Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kimmoke

Jäsenet
 • Content Count

  3 476
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

kimmoke last won the day on July 12 2018

kimmoke had the most liked content!

Community Reputation

651 Excellent

About kimmoke

 • Rank
  Ex-voimailijasta kestävyyskoneeksi :).
 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Riihimäki.
 • Interests
  Pyöräily ykkösenä, juoksu, musiikki: kuuntelu ja soittaminen. Talouspolitiikka, Taloustiede, pankkijärjestelmä (suurin pyramidi huijaus ihmiskunnan historiassa) Banking - the Greatest Scam on Earth https://www.youtube.com/watch?v=G9IH-XKQpOI ja tuosta: https://www.youtube.com/watch?v=mQUhJTxK5mA
  Pikku kotistudio musiikin tekemiseen erilaisia soittimia, kitaroita 4kpl, koskettimet yms. musiikki "roinaa" ja moottoripyörä.
  Muuta en tarvitse ja polkupyörä pääasiallinen liikkumisväline-ei autoa. Tai kotikirjasto jossa kaikkea mahdollista ammattikirjallisuutta ja hömppää.
  Niin jonkunlainen Kansalaisaktivisti (mielellään ei-poliittinen) ja nykyisen talousjärjestelmään kriittisesti suhtautuva (Uusi-Liberalismi) joka kasvattaa ainoastaan tulo-eroja tekee köyhistä köyhempiä ja rikkaista rikkaampia. Keskiluokka myös köyhtyy joka on se pahin asia.
  Oma Talousmalli voisi olla ns. Degrowth, kestävä talous, luontoa tuhoamaton ja mahdollisimman vähän saastuttava.

  Osoite: Riihimäki, Skandinavia, Earth, Solar System, Milky Way, Virgo Supercluster, Laniakea.


  .

Converted

 • Coopperi
  Treenaamatta juoksua armeijassa ilman lämmittelyjä 3000m 69kg, 12.6.2013 2950m 90kg(5.4km TV-kova)
 • 10km
  8.9.2013 10km/ 46.46,8 /12.6.2013 5km/21:47
 • Puolimaraton
  1/2-mara Lassen hölkkä 1h53min.
 • Maraton
  Juostu pilalle menneessä Tervakosken 6h ultrassa 42.58km/5h14min.
 • Tavoite
  2018: Paino alle 80kg. 10..10.17. 83,3kg. 5km/20min, 1/2-mara 1:45, 10km 43min.

Recent Profile Visitors

2 104 profile views
 1. kimmoke

  EU hajoaa/hajoaako

  Se on se peruskysymys. Ongelmat on vaan kasvanut/ päästetty liian suuriin mittasuhteisiin typeryyksissä. Kritisointi on aina helpompaa kuin ratkaista ongelmia.
 2. kimmoke

  EU hajoaa/hajoaako

  Joo se on totta, että riippumatta talousjärjestelmästä on aina köyhiä ja rikkaita. Siinä mielessä ne kaikki on paskoja. Uutta ajattelua tarvittaisiin...no se tulee kyllä romahduksen kautta, näkisin tuskin hallitusti. Niin itse olen lahjoittanut kotimaassa. Näihin globaaleihin esim. Punainen Risti on luottamus mennyt, kun lahjoitusrahat hukkuu johonkin hallintoon tai ei mene perille ollenkaan. Äiti vei paljon vaateavustuksia Pietarin köyhille ja katulapsille Punaisen Ristin tuella ne meni suoraan kohteeseen, lähinnä lapsille.
 3. kimmoke

  EU hajoaa/hajoaako

  Niin tosiasia on, että se valta on vain kaventunut suomen eduskunnalla ja hallituksella, pelkkää raippaa vaan tiedossa siltä suunnalta. EU sitä myös kaventanut. Se mitä suomen pitää tehdä niin neuvoja/määräyksiä tulee pääasiassa ulkopuolelta.
 4. kimmoke

  EU hajoaa/hajoaako

  TV-Ohjelma nörteille ja tieteestä kiinnostuneille, kuten allekirjoittanut. Näyttelijät tienaa päälle 1milj. dollaria per jakso. Ihan kiva palkka. Nyt olet jäljillä Politiikassa ei hyviä vaihtoehtoja olekaan, pitää valita se vähiten huono 😎.
 5. kimmoke

  EU hajoaa/hajoaako

  Offtopic. Sinänsä liity tähän ketjuun, mutta olen katsonut ja tykännyt rillit huurussa eli Big Bang sarjasta niin Sheldon Cooperia esittävä Jim Parsons ja Jussi Halla-Aho on jotenkin samanlaisia persoonallisuuksia ? Älykkäitä, joten sosiaalisesti kömpelöitä johon tuo koko sarjakin perustuu. Jim on kuitenkin homo ja Jussilla kolme lasta.
 6. kimmoke

  EU hajoaa/hajoaako

  Kokoomus ei ollut tuen säilyttämisen puolella: Helmikuussa laaditussa valtuustoaloitteessa ehdotetaan, että Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:lle myönnetään 50 000 euron lisärahoitus kuluvalle vuodelle ruoka-aputyön jatkumisen turvaamiseksi. Kopran aloitetta ovat kannattaneet Mika Raatikainen (ps), Aleksi Niskanen (ps), Mauri Venemies (kd), Matias Turkkila (ps), Sinikka Vepsä (sd), Suldaan Said Ahmed (vas), Eveliina Heinäluoma (sd), Juhani Strandén (ps), Mari Rantanen (ps), Jussi Halla-aho (ps), Mika Ebeling (kd), Björn Månsson (r), Paavo Väyrynen (kd) ja Nuutti Hyttinen (ps). Itse kerran, kun kävin hesassa niin Japanilaiset turistit kuvaili tuota Hurstin leipäjonoa. Kokoomus...maine on jo menetetty Suomessa on leipäjonoja ollut jo 90-luvulta lähtien.
 7. kimmoke

  EU hajoaa/hajoaako

  Tuohan on ollut kokonaisuutena koko EU:n ajan tapahtuva ilmiö talouskasvu liian hidasta ja työttömyys lisääntynyt, muutama maa porskuttaa vähän paremmin ? Ryvetetty kyyhkynen ?
 8. kimmoke

  EU hajoaa/hajoaako

  Kieltämättä aika typerä mainos. Siis onko Li:llä tilaa kotona vai Suomella tilaa lisäpakolaisille ? Vai onko tuo treffikutsu ? Otappa Li yhteyttä yksärillä, niin jutellaan hah hah. Jos tuo tarkoittaa lisää pakolaisia niin sitten saa haistaa...itse en ole sidonnainen mihinkään puolueeseen. Lyhyesti puolue vaihtuu taas. Ei taida olla Suomessa ketään aidosti maahanmuutto politiikkaa vastustavaa puoluetta ? Se on ainakin mulle yksi ydinkysymyksiä. Uskalla kohta kadulla kulkea.
 9. kimmoke

  EU hajoaa/hajoaako

  Mulle ei tarvi selittää mitä Psykopatia tarkoittaa on tullut ihan riittävästi tutkittua aihetta ja luettua kyseistä aineistoa esim. John Gacysta, Ted Bundy jne. Kaveri kirjoittaa Scifiä ja Kauhua ja noista on tullut joskus aina keskusteltua. Psykopaatti tuntee myös vahingoniloa, jos joillain/jollain menee huonosti, kuten itsekin kirjoitit brexitistä ja Britanniasta. Olit tyytyväinen, että heillä menee huonosti neuvottelut eli vahingoniloinen. Vaikka se puuttuukin tuosta suppeasta listastasi. Se on yksi oireista vaikkakin lievimmästä päästä? Nauttii siis toisen kärsimyksistä. Itse en kuulu tuohon joukkoon. Loppukin meni väärin viimeksi äänestin Vasemmistoliittoa Kuntavaaleissa. Vasemmistoliitto oli ainoa puolue (tietääkseni) joka oli vastaan sähköverkkojen myyntiä Carunalle. Nyt sitten sähkönsiirto 70% sähkön kulutuksesta 30%. sähkön kokonaishinnasta. Artisti maksaa siis. Mestari oli lainaus toisesta nettikeskustelusta toisen sanomaa, unohtui kai sitten lainausmerkit. Pitääpä olla tarkempana.
 10. kimmoke

  EU hajoaa/hajoaako

  Tässä nyt pitää erottaa kaksi asiaa: se mikä on kansan parhaaksi ei välttämättä ole Valtion parhaaksi. Valtion etu voi olla ristiriidassa tai ihan vastakkainen mikä olisi kansan "parhaaksi". Valtion etu vs. kansan etu. Valtio kuitenkin päättää. Aika paljon tullut nyt näitä vahingoniloisia viestejä, joka on yksi Psykopaatin tunnusmerkeistä liittyen Brexitiin. edit.lisäys, kun Valtamediassa ei tätä ole ollut Ouluun liittyen: " Yksi Oulun seksuaalirikoksen uhreista menehtyi oman käden kautta.
 11. kimmoke

  Movescount

  Mulla sama ei tuota panssarinvaunun kestävää mötikkää rikki saa. Kolahti kerran ovenkarmiin oikein kunnolla ja olin varma, että linssi nyt ainakin rikki. No ei mitään ovenkarmissa selvä jälki mihin osui.
 12. kimmoke

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Niin ja nyt nämä vielä suostuivat tähänkin paskaan: https://fi.wikipedia.org/wiki/GCM-sopimus Ymmärtääköhän päättäjät, kun tuossa lukee, että EI ole juridisesti sitova eli Suomen ei tarvitse ottaa vastaan kaikkia maailman pakolaisia. HUOM ! Tuon sopimuksen mukaan voi ottaa tehostetun rajavalvonnan käyttön ? No pe..ele rajat kiinni. Tähän väliin. EU:n yhteiset arvot blaa blaa rakentaa blaa blaa turvallista tilaa öööö ja vakaata blla blaa ilman sotia ööö pitämään kasvua blaa blaa...mitkähän ne alkuperäiset arvot oli EU:ta perustaessa ja onko mikään niistä ollut hyväksi, poislukien rikkaat ja Suuryritykset ? Maikkarin aamutv:ssä oli SDP Tytti Tuppurainen ja Keskustan Matti Vanhanen. Tytti laittoi Oulun tapahtumatkin melkeinpä kantasuomalaisten syyksi ja vähätteli koko asiaa ?. Matti oli vähän paremmin kartalla. Mattti sanoi, että suhteessa pakolaiset on tehnyt näitä seksuaalirikoksia enemmän kuin suomalaiset ja nimenomaan Irakilaiset. Mies toimittaja kysyi mitäs jos he syyllistyvät törkeään rikokseen ? Minähän jo kerroin aikaisemmin, että palauttaminen ei onnistu jos vastaanottomaa ei ole turvallinen tai suostu ottamaan rikollista vastaan. Pattitilanne siis. Suomalainen veronmaksaja sitten maksaa vankeinhoitokulut. Olikohan se 200€/ pv ? Eli tämä Hallituksen ja Eduskunnan kiirellinen seksuaalilakien kiristäminen ei auta tuohon yhtään mitään se on nyt sitä Populismia, josta aina persuja syytetään.
 13. kimmoke

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Ruotsalaiset on viisaampia ja ovat ostaneet muutenkin Suomesta pilkkahintaan monia hyviä Valtion omistamia yrityksiä (nauraneet matkalla Pankkiin), joista valtio on saanut verotuloja. Eli kun näitä Valtiomisteisia yhtiöitä myydään niin valtion verotulot putoaa (työntekijöitä irtisanotaan jne). Arvatkaapa kenen taskuille sitten mennään ? Uusi-Liberalistista Talousteoriaahan tuo kaikki on mitä tässä on tapahtunut viimeisen 30v aikana ja vituiksi männee. Kuten näkyy:https://www.credit-suisse.com/corporate/en/articles/news-and-expertise/global-wealth-pyramid-decreased-base-201801.html
 14. kimmoke

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Pätee, mutta ne lähtee myös sotaa (Syyria, Afganistan jne.) karkuun. Mitä jos Suomalaiset olisi tehnyt saman 40-luvulla ? Tämä maa olisi nyt osa venäjää.
 15. kimmoke

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Kai sentään se pitäisi olla selvää tässä vaiheessa, että raha ohjaa ihmisen toimintaa. Heidän on pakko jäädä pikkupaikkakunnille jos sinne on syntynyt ja on vain jotain keskiasteen koulutusta. Oikeastaan korkeimmin koulutettuja vaikka Lääkärit (esim.Kiminkinen) voi jäädä pienemmille paikkakunnille Terveysasemille ja pärjätä ihan hyvin. Sote eli sotku, jos tulee muuttaa sitten tuotakin kuviota, koska pienimmät Terveysasemat tietysti lakkautetaan. Rahan liikkeitä seuraamalla ymmärtää monia asioita. Aika lailla noin se taitaa olla ja pieniin maakuntiin jää kohta ainoastaan Maatalousalan ihmiset ja pienet ruokakaupat, Parturi ja Kylän Kahvila. Elämisen kuluthan vain kasvaa ja hyvin harva saa edes säästöön mitään (Keskiluokka). Rahan arvohan laskee koko ajan (Inflaatio). Usan dollarin arvo vuodesta 1912 on laskenut 97% eli sen arvo on 3% nykyään. Ei tarvi siis ihmetellä jos joka vuosi saa aina vaan vähemmän samalla setelipinolla.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy