Jump to content
Juoksufoorumi.fiValkokuusi

Jäsenet
 • Content Count

  14
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Valkokuusi

 1. Miksi tämmöiset ketjut aina teilataan tappeluksi? Joku lähtis, joku ei, entä sitten? Mustana, maidolla, kylmänä kuumana..( no paitsi tässä lopussahan tämä on kai jo ylikuumenee) Ja Kurppa, ei kai kukaan ole väittänyt ettei se ole mahdollista. Nopeat synnytykset vaan on harvinaisempia, "prosentin luokkaa" ? ja jos Suomessa on 50 000 synnytystä vuosittain tai mitälie niin mahtuu kai siihen prosenttiin ne sinunkin.
 2. Valkokuusi

  Nilkkakipu?

  Eilisen lenkin perusteella itsekin paikallistin tuon enimmän kivun siihen luun päällä/sivussa kulkevaan jänteeseen, ainakaan sitä ei kauheasti kärsi painella. Tosin lenkin alussa tuntui ensin akilleksessa, ja välillä kipua oli jo kantapäässäkin joten otapa tästä selvää..kuukauden päästä on kisa joten pikainen kuntoutuminen on kyllä suotavaa Mielenkiintoista kuulla mitä lääkäri tappuralle tuomioi perjantaina.
 3. Valkokuusi

  Nilkkakipu?

  Nostanpa tätä vanhaa ketjua, miten Himpuralla sitten meni tää ohi vai ihan omiaan? Tänään ja edellisellä pitkiksellä oli nimittäin samanmoista oiretta, ei pahasti mutta kumminkin..Ei haitannut niin että olis lenkkiä tarvinnu lopettaa, mutta mietityttää nyt sitten että mikä tätä tekee..ja ettei ainakaan käy äitymään pahemmaksi joskus.
 4. laturin hihnasta lähtevää kitinää ei taida kuulla kun koeajolla?
 5. Valkokuusi

  Tukholma 2.6.2012

  Aika paljon tekosyitä.. eka on järjestelykysymys. tokalla ei oo mitään tekemistä harjottelun kanssa, muuta kun että todnäk sairastatte enemmän tulevana keväänä kolmas on taas tekosyy neljänteen: voisko sitä ajatella isin kannustusviikonlopuksi perheviikonlopun sijaan, perheviikonloppu sitten erikseen. Ja lapset nukkuu kun on väsyneitä, riippumatta paikasta. ja kait se rouva nyt siellä jotain tekemistä keksii päivän ajaksi? mä oisin innolla menossa jos saisin rauhassa olla yhden päivän =D T: äiti-ihminen
 6. Mayflower, jos et ole aiemmin testannut Floradix-mehua niin kannattaa kokeilla =) Se ei pistä mahaa niin sekaisin kuin obsidanit, raskauden aikana tuli tutuksi tuokin juoma kun hb oli jatkuvasti alhaalla.
 7. Itse päädyin sitten skyspeediin ja nyt jonkun ajan käytön jälkeen tuntuvat ihan hyville mutta "isohkoille", otin kyllä puoli numeroa isommat kun tavallisesti jotta on jalalle tilaa pitkillä matkoilla..Saa nähdä joutuuko tässä investoimaan vielä noihin adidaksiinkin.. ;)
 8. niin ja suosituksia saa mieluusti antaa =)
 9. Mietityttää tässä kenkäviidakossa minkälainen harjoitus(kisa)kenkä olisi hyvä olla harrastelijalle..ajattelen itseni kevyeksi (50kg) ja valtaosa lenkkareista tuntuu jalassa melko jyriltä, pohja on iso, lesti on leveä, tahi ovat muuten massiivisia. Ne joissa olis hyvä jalkatuntuma, vaikuttaa olevan sitten ihan kunnon kisakenkiä, ja osa myyjistäkin tuntuu olevan sitä mieltä ettei semmosia kannata ostaa hitaalle puolikkaalle, ovat liian "riisuttuja" harrastelijalle eivätkä tue tarpeeksi ja paikathan sillä vaan hajottaa. Mutta onko se nyt näin, pärjäiskö sitä esim adizero adioksella tai asicsin skyspeedillä jos kerran istuvat täydellisesti?
 10. Valkokuusi

  Kevätseuranta

  Uutena palstalaisena en tiedä onko tapana ollut tehdä tämmönen.. Mutta aamuteevessä tänään pohdittiin jo kevään merkkejä ja bongauksia, tänne vois laittaa kanssa omia havaintoja Ei muuten tämän päivän sään perusteella meinaa uskoa että se kevät sieltä joskus hiipii tännekin kulmille, vaikka pajunkissoja jo eilen näkyikin =)
 11. Valkokuusi

  Mistä Saucony-kenkiä?

  Muistelen että Kuopiossa Untamon Urheilussa on myös
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy