Jump to content
Juoksufoorumi.fi

zumteufel

Jäsenet
 • Content Count

  1 462
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

zumteufel last won the day on September 23 2019

zumteufel had the most liked content!

Community Reputation

1 352 Excellent

Converted

 • Puolimaraton
  1:45
 • Maraton
  3:32

Recent Profile Visitors

1 303 profile views
 1. Kellon mukaan 342 metriä, 12 kipuamista kukkulalle. Lauantaina pistin napsun verran vauhtia koneeseen, 12 km@5:06. Ihan ok. Sunnuntaina sitten kevyttä aurinkohölkkää 13,7 km@5:57. Tänään lepäilen.
 2. Kevään ensimmäinen mäkipäivä. Ruskotunturin luupissa, 8,5 km@9:17. Näyttää siltä että talven armottomista kyykky yms. jalkatreeneistä kuntosalilla ei ole ollut mitään hyötyä.
 3. Joo, olenkin kuullut reitistä aikalaiskertomuksia ja atk:sta on tullut luettua jokseenkin kaikki kisaraportit. Aika hyvä kokonaiskuva on siis ainakin ajatuksen tasolla. Tiedä sitten arvaako reitille lähteä etukäteen tutustumaan, siinähän saattaa tulla pupu pöksyyn jo ennen kisastarttia. Ja Forrest Gump taisi lausua että polku-ultran reitti on kuin suklaarasia, ikinä ei tiedä mitä saa. Jääköön se siis yllätykseksi. Tämän päivän urheilusuorituksena polkua 21,1 km@7:01. Ei oikein lähtenyt ja piti ottaa kävelypätkiä aika paljon sekaan.
 4. Perjantain ja tiistain välinen aika meni täydessä sumussa kun työtilanne eskaloitui kaaottiseksi. Ei mitään saumaa juoksulle. Tänään juoksukonetta käyntiin rauhallisella 16.9 kilsan hölkällä. Suunnon applikaatio ei suostu vaihteeksi toimimaan, joten tarkempi data jäi nyt julkistamatta. Sain pitkästä aikaa sysipaskan sykemittarinkin näyttämään ihan järjellisiä lukemia ja alapeekoolla mittarin mukaan mentiin.
 5. zumteufel

  Aprillia!

  https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/se-hiihdetaan-sittenkin-tervahiihto-suksitaan-lumella-joka-tuodaan-ouluun-etuajassa-suljetuista-lapin-hiihtokeskuksista/838003/#
 6. zumteufel

  Kevätseuranta

  Nyt on vielä maaliskuu. Maaliskuussa pidetään vielä pitkät kalsarit ja sukset jalassa. Jos kuukauden päästä on yötä päivää pakkasta, niin kannattaa huolestua.
 7. Eilen lepo. Tänäänkin oli tarkoitus lorvailla, mutta huomiselle napsahti tuplavuoro töitä joten siirsin urheilutauon huomiselle ja kävin kirmaamassa 13 km@5:22. Reitti oli jo 90-prosenttisesti sula ja lähdin kuivan kelin jalkineilla liikkeelle. Kevyen tuntuman vauhti nousikin heti noihin lukemiin. Hyvä. Jatkuva pähkäily kesän kisakalenterin suhteen pyörii päässä. Jos PEP:kin perutaan, menee siinä sivussa luonnollisesti Pyhän tunturimaratonkin. Sitten jäljelle jää polkukisoista oikeastaan vain paikallinen Terva Trail. Se olisi syyskuussa ja jos sitä ennen kävisi jahtaamassa ikuisuusprojekti ”Maraton alle 3:30”- tulosta jossain, niin kesästä voisi tulla siedettävä. Jos ja jos.
 8. Eilen vielä illalla köykäinen hölkkä, 8,7 km@6:02. Tänään sitten talviloma pakettiin rennolla polkupitkulalla, 21,2 km@6:48. Nyt pidän ainakin tulevat 2 aamuvuoroa taukoa liikunnasta ja muutenkin joutuu taas rytmittämään treenejä työvuorojen mukaan. Sen tämä lomapätkä kuitenkin opetti, että kaksi treeniä päivässä ei toimi mun vartalolle. Tai ei se ainakaan ole hauskaa.
 9. La - 18,8 km@5:42 Su - 12,6 km@5:43 Ma - Salipäivä. Viimeisten kolmen lenkin keskivauhti sekunnin sisään, mukavuusaluevauhti on siis selkeästi tällä hetkellä tuossa. Huomenna loppuu loma ja samalla lopetan salikauden tähän. Duunissa joutuu väkisin olemaan ihmisten kanssa tekemisissä ja mahdollisuus koronaan kasvaa reippaasti. En siis viitsi viedä mahdollista tautia kuntosalille muhimaan. Otetaan nyt niin varman päälle kuin voi.
 10. No joo, sehän on toki sama asia kierrättää mikrofonia täydessä baarissa kuin kohdata satunnainen vaeltaja poluilla... Pitäisköhän itsekin ottaa työmaalta kaasunaamari lainaan lenkille. Eipähän tulisi sanomista.
 11. Siis oikeastiko joku näkee metsässä yksin kirmaavan kuntoilijan olevan aihe vittuiluviestille? On tämä kyllä kummallista aikaa...
 12. To - Kuntosalitoiminnot jatkuvat. Puoli tuntia crossaria, tunti bodausta ja puoli tuntia ylämäkimattotunkkausta. Ihan ok. Pe - Aamulenkki pikkupakkasessa, 16,7 km@5:42. Mahtava keli ja kevyt jalka.
 13. La - Oppikirjapitkis, 27,2 km@6:02 Su - Lepo Ma - 12,3 km@5:32, aika raskasta. Ti - Salilla uusi ohjelma läpi ja matolla 8 km kiihtyvänä. Ke - Aamulla sali ja iltapäivällä 10,6 km@6:01, aikamoinen kattaus. Mätetään nyt loman kunniaksi vaikka korona on täältäkin fiilikset lattiaan. Salilla on mukavan rauhallista kun varsinkin päiväaikaan se on ollut normaalisti ikäihmisten kansoittama. Nythän tuo kansanosa on tautia piilossa. Milloinkahan mahtavat tehdä päätöksen Karhunkierroksen perumisesta. Ei viitsisi maksaa majoituksen loppuosaa turhaan, vaikka mahtaisihan ne rahat takaisinkin saada. 99 prosentin varmuudella KK kuitenkin perutaan.
 14. Salihommia taas parisen tuntia. Siinä jumppaillessani pohdiskelin KK:n kohtaloa ja tulin siihen lopputulokseen, että siirsin majoituksen siihen uuteen ajankohtaan. Täytyy vaikka lahjoa joku kesätyöntekijä tuuraamaan se viikonloppu. Tai onhan tässä vielä sekin vaihtoehto että KK perutaan kokonaan, mutta murehditaan sitä sitten jos aihetta on.
 15. Eilen normilenkki 14,7 km@5:44. Tänään aamusta salille, perusliikkeet, crossari ja soutua. Illalla piti hakea motivaatiota ihan tosissaan, mutta vääntäydyin silti räntäsateeseen. 10,7 km@5:54. Märkää oli. Saapa nähdä nyt miten KK:n kanssa käy. Mahdollinen uusi päivämäärä sattuu keskelle työkiertoa ja vapaiden saaminen on haastavaa. Täytyy taas valjastaa kaikki kieroudet käyttöön ja yrittää kuitenkin. Jos se ei onnistu, niin pitäisi keksiä jotain alkukesälle. Pyssymäki on kuitenkin vasta elokuussa ja joku välimaali siihen täytyy saada. Äkkiseltään ei vaan tule mitään kiinnostavaa mieleen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy