sveitsi on hyvä maa korkeasti koulutetuille, tiedän ainakin yhden Kemistin ja hyvin menee. Alppitalo uima-altaineen. Komea on paikka satelliittikuvissa. En tiedä sitten miten duunareille on töitä ? Saksan kielellä ei oikein pärjää siellä on se oma kieli jutska ? Puolueeton maa, kuten Suomikin joskus oli. Paras maa siinä mielessä jos multa kysytään. Kallista kuitenkin, mutta ehkä palkkataso parempi kuin Suomessa ?
 20. Induktiivista päättelyä ei siinä mitään. Nuo on ihan yhtä päteviä syitä, kuin muutkin. Uskaliaisuus uusia asioita kohtaan on aina kannatettavaa. Mitään kehitystä muuten tulekaan. Suomalaiselta keksijältä oli hieno innovaatio tämä aalloista sähköenergiaa "paatti". Tälläisiä kavereita Suomi tarvitsee ja nämä siis on täältä lähdössä ?
 21. Joo oon vähän tutkinut Viron yrityskulttuuria. On se yrittäjä ystävällisempi kuin Suomi. Korj. Pienyrittäjiä kohtaan. Suomessa tuetaan suuryrityksiä. Sielläkin tehty sisäinen devalvaatio, mutta kertarysäyksellä. Suomessa sitä on tehty pikkuhiljaa.
 22. Joo alunperin juoksu on ollut selviytymiskeino nythän se on viihdettä ja kilpailua nopeudesta. Tosin kerran olen tehnyt tuota alkuperäistä keihäs vain puuttui eikä metsästetty.
 23. Se olisi toiste päin jos Virossa tienaisi paremmin kuin Suomessa. Sama se oli kun 60-luvulla suomalaisia muutti Ruotsiin. Paljon paremmat olot siellä silloin. Paitsi Virolaiset tekee täällä vaan työt ja lähettää rahat kotimaahan perheelle. EU:n piti tuoda vaurautta kaikille. No kuitenkin se kerääntyy pääosin Saksalle.
 24. Oon monia kertoja. Se oli pitkään Venäjän alla ei päässyt IMF ja euroalue kusettamaan. Eiköhän Euro ja takausvastuut EU:ssa hoida tuon ' ongelman" ? Pakko taas todeta, että Ruotsi on älyllisesti ja Talouspoliittisesti mestari Suomeen verrattuna.
 25. kimmoke

  55 v naisen maratonohjelma

  Okei tälläistä ohjelmaa on ollut käytössä vuosikymmeniä. Max. Matka on 20km tai max. Aika 2h. kumpi ensin tulee täyteen. Tarkoitus ei ole juosta 20km 2h. Ei hitto Ei jaksa enää, sorry. Ihan sama mulle vaikka 2h menisi 5km tai 2h 15km kunhan tossut liikkuu PK-sykkeillä. Kysykää ohjelman tekijältä mitä tuo meinaa ?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy