Jump to content
Juoksufoorumi.fi


zumteufel

Jäsenet
 • Content Count

  1 356
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

zumteufel last won the day on July 16 2018

zumteufel had the most liked content!

Community Reputation

844 Excellent

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Oulu

Converted

 • Puolimaraton
  1:45
 • Maraton
  3:32

Recent Profile Visitors

1 170 profile views
 1. Eikös tuo Terva Trail run ole tämä: http://www.tervatrail.fi/ , vai onko joku muu tapahtuma? Kyllähän se menneenä kesänä järjestettiin, ensi vuodesta ei tosin ole tietoa...
 2. Kylläpä tästä jäi DNF käteen ja satuin tosiaan kävelemään lapun kanssa sen maaliennakon läpi hakemaan dropbagia. Pannutin heti ekan huollon jälkeen nilkan paskaksi. Sen kanssa vielä jotenkin pärjäsin, mutta Pahtavuoman jälkeen ei mikään enää pysynyt sisällä ja Rauhalassa oli pakko nostaa kädet pystyyn. No can do. Täytyy raapasta joku raportti kunhan jaksan.
 3. Tuo nestehuolto mietityttää täälläkin. Yöllä varmaan on siedettävät olosuhteet, mutta lauantaina voi tulla vedestä uupelo. Olikohan siinä Pallas-Hetta-välillä oikein minkäänlaisia puroja? Taisi siinä joku paikka olla, ei vaan muista yhtään että missä kohdassa...
 4. Piti oikein itsekin käydä katsomassa tuloksista että kuinka hitaasti se loppu Juumasta Rukalle viime vuonna meni. Hautajärvi-Juuma meni 8h 50 min ja Juuma-Ruka 5h 20 min. En edes kantannut omaan tasooni nähden kovin pahasti, mutta silti siihen tuhraantui pirusti aikaa. Vähän alkaa täälläkin kaivelemaan ettei tullut tänä vuonna ilmottauduttua näihin karkeloihin. No, eipähän tarvitse kerrankin stressata kevään saapumisesta Kuusamoon. Siellähän tulee olemaan vähintään metri lunta koko reitin mitalta...
 5. No, jokaisessa polkukisassa on jossain vaiheessa se aika, jolloin tulee kirottua sitä hetkeä kun tuli laitettua ilmoitus sisään. Silloin sitä pyhästi vannoo, etten enää ikinä osallistu mihinkään metsään tahi mäkiin liittyvään tapahtumaan. Vuodesta toiseen sama juttu...
 6. Tuo Eteläpää on tämän säikeen myötä alkanut kuulostaa todella kiehtovalta paikalta. Ihan oikeasti vähän harmittaa etten ilmoittautunut perusmatkalle. Olisi ollut takuulla eeppinen kokemus edessä ja varmasti olisin keksinyt kavalkadin aivan uusia kirosanoja mitä karjua pohjoiskarjalaiselle metsälle.
 7. Näinköhän tuo oikeasti Vaaroille lähtee? Pallaksellahan Peltsi oli edustustehtävissä ja valitteli kovasti polven olevan paskana ja toivoi pääsevänsä ensi vuonna kisaan mukaan. No, toivottavasti on tervehtynyt ja pystyy osallistumaan.
 8. Onko jollakulla tietoa 43 kilsan reitin nousumetreistä? Nettisivuilta ei löytynyt kuin summittainen profiilikäyrä ja olisi kiva tietää metrit verrattuna vaikka Karhunkierrokseen tai Pallaksen reittiin.
 9. zumteufel

  Nuts Pallas - 2017

  Lauantainakin taitaa olla huippukelit...
 10. Katohan pirulaista, löytyihän se sieltä. Enpäs ole ennen noin pientä pilliä nähnytkään. Seuraavassa kisassa säästyy taas painoa repusta kun voi vanhan pillin jättää pois. 55 kilsalla nipistyy ajasta pois monta sekuntia.
 11. Pitikö siinä olla se pilli mukana? Mä en ole vielä sitä ainakaan löytänyt. Muutenhan se on loistava liivi ja olenkin pitänyt sitä peruslenkeilläkin, siinä kulkee niin kätevästi kännykät ja avaimet mukana. Ja onhan se kiva pitää vähän vettä mukana, vaikkei sitä välttämättä tarvitsisikaan.
 12. Parin viikon käytön jälkeen volumen säätö ja biisien vaihto lopettivat toiminnan. Vähän sen jälkeen toinen kuuloke alkoi särisemään, varmaan kosteuden takia kun korjaantui itsestään. Handsfree-toiminto ei ole toiminut missään vaiheessa millään puhelimella. Että eihän nuo loppujen lopuksi niin laadukkaat kuulokkeet olleetkaan. Onhan niissä toki takuu voimassa, joten täytynee palauttaa/vaihtaa uusiin. Äänenlaatu ja istuvuus korviin on kuitenkin ihan hyvä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy