Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kimmoke

Jäsenet
 • Content Count

  3 653
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by kimmoke

 1. Mikä yhteiskuntaluokka on hyötynyt ja mikä hävinnyt globalisaatiossa? Se näkyy Suomessakin. Siinä olisi Taloustieteen professorillekin vähäksi aikaa selvittämistä. Kaupankäynnin vapauttaminen on tehnyt maailmasta Supermarketin monikansallisille yrityksille ja rahavallalle. Työntekijät (teollisuus) siis kärsii tästä eniten.
 2. Joo noille "lupauksille" jos ei ole katetta eli rahaa niin ne voi sivuuttaa. Muutenkin yksittäisen ehdokkaan lupaukset ei merkkaa mitään. Pitäisi paremmin lukea puolueohjelmaa, mutta sekin on kuin joululahjoja kaikille. Ota nyt näistä selvää.
 3. Kiitti neuvosta. Nyt ei enää närästä, mutta oli 3pv tosi vmäistä päätäkin särki. 2vko sitten tuli 53v niin heti tuli vaivaa. Perhana Olli Lindholmikin kuoli terve mies 12% rasvatkin ja harrasti punttia ja liikuntaa. Taisi olla hällä uniapneaa ja muutenkin liian vähän unta. Keikkaelämää sehän on yötyötä. Alkaa huomaan konkreettisesti elämän rajallisuuden, kun samanikäisiä alkaa lakoomaan.
 4. Mun mielestä työpaikka on aina suojatyöpaikka. Antaa se varmuutta elämään ja säännöllisyyttä. Ei ole turhaa työtä on vaan liian pieniä palkkoja, koska kaikenlaisia etuuksia ja verovähennyksiä on kehitelty. Pienten palkkojen vuoksi. Sehän olisi paras tilanne kaikilla töissä käyvillä, että palkka riittää, näinhän ei yleisesti ole.
 5. Ei sillä nyt ole mitään väliä vaikka siellä olisi toi porukka. Kädet on kuitenkin sidottu tiettyihin raameihin. Kummallinen työpaikka toi Yliopisto jos nuo 1000 joka aamu on mennyt työpaikalleen ja ollut tekemättä mitään? Palkka kuitenkin juossut. Tuo "löysyyden" poistaminen ei kerro mitään. Leikkuri ei välitä mitä siellä on tehty tai ei. Luulisi, että tuollaisen määrän poistaminen jotain vaikuttaisi? Ai niin ne ei tehnyt mitään.
 6. Joo vahinkoa tuli taas Suomelle 4v enemmän kuin onnistumisia. Suomi leijona(lammas) ärähti Venäjälle nyt 5v Krimin liittämisen jälkeen ihan virallisesti. Tsot Tsot me ei hyväksytä tälläistä. Spedellä taisi olla joskus hyvä vitsi, kun siinäkin annettiin noottia silloiselle Neuvostoliitolle jotenkin näin: me ollaan hyvin vihaisia, johon NL aina vastasi, entä sitten?
 7. No niin just tuli 15.33 ruuan jälkeinen kunnon paniikkikohtaus. Pumppu löi vähän aikaa rinnasta melkein ulos. Laittoi käden pumpun päälle niin ihan kun olisi sydän ollut kädessä. Nyt kun meni ohi niin hyvä kun huomasi että lyö. En olisi uskonut, että kovasta närästyksestä pumppu menee ylikierroksille kun istuu tuolissa. Varmaan 3 krt sekunnissa eli mukavat 180 krt min. Max on 192. Pahalta tuntui.
 8. Valitettava totuus ja Vaalijärjestelmä suosii isoja puolueita. Eihän ne nyt valtaa halua menettää. Gallupeilla vaalikarjaa ohjataan ja moni jättää senkin takia äänestämättä, kun tulos on suurinpiirtein selvillä jo ennen vaaleja. Se vaan jaksaa ihmetyttää miksi vuodesta toiseen moni äänestää samaa puoluetta tai henkilöä vuodesta toiseen? Laskin, että 4 eri puoluetta on tullut äänestettyä. Ei tulisi mielenkään yhdistelmä kepu/Väyrynen. Edelleenkin pätee, että äänestää lompakon paksuuden mukaan. Klassinen porvari vs. työläisten puolue. Suomessa ei vaan ole selkeästi duunarin puoluetta, kun SDP on enemmän oikealla, kuin Kokoomus. Periaatteessa enemmistö on ollut oikeistolla yli 30v Suomessa.
 9. Joo ja se hyvä puoli, että Suomi voi pohjalta nousta vain ylöspäin. Aina voi ajatella positiivisesti se on valinta.
 10. Olisikohan 1920? Nyt kaikki lajit mukaan painit yms. Mun mielestä Suomi on ollut joskus mitalitilaston kärjessä. Pitää tarkistaa. Hups se olikin toinen v. 1924. Väkilukuun suhteutettuna Suomi on saanut eniten mitaleja kesäolympialaisista. Ei me sitten ihan huonoja olla pitkällä aikavälillä. Suomalainen Sisu tiedetään ulkomaillakin.
 11. Joo ei tätä menestymättömyyttä voi pienen maan piikkiinkään laittaa. Norskit vaan osaa. Voi niitä aikoja, kun Suomi oli Olympialaisissa eniten mitaleja saava. Voi voi.
 12. Joo viime yö oli melkoista koiranunta ja tunnin parin välein kuselle, tuli juotua paljon illalla. Ruokatorvessa on mielenkiintoisia tuntemuksia nyt kun sängyssä kirjoittaa. Krampin ja tykytyksen, jotka tulee ja menee. Pahin polttovaihe on helpottanut, mutta pakko tässä jotain on syödä. Kaurapuuroa meinasin ja laihaa teetä johon hunajaa. Joo iltasyönti pitää juuri noin pidempi väli, että mahahapot ei nouse ruokatorveen. Tuli vielä mieleen toi palautumisjuoma saattoi olla vanhaa viim. Käyttöpäivä 3/2019. Olen melko varma, että koko närästys johtui tuosta.
 13. Joo siis mikään ei muutu, jos SDP pääsee taas vallankahvaan. Tietty vaalipropaganda alkoi jo ennen vaaleja ulkomailta päin eli ei se Venäjä ainoa ole joka vaaleihin yrittää vaikuttaa agentoillaan. On myös tiettyjä instansseja, kuten Suomi sai juuri S&P Global Ratingsilta "arvosanaksi" AA+, sopivasti vaalien alla. OECD:n joku ukko kehui myös mennä viikolla Suomea. Näin sitä vaikutetaan Suomen Politiikkaan eikä kukaan huuda asiasta. Eduskunnastakin on tullut pelkkä kulissi ja ohjeet ja neuvot tulee 99% Suomen ulkopuolelta, EU, IMF, YK, EKP, jne. Poliittinen valta on vähentynyt ja Demokratia joka vuosi. Plutokratia taas jatkaa voittokulkuaan. Kasvua keinotekoisesti hengitetään jatkuvasti kulutusluotoilla(ostakaa ostakaa) ja Pankit tekee tyhjästä rahaa ns. luotonlaajennuksilla. Ikuisen kasvun alttarille, että edes korot saataisiin maksettua. Koneistoa rasvataan velkarahalla, muutenhan se leikkasi kiinni. Eli lopuksi mikään ei muutu kokonaistaloudessa, koska se vaatisi nykyisen mallin vaihtoa. Joskus se on pakko tehdä ja pelkäänpä isoimman rysähdyksen kautta. V. 2008 finanssikriisi vielä juuri ja juuri pelastettiin systeemi täysin keinotekoisesti.
 14. Ei todellakaan Suomen kannalta tuo. En nyt ihan ymmärrä miten Vihreät sitä tuhoaisi? Eikös heidän pitäisi luontoa suojella ihmisiltä siis tehtailta ? Vihreitä en kyllä äänestä muista syistä vaikka luonnonsuojelua kannatankin, koska se taas suojelee ihmistä tai hyödyttääkin monin tavoin vaikka rahan tuotto sitten väheneekin.
 15. Tälläinen kunnon närästys joka alkoi eilen punttitreenin jälkeen kova jalkatreenin. Googlettelin ettei vaan ole sydänkohtausta, kun vähän aikaa sitten joku kuoli "närästykseen" joka olikin alkavaa infarktia. Nyt illalla kävin palauttavalla muutaman km kävelylenkillä ja tuli todella karmea närästys ja pieni paniikki mittasin verenpaineenkin joka oli 145/88. Normaalisti illalla 107/70 tai alempikin mulla matala verenpaine. Nin join eilen treenin aikana fast palautumis juomaa jossa maltoa vielä lisänä, maitoon sekoitettuna. Voisiko tuosta tulla tuo karmea närästys? Liian tuhti seos? Syy yhteys on aika selvä. Nyt otin Samarinia 2x 15mg Zoltia joka vähän auttaa. Happamia röyhtäsyjä tulee. Eli infarktia tuskin on. No jos kirjoittelu loppuu... Olo on todella huono ja suihkun jälkeen jopa jaloista katosi voimat? Ei ole itkukaan kaukana vaikka kivunsieto on kova. Tämän illan tosi kova kipu tuli varmaan, kun simahdin ja nukuin 18-19.30 kahvin jälkeen. Onko kellään ollut vastaavaa? On todella karmea olo. Paniikki häiriötäkin tuli.
 16. Mulla meni ylen vaalikoneeseen luottamus, James Hirvisaari 81% ykkösenä. Yhden kerran tuon äänestin Eduskuntaan, mutta miksi piti siellä pelleillä? Luulisi nyt, että tuossa talossa opetettaisiin perussäännöt uusille edustajille miten käyttäytyä ettei heti potkita pois. Niin ja jostain syystä Päivi Räsänen on ollut aina Top 3 nyt ei ollut. Ilmeisesti meidän tiet on eroamassa myös Heh heh? Mun periaatteet on aika pysyviä joten Päivi petti mut... on muuttanut aatteitaan. Tiedän kyllä mitä. Tai ei varmaankaan muuttanut, mutta ollaan nyt eri puolilla. Mitä tuo vaalikone antaisi pelkillä ei osaa sanoa kaikkiin? % sieltä tulisi, mutta tuloksessa ei olisi mitään järkeä.
 17. Kovia ukkoja, mutta joku voi olla työkyvytön jo 40v. Toisilla vaan paikat kestää paremmin. Yleensä metsurit alkoi jo 50v olleen aika loppu. Kuluttavaa työtä se on joka tapauksessa.
 18. Toi Otto potto nimimerkki on ihan huippuja. Muistaakseni Riihimäellä 400kg tangossa katkesi kyynärluu ? Joo itse nykyään 1-2krt viikossa salia. Eilen näin: kyykky, prässi, jalan ojennus ja koukistuskoneet, pohkeet, rinta, kädet, vatsa, alaselkä. Periaatteessa perusliikkeeitä vapailla painoilla ja koko kroppa, kun käy harvemmin. Voimanoston tyylisesti kovia 5-3 toistoa tai kestävyys treeniä toistot 15-20 per sarja. Eilen piruuttaan kova kakkonen, tuntui että ilmat tuli korvista ulos. No tässä oli inhottava flunssa 2vkoa joka vieläkin tuntuu. Kuumeessa en tietenkään treenaa. Seuraava treeni maastavetoa ja selkäpainotteisempi. Joka treeni on vähän eri painotuksella.
 19. Halla-aho on selvästi parantanut esiintymistään. Orpo toimi koko ajan, kuten viestintäkonsultit opettaa ettei tee virheitä ja vastaa asian vierestä tai ei ollenkaan kysymykseen. Ihan kuin robotti. Pienimmän haitan mallin mukaan. Oli tosiaan tylsyydessään Top 3 vaalitentti. Minä yleensä katselen nämä. Nyt noin 22.25- 22.40 riitti. Tuli tälläinen kysymys ja vertailu mieleen. Ennen Suomi teki autoja, nyt niitä tehdään saksalaisille, koska täällä palkat pienemmät. Ruotsi myi Volvon kiinalaisille, periaatteessa sama juttu työvoimakustannuksien takia. Kumpi tilanne on Valtiolle ja työllisyydelle parempi tilanne? Ensimmäinen ehdottomasti. Volkswagen on valtion firma. Miksi Suomi ei enää tee itse? Nyt Tampereella tehdään "sähköautoja" jotka kulkee 25km/h. Hyvin menee versus Valmet Automotive. Jaahas aloitanpa lukemaan Esko Seppästä: Mistä Suomi vaikenee? Suomessa on nykyään vaikenemisen kulttuuri ja yltiö suvaitsevaisuuden joiden hintalappu on 10mrd ja vaan kasvaa. Sen verran taas vaalipropagandaa tullut, että parempi faktaa välillä ha ha?
 20. Jaa voisi olla ihan hyvä jos on valmiita ohjelmia eritasoisille ja hyviä tekniikka vinkkejä. Ex-voimailijalle vielä lihaskuntovinkkejä juoksemiseen liittyviä olisi hyvä. Englanninkielisiä löytyy omasta kirjahyllystä paljonkin ja Kari Sinkkosta.
 21. Joukor kirjoitukseen vastaten nyt on EU:ssa tulossa (ei tietoa koska?) elektroniikka direktiivi joka velvoittaa, että kaikki pitää olla korjattavissa. Eli ei enää niin, että korjaaminen ei kannattaisi. Todennäköisesti koskee yleiselektroniikkaa, koska on laitteita(monikerrospiirilevyjä) joita ei voi korjata. Valmistajat ei varmasti tästä tykkää. Koko suunnittelu menee uusiksi. Itse on tullut kaikkea korjailtua niin veikkaan että modulaarisuus lisääntyy suunnittelussa. No sitä on jo televisioissa ollutkin. Palikan vaihtoa ei yksittäisen komponentin. Tietysti itsediagnostiikka myös lisääntyy laitteissa.
 22. Totta ja hyvin kuvailtu tuo Tieteen määritelmä. Tieteen kannattaja itsekin olen ja heh heh kotiin tulee Tiede lehtikin. Tämä on kuitenkin keskustelupalsta ja mielipiteiden vaihtoa eikä mikään tieteellinen väitöstilaisuus. Harvemmin myös luen blogijuttuja tai no riippuu kuka niitä kirjoittaa. Tiede myös muuttuu koko ajan vaikka nyt tähtitieteessä jota seuraan. Pimeä energia ja aine noista tiedetty mitään aiemmin jotka kuitenkin ratkaisevat Universumin kohtalon. Pitää pystyä myös hylkäämään vanhoja "totuuksia". Uudella ajattelulla voi vain syntyä uusia asioita ja mahdollisuuksia. Tässä tulee se hulluuden ja neron rajat esille. Eduskunnassa on vain noita ensimmäisiä enimmäkseen tai Narsisteja myös vaikuttamisen/vallan harhassa olevia. AnttiSn kirjoituksesta samaa mieltä, että netti synnyttää näitä "asiantuntijoita" jotka ei oikeasti muuta osaa kuin googlettaa.
 23. Ilmastonmuutos ei ole ainoa mikä muuttuu. Ilmansaasteet on varmasti ihmisen aiheuttamaa ja ne taas vaikuttaa ilmastonmuutokseen. Puun kasvu hidastuu, eliölajeja häviää, järvet happamoituuu jne. Kysymys ei ole pelkästä lämpötilan muutoksesta. Tuolla lämpötilamuutostahan päättäjät vain vähättelee. Ilmansaasteet ja maaperän jätteet tavallaan sivuutetaan koko keskustelussa, kun puhutaan vain Ilmastonmuutoksesta eli lämpötilavaihteluista. Lämpötiloja ei tietääkseni mitattu 6000v sitten.
 24. Niin Suomihan on pohjolan Argentiina ja tässä vertaus: " Laitetaan mitä Milton Friedmanin talous ideologia Uusi-liberalismi tarkoittaa käytännössä: Argentiina: Presidentti Caros Menem mitä aiheutti maalleen; myi tuottavat öljykentät, puhelinlaitos, lentoyhtiö, junat, lentoaseman, maantiet,vesilaitos, pankit, Buenos Airesin eläintarhan, postilaitos ja Kelan." Saihan se Presidentti sitten palkaksi punaisen Ferrari Testarossan kansansa pettämisestä ja julkisen puolen myynnistä pilkkahintaan lahjaksi "kiitolliselta liikemieheltä," joka taatusti oli käärinyt rahaa satakertaisesti Testarossan hinnan verran.
 25. Sähköverkon myynti on juuri sitä Uusi-Liberalismia jota vastustan. Onkohan seuraavalla hallituskaudella vielä jotain myytävää? Mineraalit on jo myyty Talvivaarassa. Rautatiet, Posti pohjavedet, tieverkosto, lentokentät, onhan näitä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy