Jump to content
Juoksufoorumi.fi

He-Tero

Jäsenet
 • Posts

  17
 • Liittyi

 • Last visited

He-Tero's Achievements

 1. 1.1.7. versio asentui kelloon käyttöönoton yhteydessä.
 2. He-Tero

  Polar V800

  Jotain ainakin tapahtuu: polar-v800-exciting-updates-inside-and-out
 3. He-Tero

  Polar V800

  Laitoin sähköpostia Polarille huurtumisesta. Seuraavana päivänä tuli ilmoitus että ovat lähettäneet uuden kellon postissa. Vanha mittari sitten paluupostissa Kempeleelle. Loistavaa asiakaspalvelua!
 4. He-Tero

  Polar V800

  Kiitoksia. Täytyypä olla yhteydessä suoraan Polariin.
 5. He-Tero

  Polar V800

  Reilun vuoden ollut mittari käytössä ilman ongelmia. Nyt on alkanut menemään huuruun lenkeillä. Pitänee toimittaa hoitoon. Onko kohtalotovereita? Meneekö takuun piikkiin Polarille korjaukseen vai tuleeko jopa uusi laite?
 6. He-Tero

  Polar V800

  Nyt laitoin sykevyön vinoon heti startissa eikä tullut yhtään katkoa koko lenkin aikana. Eli siis lähetin ei ole suoraan rintarangan päällä vaan lähettimen mitan siitä vasempaan. Mystistä, mutta tuntuu toimivan.
 7. He-Tero

  Polar V800

  Kuten kirjoitinkin niin ongelma toistuu myös ilman paitaa. Eli ongelma on jossain muualla. Lisäsin paitakommentin tähdentääkseni ettei ongelma johdu siitä. Mulla ei ole käytössä mitään yhtäaikaisia sykenäyttöjä joten siitäkään ei selitystä löytyne. Ilman GPSää en ole koittanut. Voisikohan olla samaa ongelmaa kuin joillain uidessa gps ja sykemittaus käytössä. Tai sitten maanantaikappale vyöstä/lähettimestä.
 8. He-Tero

  Polar V800

  Mulla kadottaa sykkeen monta kertaa joka lenkillä. Sykevyön pieni liikuttaminen korjaa tilanteen. Olen testannut parin eri paidan kanssa ja ilman paitaa. Todella ärsyttävä ominaisuus. Viimeisellä lenkillä käänsin sykevyötä vahingossa niin, että lähetinosa oli suunnilleen sydämen päällä. Siinä asennossa katkoksia ei loppulenkin aikana tullut.
 9. Polarin tuesta ilmoittivat että markkinoilla on erä viallisia H1,H2 ja H3 sykelähettimiä. Omani ilmeisesti oli sellainen. Lähettivät uuden sykelähettimen postissa. Vanhaa varten laittoivat palautuskuoren. Eli varsin mallikkaasti hoidettu Polarin puolelta. Nyt toimii taas kaikki niin kuin pitääkin.
 10. Mistäs tuollaisen päivityksen voi hankkia? En ole moisesta aikaisemmin kuullutkaan.
 11. Pitääpä yrittää roplata pariston kontakteja... Jossei auta niin pitää laittaa Polarille viestiä.
 12. Hankin tällaisen mittarin kun kyllästyin Garminin temppuiluun. Paluu Polarin tuntui kuin olisi tullut kotiin. En koskaan oikein tottunut Garminin toimintalogiikkaan. Loistavaa tässä on että voi lajikohtaisesti määrittää onko gps päällä vai ei, mutta käsittämätöntä ettei lajien nimiä pysty muokkaamaan. Vai enkö vain osaa? Alusta asti mittari on herjannut aina välillä, että sykelähettimen paristo on vähissä. Vaihdoin pariston, mutta silti ilmoittelee asiasta. Onko tämä ominaisuus vai vika?
 13. He-Tero

  Forerunner 310XT

  Puhelintuki ei osannut auttaa ja kehotti lähettämään laitteen huoltoon. Vajaassa viikossa tuli paluupostissa uusi mittari. Nyt taas rokkaa kuten pitääkin. Olipahan takuusta taas kerran iloa.
 14. He-Tero

  Forerunner 310XT

  Ei ollut teknisellä tuella mitään uusia neuvoja parittamiseen. Pitää siis täyttää Garminin reklamaatiokaavake ja lähettää mittari huoltoon.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy