Jump to content
Juoksufoorumi.fizumteufel

Jäsenet
 • Content Count

  1 498
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

zumteufel last won the day on September 23 2019

zumteufel had the most liked content!

Community Reputation

1 576 Excellent

Converted

 • Puolimaraton
  1:45
 • Maraton
  3:32

Recent Profile Visitors

1 364 profile views
 1. No joo, sen verran oli alakuloa ilmassa että pidin perjantain ja lauantain lepoa, enkä lähtenyt Syötteelle juoksemaan. Ei vaan pystynyt. Tänään kuitenkin ihan ok- meiningillä 18,6 km@5:44. Nihkeän viikon saldona juoksua 52, pyörää 67, ja parisuhdekävelyä 8,9 km. Seuraavaksi poikkean 3-1- rytmistä ja rypistän torstaihin asti ihan tosissaan. Perjantaina loppuu loma ja sitten joutuu taas säätämään treenejä muun kuorman mukaan.
 2. Ma - Lepo Ti - Pieni tunkkaustuokio, 5,8 km@8:58, 246 m. Kuumuus vei mehut. Ke - Klassista vauhtileikittelyä 13,6 km@6:02. Kiihdyttelyjä, tonneja ja totaalihyytyminen. To - Polkua 13,7 km@7:19. Liian kuuma, liikaa paarmoja ja liian vähän vettä. Pitkästä aikaa pannut pitkoksilla, molemmat polvet ja kädet auki. Vähän vaisua menoa, eikä nämä helteet oikein sovi mun pirtaan. Huomenna taas lepoa ja lauantaina olisi pitkää lenkkiä tarjolla Syötteellä. Pitää vähän funtsia että kannattaako tällä fiiliksellä lähteä sinne tuhertamaan.
 3. Torstain lepopäivän jälkeen asiallinen juhannuspläjäys: Pe - Näppärää polkuilua 15,4 km@6:39, varsin trooppinen ilma. La - Polkua toisenlaisessa maastossa 16,6 km@6:17, todella hyvä kulku. Su - Kevyttä perusjuoksua 11,9 km@5:33, kuuma. Hyvä viikko, juoksua 107 kilsaa. Aika helposti tuollainen yli sadan kilsan viikko näköjään tulee näin lomalla, kun ei ole vuorotyön rasitukset haittoina. Toisaalta taas treeneihin saa kulumaan vähän turhan paljon aikaa, eikä oikein huvita satsata mahdottomasti tunteja harrastukseen. Eipä nuo mun mitättömät tavoitteet kyllä hirveitä vaadikaan.
 4. Su - Lepo Ma - Semipitkää polkua 20,1 km@6:57. Luulin että kelkkareitin pohja olisi juostavaa maastoa, olin väärässä. Pari suota ylitin polvia myöten kahlaten ja kolmannessa liejua oli muniin asti. Oli pakko kääntyä takaisin, vitutti. Ti - Pitkää perushölkkää 25,6 km@5:48. Aika kuuma keli. Ke - 7 tuntia halkosavottaa ja kotimatkalla polkuja pitkin kotiin, 16,9 km@6:44. Aika paha neste- ja energiahukka sai kompastelemaan, muuten yllättävänkin hyvä kulku. Määrältään verraton kolmen päivän blokki. Huomenna lepään.
 5. Eilen normihölkkää kuntoradalla 13,2 km@5:27. Tänään ohjelmassa olisi ollut lepoa, mutta keli oli jo aamusta liian hyvä. Sainkin järjettömän idean kaivaa vihaamani maantiekiiturin autotallin syvyyksistä ja antaa kippurasarviselle helvetinkoneelle vielä yhden mahdollisuuden.. Ei muuta kuin renkaisiin ilmaa, hirvittävän kiroilun kanssa toki kun en muistanut miten prestoventtiilit toimivat. Google on ystävä. Lukkopolkimiin sopivat kengätkin löytyivät muuton jäljiltä vankasti teipatun pahvilaatikon pohjalta. Olin kaiketi ajatellut etten popoja ihan heti tarvitse. Ja se olikin totuus. Pehmustetut housutkin olin muistaakseni pyöräharrastuksen alkukiimassa ostanut, mutta niitä en enää löytänyt. No, kypärä päähän ja baanalle. Ajoasento oli heti alkuun pelottava. Pää edellä cruisailu ei ole omalle kropalle mukava tila. Normipyörällä ajelen tyylikkäästi selkä suorassa ja prätkälläkin jalat edellä. Tämä ei ole hauskaa. Vauhti sen sijaan nauratti. Perkele että voi polkupyörä liikua liukkaasti. Reilua kolmea kymppiä pääsee juurikaan hengästymättä. Harmi vaan että eteenpäin ei pysty katsomaan minuuttia pidempään, niskat huutaa hoosiannaa ja veri pakenee päästä. Ensimmäisessä ylämäessä pykällän vaihteet minimille enkä enää osaa vaihtaa alamäessä isommalle. Liikaa liikuvia vipuja. Pakko pysähtyä levikkeelle, enkä muistanut lukkopolkimia. Lähtee ne näköjään irti viimeistään kun on kyljellään maassa, onneksi vauhti oli nollassa eikä kukaan nähnyt. Löytyihän ne vaihteet sieltä ja lukkopolkimien periaatteenkin opin. Maantiepyöräilystä tulee vaan hanuri ja niskat liian kipeäksi. Tämä ei vaan ole mun juttu. 27,1 km@26,8 km/h. Cannondale lähtee myyntiin.
 6. Ti - Kiireitä, ei ehtinyt lenkille. Ke - Peruspolkuja 14,1 km@6:10. To - Toisenlaista polkua 15,2 km@6:24. Jonkinlainen nytkähdys kaiketi tullut parempaan suuntaan kun Suunto ilmoittelee reittiennätyksistä vaikka kevyellä jalalla mennään. Toivottavasti trendi on pysyvä.
 7. Eilen myrsky repi puita ja aikataulutkin olivat vastahakoiset, joten ohipäiväksi meni. Tänään aloitin viikon maravauhdin testauksella, 10,5 km@4:55. Helppoa. Huomenna alkaa tosiaan kesäloma ja kun korona kerran pilasi kaikki lomasuunnitelmat, niin sama kai se sitten on pyhittää ylimääräinen vapaa-aika treenaukselle.
 8. To - Mukavuusaluepolkua 16,4 km@7:06. Jälleen lahjakas eksyminen vaikka luulin meneväni tuttua reittiä. Pe - Lepo La - Terhakka mäkiluuppi, 10,4 km@8:04, nousua 554 m. Ihan heti ei tulisi mieleen yrittää tamppaamisen maailmanennätystä. On ne hulluja siellä Mustavuorella. Vielä 2 yövuoroa kesälomaan.
 9. Ma - Lepo Ti - 10,6 km@5:40, kevyttä hölkkää rantaraitilla. Ke - Vauhdikasta polkua 6,1 km@5:28. Kisakauden avaus Nutsin Trail Cupissa. Hetken mielijohteesta ilmoittautuminen ja väsynein jaloin rajoitinta vasten. Yhtään kovempaa en olisi tänään päässyt, joten täytynee olla tyytyväinen. Sinällään hauskaa pistellä välillä urku auki poluillakin. Yleensä sitä on niin mukavuudenhaluinen ettei vaan viitsi revitellä.
 10. zumteufel

  Movescount

  Mitenkähän suunto apissa väsätyn oman reitin saa siirrettyä kelloon? Suunnon sivuillakin ainoa aiheeseen liittyvä otsake vie ”incorrect link”- välilehteen. Kello on ambit3, jos sillä jotain merkitystä on.
 11. Pe - Hätäinen polkuilu, 10,1 km@6:13. La - Kevyttä polkua 14,5 km@7:05. Su - Pitkää polkua 22,7 km@7:52. Pummasin yhden risteyksen ja yllättäen sain tarpoa aika monta kilsaa suossa. Ja se vitutti siinä määrin, että tilasin kyydin kotiin ennen aikojaan. Vähän jäi siis pitkis vajaaksi, ainakin kilsoissa, aikaahan tuohon meni se 3 tuntia. Sunnuntai olisi ohjelman mukaan ollut lepopäivä, mutta alkuviikko on niin hektinen että voi jäädä urheilut väliin. Huominen menee ainakin lepopäiväksi.
 12. Ti - Polkua 13,6 km@6:37. Ei kohokohtia, mitä nyt taas totesin että teknisillä pätkillä en pääse mihinkään. Ke - Lepo To - 18,7 km@6:08. Vähillä energioilla kunnon kanttaus, ei vaan päässyt mihinkään. Tasaista tamppausta. Pitäisi ehkä poistua mukavuusalueelta ja ottaa ohjelmaan enemmän vauhtijuoksua. Tuntuu vähän että vauhdit on taas puuroutuneet liikaa eikä kehitystä oikein tapahdu.
 13. Ke - Terhakka mäkiluuppaus, 10,3 km@8:15, nousua 489 m. To - Jälleen sekoilua uusilla poluilla, 17,6 km@7:28. Tällä kertaa meni jo kauan metsästä ulospääsyyn. Pe - Perusjuoksua 10,6 km@5:33. Uusien kenkien sisäänajo. La - Lepo Su - Tuttuja polkuja 15,3 km@6:50. Ma - Rentoa aivot narikkaan-polkua 9,8 km@6:23. Vaihdoin treenirytmityksen tuttuun 3 päivää treeniä - 1 lepo- malliin. Se vaan passaa kropalle paremmin. Noin muuten on vähän epärehellinen olo. Tein syrjähypyn palvomistani Hokan maastureista La Sportivan jalkineisiin. Tai ostin siihen kylkeen yhdet Torrentitkin ettei ihan mene hullutteluksi tämä homma. Hokan Speedgoatista tosin oli malli muuttunut täysin omaan jalkaan sopimattomaksi ja täytyikin jättää hyvästit luottokengilleni.
 14. Suunto kertoo 65 kilsan matkalla nousua olleen 2585 m ja laskua 2537 m.
 15. Heh, profiilikuvan asuvalinta ei liity vallitsevaan maailmantilanteeseen, eikä myöskään kuvan kulkuvälineeseen. Tankkipoloinen oli parkkeerattu aikoinaan palveluspaikkani tupakkapaikan kupeeseen ja siihen tuli 11 kuukauden ajan nojailtua lukemattomia kertoja. Vahingossa eksyin siviileiltä kielletylle alueelle ja sinnehän se oli viety loppusijoitukseen. Olen monesti miettinytkin että minnehän se tankinraato raahattiin armeijan häivyttyä pääosin kaupungista. Tänään taktinen lepopäivä sateisen säätilan verukkeella.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy