Jump to content
Juoksufoorumi.fiiisakki

Jäsenet
 • Content Count

  13
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. iisakki

  Frwd

  Tänään tuli ostettua FRWD B100. Ekaa kertaa ehtoolla lenkille. Saas nähä miten onnistun purkamaan datan koneelle. Pitäisi löytyä läppäristä sisäänrakennettu bluetooth. Eli sillä bluetoothilla pystyn purkamaan datan läppäriin, eikös. Onko joku käyttäny suunnistuksessa ja miten vaikea on kartta laittaa siihen koneelle, jotta näkee miten on rastivälit hortoillu? Tarvitaanko korkeamman luokan matematiikkaa? Laittakaapa kokemuksia juoksijat, suunnistajat ja pyöräilijät. Ihan mielenkiinnolla kokeilen myös maastopyörässä laitetta, näkeepä ainakin korkeuskäyrän yms.
 2. Mulla on kokemusta monista valmiista palkkareista. Ne eivät vaan vakuutteluista huolimatta meinaa sopia mulle herkän vatsan takia. Haeskelen sellaista palautusjuomaa, jossa olisi mahdollisimman vähän maltoa tai maitotuotteisiin verrattavaa lisäravinnetta. Onko kukaan "herkkävatsa" löytänyt jonkun valmiin valmisteen vai olisiko omaa reseptiä antaa kokeelle?
 3. iisakki

  Polar T-sarja?

  Pääsin eräällä urheilukauppiaalla kurkistamaan Polarin uusia malleja. Muistaakseni T- sarja, oliskos ollu T60 tai jotain. GPS- paikanninta löytyy. Onko jo jollakulla sellanen? Mitä mieltä olette muista Polarin GPS- matkanmittausjärjestelmällä toimivista malleista. Tarvitsen juoksuun ja suunnistukseen soveltuvan. Ominaisuuksista yksi tärkein olisi luotettava juostun matkan mittaus. Mikä malli sopisi parhaiten?
 4. Ajattelinpa kysäistä onko palstalaisista moni käynyt testaamassa kuntoaan jossain urheiluopistolla tai vastaavassa? Siis sellasta missä juostaan juoksumatolla ja laitetaan se maski päähän ja testataan rasituksen jälkeen maitohapot sun muut? Miltä tuntui/ mitä maksoi? Itsellä on alkanut kiinnostaan sellanen.
 5. Nyt ollaan siinä pisteessä että sain lähetteen magneettikuville. Kertokaapa kokeneemmat miten polvi magneettikuvataan. Onko pitkä prosessi ja vaatiiko jotain tiettyjä toimenpiteitä? Ja mites sitten tähystyksen kanssa, tuleeko pitkä treenitauko ja kävelläänkö kepeillä päiviä vai viikkoja? Hajottaa ajatuskin olla keppien varassa kun toiset pääsee juokseen. ON SE NIIN VÄÄRIN!!!
 6. Olen huomannut itsestäni erään hassun asian. Nimittäin, joskus ennen normaalia treenilenkkiä jännitän jostain kumman syystä juoksemista. Siihen ei oikein löydy mitään syytä. Varsinkin kun juoksen yksin jännitän enemmän. Kaverin kanssa kun juostaan jännitystä ei ole ollenkaan. Ja jännityksestä johtuen ennen lenkkiä joutuu käymään vessassa kun vatsa ihan sekaisin. Olen juossut maratonin ja osallistunut puolikkaalle ja lyhyemmille matkoille. Nyttemmin kilapilen myös pyöräilyssä. Silti vain juostessa jännittää. Onko muilla samanlaisia kokemuksia? Ja onko neuvoja aivan päättömään jännittämiseen? En pysty edes itselle perustelemaan mikä laukaisee jännityksen. Olisiko kenties tiedostamaton jännittäminen siitä, että ohikulkijat näkevät kun juoksen yms? En tiedä, mutta todelta hassulta tuntuu. Ja tämä koskee vain juoksua.
 7. iisakki

  Maastopyöräily

  Harratan kanssa maastopyöräilyä. Eka kisa tänä vuonna Tahkolla. Itellä xc- fillarina Giant Anthem 2 ja maantiefillarina Orbean Enol. Tänä vuonna noin 3000kilsaa takana. Ainoat vammat on polvien kipeytyminen, mutta ei haittaa.
 8. Myydään uudet, käyttämättömät sykemittarit F4 ja F11. Molemmissa siis täydet takuut. F4 hinta 80€ ja F11 140€. Kirjoitan takuun sille päivälle kun (jos) kaupat syntyvät. Voidaan sopia postimaksut erikseen.
 9. Harrastan maasto- ja maantiepyöräilyä ja treenaan säännöllisesti ja melko paljon. Niinpä haluaisin saada tietoa myös ravintolisistä. Mitä palautusjuomaa käytätte? Itselläni tällä hetkellä Fastin Reco2. Onko kokemuksia malto+herajuomista? Juoksulla ja pyöräilyllä on eroja, mutta periaatteessa myös hyvin samanlaisia. Lajeissa vaaditaan kestävyyttä ja palautuminen on suuressa roolissa. Homman osaltani tekee vaikeaksi se, että läheskään kaikki palautusjuomat eivät sovi vatsalle. Onko muilla samoja ongelmia?
 10. Kerrankin jollakin samanlainen ongelma kuin minulla. Nimittäin, urheilen paljon ja aika kovilla tehoillakin. Olen myös huomannut ettei se "löysä makkara" siitä ole mininkään kadonnut. Noin kymmenen vuotta sitten, juuri ennen armeijaa painoin 97.5kiloa ja armeijan lääkärintarkastuksessa 65kiloa. Pituus on pysynyt samana 175 sentissä. Eli laihdutus on ollut melkoinen. Nyt viime vuosina olen urheillut enemmän ja enemmän ja tarkkaillut syömisiäni tarkkaan. Ei pitäisi olla siinä ongelmia. Silti löysää löytyy ja teen todellakin vatsoja pari kertaa viikossa. Kesällä hieman vähemmän kun pyöräilen maantiellä ja maastossa. Varmaankin löysä jää ikuisiksi ajoiksi vyötärölle, sellasta taikinaa.
 11. Onko kukaan törmännyt juostessa vatsavaivoihin? Siis, että menee pakki sekaisin juoksun aikana? Itselläni muutamaan otteeseen on tullut vastaavia vaivoja ja sen johdosta yli puolen vuoden juoksutauko. Kun mikään ei pysy sisällä ja rupeaa elimistön tarvitsemat ravinteet huveta elimistöstä. Jos jollakin vastaavia, kertokaapa onko niihin jotain lääkettä tai poppakonsteja
 12. iisakki

  Myydään Polar RS 200

  Myyn Polar RS200- käytetty kahdella lenkillä ilman juoksusensoria. Eli sensoria ei ole vielä edes kalibroitu. Joudun lopettamaan juoksemisen toistaiseksi, kroppa ei tällä hetkellä kestä. Niinpä kyseinen sykemittari jää toimettomaksi. Hinta 150€
 13. iisakki

  Polar RS 200SD

  Ostin kanssa itselleni Polar 200SD:n noin kolme viikkoa sitten. En ollenkaan tykkää siitä ja olen päätynyt käyttämään S210- mallia. Nyt myisin pois 200SD:n ja hinta suurinpiirtein 120€. Olisiko halukkaita ostamaan kyseisen mallin joku?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy