Jump to content
Juoksufoorumi.fi


zumteufel

Jäsenet
 • Content Count

  1 422
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

zumteufel last won the day on September 23 2019

zumteufel had the most liked content!

Community Reputation

1 152 Excellent

Converted

 • Puolimaraton
  1:45
 • Maraton
  3:32

Recent Profile Visitors

1 264 profile views
 1. Jos nyt olisi perusmatkalle ilmoitus sisällä, niin pistäisin saunan lämpenemään, ottaisin pari bisseä ja menisin nukkumaan. Keli on sen verran karu.
 2. Sehän lupailee varsin asiallista keliä viikonlopuksi.
 3. Miksei tuota järjestetty sillä @Baltsu n kriteerit täyttävällä polkureitillä? Espooseenhan kunnostettiin takavuosina se mukava reitti. Käyttäjät vaan valittelivat kovia nousuja, ja luonnollisesti ne tasoitettiin. Vaativaiset polkujuoksijat hassuine lippalakkeineen moittivat reitin olevan kummallisen mallinen. Onneksi urakoitsijat olivat vielä lähistöllä ja äkkiäkös polku oiottiin ovaalin malliseksi. Tämäkään ei riittänyt. Polkuväen risuparrat menivät tuulen puhurissa sekaisin ja Buff- tuubihuivit kastuivat sadekuurojen sattuessa kohdalle. Parku oli loputon. Arkkitehtien kynät sauhusivat ja rakennusfirmat kiirehtivät koneinensa kera paikalle. Eipä aikaakaan kun jokaisen polkujuoksijan unelmareitistö oli valmis. Reitistön nimeksi keksittiin ”Esport Arena”. Siellä sitä ei tarvitse huolehtia kenkien likaantumisesta.
 4. Mulla on karkea suunnitelma päästä lötköillä Rykiniemeen, siellä pullot täyteen ja rakkoon ehkä litra Eteläpään etapille. Kiviniemessä sitten kulutuksen mukaan täydennystä, kuin myös viimeisellä huoltopaikalla, riippuen vähän kuika finaalissa siinä vaiheessa olen... Tosin mulla kuluu näillä reissuilla nestettä törkeän paljon. Ja olen toki toivottoman hidas.
 5. Kyllä mulla meni aika kauan juoksemisen aloittamisen jälkeen ennen kuin pääsin tupakasta eroon. Maratonkin meni alle neljään tuntiin vaikka melkein aski paloi päivässä. En minä toki mikään lääkäri ole, mutta en millään keksi miksi liikunta olisi varsinaisesti vaarallista vaikka polttaisikin.
 6. Eikös tuo Terva Trail run ole tämä: http://www.tervatrail.fi/ , vai onko joku muu tapahtuma? Kyllähän se menneenä kesänä järjestettiin, ensi vuodesta ei tosin ole tietoa...
 7. Kylläpä tästä jäi DNF käteen ja satuin tosiaan kävelemään lapun kanssa sen maaliennakon läpi hakemaan dropbagia. Pannutin heti ekan huollon jälkeen nilkan paskaksi. Sen kanssa vielä jotenkin pärjäsin, mutta Pahtavuoman jälkeen ei mikään enää pysynyt sisällä ja Rauhalassa oli pakko nostaa kädet pystyyn. No can do. Täytyy raapasta joku raportti kunhan jaksan.
 8. Tuo nestehuolto mietityttää täälläkin. Yöllä varmaan on siedettävät olosuhteet, mutta lauantaina voi tulla vedestä uupelo. Olikohan siinä Pallas-Hetta-välillä oikein minkäänlaisia puroja? Taisi siinä joku paikka olla, ei vaan muista yhtään että missä kohdassa...
 9. Piti oikein itsekin käydä katsomassa tuloksista että kuinka hitaasti se loppu Juumasta Rukalle viime vuonna meni. Hautajärvi-Juuma meni 8h 50 min ja Juuma-Ruka 5h 20 min. En edes kantannut omaan tasooni nähden kovin pahasti, mutta silti siihen tuhraantui pirusti aikaa. Vähän alkaa täälläkin kaivelemaan ettei tullut tänä vuonna ilmottauduttua näihin karkeloihin. No, eipähän tarvitse kerrankin stressata kevään saapumisesta Kuusamoon. Siellähän tulee olemaan vähintään metri lunta koko reitin mitalta...
 10. No, jokaisessa polkukisassa on jossain vaiheessa se aika, jolloin tulee kirottua sitä hetkeä kun tuli laitettua ilmoitus sisään. Silloin sitä pyhästi vannoo, etten enää ikinä osallistu mihinkään metsään tahi mäkiin liittyvään tapahtumaan. Vuodesta toiseen sama juttu...
 11. Tuo Eteläpää on tämän säikeen myötä alkanut kuulostaa todella kiehtovalta paikalta. Ihan oikeasti vähän harmittaa etten ilmoittautunut perusmatkalle. Olisi ollut takuulla eeppinen kokemus edessä ja varmasti olisin keksinyt kavalkadin aivan uusia kirosanoja mitä karjua pohjoiskarjalaiselle metsälle.
 12. Näinköhän tuo oikeasti Vaaroille lähtee? Pallaksellahan Peltsi oli edustustehtävissä ja valitteli kovasti polven olevan paskana ja toivoi pääsevänsä ensi vuonna kisaan mukaan. No, toivottavasti on tervehtynyt ja pystyy osallistumaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy