Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kimmoke

Jäsenet
 • Content Count

  3 952
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

kimmoke last won the day on July 12 2018

kimmoke had the most liked content!

Community Reputation

912 Excellent

About kimmoke

 • Rank
  Ex-voimailijasta kestävyyskoneeksi :).
 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Riihimäki.
 • Interests
  Pyöräily aina ykkösenä, juoksu harrastuksena, musiikki: kuuntelu ja soittaminen. Talouspolitiikka, Taloustiede, Tähtitiede ja Fysiikka. Pankkijärjestelmä (suurin pyramidihuijaus ihmiskunnan historiassa). Banking - the Greatest Scam on Earth https://www.youtube.com/watch?v=G9IH-XKQpOI ja tuosta: https://www.youtube.com/watch?v=mQUhJTxK5mA

  Pikku kotistudio musiikin tekemiseen erilaisia soittimia, kitaroita 4kpl, koskettimet yms. musiikki "roinaa" ja moottoripyörä.
  Polkupyörä pääasiallinen liikkumisväline -ei autoa. Kotikirjasto, jossa kaikkea mahdollista ammattikirjallisuutta ja hömppää, Orwell, King
  Niin ja jonkunlainen Kansalaisaktivisti (mielellään ei-poliittinen) ja nykyiseen talousjärjestelmään kriittisesti suhtautuva (Uusi-Liberalismi), joka kasvattaa ainoastaan tulo-eroja tekee köyhistä köyhempiä ja rikkaista rikkaampia. Keskiluokka myös köyhtyy joka on se ikävin asia.

  Oma Talousmalli voisi olla ns. Degrowth, kestävä talous, luontoa tuhoamaton ja mahdollisimman vähän saastuttava.
  Ei tarkoita paluuta menneeseen vaan kasvua voi olla, mutta luonto ensin sitten ihminen ja lopuksi vasta talouskasvu.
  Ilman luontoa (pilalle saastunutta) ei ole myöskään ihmistä.

  Osoite: Riihimäki, Skandinavia, Earth, Solar System, Milky Way, Virgo Supercluster, Laniakea.


  .

Converted

 • Coopperi
  Treenaamatta juoksua armeijassa ilman lämmittelyjä 3000m 69kg, 12.6.2013 2950m 90kg(5.4km TV-kova)
 • 10km
  8.9.2013 10km/ 46.46,8 /12.6.2013 5km/21:47
 • Puolimaraton
  1/2-mara Lassen hölkkä 1h53min.
 • Maraton
  Juostu pilalle menneessä Tervakosken 6h ultrassa 42.58km/5h14min.
 • Tavoite
  2019: Paino alle 80kg. 10..10.17. 83,3kg. 5km/20min, 1/2-mara 1:45, 10km 43min.

Recent Profile Visitors

2 362 profile views
 1. Juu kaikkia vauhteja tarvitaan kehitykseen.
 2. Joo Suomen ei olisi pitänyt olla parempi (de inte borde vara bättre). Jävla finska ha ha. Tähän ajatteluun itsekin sorruin ja näköjään Ruotsin joukkuekin. No Venäjää vastaan sitten Talvisota mei ningillä vaikka heitä veikkaisin MM-voittajiksi tässä turnauksessa.
 3. Pitääpä lukea aina sitä sen verran Ruotsia osaa, että selitykset ymmärtää 😁.
 4. Kaikkia tilastoja vastaan Suomi voitti. Nyt ei tarvi Kaj Kunnaksenkaan polkea Karjaalta fillarilla Helsinkiin. Saa se SVT:n toimittaja polkea. Sitkeä Suomi voitti.
 5. Näähän pelaa kuin viimeistä päivää. Hyvä nousu Suomelta ja moni saa repiä tulosveto paperinsa. Edit. Olipas tarkka veto, kun maalin sisällä olevasta kamerasta lasinpalaset lenteli. Hannu Hanhet tietysti voittaa tämän. Edit. 2. Jos ei 20min maalia saa ei ansaitsekaan jatkopaikkaa. Edit. 3. Ei perhana Suomi teki Ruotsit. Torikokouksia.
 6. Vauhdikas alku ja Mertaranta selostaa, kuin jokaisesta Ruotsin tilanteesta tulisi maali. Ärsyttävää. No, rahka+ananas+banaanin voimalla katotaan (dieetillä).
 7. kimmoke

  Suunto 5

  Niin, mutta jos laitetta arvostelee niin pitää siitä löytää ne heikkoudetkin ? Mikä laite sellainen on jossa on pelkkiä hyviä puolia ? Joo uutuus vaikuttaa sinällään ihan ok ja kompassi kuuluu Suuntoon yhtenä osana, koska myös suunnistus on sen vahvuus muutenkin. Ite käyn marjassa ja siellä, kun ympyrää pyörii niin suunta hukkuu aika helposti jos ei ole tuttu metsä.
 8. kimmoke

  Suunto 5

  Okei no siinä on insinöörit suunnitellut tuon siten täysin pieleen. Perhana, kun ei edes alkeellista ajattelun tajua ole. Siinähän pitäisi olla jousitappi mitä on käytetty kelloissa maailman sivu ja se antaisi periksi.
 9. kimmoke

  Suunto 5

  Joo mikä tuossa rannekkeessa on se "heikoin lenkki" ? Toisaalta sehän on hyvä jos suunnistuksessa ranneke jää johonkin kiinni ja hajoaa ? Mieluummin noin päin, kuin että ranne hajoaa. Barometri puuttuu vissiin tästä uutuudesta ja WiFi ? Kehys on mallia tankki jos vertaa Polar vantageen. Pikkaisen kiinnostaisi päivittää ambit 3 peakistä. Ihan keveyden ja mukavuuden vuoksi.
 10. Pelottavan näköinen ukko. Tollaisia, kun olisi joukkueellinen niin vastapuoli pelkäisi varmasti. Psykologinen pelkovaikutus. Nyt tulee ennustus, aika helppo, mutta Venäjä ottaa kullan.
 11. On kyllä kovia pappoja mun ikäisiä. Maataloustyöt varmaan pitänyt lihaskuntoa ja aerobistakin hyvin yllä. Eikä nuo miltään sohvaperunoiltakaan näytä.
 12. Mää koitin ukemia eteenpäin ja Judosta on nyt n. 43v aikaa. Hyvin oli vielä muistissa ja jälkeenpäin ei paikkojakaan särkenyt, joten onnistunut kokeilu 😎.
 13. Joo on tieteellisestikin todistettu Ns. Lihasmuisti. Liittyy myös hermoston toimintaan. Vanha "kova" taso on helpompi saavuttaa uudestaan. Treeni ei siinä mielessä mene koskaan hukkaan. Välillä voi ja pitääkin tehdä kevyempiä viikkoja.
 14. kimmoke

  Skechers juoksukengät ?

  Onkos tästä Gorun Razor 3 hyper mitään tietoa ja mistä saatavilla Suomesta ? Ainakin Runners World kehuskellut.
 15. Joo AK 47 sellainen 200milj. maailmalla. Seurasin myös Ruotsin SÄPOn touhuja. Alkaa totuus valkenemaan. Aika moni rähinä ja tappaminen loppuisi jo tietyt uskonnot kieltämällä. Aseet ei ikinä lopu tästä maailmasta se on varma ja joka päivä tehdään lisää. Paras bisnes valtioille, varsinkin Usalle.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy