Jump to content
Juoksufoorumi.fikimmoke

Jäsenet
 • Content Count

  4 371
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

kimmoke last won the day on July 12 2018

kimmoke had the most liked content!

Community Reputation

1 149 Excellent

About kimmoke

 • Rank
  Ex-voimailijasta kestävyyskoneeksi :).
 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Tervakoski.
 • Interests
  Pyöräily aina ykkösenä, juoksu harrastuksena, musiikki: kuuntelu ja soittaminen. Talouspolitiikka, Taloustiede, Tähtitiede ja Fysiikka. Pankkijärjestelmä (suurin pyramidihuijaus ihmiskunnan historiassa). Banking - the Greatest Scam on Earth https://www.youtube.com/watch?v=G9IH-XKQpOI ja tuosta: https://www.youtube.com/watch?v=mQUhJTxK5mA

  Pikku kotistudio musiikin tekemiseen erilaisia soittimia, kitaroita 4kpl, koskettimet yms. musiikki "roinaa" ja moottoripyörä.
  Polkupyörä pääasiallinen liikkumisväline -ei autoa. Kotikirjasto, jossa kaikkea mahdollista ammattikirjallisuutta ja hömppää, Orwell, King
  Niin ja jonkunlainen Kansalaisaktivisti (mielellään ei-poliittinen) ja nykyiseen talousjärjestelmään kriittisesti suhtautuva (Uusi-Liberalismi), joka kasvattaa ainoastaan tulo-eroja tekee köyhistä köyhempiä ja rikkaista rikkaampia. Keskiluokka myös köyhtyy joka on se ikävin asia.

  Oma Talousmalli voisi olla ns. Degrowth, kestävä talous, luontoa tuhoamaton ja mahdollisimman vähän saastuttava.
  Ei tarkoita paluuta menneeseen vaan kasvua voi olla, mutta luonto ensin sitten ihminen ja lopuksi vasta talouskasvu.
  Ilman luontoa (pilalle saastunutta) ei ole myöskään ihmistä.

  Osoite: Tervakoski (Janakkala), Skandinavia, Earth, Solar System, Milky Way, Virgo Supercluster, Laniakea.


  .

Converted

 • Coopperi
  Treenaamatta juoksua armeijassa ilman lämmittelyjä 3000m 69kg, 12.6.2013 2950m 90kg(5.4km TV-kova)
 • 10km
  8.9.2013 10km/ 46.46,8 /12.6.2013 5km/21:47
 • Puolimaraton
  1/2-mara Lassen hölkkä 1h53min.
 • Maraton
  Juostu pilalle menneessä Tervakosken 6h ultrassa 42.58km/5h14min.
 • Tavoite
  2019: Paino alle 80kg. 10..10.17. 83,3kg. 5km/20min, 1/2-mara 1:45, 10km 43min.

Recent Profile Visitors

2 681 profile views
 1. Joskus tuli (kauan sitten, 28v) Taekwondo aikoina käytettyä nilkkapainoja. Ne painaa 2.5kg/kpl. Voiskohan noiden kanssa tehdä reipasta kävelylenkkiä? Tai vaikka sauvojen kanssa? Juoksutekniikan ne pilaa, mutta jos kävellessä välillä nilkkoihin ja ranteisiin kokeilisi. Juoksun kanssa pientä ongelmaa viime aikoina lonkan kanssa (vihlasee joskus) ja vasemman akilleksen.
 2. Haista Polar taas paska tuon Polar personal tietojen siirto flow:on. Ei tueta lukee kaikissa harjoituksissa. Voisikohan Polar hoitaa nämä siirrot vaikka pääkonttorista? Alkaa aika loppumaan. Hu huu? Onko osaamista?
 3. kimmoke

  Hyvä biisi

  No niin Hyvinkäällä raskasta joulu konsertissa(tämä sarjan eka) Olihan tuo ihan ok. Ainoa moka miksaajalta, kun kiersi varmaan 5min. Onneksi oli muusikon korvatulpat niin ei korvat vingu. Nyt pitäisi suunnitella custom kitara itelle Aurora-guitars tekee. Tulee Ibanez Jem body, Jackson kaula(on jo tehty) ja sitten vielä Fender Jaguar ulkonäköä. Tollainen sillisalaatti 3 eri kitara mallin parhaat puolet. Tästä ei tule hevikirvestä vaan blues-prog spacemachine ha ha. Tarkat speksit ja kuvat laitan joskus, kun on valmis. Sitten tietysti mestarilta kysyä mikit sun muut yksityiskohdat ja tarjouspyyntö tehdä.
 4. kimmoke

  Hyvä biisi

  Pottosen pitäisi päästä jutteleen Suomen tietoviisaimman Jussi Raittisen kanssa musiikista. Aurora-guitars Kaitsu heittää sen kanssa välillä keikkaa. Rautalanka musiikkia kait. Kysyinkin kerran onkos Jussi kova puhumaan ? Katkeamattomasti, kuulemma. Eikös Jussi jonkun tietokilpailunkin joskus voittanut?
 5. Päivän uutinen alle16v nuoret ei pääse edes kyykkyyn? Kai sitä nyt painovoima alas vie? Mitäs tuo tarkoittaa? Pitääkö tästäkin huolestua?
 6. kimmoke

  Hyvä biisi

  Puhuitteko siitä, kun Hassisen Kone tekee paluuta ja joitain keikkoja? Kinnunen hyvä basisti tainnut opettaakin basson soittoa? Hassisen koneella pari biisiä missä sanoista ei saa edes kantasuomalainen selvää. Alangon artikulaatio, konsonaatit mumistaan ha ha . Taisi olla joku missä pistetään iloisesti hammondilla. Pari muutakin. Teki ne muutaman loistavan biisikin. 2v taisi vaan bändi olla kasassa.
 7. Niin poliitikon pitäisi puhua totta ja saada(pitää yllä) kansan luottamusta? Husun olisi jo pitänyt saada lopulliset potkut, näistä valehtelusta. Nämä sataa persujen laariin, äänet seuraaviin vaaleihin.
 8. Joo itse lukenut Korkmania myös. Naomi Kleinin: Tuhokapitalismi kirja kannattaa lukea, myös, Philipp Bagus: Euro eksyksissä, Mark Blyth: Talouskuri, Yanis Varoufakis: Maailmantalouden Minotaurus(voin spoilata se on USA), tuossa nyt alkajaisiksi. Noilla saa jo vitutuskäyrän aika korkealle nousemaan.
 9. Ei yllättänyt. Mittari onkin Huippu-urheilijoille, oot huono uimari? Polar ei voi näin sanoa.
 10. kimmoke

  Hyvä biisi

  Nyt laitetaan kaveria joka tehnyt Simpsonien tunnusmusiikin. Myös erilaisiin kauhu ja Science leffoihin musiikkia vaikka nyt Batman. Maniac as hell but I like it. Itse asiassa pidän hänen musiikistaan. Tämä ihan uusi löytö mulle viikon sisään, kaveri suositteli, suurkiitos hänelle. Joten antaa Danny Elfmanin soida ja varoituksena älkää soittako hänen Little Girls biisiä voi tulla FBI kylään heh heh: Edit. Videolla taitaa olla Dannyn velikin Richard? Se mulkosilmä. Tästä hautajaisbiisi? Meksikossa näin olisikin. Siellä on tälläinen meininki.
 11. Finanssi taloudessa nuo arvot ei päde. Ei tietokone tiedä mikä on rehellistä tai kunniallista. Algoritmeillä ei ole empatiakykyä. Vanha totuus rahalla ei ole moraalia.
 12. Islantilaiset ostelivat, kuin joululahjoja itselleen velkarahalla käyttämällä pankkiensa velanottoa ja ns.velkavivutusta. Otetaan velkaa velan päälle. Tanskasta lentoyhtiötä, hotelleja ihan mitä vaan ympäri maailmaa. Islannin pankit annettiin kaatua, koska olivat pieniä. Usassa Lehman Brothersin kaatuminen vaikuttaa vieläkin.Too big to fail sanotaan. Jos vaikka Deutshce Bank kaatuisi eurokin voisi kaatua. EKP nämä pystyssä pitää ja valtioiden leikkauspolitiikka, joka itseasiassa on pankkien tukemista, koska muuten spläs. Alijäämä höpötys on pelkkä sumuverho todellisen syyn peittämiseksi. No ei se mua hämää ha ha, tyhmiä kylläkin ja asiasta tietämättömiä.
 13. Joo Seppäsen kirjat oon kaikki lukenutkin. Reaalitalous ja finanssi taloudessa on eri säännöt. Pirullista on, että tuo virtuaali-(johdannaismarkkinat) romuttaa myös reaalitaloutta. Pankkiirit, kun pelailee myös tallettajien rahoilla ilman lupaakin. EKP luo rahaa siis tyhjästä, tuosta Esko puhuu paljonkin kirjoissaan. Tuo linkki kannattaa lukea se kertoo makrotaloudesta joka on oikeastaan ihmiskunnan historian suurin pyramidihuijaus. Pankkijärjestelmä. Tuo on niin hirveä kusetus, että hirvittää, mutta totta se on joka tapauksessa. 2.5biljoonaa € on siis EKP luonut v. 2008 virtuaalista "elvytysrahaa".
 14. Niin ja jos joku todistaja rikoksella onkin, niin ghetosta löytyy heti 10 "todistajaa" että täällä me pelattiin tuohon aikaan vaikka jalkapalloa. Oikeudessa vain todistajat ratkaisee yleensä. Toisena sitten tekniset näytöt tai ihan jos Poliisi sattuu rikoksen näkemään.
 15. Tarkoittaa, että muodostuu ns. Varjo (pien) yhteiskuntia. Fatta+rikoksella saadut rahat. Eli pappa ei betalar tässä tapauksessa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy