Jump to content
Juoksufoorumi.fi


pjk

Jäsenet
 • Content Count

  57
 • Liittyi

Community Reputation

33 Excellent

About pjk

 • Syntymäpäivä 30.12.1983

Converted

 • Coopperi
  3580 (2016)
 • 10km
  35:32 (2018)
 • Puolimaraton
  1:17:13 (2017)
 • Maraton
  2:39:16 (2018)

Recent Profile Visitors

796 profile views
 1. pjk

  Suunto Ambit3

  Suorituskyvyn taso näkyy movescountissa ihan normaalisti. Palatumistestejä en ole ikinä kokeillutkaan.
 2. pjk

  Suunto Ambit3

  Mä luovutin ja ostin Polarin H10 vyön heinäkuussa. Toiminut täysin ongelmitta Ambit 3 peakin kanssa.
 3. SAUL:n kisoissa ei tarvita lisenssiä. Seuran jäsenyys riittää. Sivuilta lainattuna: ”Osallistuminen aikuisurheilukilpailuihin edellyttää jäsenyyttä jossakin Aikuisurheiluliiton jäsenseurassa.”
 4. Ainakin Adv skin 5:ssä letkun saa tuotua alakautta. Taskuista löytyy läpivientejä letkulle. Rakon kiinnityksestä ei ole tietoa kun oon käyttänyt vain Camelbakin 2l rakon kanssa. Se kyllä pysyy hyvin kiinnittämättäkin.
 5. Muistaakseni Hampurin maralla oli viestijuoksijoilla selkäpuolellakin numerolappu...
 6. Olipahan reissu. Hyvin kulki alussa lämpötilaan nähden mutta 25km kohdilla rupes pahaenteisesti kiertämään mahassa. 30km kohdalla sitten eka puskareissu ja loppumatkasta vielä pari lisää. Hetken aikaa mietin jo että tekisikö "Dinizit" kun kuitenkin olin hyvällä top-10 sijoituksella, mutta eipä ollut pokkaa tehdä. Loppumatka sit oli mitä oli. Sääliks kyllä kävi yli 4h juoksijoita kun myrsky iski.
 7. Lähtöalueella on tavoiteaikojen mukaisia kylttejä. Ihan omantunnon mukaan voi valita paikan lähtöalueelta. Kaikki lähtevät samasta laukauksesta matkaan. Jos noin 30min ennen starttia on lähtöalueella niin varmasti saa valita paikan haluamastaan kohdasta. Eipä ole ikinä mitään ruuhkaa ollut mulla tavarasäilytyksessä. Arvotavarasäilytystä en ole käyttänyt.
 8. Mulla meni ennen ekaa 3h alitusta Cooperissa 3380 neljä viikkoa ennen maraa. 3 viikkoa ennen puolikas 1:26:40. Ja mara meni just alle 3h eli 2:59:55. Alimatkat on mulla ollut aina paljon huonompia suhteessa maratulokseen.
 9. Onnea podium sijoituksesta! Todella kova suoritus.
 10. pjk

  Juokseva puoliso

  Täysin samaa mieltä. Omalla kohdalla tulee lenkkeilyyn hyödynnettyä mm. työmatkaa, isovanhempien luona vierailua ja lasten harrastuksia. Työmatka on mulla suorinta reittiä noin 9km. Normaalisti kuljen fillarilla, mutta välillä tulee juostua jolloin herätys vähän aikaisemmin aamulla, 20 km töihin ja 10km takas kotiin eli saldo 30km. Ei ole mistään muusta pois kun omista yöunista. Meidän molempien isovanhemmat asuu sopivasti pitkismatkan päässä eli käytännössä aina kun vieraillaan isovanhemmilla, niin tulee jompaan kumpaan suuntaan juostua viikonlopun pitkis. Pari kertaa viikossa tulee myös juostua lasten harrastusten aikaan. Esim. eilen 1,5 h harkat niin hyvinhän siinä ehti 20km juosta sen sijaan että ajaisi edestakas kotiin tai näppäilisi kännykkää treenien ajan.
 11. Viime vuonna syys-lokakuussa ennen Wihaa ostin Espoosta Sellon Elixir-apteekista suolatabuja. Ei ollut hyllyssä vaan jostain takahuoneesta myyjä kävi purkin hakemassa.
 12. pjk

  Nastakengät

  D'vilit on ihan hyvät vauhdikkaampaan juoksuun, mutta ei niillä kiva ole mitään pitkiä lenkkejä jäisellä asfaltilla tehdä. Kyllä meikäläisen kilsoilla jalat tulee ihan sika kipeäksi jos noin kevyillä kengillä paukuttaa kaikki lenkit. Pari viikkoa sitten tuli testattua ja sen jälkeen hain Aurorat. Niillä en tosin ole vielä kerinnyt kun kaks lenkkiä heittää.
 13. Koko tämän vuoden keskiarvo näyttää juoksua 7:45 h/vko. Lisäksi pyöräilyä on kertynyt 3:45 h/vko. Pyöräily on suurilta osin kevyttä työmatkarullailua. Lihaskuntoa tulee tehtyä yleensä 1-2 kertaa viikossa. En ole kirjannut ylös, mutta 1-1,5 h/vko on varmaan aika lähellä totuutta. Sitten vielä päivittäin venyttelyä noin kymppiuutisten verran.
 14. pjk

  Wihan kilometrit 2016

  Tähän kaipaisi itsekin vähän vinkkiä konkareilta kun ekaa kertaa lähdössä maratonia pidemmälle matkalle. Varmaan jätän reitin varteen jonkun varustepussukan josta sitten tarpeen mukaan lisäillään tai vähennetään vaatetta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy