Jump to content
Juoksufoorumi.fikimmoke

Jäsenet
 • Content Count

  4 857
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

kimmoke last won the day on July 12 2018

kimmoke had the most liked content!

About kimmoke

 • Rank
  Ex-voimailijasta kestävyyskoneeksi :).
 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Converted

 • Tavoite
  2021. Juosta terveenä ja paino alle 80kg. 5km-1/2maraan, mara ehkä ja kisat muutenkin riippuu koronatilanteesta.

Recent Profile Visitors

3 475 profile views
 1. Ei ihan noin pahana mulla. Tuo äkkinäinen liike sattuu kyllä. Haravoin pihaa ja heitin risun takaviistoon niin johan sattui, kuin olisi pistetty. Nyt pari kertaa hierottu kunnolla ja lämmittävää hot poweria niin onhan tuo jo parempi. Pitää tehdä myös ryhdin analysointia. Luin, että eteenpäin kääntyneet olkapäätkin aiheuttaa kiputiloja olkapäihin.
 2. Tämä liike sattuu myös, kun vasen käsi on 90 asteen kulmassa ja koskee ulkokämmenellä alaselkään. Oikea käsi täysin kivuton. Leposärkyä onneksi ei ole. Olkapäähän sattuu sivukautta nosto kulmilla 120-180 asteeseen. Etukautta kivuton. Maanantaina on 1h aika naprapaatilla.
 3. Nyt on vasen olkapää ollut kipeä. Käden takin hihaan laittaminen sattuu ja vasemmasta takataskusta lompakon ottaminen. Soitin naprapaatille joka puhui kiertäjäkalvosimesta. No kävin ensin riksussa, (naprapaatti vastasi lomalta puhelimeen) thaihierojalla puhuin englantia, suomea ja käsimerkeillä ja tuli jo heti käsi parempaan kuntoon. Jotain bam-voidetta laittoi myös, kun kysyin? Lämmitti ja viilensi. Hyvin osasi hieroa. Onkos kellään ollut tälläistä vaivaa? Ite nyt 1kk kärsinyt. Mobilaattia mennyt kohta putkilo ja 60mg etoricoxib 2x3pv kuurit. Tai nyt 4pv menoss
 4. Ensimmäiset makkarat grillattu Atrian Eetvarttia. On hyvä makkara.
 5. Katupöly tappaa enemmän kuin korona? Piti oikein tarkistaa. Tällä hetkellä näin on? Hyvä idea nyt voin leppä-koivuallergisena käyttää lenkillä 2. luokan maskia ja kukaan ei hämmästele ja poliisi ei pysäyttele. Vai oliko Suomessa naamiointikielto?
 6. kimmoke

  VJ Ultra

  No jos kerran Alieni suosittelee. Paitsi tekeeköhän he asfaltille leveälestistä kenkää? Polkuja yleensä poljen fillarilla.
 7. No niin 12:03 annettiin koronarokoitus tässä oikein virallinen nimi paperissa: PfizerBiotech Comirnaty. Paniikkihäiriöisenä(diagnosoitu) kiva odotella tuolla se 15min. Onneksi ei tullut kohtausta. Tuskin tulee veritulppaakaan, kun on jatkuva Primaspan lääkitys sepelvaltimotaudin takia. Täällä joku(Nordman) luuli jo mua lääkevastaiseksi. Osallistun 10.5.21 alkaen Biologisen lääkkeen koekaniiniksi(mulla on colitis ulcerosa). Ns. TNF-salpaajalääkehoitoon. TNF-alfa on meillä koholla, joilla on joku autoimmuunisairaus. 80-luvulla olin allergialääke sumutteen koekanii
 8. En eukkokin sai tuota...eipä ole veritulppia tullut.
 9. Huomenna 12:03-06 tulee jotain ainetta? Riskiryhmä 2 ollaan. Saakohan tiedon sitten paikanpäällä? Se on varma jos tuotteen nimeä ei sanota niin jää ottamatta.
 10. Närästysvaivaisen eka "pitkis" 13km/1h50. n. 2kk ollut. Hölkkää/kävelyä. Pikkaisen alkanut helpottaa, ehkä jo kesällä pystyy normaaliin juoksuun. Kävin sydänfilmissäkin, onneksi se oli ok. Voi olla joku vatsa tai ruokatorvi haavakin. Tähystys tulossa.
 11. En tiedä. Tuon yhdistymisen hinnan, kun maksaisi ihmiset lisääntyvä matkustamisena 100+km päähän saamaan vaikka hammashoitoa. Onhan se nähty miten näissä yhdistymisissä käy. Niin ja työttömiäkin tulisi pirusti lisää. Sitä paitsi pieni on kaunista ja kvanttifysiikassa pieni vasta kaunista onkin.
 12. Juu toi kuntien "ikuinen"(EUsta ja Suomestakin johtuvaa) kilpailuttamispakko eri ohjelmavalmistajien välillä, niin joka kunnalla eri ohjelmat. Sitten, kun henkilöstö oppii niitä hyvin käyttämään, niin eikun taas kilpailutus ja hommien opettelu alusta uusilla ohjelmilla. Ainakaan kouluttavilla konsulteilla ei työt lopu. Luulisi, että nyt koronakriisissä tulisi yhteinen ohjelma kaikille, jolla tiedot lähetetään. Aika näyttää.
 13. No nyt toimii. Foorumin sivun asetukset. Toi nuoli vasemmalle, kun näkyi vaan yleinen keskustelu. En tiedä koska olin asettanut näkymään vaan yleisen. Vahingossa varmaan.
 14. Paitsi jos Lastpass salasanat on vain puhelimessa...No yleensä kannettavalla, kun menee hermot noihin näppäinvirheisiin mitä "älykännykkä" koko ajan tekee.
 15. Eipä näy, kun yleinen. Vähiin jää keskustelut. Koitin ruksittaa noi kaikki alueet, ei vaikutusta. Joku asetusjuttu, ehkä...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy