Jump to content
Juoksufoorumi.fi


late1

Jäsenet
 • Posts

  281
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

late1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

 1. Pysyvätköhän perässä, jos pummaa.. Tänäkin kesänä oon punkkeja irroitellut ja kyllä niitä iholla on viikottain. Eipä nuille minkä voi...
 2. On suuri apu pienipiirteisessä maastossa ja nimenomaan pitää käntää pois, kun sitä ei tarvitse. Kyllä huipulla näyttää olevan niitä ihan jukolassakin. Se, että minkä verran ne niitä käyttää on toinen juttu. Hintahan on ihan törkeä Suomessa. Venäjältä niitä saa reilusti alta kympin... Hajoaa tosiaan helposti.
 3. Tuommoista ois tulevana viikonloppuna tarjolla...
 4. Poika on nyt 12 v ja reilu 150. Keväällä juos coopperissa 3060, joten lyhyempikin voi juosta yli 3000 metriä. Kyllä se muusta kuin pituudesta kiinni on.
 5. Joo, saattaa tulla pitkä yö, vaikka ois lamppu minkälainen. Viime viikonloppuna oli kyllä pilkkopimeää metsässä, mutta äkkiä se siitä myös kirkastuu, joten 2. osuudella ei lamppua välttämättä tarvitse kuin alussa. Toki riippuu missä porukassa on. Itellä ei sen suurempia tavotteita. Jos sais kohtuu ehjän suorituksen, niin olen tyytyväinen. Meillä on ykkösellä aikanaan kansallisella tasolla erittäin hyvin menestynyt suunnistaja, joten pientä painetta on itsellä...
 6. Viime viikonloppuna olin jukolan viestiharjoituksessa yöllä. Kyllä siinä meinas vähän uskonpuute tulla oman kiinanihmeen kanssa. Jos enempi suunnistaa, niin kyllä kannattaa panostaa. Lamput on kehittyneet paljon ledien myötä. Paljon näkyi lumoniten lamppuja! Itse ilmeisesti oon kakkos osuudella, joten riippuu aika paljon ykkösestä, mikä lampun tarve on!
 7. late1

  Joensuu Run 13.5.2017

  Pojan kanssa (11 v.) käydään kymppi juoksemassa. Saa nähä kumpi ekana maalissa.
 8. late1

  Hoka One One

  Tracereilla eka lenkki juostu! Onhan ne ihan eri kengät kuin Claytonit. Kiva oli pistellä menemään. Näissä koko selkeästi 42 2/3.
 9. late1

  Hoka One One

  Tilattu! Tilasin nyt varmuuden vuoksi 2 eri kokoista paria. Palauttaa sitten toiset. Clayton 2 omistan ja varmaan joutuu vielä toiset pykälää isommat ostamaan! Sovitellessa yms. 42 tuntu oikealta koolta, mutta pidemmillä taipaleilla tulee semmoinen tunne, että sais olla seuraava koko.
 10. late1

  Hoka One One

  Eilen tuli XXL:stä juurikin tuommoiset Clayton 2. Viime viikolla sai 20% pois hinnasta, niin sai minusta ihan järki hintaan. Ostin ihan tämän ketjun perusteella, kun on ollut jalkojen kanssa ongelmia, josko nuista ois apua. Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa eka lenkin perusteella.
 11. N.1600 kilometriä tänä vuonna. Helmi-maaliskuu meni kyllä tosi vähillä hiihdoilla. Jotenkin into lopahti kaiken kiireen ja lasten kisojen keskellä. Lapset kasvaa ja lenkit pitenee, joten ehkä ensi vuonna kerkiää enemmän hiihtelemään, vai joko siirtyis ladun varrelle seisoskelemaan.
 12. Hyvin vedetty! Kovia nimiä jäi taakse! Kyllä jäi harmittamaan raporttia lukiessa, kun ei itse pystynyt osallistumaan. Tosin kotiuduin töistä viideltä, joten ois ollut hulluutta lähteä vielä hiihtämään.
 13. Sen mitä joutuu seuraamaan ennusteita lähes joka viikonloppu, niin aika paljon muuttuu ennusteet ihan vuorokauden sisällä.
 14. Forecahan lupaa suht siedettävää ilmaa sunnuntaille! Tsemppiä kisaan! Itellä jää pogosta väliin töiden ja pojan kisojen takia. Oli itseasiassa tarkoitus pojan kaa hiihtää 30 km, mutta se siirtyy ens vuoteen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy