Jump to content
Juoksufoorumi.fi

kimmoke

Jäsenet
 • Posts

  4 944
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by kimmoke

 1. kimmoke

  Hyvä biisi

  Juu muistan ohjelman ja hirveän kauaa ei ole, kun viimeksi katsoin. Ja kiinnostus on eri asia kuin, harrastaisi okkultismia. Itseäkin kiinnostaa lähes kaikki, mutta aikakin on rajallista...
 2. No eikös juoksijoita pyöräily kiinnosta, hyvää palauttavaa treeniä? Pudotan vähän hintaa, mutta en minä kysynnälle mitään voi. Voi olla fillarifoorumi kohteena parempi. Eli tarjous nyt 265eemeliä. Viikonloppuun asti...
 3. kimmoke

  Hyvä biisi

  Ja muistetaan, että tuo okkultismi)satanismi oli ihan feikkiä Kaukolta. Ehkä halusi vähän pesäeroa toimittajiin? Luin hänen elämänkertomus kirjan. Sieltä selviää lisää.
 4. Jaa pitihän se tulla kattomaan Kooteen tekemistä, kun "siviilissäkin"tunnetaan. Me ikäukot, kun aloitetaan liikuntaa säännöllisemmin, niin tärkeintä onkin muistaa ikänsä hehe.
 5. Joo maltti on valttia. 6vkoa nyt kärsinyt vyöruususta( alkanut vähän helpottamaan), juoksutaukoa sen verran. Korvattu kävelyllä ja pyöräilyllä. Paino jo mukava 77-78kg vähän jo sixpackia näkyy, ainakin kolme. Juoksu tosiaan sattuu tuohon kylkeen johon vyöruusu iski. Eiköhän sitä kk päästä jo juosta.
 6. Vähän käytetty uudenveroinen, henkilön kuoltua. Speksit löytyy netistä ja kuvia. Mukaan tulee ohjekirja, italialainen. Suomenkielisen saa netistä. Alkuperäinen surkea satula vaihdettu parempaan. Hyvä poljintuntuma, näin kun salilla olen pyöräillyt huippuvehkeillä. Erilaisia valmiita ohjelmia. Hiljainen, koska magneettitoiminen. Jämäkkä ei huoju vaikka seisaaltankin polkisi. Pyörä on nyt Hausjärvellä. Hintana pidän 280€ ja tarjouksen(järkevän) voi esittää. Uusi tällä hetkellä 499€. Puh. Nolnelnol7633712. Laita viestiä ensin, kun on tuo puhelinmyyjä esto päällä. Soitan tarvittaessa takaisin.
 7. Ei tuollaista vahingossa voi tehdä, kaataa koko rivin juomia. Tälläisistä saisi hylätä koko juoksun, kun teki muille kiussa.
 8. Elämä koettelee ja muutenkin ollaan syvimmässä alhossa. Aamulla heräsin ja katoin, että vasen kylki ja alaselkä täynnä pun. läiskiä. No soitin mutsille (ex-sairaanhoitaja) sanoi, että vyöruusua. No niin tämäkin vielä. Sain lääkäriin ajan 12.40. Turenki jossa pitää mennä tulehdusvastaanoton kautta. Ottavat varmaan koronatestin samalla. Suruaika päällä ja tämä tauti vielä lisää pahoinvointia... elämä on joskus melkoista kärsimystä. Edit. Sitähän se oli. Lääkitys Aclovir 800mg x5kpl/pv. Koronatestiä ei otettu. Tulehdusarvo oli alle5.
 9. Itsellä, kun on vielä suruaika menossa, niin kyyneleet tuli helposti Topin juoksusta. Valmennus on ollut juuri oikeaa, lopussa on oltava kirivoimaa ja loppumetreillä sitä juoksut voitetaankin. Ukonmaanahon huuto taustalla kuului melkein Porttilan selostuksen ylikin. Tulee, tulee...upea loppukiri. Saattaa olla, että ääni on pikkuisen käheä Jannella...
 10. Kiitos kaikille foorumin tutuille nimimerkeille, myötätunnosta(joka sopii omiin Buddhalaisiin elämänarvoihin), muistamisesta ja lohduttavista viesteistä. Tämä on nyt elämäni kovin savotta ihan kirjaimellisesti(kuten Kalle Päätalon kirjoissakin) ja syöminen on vaikeaa, oksettaa, paha olo ja silmät kostuu vaikka kuinka söisi Opamoxeja. Niillä saa kuitenkin nukuttua jotenkin. Kävin joukor ehdotuksesta kävelyllä ja tutulla hevoslaitumella juttelemassa hepoille, jonka ohi usein teen juoksulenkkiä kesät talvet. Heille aina huudan terve ja nytkin, kun huusin tulivat heti aidan viereen tervehtimään. Syötin heille voikukan lehtiä joita ei hepojen puolella ollut joka on täynnä apilaa. Kovasti puhisivat. En ole hevosasian tuntija, mutta ehkä kiittivät. Tunnen myös omistajan ja taidan kysyä jos voisi jotain siellä autella, niin saisi samalla hevosterapiaa, ihan vapaaehtoisena. Lopuksi teen vielä asiasta valituksen potilasasiamiehelle, koska kyseenalaistan leikkauksen kun se tehtiin vaikka oli laskimotulehdus päällä ja toinen jalka puolta paksumpi, kuin toinen. Tämä myös todettiin kirurgin kanssa hoitosuunnitelmaa tehdessä. Syövän takia mitään hengenvaaraa ei ollut. Leikattiin väärään aikaan mielestäni tulehdus päällä joka myös sitten oli kohtalokas. En nyt syytä suoraan hoitovirheestä vaan siksi, että tämä käytäntö ei ollut mielestäni oikein. Ei ollutkaan, kun potilas kuoli. Haluan siis kunnon selvityksen. Juu vielä kerran kiitokset kaikille. Palailen varmaan foorumille jossain vaiheessa olenhan kuitenkin "juoksija" ja kansalaisaktivisti. Nyt on paljon järjesteltävää ja pää on niin sekaisin, että voileivän tekeminenkin on todella vaikeaa ja sen syömiseen meni tänäänkin aamulla puoli tuntia...
 11. Kiitos kaikille. Tunsimme noin 36v ja naimisissakin 34v. Olin kyllä hänen kanssaan loppuun asti vaikka erillään jo asuimme. Nyt on niin paljon järjesteltävää ja kissatkin pitää totuttaa uuteen asuntoon ainakin väliaikaisesti kerrostaloon. Ne on ollut ulkokissoina täällä maalla hänen kanssaan koko ikänsä N.14v. Etsin myöhemmin rivitaloa ympäri suomea josta sitten olisi helppo ulkoiluttaa valjaissa. Sijaisseniorikoti jos eivät totu. Eli nyt tulee tosiaan määrittämättomäksi ajaksi taukoa foorumilta. On myytävää ja pois heitettävää ja monta asiaa hoidettavana. Palaan kyllä joskus ellei tuo mun sepelvaltimo infarktisydän petä, tästä stressistä. Monesti vanhoilla aviopareilla niin käy. Toinen menee perästä.
 12. Nyt kävi niin ikävästi, että laaja infektio(oli laskimotulehdus(todettu toinen jalka paksu kuin mikä) ja en tiedä tarkemmin voi olla leikkauksessakin tullut tulehdusta lisää) tappoi Riitan tänään 10:15. Ei ne antibiootitkaan ihmeisiin pysty. Käytiin hänen sisarenpoikansa kanssa hyvästelemässä n.10:30. Karmiva hiljaisuus. Viimeiset sanat olivat olleet ei kipuja päivystyksessä Hämeenlinnassa... Nyt tulee kirjoitustaukoa Opamox rauhoittaavaa on ollut pakko ottaa, sain kaverilta. Huomenna saan reseptiä varmasti.
 13. kimmoke

  Hyvä biisi

  No voi helkutti oli ihan tuossa Hyvinkäällä. En ole nyt seuraillut keikkoja ollenkaan, on muuta puuhaa. Siitä onkin jo vuosia, kun näin Napanderit Hämeenlinnan Sirkuksessa...
 14. kimmoke

  Hyvä biisi

  Kaikkea se Olmi löytääkin. Tämä yllätys. Ennen kuullutkaan, hyvä. Napanderilla on Sauna biisi ja myös saksaksi Das Sauna tehtynä. En nyt tällä saa linkitettyä.
 15. Nyt oli hölkkä/rasvanpoltto/meditaatio-moodi päällä(no lopussa pikku kiihdytys).PK-kevyt 10.07km/1h11.k.syke 134. Nyt +28C tuntui viileämmältä, kuin ennen sama lämpötila. Tapahtuikohan nyt se oikeiden urheilijoiden sopeutuminen kuumaan? Ei edes hikoillut paljoa. Melko varmasti.
 16. Nyt on sellainen juttu, että haen tuolta Riihimäen Aluesairaalasta ex-eukon pois. Hän ei pysty syömään noita Palmian ruokia. Kaksi lääkäriä käynyt toteamassa, että kuolet jos et syö!? Tänään vien ruokaa hänelle grillasin possua, Annabelle perunat ja maissi-porkkana-parsakaali vihannekset. Nyt on vielä antibiootti tiputus yms., heti kun veriarvot ok niin haen kotiinsa. Kissatkin jo odottaa ja se on parasta terapiaa. Eilen oli jo luovuttamassa sain jotenkin vielä motivoitua taistelemaan, kun mitään hengenvaaraa ei ole. Nieleminen on vaikeaa? 1h meni yhden antibioottipillerinkin alas saamiseen... N.3vkon päästä sytostaatit. Leikkauksesta on nyt 10pv joka meni ok. Munasarjasyöpä siis ja 10cm möykky poistettu yms. ja muuten syöpä R2. Ennuste 0-5v... Edit. Ei vielä levinnyt sisäelimiin eikä etäpesäkkeitä. Pientä toivoa on riippuu täysin miten sytostaatit tehoaa.
 17. kimmoke

  Garmin 945

  Jos se on silikonia, niin pikaliimaa. Itellä muuten just meni tuo poikki 645 ja liimasin. 2.5v vanha kello Kokeilin jopa repiä irti liimausta ja se vaan venyy ja kestää. Sehän piti pujottaa vielä metallisoljen yli( voi myös liimata paikallaan hihnassa). Kesti senkin venytyksen. Eli toimii.
 18. No niin pikkaisen jopa ukkospisaroita satoi päälle. En uskaltanut juosta korkeajännitejohdon alta, kun jyrisi. Salamat iskee noihin aika useinkin. Tänään Kärkkäiseltä Garmin Run sykevyö ja eka lenkki sillä. Tutkin nuo arvot ja kaikki oli ok. Joten täysin turha ostos😁. Ja tieto lisäsi tuskaa. Eli palauttavaa juoksua 5km/34min.kesk.syke.131.
 19. Kyllä nämä nyt jää vähän lyhyeksi: 4km/24:50+kävelypalautus 0.53km/5min. Garmin sanoo, että tuottavaa kuitenkin kokonaismäärä. Ylämäet meni VK1 oli kuitenkin+27C vielä 21:38, kun lähin lenkille.
 20. Joo vähän pelkäsin isohko ukko ja kuumuus, mutta Keskisalon kenttäennätys meni rikki joten ihan hyvä.
 21. Kävin myös mopoilemassa sunnuntaina ja oli vain +29C. Seuraava ajelu on joko vesisateessa tai +15C. Muuten en lähde...
 22. En valita, mutta voisi sitä vettäkin vähän jo tulla, kun illalla pitäisi käydä juoksemassa. Taidan kastella itteni kokonaan ennen lenkkiä, jos se vähän auttaisi... Voihan nenä katoin mittaria +33C, nyt tuli ennätys täällä Kanta-hämeessä.
 23. Kyllä se ihan oikeasti karua on tuo vanhusten hoito. En nyt syyllistä hoitajia vaan ihan lakeja säätävää eduskuntaa. Nyt on nähty minkälaista tuo sairaala "ruokakin" on. Tässä on tämä tasapainoilu koko ajan menossa vanhuksien ja muutenkin sairaiden välillä, kotihoito vs. laitoshoito. Sote tulee heikentämään merkittävästi heikompien asemaa. Rikkaillehan Sote ei meinaa mitään, kun on yksityiset terveyspalvelut. "Uudistuksissa" aina jotkut häviää toiset ei, rahassa.
 24. Penikat vaivasi aluksi 2v, kun n.11v sitten aloitin juoksuharrastuksen(ja tulin tänne foorumille) ja sitä ennen harrastin n.20v voimailua(ei kisailumielessä). Se vaan loppui itsestään ja piti vaan kärsiä. Toinen pidempi vaiva oli vasemman kintun isovarvas n.4kk. Tähän auttoi netti ja varpaan pyörittely ja hyvä pohkeiden ja nilkkojen venyttely. Sitten tietysti aina välillä jo 11v ajan hehe keskelle polvea tulee vihlova kipu. Juoksijan polvi siis? Tulee ja menee ehkä kerran kuussa. Tuntuu alamäkeen pahemmalta silloin. Tämä yleensä lenkin loppupuolella, ei alussa? Tähän saattaa auttaa jopa lenkin aikana etureisien ja pohkeiden venytys ja kipu loppuu. No joskus joutuu nilkuttaan kävellen kotiin. Tälläistä, mutta paikat muuten kestää, kun on tuo voimailutausta jota vieläkin jonkun verran teen.
 25. Juu ulkolaiset pörssissä olevat yritykset, kun tunkevat ateriapalveluihin, niin laadun voi unohtaa ja maun. Itse vein v.1994 Hausjärvellä sotaveteraaneille(ja muillekin) aterioita kotiin. Niitä ruokia olisin itsekin syönyt ei mitään epämääräistä mössöä joka on hautunut tuntikausia jossain astioissa. Ne tehtiin vanhainkodin kunnan keittiössä eli lähellä ei missään hesassa, kuten nyt moni kunta tilaa, kun on pakko kilpailuttaa ja yllätys yllätys kehä3 voittaa aina. En kyllä ymmärrä, kun kuljetuksetkin maksaa? Tuossa pitäisi olla joku km-raja vaikka 30km max. kun näitä kilpailutuksia tehdään.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy