Jump to content
Juoksufoorumi.fi

kimmoke

Jäsenet
 • Content Count

  3 208
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

kimmoke last won the day on July 12

kimmoke had the most liked content!

Community Reputation

481 Excellent

About kimmoke

 • Rank
  Ex-voimailijasta kestävyyskoneeksi :).
 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Riihimäki.
 • Interests
  Pyöräily ykkösenä, juoksu, musiikki: kuuntelu ja soittaminen. Talouspolitiikka, Taloustiede, pankkijärjestelmä (suurin pyramidi huijaus ihmiskunnan historiassa) tiede ja elektroniikka harrastusmielessä.
  Oma pieni kotistudio ja moottoripyöräily. Matkailu polkupyörällä vielä joskus pidempikin reissu, kuin vaan suomessa ?

Converted

 • Coopperi
  Treenaamatta juoksua armeijassa ilman lämmittelyjä 3000m 69kg, 12.6.2013 2950m 90kg(5.4km TV-kova)
 • 10km
  8.9.2013 10km/ 46.46,8 /12.6.2013 5km/21:47
 • Puolimaraton
  1/2-mara Lassen hölkkä 1h53min.
 • Maraton
  Juostu pilalle menneessä Tervakosken 6h ultrassa 42.58km/5h14min.
 • Tavoite
  2018: Paino alle 80kg. 10..10.17. 83,3kg. 5km/20min, 1/2-mara 1:45, 10km 43min.

Recent Profile Visitors

1 943 profile views
 1. kimmoke

  Kirja-ketju

  Le Monde diplomatique (riippumaton journalismi lehti, jos nyt sellaista onkaan ? ) : Maailmantalouden käsikirja, Taloustieteilijät yms. auttaa ymmärtämään taloutta paremmin (globaalitaloutta). Tuttua juttua mulle mikä vaan vahvistaa, että ei ihan kaikki mitä poliitikot meille korvat heiluen kertoo ole totuus ei edes puolitotuus. Mastering the Marathon yli meille 40v juoksijoille by Don Fink. Harjoitteluohjeita iäkkäämmille juoksijoille/ juoksuvammoista toipuville. Miten lauluni syntyvät tuollainen laulunikkarien kertomuksia laulutekstien tekemisestä.Hynynen, Martikainen, A.W. Yrjänä ja muutama muu esittelee miten tekstit muotoutuu.
 2. Polvikipua tulee ja menee joskus juoksun alussa sattuu, joka sitten juoksun edetessä loppuu. Silloin tällöin rappusten alasmeno sattuu. Ilmeisesti tässä haetaan kroonista polvikipua sairastavaa ? Hyvä olis jos löytyisi yksi selittävä tekijä vain kengistä, mutta tuskin näin tulee olemaan.
 3. kimmoke

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Polar Beat on myös sieltä. Eilen tuttu 3.7km lenkki niin Beatin lukema 6.98km jees hyvin toimii. Joo on tässä ihmetelty tätä V-sarjaa kun huonompaan suuntaan vaan menty V800 verrattuna.
 4. Näin on ja ihmiselle kehittyi ensin tunteet/selviytymisvaistot. Pikkuhiljaa sitten järkeäkin alkoi tulemaan päähän. Tämmöset tempaukset meneekin tunnepuolelle joten ulkopuolisen "järkeilemänä" voi tuntua typerältäkin. Nin ja hulluus ja luovuus on hyvinkin lähellä toisiaan.
 5. kimmoke

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Eli tarkoittaa sitä, että raudassa on vika. Tuota ei millään päiviityksillä sitten korjata. Melkoista touhua.
 6. Eikös tälläisissa tempauksissa idea ole, että tehdään oma juttu omalla tavalla ? Miksi toi pitäisi nyt toistaa ? Ei se tarvi olla edes urheilusuorittamista. Voi vaikka lueskella 1v maailmanhistoriaa joka päivä 2h tai jotain meditaatiota.
 7. kimmoke

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Saakos tuota logoa pois kokonaan ? Terveisin vain +1.25.
 8. kimmoke

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  ^Aika ylimielinen vastaus Polarilta? Ongelma on kuitenkin kiistaton tai no eihän tuo ole kuin yksi testi. Tämä rannesyke mittaus uusine Ledeineen piti olla tämän mittarin vahvuus. No H10 sykevyö vaan kiinni sitä voin kehua. Loppui sykeongelmat Suunto Ambit 3 kanssa kokonaan.
 9. kimmoke

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Uusimmassa Juoksija lehdessä juttu Polar Vantagesta, jos nyt joku ei lehteä ole lukenut. Itse luen kirjastossa riksussa. Kotiin ei tule kuin Tiede-lehti ja välillä Aku Ankan tarjoukset.
 10. kimmoke

  Valitus-ja ruikutusketju

  Voin vastata: roskan tunne silmässä, todella valonarka ja vuotaa nestettä(kirkasta)kun katsoo kirkkaaseen valoon. Haittaa työntekoa varsinkin, kun joka tunti pitää laittaa kortisonitippa ja mustuaisen laajentajaa. Yksisilmäisenä yllättävän vaikeaa tehdä oikein mitään varsinkin tarkkaa työtä. Pirullinen vaiva ja hoitamattona voi rikkoa silmän mustuaista, tulee kiinnikkeitä. Hoito sitten om sairaalaan ja injektiona suoraan silmään kortisonia. Eli paljon pahempi juttu kuin normaali silmätulhdus.
 11. Ite kun joskus kehonnakerrusta harrastin niin muistan hyvin että 70% on oikean ruokavalion ansiota lihaskasvussa. Vuodessa kuitenkin lihasmassaa voi saada vain 0.5kg-2kg. Massan mukana tulee myös rasvaa jos ei ole ruokavalio kunnossa. Ihme dieettejä ei ole tai no kehonrakennus dieetti ennen kisoja on todella kova. Normaalielämässä riittää annoskokojen pienentäminen.
 12. kimmoke

  Valitus-ja ruikutusketju

  Pirullinen vaiva ja tuttu. Kannattaa hoitaa kunnolla vaikka hermot on kovilla. Jaa mitäs sitä valittaisi? Viime yönä oli levottomat jalat johon heräsikin. Ei auttanut kun ite hieroa onneksi osaa. Treenin syytä vain kun su juoksin pitkästä aikaa vähän pidemmän 15.3km ja ylämäet kovaa. No pikkujuttuja.
 13. kimmoke

  New Balance

  Näitä kyllä mainostetaan ihan 5km-maratoniin asti. Voi olla, että mullekin aiheutti jännetulehduksen kesällä, kun kisaan treenasin. Pururadalla ja soralla tosi hyvät asfaltilla tosiaan melko kova vaimennus.
 14. kimmoke

  EU hajoaa/hajoaako

  Historian sivuja kun käännellään niin velkarahalla eläminen alkoi aika tarkkaan USAsta 1970. Pahin muutos sitten Reaganin ja Thatcherin tekeminä vapauttamalla finanssisektorin sääntelyä. Ns. Uusliberalistinen talousoppi alkoi jylläämään. Veikko Vennamo jota itsekin naureskelin aikanaan, kun puhui rötösherroista ja kasinotaloudesta.Hän tarkoitti siis Investointipankkiireja ja pörssiä. Varjopankit yms. Kuuluu vielä samaan joukkoon ja muutama muukin asia jotka ei pelaa reaalitaloudessa. Lopputulos nyt ollaan ihan oikeasti kusessa. Seuraava pankkikupla voi olla viimeinen tai oikeastaan finanssialan kupla.
 15. kimmoke

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Poistaa kokonaan ? Eikö sitä pysty vaikka muokkaamaan virheellisiltä osin ? Tietysti jos syketiedot poistaa kokonaan niin palatumistiedot vääristyy. Parempi, kun nää vehkeet toimisi oikein ainakin lähtökohtaisesti.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy