Jump to content
Juoksufoorumi.fiTheo

Jäsenet
 • Content Count

  1
 • Liittyi

 • Last visited

Viestit käyttäjältä Theo

 1. Tervehdys,

  Ja jo etukäteen pahoittelut jos tätä aihetta on käsitelty loputtomiin, mutta nopsalla haulla en liiemmälti löytänyt itselle vastauksia.

  Vähän taustaa ensin: ikää 36, juoksua muutaman vuoden ja hillitön triathlon kärpäsen purema viime syksynä ja menneenä kesänä Kiskon ja Nokian pikamatkat kokemuksena triathloneista. Nämät tuli vedettyä läpi nykyisellä hybrid/fittness pyörällä ja kun nälkä kasvaa syödessä on tarkoitus päivittää kalustoa ensi kesäksi.

  Pidemmällä tähtäimellä mulla on tavoitteena koko matka, mutta ensin pitää kahlata onnistuneesti perus ja puolikkaatkin. Tarkoitus on kilpailla kuntosarjoissa.

  Tässä pyöräjutussa olen ajautunut pienoiseen umpikujaan, sillä pienintäkään ajatusta ei ole lähteä ajamaan erikseen esim. kunto pyörä kisoja, vaan keskittyä triathloniin ja siten TT pyörän osto olisi varmasti järkevää, mutta miten noiden sääntöjen kanssa on, saanko osallistua useimpiin Suomessa järjestettävien kisojen kuntosarjoihin TT pyörällä? (esim. Nokian kisa oli peesivapaa, mutta porukalla oli myös TT pyöriä..)

  Tulipas pitkähkösti sepustusta, mutta josko joku malttaisi lukea lopun varsinaiseen kysymykseen asti..

  Kiitoksia ja terv. Tero

×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy