Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kimmoke

Jäsenet
 • Content Count

  4 137
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

kimmoke last won the day on July 12 2018

kimmoke had the most liked content!

Community Reputation

1 010 Excellent

About kimmoke

 • Rank
  Ex-voimailijasta kestävyyskoneeksi :).
 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Riihimäki.
 • Interests
  Pyöräily aina ykkösenä, juoksu harrastuksena, musiikki: kuuntelu ja soittaminen. Talouspolitiikka, Taloustiede, Tähtitiede ja Fysiikka. Pankkijärjestelmä (suurin pyramidihuijaus ihmiskunnan historiassa). Banking - the Greatest Scam on Earth https://www.youtube.com/watch?v=G9IH-XKQpOI ja tuosta: https://www.youtube.com/watch?v=mQUhJTxK5mA

  Pikku kotistudio musiikin tekemiseen erilaisia soittimia, kitaroita 4kpl, koskettimet yms. musiikki "roinaa" ja moottoripyörä.
  Polkupyörä pääasiallinen liikkumisväline -ei autoa. Kotikirjasto, jossa kaikkea mahdollista ammattikirjallisuutta ja hömppää, Orwell, King
  Niin ja jonkunlainen Kansalaisaktivisti (mielellään ei-poliittinen) ja nykyiseen talousjärjestelmään kriittisesti suhtautuva (Uusi-Liberalismi), joka kasvattaa ainoastaan tulo-eroja tekee köyhistä köyhempiä ja rikkaista rikkaampia. Keskiluokka myös köyhtyy joka on se ikävin asia.

  Oma Talousmalli voisi olla ns. Degrowth, kestävä talous, luontoa tuhoamaton ja mahdollisimman vähän saastuttava.
  Ei tarkoita paluuta menneeseen vaan kasvua voi olla, mutta luonto ensin sitten ihminen ja lopuksi vasta talouskasvu.
  Ilman luontoa (pilalle saastunutta) ei ole myöskään ihmistä.

  Osoite: Riihimäki, Skandinavia, Earth, Solar System, Milky Way, Virgo Supercluster, Laniakea.


  .

Converted

 • Coopperi
  Treenaamatta juoksua armeijassa ilman lämmittelyjä 3000m 69kg, 12.6.2013 2950m 90kg(5.4km TV-kova)
 • 10km
  8.9.2013 10km/ 46.46,8 /12.6.2013 5km/21:47
 • Puolimaraton
  1/2-mara Lassen hölkkä 1h53min.
 • Maraton
  Juostu pilalle menneessä Tervakosken 6h ultrassa 42.58km/5h14min.
 • Tavoite
  2019: Paino alle 80kg. 10..10.17. 83,3kg. 5km/20min, 1/2-mara 1:45, 10km 43min.

Recent Profile Visitors

2 509 profile views
 1. Siitäkin, mutta uutta rahaa syntyy ainoastaan velasta. Rahan kierto. Kaikesta liikkeellä olevasta rahasta 98% on velkarahaa. Eli peräti 2% on käteistä. Yksi tyyppi väitti, että käteinen raha ei koskaan häviä heh heh. Olin toista mieltä.
 2. Lähi tuttava piirissä on yksi sähkö- ja elektroniikan Professori, jota Baltsu luulisi joksikin juopoksi ja epäilyttäväksi hipiksi. No ei ole ulkonäkö ei kerro mitään. On sijoitusrahastot ja kaikki muukin kunnossa, kun jää juuri eläkkeelle. Pitkä tukka, epäsiisti, ajaa 50-luvun fillarilla töihin, samat vaatteet kesät talvet. Aivan helvetin mukava, jonka kanssa puhuttu paljonkin taloustieteestä ja talouspolitiikasta. Fiksun ihmisen kanssa voi puhua mistä vaan ja yhden DI:n kanssa väännettiin maailman synnystä. Hän oli sattuman kannalla. Oikeasti kukaan ei tiedä. Kauneus ja äly ei useinkaan ole samassa ihmisessä. Tämä ihan perstuntumalla jääkiekkoilijoiden vaimojen perusteella.
 3. Muutaman kerran (ehkä pari kertaa vuodessa) jotkut mummot on liponut kielellään huulia ihan edessä. En tiedä onko tuo heiltä tahatonta vai yrittävätkö iskeä heh heh? Pitäisiköhän vastata samalla lailla? Grannyt ei oikein innosta tässä iässä.
 4. Marin on muuten polkupyörä merkki Ha ha. Jos hän haluaakin polkupyöristää Suomen? Eikös 70-luvulla paljon menty Jopoilla töihin öljykriisin aikana? Itse kuljin mummolaan Hämeenlinna-Valkeakoski v. 1978 ja linja-autot oli ihmisiä täynnä, jopa 13.30 lähtevä Hämeen Linjan linja-auto jolla menin.
 5. Juu Singapore on rikkaille hyvä maa. Finanssimaa. Minä taas lähden siitä miten mikäkin maa kohtelee heikoimpiaan.Gini käyrä tuosta maasta kertoo suurista tuloeroista. Pirun kallis maa muutenkin. No jos rahaa on niin mikä maa vaan on halpa. Kansa on tyhmää sen olen todennut ennenkin, siitä samaa mieltä. Eikä kansa päätäkään vaan Eduskunta.
 6. Virhekoodi EX0. Nyt päästiin mustalle listalle Marx oli kai liikaa? Ei päästänyt trediin kirjoittamaan. No, Pääoma pitää jokaisen lukea. Ihan yleissivistyksen ja kapitalismin kritiikin vuoksi. Marx ei ollut kapitalismia vastaan. Lenin teki väärät johtopäätökset.
 7. Niin olen tehnytkin ja kaikki hallitukset maailmassa kusettaa kansaa tai suorastaan valehtelee. Irakin sota. Ei minkäänlaisia ydinaseita löytynyt. Listaa riittäisi. Olisi pitänyt sanoa keskimäärin yhtä paljon suomalaisiakin. Mahdoton ruveta lukuina laskemaan. Euroon liittymisessä rikottiin jopa perustuslakia Suomessa. Siitä olisi pitänyt olla myös kansanäänestys, perustuslain mukaan. Tämä kusetus nostaa Suomen ykköseksi riippumatta muista maista. No, ei tästä enempää mulla on Marxin kosto kirja kesken. Juupas eipäs on typerää jos toinen puoli ei tiedä faktoja.
 8. Niin tämähän voidaan ajatella niin, että mitä kansa haluaa on populismia ja aina siis valtiota vastaan. Edustuksellista demokratiaa ei ole kuin paperilla, koska se on lobbausdemokratiaa. Korulauseet ei ole totuus. Periaatteessa valtio ja yritykset on samalla puolella ja kansa on vastustaja (työntekijät ja liitot). Kansalaisaloite on tavallaan myös kansan halveksuntaa (harva aloite etenee Eduskunnan äänestykseen asti), koska se ei velvoita millään lailla toimimaan kansan "tahdon" mukaan. Tätä kansaa on kusetettu jo enemmän kuin mitään muuta maata. Siltikin joitain aloitteita on mennyt läpi ja sellaisen lain ovat tehneet niin sillä mennään.
 9. Joo tänne tullaan rosvoamaan mineraalivarat (valtion luvalla) ja jälkihoitoa eli luonnon siivousta ei tehdä. Tietynlaista ulkomaisten suuryritysten kolonialismia. Nykyistä kaivoslakia ei olisi tyhminkään ihminen huonommin voinut tehdä. Se on fakta ei mielipide.
 10. Juu ite poimin 2l purkkiin josta kaadan suoraan Minigrip pusseihin. Eli käsin mennään ja hellästi poimitaan ja pyrin aina tyhjentämään koko varvun. Tekniikkalaji tämäkin. 3-4h on aika maksimi aika nykyään poimimiseen, kun pyöräilyosuuksiin menee 1-2h. Vanha ei jaksa. Thaikut on aamusta iltaan mettässä.
 11. Joo kävin myös mustikka vakiopaikat kattomassa fillarilla ja harvassa on näköä parantavat marjat. Pieniäkin olivat? Kuivuus väärään aikaan ja mehiläiset ollut laiskalla päällä kukinta-aikaan. Thaimaalaiset oli jo keräilemässä, mutta pari kertaa piilosta karjaisee (pelkää karhuja, kerran juttelin ha ha) No, enemmän tulee huonona marjavuotena kävelyä paikasta toiseen. Ja silti lehden mukaan 20 ämpärillistä per suomalainen huononakin satovuotena.
 12. kimmoke

  Hyvä biisi

  Laitetaan biisi joka pyörii kuoleman ympärillä ja päättyy siihen. Sopii bipolaarisille ihmisille ja itsellekin tästä kärsivänä. Pidemmittä puheitta mestari runoilija, poetrist Peter Hammill yksi parhaista: Varoituksena ei sovi nami nami posetiivareille. Sen verran synkissä maisemissa mennään.
 13. kimmoke

  Hyvä biisi

  ^ Paras kortonkien mainos biisi. Pitäisi vaan olla Sultans on swimming... Dire Straits on itelle myös Top 10 niin voi jo huumorillakin arvostella. Brothers in Arms on taas toista äärilaitaa tälläisen hilpeän biisin jälkeen. Hyvä bändi pystyy juuri tekemään vaihtelevia biisejä.
 14. ^Joo progression kautta ja heikkouksien vahvistusta salilta. Lisätään yksi fakta, kun kukaan ei nuorru niin, ikääntyessä nopeat lihassolut surkastuu heh heh nopeiten. Sen takia puntilla nopeus/maks. voiman kehittäminen on hyödyllisintä. Alle 5t sarjoja. 1 asti ei välttämättä tarvi mennä (loukkaantumis riski suurenee). Maksimin voi arvioida sarjaraudoillakin aika hyvin. Eli ikääntynyt varmasti hyötyy voimaharjoittelusta eniten. 1-2krt/ vko. Koko kroppa kerralla tai kahtiajako. Tietysti jaloista aloitetaan.
 15. Janne Holmen muistaakseni ainoastaan treenasi korsettia. Sen voi tehdä ilman saliakin. Eipä se juoksija paljoa voimaharjoittelua tarvi. Normaalit treenit+ mäkivetoja näyttäisi riittävän.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy