Jump to content
Juoksufoorumi.fi

kimmoke

Jäsenet
 • Posts

  4 949
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

kimmoke last won the day on July 12 2018

kimmoke had the most liked content!

About kimmoke

 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Converted

 • Tavoite
  2021. Juosta terveenä ja paino alle 80kg. 5km-1/2maraan, mara ehkä ja kisat muutenkin riippuu koronatilanteesta. Paino nyt 5.9.21 77.2kg. Surudieetti+ vyöruusu. En suosittele laihdutukseen. Vyöruusu nyt pilasi juoksukisat tälle vuodelle. Se vie yleiskunnon myös alas.

Recent Profile Visitors

3 789 profile views

kimmoke's Achievements

 1. Ja vaikka ei ansaitsikaan... Vaalikarja ei kyllä tiedä mitä tekevät(eivät ymmärrä vaalipuheen ja realiteettien eroa), joten syy kääntyy lopulta johdolle, hallitukselle ja eduskunnalle.
 2. Suomessa muuten junia mainostetaan, vihreänä valintana. Katselin, olikohan eilen Top Gear ohjelmaa jossa joku oli laskenut, että juna saastuttaa enemmän, kuin lentokone tai yksityisautoilu(ainakin briteissä ohjelma sieltä). En nyt ulkoa muista ja miten oli laskettu. Henkilö/km/ kuljetusväline vissiin. Lentokonekin vihreämpi vaihtoehto kuin juna? Suomessahan yksityisautoilusta on tehty pahin vaihtoehto. Kaikille sähköautot ja äkkiä. Oikeasti ajakaa vaan loppuun ne fossiilisilla liikkuvat. Edit. 2030 pitäisi ensimmäinen fuusioreaktori toimia.
 3. Noillakin tuloksilla nykyarmeijan cooperissa oltaisiin korkealla. 1986, kun intin kävin niin paljon juoksi porukkaa hiekkakentällä Parolassa yli 3000m, itekin 69kg. Nyt paino 78kg. Pitäsköhän ottaa inttipaino tavoitteeksi...? Melko varma, että voisi 3000m mennä, kun punttia veivasin intin jälkeen 25v. Onnistuisi se tällä iällä. Nyt vaan juoksut jäissä vyöruusun takia. Ensi kesänä cooperia.
 4. Hyvä arvo, ei ainakaan hapenkuljetus jää tuosta kiinni. Ei tarvi lisärautaa. Kilpaurheilun yläraja miehillä muistaakseni 170. Itellä pyörii 150 molemmin puolin.
 5. kimmoke

  Hyvä biisi

  Juu muistan ohjelman ja hirveän kauaa ei ole, kun viimeksi katsoin. Ja kiinnostus on eri asia kuin, harrastaisi okkultismia. Itseäkin kiinnostaa lähes kaikki, mutta aikakin on rajallista...
 6. No eikös juoksijoita pyöräily kiinnosta, hyvää palauttavaa treeniä? Pudotan vähän hintaa, mutta en minä kysynnälle mitään voi. Voi olla fillarifoorumi kohteena parempi. Eli tarjous nyt 265eemeliä. Viikonloppuun asti...
 7. kimmoke

  Hyvä biisi

  Ja muistetaan, että tuo okkultismi)satanismi oli ihan feikkiä Kaukolta. Ehkä halusi vähän pesäeroa toimittajiin? Luin hänen elämänkertomus kirjan. Sieltä selviää lisää.
 8. Jaa pitihän se tulla kattomaan Kooteen tekemistä, kun "siviilissäkin"tunnetaan. Me ikäukot, kun aloitetaan liikuntaa säännöllisemmin, niin tärkeintä onkin muistaa ikänsä hehe.
 9. Joo maltti on valttia. 6vkoa nyt kärsinyt vyöruususta( alkanut vähän helpottamaan), juoksutaukoa sen verran. Korvattu kävelyllä ja pyöräilyllä. Paino jo mukava 77-78kg vähän jo sixpackia näkyy, ainakin kolme. Juoksu tosiaan sattuu tuohon kylkeen johon vyöruusu iski. Eiköhän sitä kk päästä jo juosta.
 10. Vähän käytetty uudenveroinen, henkilön kuoltua. Speksit löytyy netistä ja kuvia. Mukaan tulee ohjekirja, italialainen. Suomenkielisen saa netistä. Alkuperäinen surkea satula vaihdettu parempaan. Hyvä poljintuntuma, näin kun salilla olen pyöräillyt huippuvehkeillä. Erilaisia valmiita ohjelmia. Hiljainen, koska magneettitoiminen. Jämäkkä ei huoju vaikka seisaaltankin polkisi. Pyörä on nyt Hausjärvellä. Hintana pidän 280€ ja tarjouksen(järkevän) voi esittää. Uusi tällä hetkellä 499€. Puh. Nolnelnol7633712. Laita viestiä ensin, kun on tuo puhelinmyyjä esto päällä. Soitan tarvittaessa takaisin.
 11. Ei tuollaista vahingossa voi tehdä, kaataa koko rivin juomia. Tälläisistä saisi hylätä koko juoksun, kun teki muille kiussa.
 12. Elämä koettelee ja muutenkin ollaan syvimmässä alhossa. Aamulla heräsin ja katoin, että vasen kylki ja alaselkä täynnä pun. läiskiä. No soitin mutsille (ex-sairaanhoitaja) sanoi, että vyöruusua. No niin tämäkin vielä. Sain lääkäriin ajan 12.40. Turenki jossa pitää mennä tulehdusvastaanoton kautta. Ottavat varmaan koronatestin samalla. Suruaika päällä ja tämä tauti vielä lisää pahoinvointia... elämä on joskus melkoista kärsimystä. Edit. Sitähän se oli. Lääkitys Aclovir 800mg x5kpl/pv. Koronatestiä ei otettu. Tulehdusarvo oli alle5.
 13. Itsellä, kun on vielä suruaika menossa, niin kyyneleet tuli helposti Topin juoksusta. Valmennus on ollut juuri oikeaa, lopussa on oltava kirivoimaa ja loppumetreillä sitä juoksut voitetaankin. Ukonmaanahon huuto taustalla kuului melkein Porttilan selostuksen ylikin. Tulee, tulee...upea loppukiri. Saattaa olla, että ääni on pikkuisen käheä Jannella...
 14. Kiitos kaikille foorumin tutuille nimimerkeille, myötätunnosta(joka sopii omiin Buddhalaisiin elämänarvoihin), muistamisesta ja lohduttavista viesteistä. Tämä on nyt elämäni kovin savotta ihan kirjaimellisesti(kuten Kalle Päätalon kirjoissakin) ja syöminen on vaikeaa, oksettaa, paha olo ja silmät kostuu vaikka kuinka söisi Opamoxeja. Niillä saa kuitenkin nukuttua jotenkin. Kävin joukor ehdotuksesta kävelyllä ja tutulla hevoslaitumella juttelemassa hepoille, jonka ohi usein teen juoksulenkkiä kesät talvet. Heille aina huudan terve ja nytkin, kun huusin tulivat heti aidan viereen tervehtimään. Syötin heille voikukan lehtiä joita ei hepojen puolella ollut joka on täynnä apilaa. Kovasti puhisivat. En ole hevosasian tuntija, mutta ehkä kiittivät. Tunnen myös omistajan ja taidan kysyä jos voisi jotain siellä autella, niin saisi samalla hevosterapiaa, ihan vapaaehtoisena. Lopuksi teen vielä asiasta valituksen potilasasiamiehelle, koska kyseenalaistan leikkauksen kun se tehtiin vaikka oli laskimotulehdus päällä ja toinen jalka puolta paksumpi, kuin toinen. Tämä myös todettiin kirurgin kanssa hoitosuunnitelmaa tehdessä. Syövän takia mitään hengenvaaraa ei ollut. Leikattiin väärään aikaan mielestäni tulehdus päällä joka myös sitten oli kohtalokas. En nyt syytä suoraan hoitovirheestä vaan siksi, että tämä käytäntö ei ollut mielestäni oikein. Ei ollutkaan, kun potilas kuoli. Haluan siis kunnon selvityksen. Juu vielä kerran kiitokset kaikille. Palailen varmaan foorumille jossain vaiheessa olenhan kuitenkin "juoksija" ja kansalaisaktivisti. Nyt on paljon järjesteltävää ja pää on niin sekaisin, että voileivän tekeminenkin on todella vaikeaa ja sen syömiseen meni tänäänkin aamulla puoli tuntia...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy