Jump to content
Juoksufoorumi.fizumteufel

Jäsenet
 • Content Count

  1 551
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

zumteufel last won the day on September 23 2019

zumteufel had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1 498 profile views
 1. Viikot vyöryy samankaltaisina: 27.1. - Peekoon piristykseksi pyrin tekemään mahdollisimman kiemuraisen GPS- jäljen. Onnistuin. 13,2 km@6:01. 28.1. - 17,6 km@6:13, Raskasta taaperrusta auraamattomilla pyöräteillä. 29.1. - Mattovitonen@5:00 ja tunteroinen jumppaa. 30.1. - Suunniteltu lepo. 31.1. Suunnittelematon lepo duuneista johtuen. 1.2. - Mattokymppi ja tunti bodausta. 2.2. - Liikaa pakkasta ja logistiikkaongelmia, ohi. 3.2. - Kolme varttia crossaria ja vajaa tunti punttia. Pitää varma
 2. zumteufel

  Garmin Fenix 6

  Millä kikkareella tähän härveliin saa polkureittejä suunniteltua? Connectin karttapohjahan on google maps, eikä sillä tee maastossa mitään. Eli lataanko tuolta Garminin appikaupasta jonkun muun karttapohjan, ja jos näin, niin mikä on paras?
 3. Päivityksen aika: 19.1. - Polkua 16,1 km@7:39, aika paljon umpihankea. 20.1. - Lähikatuja ilman päämäärää melkoisessa lumipyryssä11,2 km@6:12. 21.1. - Lepo 22.1. - Salilla 45 min crossaria ja peruspuntit. 23.1 - 19 tuntia töitä, älli pois. 24.1. - Reilu tunti salilla, perus. 25.1. - Peruspeekoota 18,7 km@6:16, ei kulkenut 26.1. - Joutavaa jolkottelua 11,3 km@6:02. Aika lailla arkista puurtamista ilman kohokohtia.
 4. Joo, nää on näitä. Jos olisi viettänyt ikävuosina 20-30 vähemmän rockelämää, jos olisi lopettanut röökin kymmenen vuotta aiemmin yms. Nyt parsitaan sitten nuoruuden syntejä, vaikka olihan se hauskaa aikaa sekin. Ja ettei ylikunto pääsisi yllättämään, niin viime viikko meni aivan vihkoon. Liikaa töitä, liikaa pakkasta ja liian vähän unta. Perjantaina epämääräinen hölkkä, 10,4 km@5:37 ja sunnuntaina polkua 16,9 km@8:13. Tuo polkulenkki oli melkoinen seikkailu, suunnittelin kartasta asiallisen yhdensuuntaisen reitin. Pummasin kyydin lähtöpaikalle ja aika pian totesin ette
 5. Tämän projektin kakkosvaihe on lähtenyt suunnitelmien mukaan käyntiin: La - Mattokymppi kiihtyvänä 6:00 - 3:45, keskivartalon kuritusta. Su - Lepo Ma - Tunti crossaria + perusohjelma. Ti - 17,7 km@5:42 Ke - 16,5 km@5:54 To - 8 kilsaa matolla, kyykky, penkki ja torso. Pe - Polkua 16,9 km@8:02. Taas älytöntä sähläystä navigoinnin kanssa. Nyt alkaa tuntua että armottomasta keskivartalojumpasta on jotain hyötyä. Paketti pysyy jotenkin paremmin kasassa, varsinkin poluilla poukkoillessa. Olisihan tämänkin asian voinut hoitaa kuntoon jo vuosia sit
 6. Eilen vuoden lopetuksena tunti mattoa kiihtyvänä, 11,3 km ja päälle 30 min crossaria. Pistetään nyt vuoden numerot Suunnon tietojärjestelmästä näkyville: Juoksua 2563 km, tuosta puuttuu mattojuoksut, oiskohan sitä satakunta kilsaa. Parannusta 218 km. Pyörällä 1030 km, 955 km vähemmän kuin viime vuonna. Vaimon etätyö antoi autoedun työmatkoille ja laiskana käytin sen hyväkseni. Kuntosalia 56 kertaa, mikä on 32 kertaa enemmän kuin viime vuonna. Hyvä. Syksy ja alkutalvi meni suunnitelmien mukaan kuntosalipainotteisesti ja nyt alan nostamaan ju
 7. Se on enemmänkin vauhtileikittelyä, välillä ahmien ja välillä rauhallisesti nautiskellen. En noudata tarkkaa ohjelmaa tuossa lajissa. Päivän harjotteina kolme varttia lumitöitä ja päälle kevyttä perusjuoksua 13,6 km@5:41. Ihan lystiä.
 8. Joulupyhistä otettiin jonkinlainen torjuntavoitto, tässäpä viime päivien tapahtumat: Aatonaatto - Ohi Jouluaatto - Aamulla perussetti salilla ja yövuorossa 50 leukaa vitosen sarjoissa. Puoli rasiaa Juhlapöydän kohvehteja. Joulupäivä - Päivällä kinkkumätöt, Fazerin rasiasta puolet ja n. 10 vihreää kuulaa. Yöllä samat 50 leukaa. Tapaninpäivä - Päivän mittaan puolisen kiloa englannin lakritsia ja puolet after eight paketista. Yöllä taas ne leuat. Eilen ja tänään ryhdistäytyminen ja parin tunnin setit salilla. Suklaata ja lakuja on edelle
 9. Maanantain lepopäivän jälkeen taas salille. Tunti matolla 12% kulmalla 6 km/h ja kolme varttia kaikenlaisia bodausliikkeitä. Aika rapsakkaa. Tämä viikko menee repaleiseksi joulukiireiden kanssa. Pyhät menee yövuorossa ja aikatauluun ei saa millään mahdutettua urheilua. Koronatestistä sentään tuli negatiivinen tulos, tosin vielä ainakin kerran joutuu nuuskimaan sitä tikkua. Ei ole ihan mukavin testi.
 10. Torstaina aamusali normikuvioineen. Perjantaina aamusali ja illalla löysää hölkkää 8,1 km@6:11. Ja lauantaina aamupäiväsali, aika väsynyttä jo. Tänään viikon kruunuksi 13,6 km@5:36. Aamuvuoro ja normaalit kolmen tunnin yöunet pohjilla, tihkusateen liukastama pyörätie ja kolmen päivän voimailukuritus jaloille. Ja silti nollatehoilla kevyet jalat. Hyvä viikko, 11,5 tuntia kellon mittaamaa sporttia. Huomenna lepopäivä ja kolmatta kertaa tikku nenään. Toivottavasti viimeinen testaus.
 11. Eilen perusjuoksua 11,4 km@5:36, ei kohokohtia. Tänään polkua 11,3 km@7:05. Päivän sähläyksenä erikoinen kenkätesti. Pistin nimittäin pimeässä eriparin kulkineet jalkoihin ja huomasin tilanteen vasta lenkin jälkeen. Toisessa jalassa oli Atr ja toisessa Torrent. En huomannut että toisella jalalla olisi ollut parempi kulku. Jos Robin olisi tällä palstalla, niin olisi varmaan ylpeä.
 12. Lauantaina normaalit salikuviot. Illalla 2 kaljaa ja lasi viiniä, mistä seurasi sunnuntaiaamulle kohtuuttoman kova päänsärky. Ois pitänyt juoda enemmän kun jälkitauti oli näköjään sama. Ei siis pystynyt ennen iltavuoroa mihinkään. Tänään läksin etsimään uusia reittejä lähimetsistä. Talvipyöräilijöiden jäljiltä niitä oli jo liikaakin, eivät ryökäleet noudata karttaan piirrettyjä viivoja, vaan ajelevat ihan holtittomasti. Vähemmästäkin menee suunnat sekaisin. Tuo reittivalintojen loputtomuus ajaa vielä ylikuntoon, kun ei malta uteliaisuuttaan olla kiertämättä kaikkia läpi. 17,5 km@6:
 13. Keskiviikkona rymysin salilla peruskuviot. Torstaina hallittu lepopäivä. Tänään suuntasin metsään tarkoituksena piipahtaa paikallisella autiotuvalla syömässä laadukkaan geelipäivällisen, about 15 kilsaa suuntaansa. Ajattelin että suot ovat jo jäätyneet ja että mitätön hanki kantaa. Näin ei ollut. Yhden pätkän menin ajatuksella että ”jos oikein kovasti uskoo ja juoksee nopeasti, niin jää ei petä alta”. En uskonut vissiin tarpeeksi. Märkiä jalkoja alkoi paleltaa ja käännyin takaisin. Sen verran sisuunnuin paluumatkalla, että tein pienen lisälenkin. 16,9 km@7:35.
 14. Itsehän olen majoittunut muutaman kerran täällä: https://visitkoli.fi/0/fi/item/1 Tietysti perusmatkan jälkeen voi 9 kilsan matkakin olla haastava jos ei ole kuskia.
 15. Taas terhakka viikon aloitus: Eilen salilla kolme varttia crossaria ja päälle mavea, kyykkyä ja penkkiä. Kuningasliikeitä siis. Tänään iltamyöhällä polkua 13,8 km@7:13. Pitkokset toivottoman liukkaat eikä nastoillakaan meinannut pysyä pystyssä. Olen kiertänyt tuon reitin ainakin sata kertaa, mutta silti pummasin yhden kohdan kun polku ei ollut kunnolla tamppautunut ja sohjoa oli tasaisesti maastossa. Mun ei todellakaan pidä ikinä lähteä pimeällä suoritettaviin polkukisoihin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy