Jump to content
Juoksufoorumi.fi

OSH

Jäsenet
 • Posts

  103
 • Liittyi

 • Last visited

About OSH

 • Syntymäpäivä 13.10.1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OSH's Achievements

 1. https://www.yleisurheilu.fi/wp-content/uploads/2021/07/Virallisesti-mitatut-maantiereitit-23072021.pdf
 2. Netin kautta ilmoittautuminen on nyt ohi, mutta mukaan mahtuu. "Juoksujalanjälki-ilmoittautuminen" vielä sunnuntaina paikan päällä klo. 8:00-9:30. Erinomaista hölkkäkeliä on luvassa, joten kelikään ei riitä syyksi olla tulemetta Superhölkkään. < Eli nyt juoksukengät kohti Pieksämäkeä, sunnuntaina nähdään!
 3. Hei! Kymppi on 10 km. http://maraton.osmotex.com/osh/kartta.html
 4. Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, jälki-ilmoittauminen onnistuu netissä vielä perjantaihin saakka. Se kannattaa, sillä se helpottaa kisajärjestelyjä ja kilpailupaikalla hintakin on kalliimpi. Tänään Pieksämäellä paistoi pilvettömältä taivaalta ja sunnuntaille ilmatieteenlaitos povailee ainakin tässä vaiheessa hyvää juoksukeliä, joten mukaan vaan! Ennakkoilmoittautuneet 2021 tulossivulla: http://maraton.osmotex.com/osh/tulokset.html
 5. OHOI! Vielä viimeinen viikko normihinnalla ilman jälki-ilmoittautumisen lisämaksua. Eli muistahan ilmoittautua ajoissa ja nyt jo tarkistaa juoksukenkien kunto, kun oma kunto on kuitenkin kohdallaan. Ja mukaan vaan, vaikkei kunto nyt riittäisikään omiin ennätyksiin. Vanha viisaus sanoo: Ei matka tapa vaan vauhti...
 6. Muistutus vielä, kun viimeistään huomenna sunnuntaina ilmoittaudut, niin osallistut arvontaan. Voittaja voi halutessaan houkutella lahjakortin avulla jonkun muun mukaan Superhölkkään. Hyvä tapa motivoida esim. netin ääreen jumittunutta nuorisoa kohti lenkkipolkuja.
 7. Viime vuonna pidettiin Superhölkässä "luova tauko" ensimmäisen kerran sitten vuoden 1974. Mutta onneksi nyt lokakuussa pääset taas Osmon Superhölkkään! Muista ilmoittautua viimeistään 26.09.2021, niin ei mene jälkimaksuille. Eikä tässä vielä kaikki… Kun ilmoittaudut viimeistään 12.09., voit voittaa 18€ lahjakortin, jolla maksu on entistäkin edullisempi! Kisainfo: http://maraton.osmotex.com/osh/info.html Arvontainfo: http://maraton.osmotex.com/osh/arvonta.html Koronainfo: http://maraton.osmotex.com/osh/korona.html TERVETULOA!
 8. Tämä perjantai ilta enää aikaa ilmoittautua netissä sen jälkeen vain sunnuntai aamuna paikan päällä hieman kalliimmalla. Tulokset julkaistaan täällä, jossa nyt netissä ilmoittautuneet nähtävillä : http://maraton.osmotex.com/osh/tulokset-19.html Tervetuloa Superhölkkään ja mukavaa juoksua kaikille!
 9. Tämä perjantai ilta enää aikaa ilmoittautua netissä sen jälkeen vain sunnuntai aamuna paikan päällä hieman kalliimmalla. Tulokset julkaistaan täällä, jossa nyt netissä ilmoittautuneet nähtävillä : http://maraton.osmotex.com/osh/tulokset-19.html Tervetuloa Superhölkkään ja mukavaa juoksua kaikille!
 10. Tämä perjantai ilta enää aikaa ilmoittautua netissä sen jälkeen vain sunnuntai aamuna paikan päällä hieman kalliimmalla. Tulokset julkaistaan täällä, jossa nyt netissä ilmoittautuneet nähtävillä : http://maraton.osmotex.com/osh/tulokset-19.html Tervetuloa Superhölkkään ja mukavaa juoksua kaikille!
 11. Hei! Kilpailunumerot voi noutaa kilpailuaamuna 8:00-9:30. Pahoittelut, info-sivulle oli puh.numeroon näköjään tullut ylimääräinen nolla, eli alku kuuluu olla 0405.... Sieltä voitte tiedustella urheilujuomasta, muistaakseni on ollut Dexal. Tervetuloa ja turvallista matkaa Oulusta!
 12. Muistakaahan ilmoittautua Superhölkkään ajoissa, niin ei tarvitse maksaa ylimääräistä. Tasan 10 päivää aikaa ilmoittautua normaali hinnalla! Reitti on hieman jopa entistä parempi, muutama mutka on saatu suoristettua. Reitti on toki sentilleen entisen mittainen, joten edelleen on hyvä juosta omia ennätyksiä. Juoksun jälkeen jauhelihakeitolle on tarjolla myös kasvis vaihtoehto, jonka haluamisesta kannattaa kertoa ilmoittautumislomakkeella.
 13. Muistakaahan ilmoittautua Superhölkkään ajoissa, niin ei tarvitse maksaa ylimääräistä. Tasan 10 päivää aikaa ilmoittautua normaali hinnalla! Reitti on hieman jopa entistä parempi, muutama mutka on saatu suoristettua. Reitti on toki sentilleen entisen mittainen, joten edelleen on hyvä juosta omia ennätyksiä. Juoksun jälkeen jauhelihakeitolle on tarjolla myös kasvis vaihtoehto, jonka haluamisesta kannattaa kertoa ilmoittautumislomakkeella.
 14. Muistakaahan ilmoittautua Superhölkkään ajoissa, niin ei tarvitse maksaa ylimääräistä. Tasan 10 päivää aikaa ilmoittautua normaali hinnalla! Reitti on hieman jopa entistä parempi, muutama mutka on saatu suoristettua. Reitti on toki sentilleen entisen mittainen, joten edelleen on hyvä juosta omia ennätyksiä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy