Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Jonze

Jäsenet
 • Posts

  201
 • Liittyi

 • Last visited

Jonze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Perjantaina jo lähtö Tallinnaan. Viime kerrasta hyvät muistot vuodelta 2012. Foreca lupailee aika mukavaa juoksukeliä sunnuntaille. Voi olla että ripauttaa vähän jopa vettäkin.
 2. Jonze

  Alelaari

  Turun Hansan Intersportissa näyttää olevan Garmin 210-sykemittari aika hyvään hintaan tarjouksessa. Ilmeisesti kyseessä on pelkkä sykemittari 129€.
 3. Alustava sääennuste näyttää aika kivalta. Näillä näkymin uskaltaisi lähteä koittamaan 3:20 aikaa.
 4. Jonze

  Alelaari

  Tänään hain boostit alennuksella Turun Hansan liikeestä juuri tuolla 105eurolla. Ei pitäis saada edes ulkomailta siihen hintaan käsittääkseni.
 5. Vanha sukkamalli ainakin pesun jälkeen alkoi toimimaan oikein kivasti. Ensimmäisillä kerroilla tuo liukkaus tosiaan häiritsi varsinkin alamäessä. Kävin ostamassa tuota uutta mallia muutaman parin sillä ovat hinta-laatusuhteeltaan mainioita.
 6. Tuolla kympin ajalla pitäisi mennä alle 3:30. Minullakin meni viime vuonna ilman mitään maraton-spesifiä reeniä melko samalla ajalla. Alkaa olemaan siis ilmoittautumista vailla suoritettu tuo tavoite!
 7. Jonze

  Masku maraton 13.4.2014

  Maskun puolikas jäi väliin kun en uskaltanut viikon flunssasta suoraan lähteä koittamaan täysvauhtista puolikasta.
 8. Ennätyskuukausi juoksua. Yhteensä 311km
 9. Jonze

  Yyteri maraton 17.5.2014

  Tuona viikonloppuna ei varmaankaan ole muissakaan juoksuissa enempää porukkaa. Eka kokonainen piti aloittaa Paavossa mutta se todennäköisesti menee päällekkäin yksien juhlien kanssa. Täytyy siks pohtia näitä muista juoksuja lähistöltä.
 10. Jonze

  Yyteri maraton 17.5.2014

  Olen kanssa pyöritellyt mahdollisuutta lähteä Yyteriin juoksemaan tämän vuoden ensimmäistä kokonaista. Arveluttaa lähinnä tuo että onko 3:20 tasoon riittävästi juoksijoita toiselle kierrokselle joiden mukana voisi roikkua.
 11. Jonze

  Masku maraton 13.4.2014

  Mukava tapahtuma, tosin tuo mäki on melkoinen vauhdintappaja kun mennään ihan rajoitinta vasten. Puolikkaalle olen tulossa mutta en ole vielä päättänyt lähdenkö hakemaan ennätystä vai juoksenko ihan kovana lenkkinä.
 12. Onko mitään järkeä että osallistumista ei voi siirtää. Tässähän on se riski että joku antaa lapun kovalle juoksijalle joka käy sitten hiippailemassa maratonin vaikkapa 2:30 aikaan. Sitten numeron antanut henkilö pystyisi osallistumaan mihin tahansa aikarajoitteiseen maratoniin seuraavana vuonna juostun ajan perusteella. Tämähän on muutenkin toki mahdollista mutta siirto varmasti auttaisi asiaan.
 13. Kokonaisilta vielä vähän kokemusta. Tässä tietoja kahdesta. 3:26 Keskisyke 166, 83% 3:51 Keskisyke 168, 84% Maksimi noin 200.
 14. Muistaakseni reklamaatio piti tehdä melko pikaisesti tiedoksiannon jälkeen. Itse otin rahat pois kannanottona. HCR kilpailijaa HHM:ää pohdin hieman mutta siinä oli myös hintalappu sen verran kova että taitaa jää helsingin kisat ensi vuonna juoksematta.
 15. Eipä tarvitse näillä hinnoilla edes harkita ensi vuoden runia. En ilmoittaudu!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy