Jump to content
Juoksufoorumi.fiValkokuusi

Jäsenet
  • Content Count

    14
  • Liittyi

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Eilisen lenkin perusteella itsekin paikallistin tuon enimmän kivun siihen luun päällä/sivussa kulkevaan jänteeseen, ainakaan sitä ei kauheasti kärsi painella. Tosin lenkin alussa tuntui ensin akilleksessa, ja välillä kipua oli jo kantapäässäkin joten otapa tästä selvää..kuukauden päästä on kisa joten pikainen kuntoutuminen on kyllä suotavaa Mielenkiintoista kuulla mitä lääkäri tappuralle tuomioi perjantaina.
  2. Nostanpa tätä vanhaa ketjua, miten Himpuralla sitten meni tää ohi vai ihan omiaan? Tänään ja edellisellä pitkiksellä oli nimittäin samanmoista oiretta, ei pahasti mutta kumminkin..Ei haitannut niin että olis lenkkiä tarvinnu lopettaa, mutta mietityttää nyt sitten että mikä tätä tekee..ja ettei ainakaan käy äitymään pahemmaksi joskus.
  3. Mayflower, jos et ole aiemmin testannut Floradix-mehua niin kannattaa kokeilla =) Se ei pistä mahaa niin sekaisin kuin obsidanit, raskauden aikana tuli tutuksi tuokin juoma kun hb oli jatkuvasti alhaalla.
  4. Uutena palstalaisena en tiedä onko tapana ollut tehdä tämmönen.. Mutta aamuteevessä tänään pohdittiin jo kevään merkkejä ja bongauksia, tänne vois laittaa kanssa omia havaintoja Ei muuten tämän päivän sään perusteella meinaa uskoa että se kevät sieltä joskus hiipii tännekin kulmille, vaikka pajunkissoja jo eilen näkyikin =)
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy