Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Juha Tuomola

Jäsenet
 • Content Count

  1 086
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

187 Excellent

About Juha Tuomola

 • Syntymäpäivä 18.06.1987

Converted

 • Coopperi
  3310
 • 10km
  37.34
 • Puolimaraton
  1.34.54
 • Maraton
  3.27.33
 • Tavoite
  Kympin tuloksen parannus.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tämän videon lopussa vielä jo mainittu harjoite. Noita kannattaa pykätä muutama lenkkiin niin asento alkaa pikkuhiljaa muodostumaan normiksi.
 2. Minun kikkarointikausi oli kuumimmillaan 2015 kun olin juoksutelakalla ja potkuttelua tuli mukavasti. Se kuitenkin ylläpiti selkäkipua(sitä en hoksannut kuin vasta jälkeenpäin). Kickbike on ollut joutilaana nyt jonkin aikaa, pari kertaa kävin sillä töissä mutta sen 2km matkan jälkeenkin oli alaselkä kipuinen. Onneksi olen sittemmin saanut juostua ilman pitkiä taukoja ja nyt keväällä ostin fillarin jonka kanssa on tosin muita ongelmia.
 3. Voitko avata tätä Verttihommaa. Siitä oli taannoon topiccikin mutten tajunnut.
 4. Työmatka on 15km. 🙂 Laskin satulaa hieman mutta ei auttanut. Muut säädöt vielä koittamatta. Pyörän runko on minulle ainakin Cuben oman taulukon mukaan oikea.
 5. Ostin hybridipyörän työmatkoille mutta parin lenkin aikana on ilmennyt ongelma: Polkiessa pidempään tuntuu että satula painaa nivusia siten että jalkojen verenkierto /hermosto kärsii. Jalat on hetken päästä ja lenkin jälkeen ihan pökkelöt ja tuntuu että pitäisi nousta verryttelemään niitä. Esim. Pystyssä kovaa polkeminen auttaa kun asento oikenee. Korkeuden olen säätänyt satulaan siten että polkimen ollessa etualakulmassa, noin kello seiskassa, jalkani on polvi hieman koukussa päkiä polkimella. Olisiko pehmustetut pyöräilyhousut tai pehmuste satulaan ratkaisu tähän? Vai kenties joku söädöissä vielä pielessä? Ihme kyllä polvet ja selkä ovat olleet oireettomia vaikka niitä enemmän jännitin. nimim. aloittelija pyöräilyssä. 
 6. Juha Tuomola

  Uintikunto

  Edit. Laitoin kyllä Pyöräilykunto-topicciin mutta tänne tää vaan tuli. En saa nyt poistettua. Ostin hybridipyörän työmatkoille mutta parin lenkin aikana on ilmennyt ongelma: Polkiessa pidempään tuntuu että satula painaa nivusia siten että jalkojen verenkierto /hermosto kärsii. Jalat on hetken päästä ja lenkin jälkeen ihan pökkelöt ja tuntuu että pitäisi nousta verryttelemään niitä. Esim. Pystyssä kovaa polkeminen auttaa kun asento oikenee. Korkeuden olen säätänyt satulaan siten että polkimen ollessa etualakulmassa, noin kello seiskassa, jalkani on polvi hieman koukussa päkiä polkimella. Olisiko pehmustetut pyöräilyhousut tai pehmuste satulaan ratkaisu tähän? Vai kenties joku söädöissä vielä pielessä? Ihme kyllä polvet ja selkä ovat olleet oireettomia vaikka niitä enemmän jännitin. nimim. aloittelija pyöräilyssä.
 7. Kokoomukselle menee minun ääneni.
 8. Mä juoksin Härmälä-Pirkkala-akselilla talvisin paljon kun Treellä asuin. Hatanpään arbolle en mennyt talvisaikaan mutta kesällä se on silkkaa timangia.
 9. Juha Tuomola

  Polar M430

  Tää alkaa nyt joka lenkillä nostamaan sykelukeman jonnekim 160bpm tienoille ja ei laske sitä ennenkuin lopettaa harjotuksen mittarissa. Aika turha toiminto alkaa olemaan ainakin ulkokäytössä.
 10. Tänään nollakelissä sukset pitivät taas ihan tautisen hyvin. Sain vinkin hiihtää hieman etukenossa, kun oon aiemmin koittanut juoksusta tottuneena mahdollisimman pystyyn asentoon 🙂 Suksina siis Salomon Equipe RC skin.
 11. Pitää koittaa putsaamista, onhan se loogista että se likaantuu 🙂 Lenkkiä vedetty vasta alle 50km verran.
 12. Minä ostin tälle kaudelle Salomonin karvapohjasukset. Pari ekaa lenkkiä oli hyvä pito, mutta nyt viime lenkit onnollut lipsumista. Kuulin että sellaiset siirrettävät siteet olisivat hyvät mutta kun ostin Salomonin vanhalla siteellä koska oli monot entuudestaan. Eli se pito ei ole niin taattu kuin monesti kuulee puhuttavan karvapohjista vaan tekniikka merkitsee yllättävän paljon. Toivottavasti saan lisää voimaa tai sitten ostan vaan uudet monot ja siteet. Sukset ostin alan liikkeessä jossa niitä mittailtiin ja testailtiin ennen valintaa kyllä.
 13. Kaskilahden ja Jylhän hiihtoteos hakusessa. Tarjoa 🙂
 14. Kyllä mattojuoksua pidetään yleisesti mieltä puuduttavana touhuna. On se tympeää kun maisema ei vaihdu.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy