Jump to content
Juoksufoorumi.fikimmoke

Jäsenet
 • Content Count

  4 804
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

kimmoke last won the day on July 12 2018

kimmoke had the most liked content!

About kimmoke

 • Rank
  Ex-voimailijasta kestävyyskoneeksi :).
 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Converted

 • Tavoite
  2021. Juosta terveenä ja paino alle 80kg. 5km-1/2maraan, mara ehkä ja kisat muutenkin riippuu koronatilanteesta.

Recent Profile Visitors

3 313 profile views
 1. Itsekin toivon lottovoittoa, mutta en sen varaan talouttani perusta. Siis toiveiden varaan. Raha-asioissa on oltava realisti.
 2. Mieluimmin kirje, kuin miljardit eurot... Pitäisi olla jo joku (riippumaton puolueista)virkamiesporukka joka pystyisi estämään poliitikkojen pahimmat mokailut. Vaikka aikoinaan Soneran miljardeilla ilmaa Saksasta tyyliset. Miljardit ihan oikeasti on paljon rahaa joilla saataisiin monia hyviä asioita toteutettua Suomessa. Rakennettua vaikka kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Tai mitä vaan yleistä hyvää. Se taas sotii pankkien lainamarkkinoita vastaan.
 3. Tälläistä "businestä" Suomi tekee. Voi sen ihan suoraan sanoa "neuvottelijat" eli miljardien tuhoajat saa mitään vastineeksi. Näin kaatuisi firma kuin firma todellisessa reaalitaloudessa jota tämä toiminta ei ole. Kalliiksi on tullut jäsenyys Suomelle. Koska ne luvatut Saksan hintaiset autot tulee myyntiin? Näin muuten yksi päivä Ladan liikenteessä.
 4. Edit. Black Horsen lahkeissa ei ollut edes resoreita? Ennen on aina ollut? Nyt oli pyykissä niin xl koko alkaa lähestymään xs kokoa. Ehkä 10 pesukerralla ollaan siellä. Taitaa mennä auton vahausräteiksi. On vaan vähän kallista siihen 20€ kalsarit.
 5. kimmoke

  Hyvä biisi

  Laitetaanpa vähän synkempää Joy Division Shadowplay kappaletta, kun itse uin välillä tosi syvissä vesissä, kuten tämän bändin laulajakin joka sitten hirtti itsensä. Nämä videot on aika harvinaisia, koska aika vähän aikaa bändi oli kasassa.
 6. kimmoke

  Hyvä biisi

  Tuttu ukko ärsyttävän hyvä. Suomessa on Tomi Paldanius joka fanittaa Tommya. Hänen konserteissa on tullut käytyä. Soittaa myös näillä Maton kitaroilla joita australiassa valmistetaan. Tommylla on oma Maton signature kitara tässä videossa. Vaikka olisi tuo kitara niin ei tuollaiseen mitenkään pystyisi. Vaatii sitten jo sen "huippu-urheilija"tason ja itsehän soittelen vain terapiamusiikkia. Tommyhan vetelee kompit, bassot,melodiat ja soolot samassa kappaleessa. Pianolla paljon helpompaa kuin kitaralla.
 7. Armeijan tavalla kaikki rokotettaisiin kuukaudessa...muistuu mieleen rokotukset siellä vuonna 1986. Nopeata toimintaa. Hehän voisi osallistua rokotuksiin myös.
 8. Jaahas EUkin alkaa protektionismi linjoille Kiinaa vastaan. Usahan sen aloitti. Nyt sitten sähköpyöräpaketti tilaukseen. Kauppasota alkaa, niin Kiina lyö vastatullit EUlle. Kumpikaan ei voita ja kuluttaja maksaa enemmän.
 9. Mistä näitä jousitettuja kävelysauvoja saa ja että pääsee kokeilemaankin? Niissä on säätöä 4-6kg yleensä. Ajattelin vähän säästää niveliä ja juoksun lisäksi metsässä sauvakävelyä. Tavalliset sauvat jo on. Kokemuksia noista?
 10. Niin samat geenithän heillä on. Eli lähtökohdat suht samat. Ehkä hiihdosta sitten tulee lihaksia "vääriin paikkoihin" juoksua haittaamaan? Tämä ihan mutulla.
 11. Hyviä noi nauhoitusohjeet Antilta. Itsellä kapea kantapää ja lättäjalka. Unelmajalka juoksuun hehe. Siihenkin oli ohjetta nauhoitukseen. Kantapää ei saa liikkua(nousta ylös alas kengässä).
 12. kimmoke

  Kirja-ketju

  Voin kuvitella, koska hän ei oikein auktoriteeteistä tykännyt. Silti kaikki fyysikot häntä kunnioitti. Los Alamosissa, kun he tarvitsivat tietokoneita ydinpommin kaavojen laskemiseen, niin tietokoneet tulivat IBMltä joiden piti ne myös kasata. No Feynman oli ne kasannut, kun IBMn ukot tuli paikalle. Olivat täysin ihmeissään. Tämä oli muistaakseni v.1942.
 13. Aika moni luki kysymyksen väärin. Kipu on kantapään takana ei alla. Voi olla akilleksen kiinnityskohta ärtynyt. Itellä oli joskus samaa vaivaa. Loppui aika nopeasti monilla konsteilla. Kylmä on hyvä ja vähäksi aikaa pyöräilyä korvaavana. Juoksu pois ja kävely tilalle, kunnes kivuton.
 14. Joulusafkojen sulattelua 5.4km verran. Paino pysynyt samana? Ei sitä joulunakaan liho jos ei mätä ihan täyteen. Olisko sitten hedelmäsalaatinsyönti ruokien päälle auttanut, ehkä?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy