Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kimmoke

Jäsenet
 • Content Count

  3 661
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

kimmoke last won the day on July 12 2018

kimmoke had the most liked content!

Community Reputation

725 Excellent

About kimmoke

 • Rank
  Ex-voimailijasta kestävyyskoneeksi :).
 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Riihimäki.
 • Interests
  Pyöräily ykkösenä, juoksu, musiikki: kuuntelu ja soittaminen. Talouspolitiikka, Taloustiede, Tähtitiede ja Fysiikka, Pankkijärjestelmä (suurin pyramidi huijaus ihmiskunnan historiassa) Banking - the Greatest Scam on Earth https://www.youtube.com/watch?v=G9IH-XKQpOI ja tuosta: https://www.youtube.com/watch?v=mQUhJTxK5mA

  Pikku kotistudio musiikin tekemiseen erilaisia soittimia, kitaroita 4kpl, koskettimet yms. musiikki "roinaa" ja moottoripyörä.
  Muuta en tarvitse ja polkupyörä pääasiallinen liikkumisväline-ei autoa. Tai kotikirjasto jossa kaikkea mahdollista ammattikirjallisuutta ja hömppää.
  Niin jonkunlainen Kansalaisaktivisti (mielellään ei-poliittinen) ja nykyisen talousjärjestelmään kriittisesti suhtautuva (Uusi-Liberalismi) joka kasvattaa ainoastaan tulo-eroja tekee köyhistä köyhempiä ja rikkaista rikkaampia. Keskiluokka myös köyhtyy joka on se pahin asia.
  Oma Talousmalli voisi olla ns. Degrowth, kestävä talous, luontoa tuhoamaton ja mahdollisimman vähän saastuttava.

  Osoite: Riihimäki, Skandinavia, Earth, Solar System, Milky Way, Virgo Supercluster, Laniakea.


  .

Converted

 • Coopperi
  Treenaamatta juoksua armeijassa ilman lämmittelyjä 3000m 69kg, 12.6.2013 2950m 90kg(5.4km TV-kova)
 • 10km
  8.9.2013 10km/ 46.46,8 /12.6.2013 5km/21:47
 • Puolimaraton
  1/2-mara Lassen hölkkä 1h53min.
 • Maraton
  Juostu pilalle menneessä Tervakosken 6h ultrassa 42.58km/5h14min.
 • Tavoite
  2019: Paino alle 80kg. 10..10.17. 83,3kg. 5km/20min, 1/2-mara 1:45, 10km 43min.

Recent Profile Visitors

2 193 profile views
 1. Joo kiitti. 100m - 500m "lenkkejä". Fysioterapeutti toi nivaskan ohjeita
 2. No niin tukos oli, mutta joku sivuhaara jota ei voinut pallolaajentaa liian ohut. Suoni. Lääkkeillä ukko kuntoon. Ei kielletty syyskuun Lassen Hölkän PuoliMaran. Sanoi vaan jos haluat. Joo eli salitreeniä ei ihan vanhaan malliin kovia kakkosia. Voi se tukos tulla, kun sukuvika korkea kolesteroli.
 3. Tänään mennään ranteen kautta pumpulle ja varjoainetta. Samalla ehkä pallolaajennusta jos tarvitaan. Perhana pakko pyytää vähän rauhoittavaa. Voi kestää 15min-3 h.
 4. Laitan vielä tännekin eli oli pahempaa kuin närästys. Hämeenlinnassa sydänosastolle ollaan. Toivottavasti ei tähän taival lopu...
 5. Mortti on hävinnyt vaan piirustuspöydältä. Nämä sarjishahmothan on ikuisia eihän ne vanhenekaan. Nortti oli tosiaan "miesten" tupakka. Itse poltin aina Marlboroa, kokeilin myös Norttia niin keuhkoja suorastaan poltti. Onneksi lopetin tupakanpolton v.1986 ja n.4v tuli kokeiltua teininä silloin kaikki poltti (tai ainakin tuntui siltä).
 6. Juu se on oikeastaan aika läpinäkyvääkin näiden jättien toiminta. Työntekijät on heille vain välttämätön paha. Verotulot ohjataan sinne postilaatikko veroparatiiseihin. Se mikä onnistuu monikansallisilla yrityksillä ei tietenkään pien-ja keskisuurilla yrityksillä onnistukaan. Lait on erilaiset. Samaa mieltä tuosta, että hinnat ei todellakaan laske ainoastaan omistajien voitot kasvaa. Tuo Norjalaisten nykyajan protektionismi on toiminut myös kautta historian. Vapaakaupan ja protektionismin oikea suhde on kadonnut mikä se sitten nykyään olisikin ? Molempia kyllä tarvitaan. Trump ainakin haluaa suojella jo omaa tuotantoaan korkeammilla tulleilla esim. Kiinaa vastaan. Tutkikaa vaikka Kiinan opiumsodat 1800-luvulta. Kiina pakotettiin vapaakauppaan ihan sotilaallisesti ja samalla USA:lla oli jopa 40-50% tuontitullit. Kiina tietenkään sitten saanut periä juuri mitään tulleja taisi olla 1 % luokkaa max. Nykyään ei sentään sotilaallisesti pakoteta kaupankäyntiin vaan eristetään kauppasaarroilla, kuten Venäjää. Se taas sitten ei kaupankäyntiä lisää. Lisätään nyt oma mielipide, että täysin vapaata globaalia kauppaa en kannata vaikka siihen nämä suuryritykset tietysti pyrkiikin. Tuli vielä mieleen niin pystyykö Suomi edes tullimaksuilla suojelemaan omaa teollisuuttaan. Eikös senkin EU ole tuhonnut ? Yhteinen tullialue. Tai no ei täällä paljon suojeltavaakaan ole, kun Ruotsiin myyty jo parhaat palat ja norskeille.
 7. Mikä yhteiskuntaluokka on hyötynyt ja mikä hävinnyt globalisaatiossa? Se näkyy Suomessakin. Siinä olisi Taloustieteen professorillekin vähäksi aikaa selvittämistä. Kaupankäynnin vapauttaminen on tehnyt maailmasta Supermarketin monikansallisille yrityksille ja rahavallalle. Työntekijät (teollisuus) siis kärsii tästä eniten.
 8. Joo noille "lupauksille" jos ei ole katetta eli rahaa niin ne voi sivuuttaa. Muutenkin yksittäisen ehdokkaan lupaukset ei merkkaa mitään. Pitäisi paremmin lukea puolueohjelmaa, mutta sekin on kuin joululahjoja kaikille. Ota nyt näistä selvää.
 9. Kiitti neuvosta. Nyt ei enää närästä, mutta oli 3pv tosi vmäistä päätäkin särki. 2vko sitten tuli 53v niin heti tuli vaivaa. Perhana Olli Lindholmikin kuoli terve mies 12% rasvatkin ja harrasti punttia ja liikuntaa. Taisi olla hällä uniapneaa ja muutenkin liian vähän unta. Keikkaelämää sehän on yötyötä. Alkaa huomaan konkreettisesti elämän rajallisuuden, kun samanikäisiä alkaa lakoomaan.
 10. Mun mielestä työpaikka on aina suojatyöpaikka. Antaa se varmuutta elämään ja säännöllisyyttä. Ei ole turhaa työtä on vaan liian pieniä palkkoja, koska kaikenlaisia etuuksia ja verovähennyksiä on kehitelty. Pienten palkkojen vuoksi. Sehän olisi paras tilanne kaikilla töissä käyvillä, että palkka riittää, näinhän ei yleisesti ole.
 11. Ei sillä nyt ole mitään väliä vaikka siellä olisi toi porukka. Kädet on kuitenkin sidottu tiettyihin raameihin. Kummallinen työpaikka toi Yliopisto jos nuo 1000 joka aamu on mennyt työpaikalleen ja ollut tekemättä mitään? Palkka kuitenkin juossut. Tuo "löysyyden" poistaminen ei kerro mitään. Leikkuri ei välitä mitä siellä on tehty tai ei. Luulisi, että tuollaisen määrän poistaminen jotain vaikuttaisi? Ai niin ne ei tehnyt mitään.
 12. Joo vahinkoa tuli taas Suomelle 4v enemmän kuin onnistumisia. Suomi leijona(lammas) ärähti Venäjälle nyt 5v Krimin liittämisen jälkeen ihan virallisesti. Tsot Tsot me ei hyväksytä tälläistä. Spedellä taisi olla joskus hyvä vitsi, kun siinäkin annettiin noottia silloiselle Neuvostoliitolle jotenkin näin: me ollaan hyvin vihaisia, johon NL aina vastasi, entä sitten?
 13. No niin just tuli 15.33 ruuan jälkeinen kunnon paniikkikohtaus. Pumppu löi vähän aikaa rinnasta melkein ulos. Laittoi käden pumpun päälle niin ihan kun olisi sydän ollut kädessä. Nyt kun meni ohi niin hyvä kun huomasi että lyö. En olisi uskonut, että kovasta närästyksestä pumppu menee ylikierroksille kun istuu tuolissa. Varmaan 3 krt sekunnissa eli mukavat 180 krt min. Max on 192. Pahalta tuntui.
 14. Valitettava totuus ja Vaalijärjestelmä suosii isoja puolueita. Eihän ne nyt valtaa halua menettää. Gallupeilla vaalikarjaa ohjataan ja moni jättää senkin takia äänestämättä, kun tulos on suurinpiirtein selvillä jo ennen vaaleja. Se vaan jaksaa ihmetyttää miksi vuodesta toiseen moni äänestää samaa puoluetta tai henkilöä vuodesta toiseen? Laskin, että 4 eri puoluetta on tullut äänestettyä. Ei tulisi mielenkään yhdistelmä kepu/Väyrynen. Edelleenkin pätee, että äänestää lompakon paksuuden mukaan. Klassinen porvari vs. työläisten puolue. Suomessa ei vaan ole selkeästi duunarin puoluetta, kun SDP on enemmän oikealla, kuin Kokoomus. Periaatteessa enemmistö on ollut oikeistolla yli 30v Suomessa.
 15. Joo ja se hyvä puoli, että Suomi voi pohjalta nousta vain ylöspäin. Aina voi ajatella positiivisesti se on valinta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy