Jump to content
Juoksufoorumi.fi


1.maraton 6/06

Jäsenet
 • Posts

  91
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by 1.maraton 6/06

 1. 1.maraton 6/06

  Tukholma 2011

  se on sitten 6-1; eli kuudes tukholma edessä, ja tuo yksi tulee ainoasta hcm:stä. Keli näyttä olevan viilein kuuteen vuoteen, mutta kuntokin on kyllä heikoin. Saa nähdä miten äijän käy.
 2. 1.maraton 6/06

  Tukholma 2011

  Aika tempun tekivät. Lentovarattu ja maksettu lauantai aamulle. Saa nähdä ehtiikö mukaan....no tuskin järjestäjän vastuussa, vaikka vähän aikatauluja muuttelevatkin.
 3. 1.maraton 6/06

  Nastalenkkarit

  Itsellä kokemusta noista Sarvoista, ja nastat kyllä sen verran kovaa metallia, että ei ainakaan minun käytöllä tarvi vaihtaa. Kengät kyllä siinä vaiheessa muutenkin jo aika väsyneet, kun nastat loppuu. Mene ja tiedä, jos jossakin olosuhteet niin erilaiset..Kestävät tossut muutenkin.
 4. 1.maraton 6/06

  Tukholma 2011

  Viimeiset paikat menossa 20000 pian täynnä. Itsellä sattui kerran syksyllä lenkki "kulkemaan" niin heikkona hetkenä ilmottautuminen sisään, ja pakko se taas ottaa itseä niskasta kiinni pahemmalllakin kelillä ja pukea lenkki kampeet päälle. Se olis sitten kuudes tukholma putkeen...
 5. 1.maraton 6/06

  Tukholma 2010

  Se olis sitten viides Tukholma ja kaikki putkeen. Keli näyttää ainakin parhaalta näinä vuosina. Ei tuo marraskuussa kipeytynyt kantapää ehtinyt kuntoon...saa nähdä miten äijän käy. No vuosi sitten uhosin, että sai jäädä viimeiseksi, mutta eihän sitä kun pikkusormen antaa...
 6. Ei haittaa enää jää tossun alla, kun tuolla kulkee. :thumbsup:
 7. Mistä kaikki pienet autot tulevat;=)?
 8. Kyllähän no on aika yksilöllisiä juttuja. Tärkeä tekijä, se kuinka "sippiin" maratonin juokseminen veti. Pahin itselläni Tukholman helle 2007 ja pienessä ylikunnossa juossusta maratonista palautuminen kesti noin kolme kuukautta. Tavallisesti n. parinviikon jälkeen syke alkanut olla lenkillä "normaali" suhteessa vauhtiin.
 9. 1999 ja aikaa näköjään mennyt 5.34.31
 10. 1.maraton 6/06

  Suunnistus

  Niin, kai sitä oli nuorella miehellä parempaakin tekemistä aikanaa:smiley:. Tai liian laiska.
 11. 1.maraton 6/06

  Suunnistus

  Totta tuo, on vaan taas tuo Jukola niin kaukana täältä katsottuna. Selitys toki sekin. Kyllähän kumipyörät pyöris.
 12. 1.maraton 6/06

  Suunnistus

  Pitää kyllä vielä joskus päästä Jukolaan mukaan, aikonaan tuli lähes kymmenen käytyä, mutta jotenkin se laji vain jäi...nyt sentään jaksais jo juoksemalla läpi.
 13. 1.maraton 6/06

  Tukholma 2009

  Tuli tuossa yhdessä vaiheessa juoksua mieleen, eräs nyrkeily ottelu, missä suomipoika sai turpaan kuubalaiselta, ja totesi, kun valmentaja kannusti, että vittu ei pysty. Siinä kai tärkeimmät...Siinä kai alle kirjoittaneen maratonura. Maaliin asti kuitenkin.
 14. 1.maraton 6/06

  Tukholma 2009

  Neljäs tukholma edessä, Turusta punavalkoiseen laivaan ja menoksi...
 15. Vaikka teltoista en tiedä mitään, niin tuo Akka kyllä kuulostaa pahalta.
 16. 1.maraton 6/06

  Tukholma 2009

  Ei taida olla mitään kärkkäriä parempaa. Itse olen kyllä selvinnyt tukevalla laivan aamupalalla, ja vähäisillä eväillä. (pari leipää + mustikkasoppaa). Tietty nämä on niitä henk. kohtaisia juttuja, mihin on tottunut. Tarkoitan tällä siis varsinaista "kisa-aluetta"
 17. Näkyy muuallakin olevan avohoito potilaita, kuin suomessa. Suomessa ne, ei edes johtopaikoilla.
 18. Kovan juoksijan merkki myös yön musta iho;=)
 19. Pitääkö täällä kaikki päiväunet paljastaa, eikö tuo kuulus tunnustan osioon ;=)
 20. Mutta eikö tuo ole reilu peli. Matti on tapansa näyttänyt, ja jos joku kelkkaan lähtee tietää mihin ryhtyy.
 21. Joku voi tietää parammin, mutta kuin tuo burana? Oman arvauksen mukaan voidemaisella tulehduskipu lääkkeellä saa vaikutuksen sinne, missä kolottaa, mutta burana vaikuttaa kokokehoon.
 22. Oulun kaupungin teatterissa menee Tukholma niminen näytelmä. Kertoo pienen insinööritoimiston valmistautumisesta Tukholman maratonille. Kävin tuossa katsomassa, ja osu ja uppos kyllä aika monessa kohtaa;=).
 23. Oletko kokeillut mitään hoitokeinoa? Vaikea tietysti tietää todellinen syy kipuun, mutta jos ei kovin vakava, ja "jokin paikka" kunnolla rikki, niin kylmä geeli ja voidemainen tulehdus kipulääke monesti ollut "pelastus". Saa apteekista ilman reseptiä. (Itse käyttänyt Piroxin merkkistä). Toivotaan, että pääset tervanlähtö viivalle. Pitää myös muistaa, että kunto nousee levossa.
 24. 1.maraton 6/06

  Tukholma 2009

  Toissa vuonna vähän yli 4:10, metrolla + lähimmältä metroasemalta kävellen, ja vielä ehti laivaan. Siihen kyllä kannattaa varautua, että Taksin saanti voi olla vaikeaa, jos sitä tarvii. Juttua nopeutta tietty, myös jos joku pystyy tekemään lähtöselvityksen puolestasi etukäteen.
 25. Onnittelut Oulusta Jypille Tekee vain täälläkin välillä hyvää kohdata parempi. Jos muutamia vuosia sitten olis tullut hopeaa, se olis saanut kaupungin sekaisin. Nyt ei finali peli vedä kunnolla edes hallia täyteen. Maistuu taas sitten joskus makeammalta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy